Papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Benim bu kulüp kötü yönetiliyor dediğim bir tane yazı bulup paylaşır mısın? Olay bazında yorum yapıyorum ama öyle bir bellemişsin ki yönetim düşmanı diye oradan yürüyüp duruyorsun insanları da buna yönlendiriyorsun, bunu tuncaboylu yapsa sorun değil ama kurucu titrinde birisi yapınca farklı noktalara kayıyor..
benim yazımda eleştiri dışında sana saygısızlık varmı
sen neden saygısızca konuşuyorsun işte bu lafı bana değil başkasına söyleseydin
direk ya uzun süreli no post alırdın yada üyeliğin giderdi. kötü yönetiliyor demedende kötü yönetildiğini
söylersin bunu banamı anlatıyorsun yönetimin açıklaması nedir dediğin anda olayda suçladığın yönetim oluyor.
bilgisizce konuşuyorsun iğne olup çıkarsa sakatlanıyormuş benimde bildiğim bir çok oyuncu iğneyle çıkar oynar
sürekli uygulanan bir yöntem sen dediğin içinmi sakıncalı oluyor. bu işin başında bir sağlık ekibi var onlar işi
bilmiyor sen biliyorsun öylemi. senin sürekli üslubun bu sürekli birilerini suçla saygısızlık yap hakaret et sonra
bunun adı eleştiri olsun.
Oyuncumuz sakat iğne uygulandı 10 gün istirahat etmesi lazım demek bu kadar mı zordu? bak buda yönetimi suçlama oluyor
bunu bildirdiklerini sitede yazdıkları halde senin böyle bir mesajla suçlaman tek kelimeyle ne oluyor sen söyle
direk yönetime sallıyorsun sonrada ben öyle bir şey demedim diyorsun ben insanları yönlendirmiyorumki sen bunu
zaten alasıyla yapıyorsun bana ne gerek var.
Kelimelerini doğru seç benim eleştirim sert olabilir ama asla içinde hakaret barındırmaz şahsını rencide etmez.
Düşüncene eleştiri getiririm şahsına değil yönetim düşmanı demek düşüncene eleştiridir şahsına hakaret değil
sadece yönetime düşmanca yaklaştığını her konunun altından bir yönetim zaafı çıkardığını söylüyorum peki olayı
kişiselleştiriyormuyum papağan gibi tekrarlıyorsun diyerek sen benim direk şahsıma hakaret ediyorsun burda eleştiri değil
kişiliğe saldırı var
@Serhat Akkaya