Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145649 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş maçları öncesi ve sonrasındaki halet-i ruhiyesini beğenmiyorum. Fakat tüm bunlar Beşiktaş efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Çevrimdışı Kalyoncu

Rıza Çalımbay'ın Beşiktaş maçları öncesi ve sonrasındaki halet-i ruhiyesini beğenmiyorum. Fakat tüm bunlar Beşiktaş efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Geçende değindim bu konuya Beşiktaşta görev alabilmek için bu maçları rüştünü ispat maçları olarak görüyor sanırsam. Açıkçası oynattığı futbolda hoşuma gidiyor kendini dahada geliştirirse bize tekrar yolu düşebilir.

Çevrimiçi Necmi

Papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Benim bu kulüp kötü yönetiliyor dediğim bir tane yazı bulup paylaşır mısın? Olay bazında yorum yapıyorum ama öyle bir bellemişsin ki yönetim düşmanı diye oradan yürüyüp duruyorsun insanları da buna yönlendiriyorsun, bunu tuncaboylu yapsa sorun değil ama kurucu titrinde birisi yapınca farklı noktalara kayıyor..
benim yazımda eleştiri dışında sana saygısızlık varmı
sen neden saygısızca konuşuyorsun işte bu lafı bana değil başkasına söyleseydin
direk ya uzun süreli no post alırdın yada üyeliğin giderdi. kötü yönetiliyor demedende kötü yönetildiğini
söylersin bunu banamı anlatıyorsun yönetimin açıklaması nedir dediğin anda  olayda suçladığın yönetim oluyor.
bilgisizce konuşuyorsun iğne olup çıkarsa sakatlanıyormuş benimde bildiğim bir çok oyuncu iğneyle çıkar oynar
sürekli uygulanan bir yöntem sen dediğin içinmi sakıncalı oluyor. bu işin başında bir sağlık ekibi var onlar işi
bilmiyor sen biliyorsun öylemi. senin sürekli üslubun bu sürekli birilerini suçla saygısızlık yap hakaret et sonra
bunun adı eleştiri olsun.
Oyuncumuz sakat iğne uygulandı 10 gün istirahat etmesi lazım demek bu kadar mı zordu? bak buda yönetimi suçlama oluyor
bunu bildirdiklerini sitede yazdıkları halde senin böyle bir mesajla suçlaman tek kelimeyle ne oluyor sen söyle
direk yönetime sallıyorsun sonrada ben öyle bir şey demedim diyorsun ben insanları yönlendirmiyorumki sen bunu
zaten alasıyla yapıyorsun bana ne gerek var.
Kelimelerini doğru seç  benim eleştirim sert olabilir ama asla içinde hakaret barındırmaz şahsını rencide etmez.
Düşüncene eleştiri getiririm şahsına değil yönetim düşmanı demek düşüncene eleştiridir şahsına hakaret değil
sadece yönetime düşmanca yaklaştığını her konunun altından bir yönetim zaafı çıkardığını söylüyorum peki olayı
kişiselleştiriyormuyum papağan gibi tekrarlıyorsun diyerek sen benim direk şahsıma hakaret ediyorsun burda eleştiri değil
kişiliğe saldırı var @Serhat Akkaya

Çevrimdışı tuncaboylu

Papağan gibi aynı şeyleri yazıp duruyorsun. Benim bu kulüp kötü yönetiliyor dediğim bir tane yazı bulup paylaşır mısın? Olay bazında yorum yapıyorum ama öyle bir bellemişsin ki yönetim düşmanı diye oradan yürüyüp duruyorsun insanları da buna yönlendiriyorsun, bunu tuncaboylu yapsa sorun değil ama kurucu titrinde birisi yapınca farklı noktalara kayıyor..
Gerilecek bir şey yok.

Bu olayda en az suçlu olan Beşiktaş sağlık heyeti ve hocası.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Geçende değindim bu konuya Beşiktaşta görev alabilmek için bu maçları rüştünü ispat maçları olarak görüyor sanırsam. Açıkçası oynattığı futbolda hoşuma gidiyor kendini dahada geliştirirse bize tekrar yolu düşebilir.

Böyle yapmasını ben doğal karşılıyorum. "Beşiktaş'ın adamı", "Beşiktaş'a yattı" gibi cümleler duymamak için normalden daha agresif olmalı, daha iyi futbol oynatmalı. Böyle kaybak basın varken hele...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı cursedofdragon

ben ibrahim üzülmez'i tercih ederim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben ibrahim üzülmez'i tercih ederim.
ERTUGRUL haric hepsi bu kulupte Gorev alabilir hepsi Besiktasin cocugu ve efsaneleridir

Ertugrul ise birak kulubun önünden geçmeyi Semte bile alınmamalıdır :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ERTUGRUL haric hepsi bu kulupte Gorev alabilir hepsi Besiktasin cocugu ve efsaneleridir

Ertugrul ise birak kulubun önünden geçmeyi Semte bile alınmamalıdır :busted_cop:

o hiç girmesin bencede.

Çevrimiçi Necmi

rüştünü sadece Beşiktaş maçlarında takımını oynatarakmı isbat edecek.
onda Beşiktaş maçlarına karşı bir hırs varama bir konuda haksızlık etmeyelim elbette
Beşiktaşı çok daha iyi inceliyordur. Beşiktaşlı olduğu için başka gözle bakıyordur. zaaflarını
daha iyi görüyordur buda onu iyi hoca yapmaz iyi hoca aynendiğer maçlarada aynı hassasiyeti göstermeli
bizi yenip bizden daha kötü fenerden hiç bir şey oynamadan fark yemesi açıklanamaz.
Diğer taraftan Rıza hocanın Beşiktaşlılığı sorgulanamaz. Bu kimsenin haddine değil. Gururla basettiğimiz yıllardaki Beşiktaşın kaptanıdır.
bize karşı verdiği mücadele eleştirilemez sadece bunu rakiplerimize göstermemesi eleştirilebilir.
ama ben tekrar bize yolunun düşeceğine pek ihtimal vermiyorum.

Çevrimiçi Necmi

kulübün kapısından içeri girmeyecek olan esasında sametti :bandit:

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'a yolu düşmesin. Bunu teknik ve yeterlilik açısından söylüyorum. Fakat Rıza Çalımbay'ın Beşiktaşlılığını ya da Beşiktaş tarihindeki değerini sorgulamak yakışıksız. 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kulübün kapısından içeri girmeyecek olan esasında sametti :bandit:
Başkan mecbur kalmasa geçemezdi de kısmeti varmış

Çevrimiçi Necmi

Başkan mecbur kalmasa geçemezdi de kısmeti varmış

bence ona kadar ziya hoca olsun rasim hoca olsun bir sürü getirilebilecek hoca vardı.
yönetimin en büyük hatalarından biridir.

Çevrimdışı Kalyoncu

rüştünü sadece Beşiktaş maçlarında takımını oynatarakmı isbat edecek.
onda Beşiktaş maçlarına karşı bir hırs varama bir konuda haksızlık etmeyelim elbette
Beşiktaşı çok daha iyi inceliyordur. Beşiktaşlı olduğu için başka gözle bakıyordur. zaaflarını
daha iyi görüyordur buda onu iyi hoca yapmaz iyi hoca aynendiğer maçlarada aynı hassasiyeti göstermeli
bizi yenip bizden daha kötü fenerden hiç bir şey oynamadan fark yemesi açıklanamaz.
Diğer taraftan Rıza hocanın Beşiktaşlılığı sorgulanamaz. Bu kimsenin haddine değil. Gururla basettiğimiz yıllardaki Beşiktaşın kaptanıdır.
bize karşı verdiği mücadele eleştirilemez sadece bunu rakiplerimize göstermemesi eleştirilebilir.
ama ben tekrar bize yolunun düşeceğine pek ihtimal vermiyorum.
Beşiktaşın tüm maçlarını izlediğini söylemişti belki oda bizim gibi taraftar olarak şurada sıkıntı var felan diyodur :) Geçen sene fener ve gs maçlarında çok iyilerdi hakkını yemeyelim.

Çevrimiçi Necmi

Böyle yapmasını ben doğal karşılıyorum. "Beşiktaş'ın adamı", "Beşiktaş'a yattı" gibi cümleler duymamak için normalden daha agresif olmalı, daha iyi futbol oynatmalı. Böyle kaybak basın varken hele...
elbette biz karşı kora kor mücadele vermesi iyi bir şey olması gereken bu sorun bu değil ondan sonrası
tv tv dolaşıp konuşması çok abes yoksa Beşiktaşa yattığını söyleyecek bir kişi çıkmaz Türkiyede adam bizi az kalsın geçen sene
şampiyonluktan ediyordu aykut hoca sağ olsun karşılığı konyadan geldide toparladık

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaşın tüm maçlarını izlediğini söylemişti belki oda bizim gibi taraftar olarak şurada sıkıntı var felan diyodur :) Geçen sene fener ve gs maçlarında çok iyilerdi hakkını yemeyelim.
fener maçında iyi değillerdi gs maçı önemli değil kendi rakibiydi iyi olmak zorunda :D
ben bize karşı kora kor oynamasına bir şey demiyorum evet oynamalıda bunda yanlış bir şey yok
sonrasında seviyesini bozuyor sıkıntı o neden renklilerle oynadığın maçlardan sonra tv leri tek tek arayıp
ağlamıyorsun. Şenol hoca tepkisini boşa söylemedi kimse hakkında böyle konuşmaz demekki Rıza hakkında konuşma
ihtiyacı duydu. Bu bir eleştiriydi rıza hocada saygılı bir şekilde aldı eleştiriyi. Ordada Beşiktaşlı terbiyesiyle davrandı.

Çevrimdışı Bishamon

Eski oyuncu olmayıp başarılı olan bir Türk TD var mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

fener maçında iyi değillerdi gs maçı önemli değil kendi rakibiydi iyi olmak zorunda :D
ben bize karşı kora kor oynamasına bir şey demiyorum evet oynamalıda bunda yanlış bir şey yok
sonrasında seviyesini bozuyor sıkıntı o neden renklilerle oynadığın maçlardan sonra tv leri tek tek arayıp
ağlamıyorsun. Şenol hoca tepkisini boşa söylemedi kimse hakkında böyle konuşmaz demekki Rıza hakkında konuşma
ihtiyacı duydu. Bu bir eleştiriydi rıza hocada saygılı bir şekilde aldı eleştiriyi. Ordada Beşiktaşlı terbiyesiyle davrandı.
Evet bu konuda kesinlikle haklısın abi. Kimse konyanın penaltısını gs de brumanın kırmızısını konuşmuyor varsa yoksa Tosic'in pozisyonu. Bunda Rıza hocanın etkisi çok fazla.

Çevrimdışı mylife1903

Riza hoca fazla konustu, sametin yolundan gitti. Samet de ayni tekme yumruk oynatirdi besiktas maclarinda takimini. Yanlis hatirlamiyorsam taraftarla da ikili catismaya girmisti.
Riza hocanin yaptigi hata gereksiz besiktas ismini kullanmasi.

Gecen sezon devre arasi kanal kanal gezip, yok efenim hakki liderlikmis, besiktas macinda hakem oyle yapmis, o puanlar verilse baska yerde olurmusmus
Sadece besiktas macinda mi hata oldu, fb macinda gs maclarinda hatalar olmadi mi? Ben nem kaptim rizadan uzun bir zaman da kurumam

Ustune yaptigi capsizligi da omrum boyunca unutmayacagim, adem kursat yula

Çevrimiçi Necmi

Evet bu konuda kesinlikle haklısın abi. Kimse konyanın penaltısını gs de brumanın kırmızısını konuşmuyor varsa yoksa Tosic'in pozisyonu. Bunda Rıza hocanın etkisi çok fazla.
kesinlikle manuple etti. Erman nizami diyor faul yok ama o ısrarda devam bu onun görüşü
yok işte seminerde söylediler kimse gelmedi bilmiyor bir ben biliyorum diye konuştu durdu.

eskiden oyuncu olupta başarılı olan Türk TD sayısıda 1 elin 5 parmağını geçmez :)

Çevrimiçi Necmi

yılmaz hocadan başka yok bildiğim kadarıyla.
diğerleri hep eski oyuncu

Çevrimdışı LuceGel

Bu ismailden kurtulamicaz abi. Adam bildigin virus gibi kanimiza isledi.Ulan niye sakatlaniyorsun nasil sakatlaniyorsun.Garip bir adam ya iki mac oynamadan sakatlaniyor.Kadere baksana o sakatlaniyor bizim Caner iki mac hasat oluyor ardindan lig sl derken aşil gidiyor.
İsmaille ne ilgisi var sakatlanıp kadrodan çıkan Hasan aliydi Caner 11 çıktı İsmail yedekti.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı LuceGel

1-Kortizon yapmışsın futbolcun tedavide mili takıma niye gönderirsin?2-Göndermek zorunda kaldın raporları gönderip baskı yapıp oyuncunu oynatmayacaksın.3-Futbolcu sağlam döndü dinlendirmeden maç temposuna sokmak neyin aklı.Olaylar çok ilginç ,çok can sıkıcı. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ilhan mansız

İsmail konusu gerçekten çok sıkıcı bir hal almaya başladı. Adam bizden ayrıldı ve başka bir takıma gitti, ne hali varsa görsün. Bu kadar uzatıp konuları bir şekilde ona bağlamaya çalışmak - şaka yollu dahi olsa - çok gereksiz ve saçma. Canere gelince inşallah kısa sürede iyileşir ve takıma geri döner. Tolgay sakatlandığında da işin altyapıdaki oyuncumuza hakaret etmeye varan ifadeler kullanılarak provoke edilmeye çalışıldığını hayretler içerisinde izlemiştim. Caner konusu da sanki provoke edilmeye çalışılıyor gibi.

Etiketler: