Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145870 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Oyuncumuz sakat iğne uygulandı 10 gün istirahat etmesi lazım demek bu kadar mı zordu?
Ertesi gün oyuncumuz ani bir karar ile A Milli Takım aday kadrosuna dahil edilince, A Milli Takım teknik heyeti ve Sağlık ekibi, oyuncumuza yapılan tedavi ve tedavi planlaması hakkında ivedilikle bilgilendirilmiştir.
burdan sen ne anlıyorsun  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sorun zaten milli takım sonrası neden oynatıldı belki tedavi iyi sonuç vermiştir.
Yada sağlık ekibi sorgulanmalı sonuçta onlar onay vermezse oynayamaz.
Bazende olacağı varmış demek gerekiyor bence
Asıl sorun milli takımda oynatılması o iğne sonrası bölgedeki kaslar gevşiyor ve kopmaya davetiye çıkarıyor. Oynatılması bir yana idmana bile çıkmaması gerekiyordu
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

size göre yönetimin yaptığı her şey skandal zaten.

resmi siteden böyle bir konuyla ilgili yazı yayınlanıyorsa satır aralarını iyi okumak gerekir.

işin hikayesi şudur;
Caner in tendonunda sıkıntı var. sağlık ekibi hemen tedbirini alıyor. bir yandan tedavisini uyguluyor diğer yandan da futbolcuyu sıcak tutuyor. malum Arda - FT gerilimi yüzünden FT Caner i kadroya almadı, sakatlığını da biliyordu ve bahanesi oldu. hatta yanlış hatırlamıyorsam Caner i almamasını hafif sakatlığı var diyerek açıklamıştı. ama İsmail de sakatlanınca çağırmaya mecbur kaldı. çünkü almasaydı zaten Caner in kadroya alınmamasından huzursuz olan futbol kamu oyu ayağa kalkardı. bunu göze alamadı. Yönetim bu durumdan rahatsız oldu ve direkt doktor gözlem ve raporlarını milli takım doktorlarına iletti. ( bu arada yönetimin milli takıma futbolcu göndermeme gibi bir şansı yoktur. hele hele söz konusu zor durumda olan bir milli takımsa ve senin adında Beşiktaş sa ) doktor gözlem ve raporlarının milli takım sağlık ekibine gönderilmesi ne demektir; "bak arkadaş bizim futbolcumuzun böyle bir sıkıntısı var. şu an hali hazırda bir tedavi uyguluyoruz sizde ona göre tedbirinizi alın" demektir. buna rağmen Caner iki maçta da oynatılıyorsa orada bir sıkıtı var demektir. üç ihtimal var;

1- milli takım sağlık ekibi Caner in sağlam olduğuna kanaat getirdi ki, bizimkiler anlamıyor demek ki bu işten (ironidir.) 
2- milli takım sağlık ekibi durumu FT ye bildirdi ancak her şeyin en iyisini bilen FT adamları sallamadı ve oynattı. çünkü onun derdi başkaydı... ( en kuvvetli ihtimal bu )
3- sağlık ekibi durumu FT ye anlattı, FT de oynatmak istemedi ancak Caner olaylardan ( Arda nın tayfası söylentileri, kadroya sonradan alınması vs ) çok etkilendiği için kendini riske atma pahasına oynamak istedi. ( ikinci kuvvetli ihtimal)

Şimdi yönetim milli takım sağlık ekibine hesap soruyor raporları isteyerek. biz size durumu bildirdik peki siz ne yaptınız, FT ne yaptı, Caner ne yaptı diyor. bunun neresinde bir skandal gördünüz???
Tamam bunlar sizin dedikleriniz gibi olsun. Ft yaptı oynattı neyse bu oyuncu bizde niye oynadı o zaman? 2 90 dakika birde sonradan girdi oyuna sebebi neydi bu kadar

Çevrimdışı OrhanAker

resmi siteden böyle bir konuyla ilgili yazı yayınlanıyorsa satır aralarını iyi okumak gerekir.

işin hikayesi şudur;
Caner in tendonunda sıkıntı var. sağlık ekibi hemen tedbirini alıyor. bir yandan tedavisini uyguluyor diğer yandan da futbolcuyu sıcak tutuyor. malum Arda - FT gerilimi yüzünden FT Caner i kadroya almadı, sakatlığını da biliyordu ve bahanesi oldu. hatta yanlış hatırlamıyorsam Caner i almamasını hafif sakatlığı var diyerek açıklamıştı. ama İsmail de sakatlanınca çağırmaya mecbur kaldı. çünkü almasaydı zaten Caner in kadroya alınmamasından huzursuz olan futbol kamu oyu ayağa kalkardı. bunu göze alamadı. Yönetim bu durumdan rahatsız oldu ve direkt doktor gözlem ve raporlarını milli takım doktorlarına iletti. ( bu arada yönetimin milli takıma futbolcu göndermeme gibi bir şansı yoktur. hele hele söz konusu zor durumda olan bir milli takımsa ve senin adında Beşiktaş sa ) doktor gözlem ve raporlarının milli takım sağlık ekibine gönderilmesi ne demektir; "bak arkadaş bizim futbolcumuzun böyle bir sıkıntısı var. şu an hali hazırda bir tedavi uyguluyoruz sizde ona göre tedbirinizi alın" demektir. buna rağmen Caner iki maçta da oynatılıyorsa orada bir sıkıtı var demektir. üç ihtimal var;

1- milli takım sağlık ekibi Caner in sağlam olduğuna kanaat getirdi ki, bizimkiler anlamıyor demek ki bu işten (ironidir.) 
2- milli takım sağlık ekibi durumu FT ye bildirdi ancak her şeyin en iyisini bilen FT adamları sallamadı ve oynattı. çünkü onun derdi başkaydı... ( en kuvvetli ihtimal bu )
3- sağlık ekibi durumu FT ye anlattı, FT de oynatmak istemedi ancak Caner olaylardan ( Arda nın tayfası söylentileri, kadroya sonradan alınması vs ) çok etkilendiği için kendini riske atma pahasına oynamak istedi. ( ikinci kuvvetli ihtimal)

Şimdi yönetim milli takım sağlık ekibine hesap soruyor raporları isteyerek. biz size durumu bildirdik peki siz ne yaptınız, FT ne yaptı, Caner ne yaptı diyor. bunun neresinde bir skandal gördünüz???
Dinlenmesi gerekirken bizde oynattık.en saçma pozisyonda da sakatlandı.
Elle tutulur hiç bir tarafı yok bu konunun.

Çevrimdışı mylife1903

Ismaile
Sakat numarasi cektirip caneri devr disa biraktilar.  Auuuvvv
Ben tam hatirlayamadim @tangaz hatirlar. Ay ayiyi yillar once gondermemisti milli takima. Olay cikmisti sonra doktor raporu falan isi baglamislardi. Milli takima gondermezsen futbolcuyu men edebiliuorlar.
Guclu yonetim olacak, yumrugunu zamaninda vuracakti. Bu olay bana seyi hatirlatti; efenim milli takimi da dusunmek zorundayiz toroman ile zan oynayacak tandemde.

Oldu tamam

Çevrimdışı 38life

işin hikayesi şudur;

Size göre derken? Ben kimseyle anlaşamayan bir garip insanım. Siz derken hangi cemiyeti kastediyorsun? Yoksa iş olsun diye mi konuşuyorsun? Bu olayda 3 tarafında hatası vardır fakat hatanın aslan payı kulübündür. Farklı düşünebilirsin. Umrumda olmaz. Ama gelip burda "size göre yönetimin yaptığı herşey skandal" falan deme. Sen acaba Fikret Orman'ı benim kadar savundun mu? Boş boş konuşuyosun. Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Bana genelleme yapma. Tanımadığın insan hakkında yorum yapma. fikrimi eleştir, şahsımı eleştirme! Çünkü birşey bildiğin yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yahu en basit futbol oyununda iğne yapılan oyuncuyu maça çıkarıp oynatırsan ağır bir sakatlık geçiriyor, bu matematik bilimi değil ki sağlık bilimi, futbolcu kendini iyi hissetti oynamak istedi olayı da saçma, daha ligin başındayız bu kadar kritik olan olay ne. Resmen adam göz göre göre gitmiş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Baştan sona saçmalık.

Madem bu adam sakat göndermiyorum diyeceksin.

Fatih Terim'e zaten söyleyecek laf yok. Caner'in yerine İsmail'i kadroya alıp, Hasan Ali'nin sakatlanmasından sonra kadroya dahil ettiği Caner'i İsmail'in yerine oynattı o daha da büyük saçmalık tabi.

Fakat benim daha da takıldığım konu madem bu adam sakat hadi gitti milli maçları oynadı geldi. Ne diye ısrar edip 3 günde 1 maça çıkardık.

Sakatlığı varsa 1-2 maç kenarda bekleteceksin zaten elimizde Adriano gibi adam var o oynardı.

Burda TFF kadar bizim de suçumuz var.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı doctore

Size göre derken? Ben kimseyle anlaşamayan bir garip insanım. Siz derken hangi cemiyeti kastediyorsun? Yoksa iş olsun diye mi konuşuyorsun? Bu olayda 3 tarafında hatası vardır fakat hatanın aslan payı kulübündür. Farklı düşünebilirsin. Umrumda olmaz. Ama gelip burda "size göre yönetimin yaptığı herşey skandal" falan deme. Sen acaba Fikret Orman'ı benim kadar savundun mu? Boş boş konuşuyosun. Ben doğruya doğru yanlışa yanlış derim. Bana genelleme yapma. Tanımadığın insan hakkında yorum yapma. fikrimi eleştir, şahsımı eleştirme! Çünkü birşey bildiğin yok.

tamam pardon, burada sürekli başkan ve yönetime sallayan bir güruh var, ben seni onlarla karıştırdım. hatamı kabul ediyorum. ancak "size göre yönetimin her yaptığı skandal zaten" lafımdan başka ne yazmışım da bana bu kadar boş boş konuşuyorsun dan tut ta, bir şey bilmiyorsun a kadar sallamışsın. ben senin fikrini eleştirdim, şahsını eleştirmedim, hakaret etmedim, boş boş konuşuyorsun demedim, bir şey bildiğin yok ta demedim, emir kipleriyle de konuşmam.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimiçi Necmi

Yahu en basit futbol oyununda iğne yapılan oyuncuyu maça çıkarıp oynatırsan ağır bir sakatlık geçiriyor, bu matematik bilimi değil ki sağlık bilimi, futbolcu kendini iyi hissetti oynamak istedi olayı da saçma, daha ligin başındayız bu kadar kritik olan olay ne. Resmen adam göz göre göre gitmiş.
nerden biliyorsun sağlık raporlarımı geçti eline
riski doktorlardan dahamı iyi bileceksin futbol ağır spordur
her ağrısı olan oyuncuyu oynatmama gibi bir lüksünmü var
öyle durumda yarın takım kuramazsın. tetkikleri yaparsın uygun buluyorsan oynatırsın
adamım tendonları darbeye bağlı kopmadı normal yürürken koptu saha kenarında yürürkende kopabilirdi.
antrenmandada kopabilirdi. milyon dolarların döndüğü piyasada bırakta senden daha duyarlı olsunlar bazı şeylere
ne meraklısınız birilerine çamur atmaya hazır tetikte bekliyorsunuz. alın ozi oynatılmıyor ligin başından beri
rudolfho iyileşti riske edilmiyor demekki yeterince hassas davranıyorlar. Her şeyde bir art niyet aramaktan vaz geçin

Çevrimdışı atalay

İlaveten FT'nin tavrı sonrası Caner'in milli takımından affını istemesi gibi bir lüksü yoktu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

nerden biliyorsun sağlık raporlarımı geçti eline
riski doktorlardan dahamı iyi bileceksin futbol ağır spordur
her ağrısı olan oyuncuyu oynatmama gibi bir lüksünmü var
öyle durumda yarın takım kuramazsın. tetkikleri yaparsın uygun buluyorsan oynatırsın
adamım tendonları darbeye bağlı kopmadı normal yürürken koptu saha kenarında yürürkende kopabilirdi.
antrenmandada kopabilirdi. milyon dolarların döndüğü piyasada bırakta senden daha duyarlı olsunlar bazı şeylere
ne meraklısınız birilerine çamur atmaya hazır tetikte bekliyorsunuz. alın ozi oynatılmıyor ligin başından beri
rudolfho iyileşti riske edilmiyor demekki yeterince hassas davranıyorlar. Her şeyde bir art niyet aramaktan vaz geçin
Senin adamın gol diyor gelmiş bana laf atıyorsun ne garip adamlarsınız. Ben üç tarafta da hata var diyorum, madem yok yönetimin açıklaması nedir bana anlatır mısın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

eleştiriyi kaldıramıyorsan eleştirme o zaman burda şahsına hakaret yokken sen hakaret ediyorsun
ve bunu sıklıkla yapıyorsun bilmem farkındamısın  @38life

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İlaveten FT'nin tavrı sonrası Caner'in milli takımından affını istemesi gibi bir lüksü yoktu.
Futbol hayatını ilgilendiriyorsa vardı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı underworld

Amatörluk paçalardan akıyor...

Çevrimiçi Necmi

Senin adamın gol diyor gelmiş bana laf atıyorsun ne garip adamlarsınız. Ben üç tarafta da hata var diyorum, madem yok yönetimin açıklaması nedir bana anlatır mısın?
yönetimin açıklaması gayet normal bir açıklama biliyormuyuz yönetimle milli takım arası yazışmaları
belki bu açıklamayla yönetim birilerine ayar çekiyor.
olaya sürekli art niyetle baktığınız için yönetim manevralarında bile bir şeyleri deşmeye açık şekilde bekliyorsunuz
bu güne kadar bu yönetim açıklamaları nedeniyle ne kapaklar yediniz ama akıllanmıyorsunuz bir türlü geçen senede şampiyonluğa
giderkenki yönetim çıkışlarını sürekli eleştirdiniz sonra açıklandı dikkatleri takımın üzerinden çekmek için bilinçli yapıldığı.
Yönetim bu güne kadar yaptığı hiç bir açıklamayı bir plan dahili olmadan yapmadı. Süreklide attığı her adımda ne kadar doğru
davrandığı bizzat elde edilen edinimlerle kanıtlandı. İstediğiniz kadar eleştirin bu kulüp iyi yönetiliyor.
transferleri eleştiriyorsunuz yönetim açıklamalarını eleştiriyorsunuz ama her seferinde kapak iniyor gram kendinizi
sorgulamadan aynen devam ediyorsunuz yaptığınız tek şey hiç bir bilgi sahibi olmadan çamur at izi kalsın
kaldıki bir sakatlıktan dolayı son eleştirilecek olan yönetimdir. Sağlık ekibi eleştirilir hoca eleştirilir oyuncu eleştirilir
ama yönetim ne alaka.

Çevrimdışı OrhanAker

Tendinit bir çok sporcuda özellikle basketbolcularda olan bir tahribat adamı rehabilite etmeden sürekli oynatmak sonun başlangıcı oldu.
Gözümüzün önünde wiel örneği var adam şuan rehabilite döneminde.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yönetimin açıklaması gayet normal bir açıklama biliyormuyuz yönetimle milli takım arası yazışmaları
olaya sürekli art niyetle baktığınız için yönetim manevralarında bile bir şeyleri deşmeye açık şekilde bekliyorsunuz
bu güne kadar bu yönetim açıklamaları nedeniyle ne kapaklar yediniz ama akıllanmıyorsunuz bir türlü geçen senede şampiyonluğa
giderkenki yönetim çıkışlarını sürekli eleştirdiniz sonra açıklandı dikkatleri takımın üzerinden çekmek için bilinçli yapıldığı.
Yönetim bu güne kadar yaptığı hiç bir açıklamayı bir plan dahili olmadan yapmadı. Süreklide attığı her adımda ne kadar doğru
davrandığı bizzat elde edilen edinimlerle kanıtlandı. İstediğiniz kadar eleştirin bu kulüp iyi yönetiliyor.
transferleri eleştiriyorsunuz yönetim açıklamalarını eleştiriyorsunuz ama her seferinde kapak iniyor gram kendinizi
sorgulamadan aynen devam ediyorsunuz yaptığınız tek şey hiç bir bilgi sahibi olmadan çamur at izi kalsın
kaldıki bir sakatlıktan dolayı son eleştirilecek olan yönetimdir. Sağlık ekibi eleştirilir hoca eleştirilir oyuncu eleştirilir
ama yönetim ne alaka.
Ben yönetimi eleştirmedim ki beşiktaş da suçlu dedim sağlık ekibi hoca Beşiktaş ın çalışanı değil mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama yönetim ne alaka.
Papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Benim bu kulüp kötü yönetiliyor dediğim bir tane yazı bulup paylaşır mısın? Olay bazında yorum yapıyorum ama öyle bir bellemişsin ki yönetim düşmanı diye oradan yürüyüp duruyorsun insanları da buna yönlendiriyorsun, bunu tuncaboylu yapsa sorun değil ama kurucu titrinde birisi yapınca farklı noktalara kayıyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

klasik yine ortamı geren 3-5 kişi ne zaman olumsuz  birşey olsa mantar gibi bitiyorlar.

Galibiyet aldığımızda işler iyi giderken ortadan kayboluyorlar.Mağlup olunca bir olay olunca bitiyorlar :)

Bunları bu forumda barındırmakta ayrı bir olay ifade özgürlüğü diye birşey var evet ancak adamların hiç iyi birtane mesajı yok oda çok ilginç :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Orhan

Ismaile
Sakat numarasi cektirip caneri devr disa biraktilar.  Auuuvvv
Ben tam hatirlayamadim @tangaz hatirlar. Ay ayiyi yillar once gondermemisti milli takima. Olay cikmisti sonra doktor raporu falan isi baglamislardi. Milli takima gondermezsen futbolcuyu men edebiliuorlar.
Guclu yonetim olacak, yumrugunu zamaninda vuracakti. Bu olay bana seyi hatirlatti; efenim milli takimi da dusunmek zorundayiz toroman ile zan oynayacak tandemde.

Oldu tamam
  Bu ismailden kurtulamicaz abi. Adam bildigin virus gibi kanimiza isledi.Ulan niye sakatlaniyorsun nasil sakatlaniyorsun.Garip bir adam ya iki mac oynamadan sakatlaniyor.Kadere baksana o sakatlaniyor bizim Caner iki mac hasat oluyor ardindan lig sl derken aşil gidiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Bu ismailden kurtulamicaz abi. Adam bildigin virus gibi kanimiza isledi.Ulan niye sakatlaniyorsun nasil sakatlaniyorsun.Garip bir adam ya iki mac oynamadan sakatlaniyor.Kadere baksana o sakatlaniyor bizim Caner iki mac hasat oluyor ardindan lig sl derken aşil gidiyor.
Herif safi zarar. Nasil kufur ediyorum ismaele suan anlatamam, kelimlerle ifade edilemez. Basimiza corap ordu herif.
Ama hata bizde arkadas. En sucsuz adam caner bu konuda.
Hadi milli takima gitti
Hadi milli takimda oynadi
Yahu dinlendirin adami iste, bir problem varmis cocugun ayaginda, bizim disimizda herkes de biliyormus.

Ulan varya cok sinirlendim. Ismail sakatlanmasa bu milli mac arasinda cocuk azicik dinlenirdi. Tabi hic birseyin garantisi yok belki ilk macta kopardi belki bir daha da problem olmazdi ama ulan ismail yaktin bizi.

Çevrimdışı atalay

Futbol hayatını ilgilendiriyorsa vardı..

Birincisi; işler öyle yürümüyor. İkincisi; raporlar önemli | edit
[ Son Düzenleme: 25 Ekim 2016, 19:00:33 atalay ]

Çevrimdışı Orhan

Herif safi zarar. Nasil kufur ediyorum ismaele suan anlatamam, kelimlerle ifade edilemez. Basimiza corap ordu herif.
Ama hata bizde arkadas. En sucsuz adam caner bu konuda.
Hadi milli takima gitti
Hadi milli takimda oynadi
Yahu dinlendirin adami iste, bir problem varmis cocugun ayaginda, bizim disimizda herkes de biliyormus.

Ulan varya cok sinirlendim. Ismail sakatlanmasa bu milli mac arasinda cocuk azicik dinlenirdi. Tabi hic birseyin garantisi yok belki ilk macta kopardi belki bir daha da problem olmazdi ama ulan ismail yaktin bizi.
Abi bu adamin olayi bu.Olaylarin icinde hep 3.tekil kisidir. Ama mutluka isin basinda bu vardir. Her sakatlik bundan cikar.Her golu bundan yeriz.Kulup tarihinin en tehlikeli adamir.

Etiketler: