Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134560 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

çok duygusal toplumuz vesselam; çok değil geçen yıl bu zamanlar canere sallayanlar şimdi arkasından ağıtlar döküyor  :alala: bu kadar uçlarda olmaya gerek yok...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Ayrıca dün taraftarın Antalya kümeye diye bağırmasını hiç hoş bulmadım.Maç öncesi Efendi Beşiktaş diye bağırıp ilk yarının sonunda böyle saygısızlık bize yakışmıyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu arada TRT de topa girmiş. Anket yapıyorlar Rıza hocanın söylediklerini doğru buluyor musunuz diyerekten.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı İhsan

Sol bek alınacağını sanmıyorum. Adriano Beck Tosiç varken Caner iyileşip durumu görülene kadar sol bek alınmaz. Çok sıkışırsak mazide olduğu gibi Atiba Necip Olcay dahi oynar. Devre arası takviye yapılırsa muhtemelen stopere yapılır.

Necip mi  :vur
Sağ bek oynadı az kalsın kariyeri bitiyordu .
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 13:08:50 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi sozkul

Fark yaratırmı bilmiyorum ama destek ayağında olmaması bir nebze rahatlattı beni.

Solak olunca destek ayağın sağ mı oluyor, bilmediğim için soruyorum.

Çevrimdışı İhsan

Geçmiş olsun Caner'e.

Çok üzgünüm gerçekten, şanssızlık gerçekten. Bize hem saha içinde, hem de opsiyon olarak epey katkısı oluyordu.

Geçen senenin tümünü sakatlık geçmişi kabarık İsmail'i sol bekte oynatarak tamamladık, Adriano bize sezon sonuna kadar yeter.

Beck de alternatif olabilir kendisine sol bekte.

Tosiç-Marcelo ikilisi bozulmamalı bence.

"1 milyon verelim Caner'i alalım, sahip çıkalım" diyenler de olayın sıcaklığıyla ronmantik yaklaşanlar.

Canerin zaten 2019 yazına kadar Inter'le sözleşmesi var. Futbol hayatı bitse bile Inter o parayı vermek zorunda.

Eğer futbol hayatı büyük bir zarar gördüyse ve geri dönüşü sıkıntı olacaksa 2020 yılına kadarki ön sözleşmeyi aktive etmek saçmalık olur.

Beşiktaş'ın ahde vefa yapacak 20 trilyonu yok. Veli Kavlak'ın durumunu hepimiz biliyoruz.

Eğer iyileşirse, 1 sene daha kiralarız satın alma opsiyonuyla.

Caner'i alırsak, ona olan güvenimzii gösteririz daha fazla verim alırız. Caner'in maddi durumunu düşünmemize gerek yoktur herhalde.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 13:38:31 GOKHAN CETIN ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner'i alırsak, ona olan güvenimzii gösteririz daha fazla verim alırız. Caner'in maddi durumunu düşünmemize gerek yoktur herhalde.
Biz niye Caner'e olan güvenimizi gösteriyoruz ki onu anlamadım, daha şurda 7 maç yaptı. İnter'de kadroya giremezken onu alarak zaten güvenimizi gösterdik 11 de oynattık.
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 13:02:46 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Caner'i kiralık almamızın bir akıllıca nedeni daha çıktı ortaya. Caner her türlü İnter'den parasını alacak. Caner'in seneye katkı verebileceği düşünülürse alınır zaten, onun haricinde şimdiden fedakarlık yapıp alma durumumuz olamaz. Bunu Barcelona'nın bile yapacağını sanmıyorum bekleyip görmek varken. Yerine Adriano olduğu için, üzülmem gerektiği kadar üzülmüyorum açıkçası. Alternatifi olmasaydı çok daha fazla üzüntü yaratırdı. Fakat sorun Adriano'nun bu kalitede yedeği olmaması. Ama Beck'in rahatlıkla defansif anlamda sol bekte iş göreceğini düşünüyorum,Alman teknolojisi sonuçta. Devre arasında yarım sezonluk kaliteli bir sol bek kiralayabilirsek güzel olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vincent Aboubakar ( TEMSİLİ ) :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

Biz niye Caner'e olan güvenimizi gösteriyoruz ki onu anlamadım, daha şurda 7 maç yaptı. İnter'de kadroya giremezken onu alarak zaten güvenimizi gösterdik 11 de oynattık.

Caner öyle veya böyle ayağa kalkacaktır. Sakatlığının gidişatına göre bu riske girmeye değebilir.
Kaldıkı bizim için sakatlanan bir oyuncuya sahip çikmakla, başka takımda yedek olan birini almak arasında Dünya kadar fark var bece.
Caner duygusal bir yapıya sahip. Ona sahip çıkarsak borcunu fazlasıyla öder.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Ligde benzer bir ortam sağlamak için ona yakın oynayacak, alan yaratacak, koşuları ile koridor açacak, o kenarlara deplase olurken onun boşalttığı alanları ve koşu kanallarını kullanacak tamamlayıcı bir oyuncu gerekiyor.

Üçüncü golde Talisca pası verdikten sonra; Gökhan, Aboubakar'ın koşu kanalına pas atarken, Talisca onun boşalttığı noktaya doğru hareketleniyor. Basit bir çapraz koşu ile stoperi üzerine çekiyor ve alan yaratıyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Solak olunca destek ayağın sağ mı oluyor, bilmediğim için soruyorum.
Evet abi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner öyle veya böyle ayağa kalkacaktır. Sakatlığının gidişatına göre bu riske girmeye değebilir.
Kaldıkı bizim için sakatlanan bir oyuncuya sahip çikmakla, başka takımda yedek olan birini almak arasında Dünya kadar fark var bece.
Caner duygusal bir yapıya sahip. Ona sahip çıkarsak borcunu fazlasıyla öder.
Bu sakatlığı gidişata göre değerlendiremezsin öyle bir sıkıntı var, bir daha aynı performansı veremeyebilir, tekrar sakatlanabilir, Rhodolfo döner diyorduk takımın en as oyuncusuydu şimdi yedek kulübesinden çıkamıyor üstelik diz sakatlığı geçirdi bu dahada berbat bir şey. Tekrar söylüyorum daha 7-8 maça çıkmış henüz bir başarı elde edememiş bir adama bu kadar misyon yüklemek hem onun açısından hem de bizim açımızdan sıkıntılı, tekrar 1 yıllık kiralık alınır duruma göre önümüzdeki sezon ortasında veya sonunda sözleşme imzalanır buna karşı çıkmam ama hadi sakatlandı bonservisini alalım demek bana göre biraz abes kaçıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Biz efendi olmaya değil hizmetkaaaar olmaya geldik :evillol:

Sağolasın abi sana da :super:

educatedear remix :D  :evillol:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Arkadaslar Beşiktaş özelinde,toplumumuz genelinde neye üzülüyorum biliyor musunuz?Bir kaç sayfadır arkadaslar sagolsunlar,evrimini tamamlayamış hatta evrimine baslamamıs insanlardan bahsettiler.Ne yazık ki bu insanlarla aynı ülkeyi,aynı şehri,belki aynı mahalleyi ve ne yazık ki aynı tribünleri zaman zaman paylasıyoruz.Kültürel ve yasamsal kalitenin üst düzey oldugu toplumlarda birlikte yaşayışın ön kosullarından biri olarak kabul edilen ve herşeyin merkezine oturtulan empatinin esamesi bile ne yazıkki toplumumuzda okunmuyor.

Gel gör ki sokaklarda,trafikte ve tribünlerde şahit oldugumuz sarfedilen sözlerin ve gerçekleştirilen fiillerin mikro ve makro düzeyde cogu ne bir empatisel süzgeçten geçmiş oluyor ne de bir amaca hizmet ediyor.Daha şaşırtıcı ve üzücü olan konu ise; tribünlerde Antalya kümeye tezahuratının hiç bir amaca hizmet etmedigini,Caner in eski eşine küfretmenin terbiyesizlik ve igrenclik oldugunu,bizzat performansından dolayı minnettar ama sene sonundaki fiillerinden dolayı gerizekalı oldugunu düşündügüm Gomez e bacagın kopsun demenin,basitlik ve acizlik oldugunu ya da dün kapalıda bizzat yanıbasımda oldugu gibi maç 2-0 olduktan sonra ceza aldırıcı oldugunu bile bile malum İsmail Köybası-Fener tezahuratını yapmanın gerizekalılık oldugunu,düşünemeyen insan ve insan gruplarıyla,bu forumda bunları yazan cizen düşünebilen,eleştirebilen,çözüm yolları öneren insanlar olarak aynı okullarda egitim görüyor,aynı sokaklarda yasıyor,aynı şeylere seviniyor,üzülüyor ve aynı yada yakın etnisiteleri taşımamız nedeniyle yakın IQ seviyelerine sahip iken aramızdaki bu keskin fark nereden kaynaklanıyor?Eğitim?Aile?Arkadaş ve sosyal gruplar?Yetişme cevresi?Insanlarda farklılık gösteren kendini geliştirme yada değişime entegre olabilme özellikleri?Çok üzücüdür ki,ülkemizdeki entellektüel seviyeyi tv dizileri ve programlarında işlenen konulardan,interneti ne için kullandıgımızdan,en basiti haber yada youtube sayfalari altindaki yorumlardan analiz etmek bize çok nokta atışı bir cevap verebilir.

Özelden genele hareketle ülkemizde genel bir hastalık olan önce insanım deyip insanlığa,Beşiktaş lıyım diyerek Beşiktaş lılığa,Türk üm deyip Türk lüğe,Müslüman ım deyip Müslümanlığı temsil eden olgulara en ters hareketleri yapmak,toplumumuz kültüründe dünya görüşlerini,inançları,tutkuları ve sevgileri oluşturan değerlerin arkadasında dik durmak ve onlara yaraşır onurlu yasamaktan daha fazla kabul görür hale geldi.Mevlana nın dedigi gibi oldugu gibi görünen yada göründügü gibi olan ve degerlerinin arkadasında dik duran insanlar toplumda azınlık hale gelmeye ve dışlanmaya,cehalet ve saldırganlık her alanda toplumumuzun her tarafını sarmaya, daha cok kabul görür olmaya basladı.Her ne kadar beklentim cok düşük olsa da umut ederim ki toplumumuzda düşünebilen,empati kurabilen,haksızlıkları kişisel benliginde sorgulayabilen ve çıkarımlar saglayarak çözüm yolları üretebilen insanlarımızın sayısı nasıl olacagını bilmedigim ve daha acısı öngöremedigim bir şekilde artar ve Atatürk ün hedefledigi medeniyet seviyesine ulaşabiliriz.Başınızı agrıttıysam,affola.Sevgiler...

Çevrimdışı Berat

Olcay kendine gelebilirse Adriano & Olcay kanadı pas oyunu ve içeriye katedilen oyuncu anlamında büyük artı sağlar. Olcay'ın aklı bebekte bu aralar :)

Çevrimdışı 38life

Bu abunun gol sevincinde dikkat ettiniz mi herifin eller kurek gibi, ayaklar palet gibi allah fbye sabir versin artik kadikoydeki macta.

"Siz kime şekil yapıyosunuz lan?" der gibi salladı elini :)

Çevrimdışı eski inönü

4-4-1-1  Talisca forvet arkası serbest rolde

Çevrimdışı atalay

İlk yarıdaki başlangıç planını ve saha içi geometrisini eleştirmek adına üstünkörü bi' girizgah yaptım ama sakatlık bir mola aldırdı. @mylife1903 Gol ve kart olmasa git-gelli oyun takımın ikinci yarıdaki temposunu daha da düşürecek ve bir-iki oyuncu ikinci yarıyı göremeyecekti | Elbette yanlışın üzerine doğru inşaa ediyoruz. @38life   
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 14:01:57 atalay ]

Çevrimdışı 38life

Maalesef öyle fakat, Gomez buradan ayrıldıktan sonra umarım bacağı kopar diyenler aklıma geliyor.. Pek bi farkımız yok insanlık olarak onlardan..

Yanlış algı oluşmasın!! Burada yoğunluğa bakacaksın. Bizim içimizde Gomezin ayağı kopsun diyen % kaçtır fb camiasının içinde Canerin sakatlığına sevinen % kaçtır? Buna bakacaksın. Arada dağlar kadar fark var. Ancak yoğunluğa bakmadan öyle bi genelleme yaparsan yanlış algı oluşur. Beşiktaş taraftarı karaktersiz vicdansız insanlardan oluşmaz...

Çevrimdışı 38life

Ayrıca dün taraftarın Antalya kümeye diye bağırmasını hiç hoş bulmadım.Maç öncesi Efendi Beşiktaş diye bağırıp ilk yarının sonunda böyle saygısızlık bize yakışmıyor.

Biz maçın başında (durduk yere) bağırmadık. Sahada yapılan çirkefliğin üzerine gösterilen bir reaksiyondu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yanlış algı oluşmasın!! Burada yoğunluğa bakacaksın. Bizim içimizde Gomezin ayağı kopsun diyen % kaçtır fb camiasının içinde Canerin sakatlığına sevinen % kaçtır? Buna bakacaksın. Arada dağlar kadar fark var. Ancak yoğunluğa bakmadan öyle bi genelleme yaparsan yanlış algı oluşur. Beşiktaş taraftarı karaktersiz vicdansız insanlardan oluşmaz...
Genelleme yapmadım dikkatli okursan, özeleştiri yaptım sadece. Buradaki kitle özel bir kitle ama sosyal medyada daha beterleri oldu zamanında..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

4-4-1-1  Talisca forvet arkası serbest rolde

Quaresma'nın olmadığı her kadro&diziliş&taktik kağıt üzerinde kalmaya mahkumdur. Doğru ya da yanlış demiyorum, olanı söylüyorum :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: