Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132229 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya senin bir istatistik vardı, Aboubakar oyundaykken attığımız gol sayısını falan hesaplıyordun.

O istatistikteki son durum nedir?  :D
Son iki maçta baya yukarı  çekti :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Ekim 2016, 09:44:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Arkadaşlar,

Türk medyası kadar sahtekar bir medya daha olabilemez.

Öyle bir algı var ki, sanki Tosic faul yapmasına rağmen adam maçı durdurup antalya'nın 1 oyuncusuna kırmızı kart, 2 oyuncusuna sarı kart göstermiş, üzerine Beşiktaş ofsayttan gol atmış.

Bir defa poziasyonda faul yok, o ayrı. Ulan komple GS FETÖ'nün totosunu yalarken, Melo denen iblis kart bile görmeden sezonu bitirirken her şey ne güzeldi di mi ya? Leş oynanan sezonlara bedavadan şampiyonluklar, yıllardır takım batmasın diye toplanan-hibe edilen himmet paraları, açık siyasi müdaheleler ile kazanılan şampiyonluklar... ulan efsane kadro dedikleri kadrodan 6 adam net Fetö'den dolayı kırmızı bülten aranıyor lan. Bu nasıl bir aymazlık, utanmazlık aklım almıyor yahu. Göreceğiz bakalım, bir daha şmpiyon olacaklar mı GS denen FETÖ yalayıcısı takım.

Günaydın Abi,

Tosic'in pozisyonu maçın önüne gectı öyle algı oldu maalesef.

Ama ben hiçbirini okumuyorum, faul olsa bile iyi ki vermemiş koyup geçtik ve koyup geçeceğiz.

Bundan sonra böyle olsun bencede , zamanında çaldıkları puanlara alın terlerine saysınlar adi renkliler. :s20:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada dün dediklerine katılıyorum @tuncaboylu caner konusundaki, daha adam topu topu 6-7 maça çıktı Beşiktaş efsanesi yaptık, 50 tane kupa kazandırmış adamları bu kadar sahiplenmiyoruz, yeni popüler kültürün taraftar kısmına yansıması olsa bu gerek. böyle sahiplenmeleri bir şeyler kazandırdıktan sonra yapsak herkes için daha mantıklı olur, Bilic'de aynısını yaşadık adam takımı satıp gitti ama ders almıyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Son iki maçta baya yukarı  çekti :D

Daha da çekecek, utandırmayacak karaboğa beni.   :tabe:

Keep watching. :)

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada dün dediklerine katılıyorum @tuncaboylu caner konusundaki, daha adam topu topu 6-7 maça çıktı Beşiktaş efsanesi yaptık, 50 tane kupa kazandırmış adamları bu kadar sahiplenmiyoruz, yeni popüler kültürün taraftar kısmına yansıması olsa bu gerek. böyle sahiplenmeleri bir şeyler kazandırdıktan sonra yapsak herkes için daha mantıklı olur, Bilic'de aynısını yaşadık adam takımı satıp gitti ama ders almıyoruz.

Aynen öyle. Çok üzüldüm gerçekten, sabah işe gelirken bile suratım asıktı.

Ama burada durum farklı. Caner bizde deneme kontratıyla oynayan çaresiz bir oyuncu falan da değil, Inter'e dönse bile 2019'a kadar parasını alacak.

Öte yandan kulübümüz ona sahip çıkmalı, tedavisini yakından takip etmeli, oyuncularımız ve taraftarımız moral desteğini esirgememeli.

Mesela Gençlerbirliği maçında tüm futbolcular içine "Geçmiş olsun Caner" t-shirt'i giysin, golü atan formanın altından onu göstersin falan. Sahip çıkmak budur.

Ama sahip çıkmak, kulübün 20 trilyonunu riske atmak değildir.

Aşil tendonu sakatlığından dönüşün 1 sene sürebildiğini, yeni oluşan tendonun daha kısa kaldığını ve sakatlık riskinin arttığını falan okudum dün akşamdan beri.

En iyisi beklemek ve Caner'in sakatlıktan dönüşünü görmek. @ardiles'in dediği gibi daha 8 ay var opsiyonuna, bekleyelim bakalım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aynen öyle. Çok üzüldüm gerçekten, sabah işe gelirken bile suratım asıktı.

Ama burada durum farklı. Caner bizde deneme kontratıyla oynayan çaresiz bir oyuncu falan da değil, Inter'e dönse bile 2019'a kadar parasını alacak.

Öte yandan kulübümüz ona sahip çıkmalı, tedavisini yakından takip etmeli, oyuncularımız ve taraftarımız moral desteğini esirgememeli.

Mesela Gençlerbirliği maçında tüm futbolcular içine "Geçmiş olsun Caner" t-shirt'i giysin, golü atan formanın altından onu göstersin falan. Sahip çıkmak budur.

Ama sahip çıkmak, kulübün 20 trilyonunu riske atmak değildir.

Aşil tendonu sakatlığından dönüşün 1 sene sürebildiğini, yeni oluşan tendonun daha kısa kaldığını ve sakatlık riskinin arttığını falan okudum dün akşamdan beri.

En iyisi beklemek ve Caner'in sakatlıktan dönüşünü görmek. @ardiles'in dediği gibi daha 8 ay var opsiyonuna, bekleyelim bakalım.
Diz bağı olsa bir nebze ama Aşil cidden çok sıkıntılı bir sakatlık, üstelik sol ayağından sakatlandı sağ ayağı olsa yine bir nebze ama bencede sağlam dönüşü 1 seneyi bulacaktır, destek filan şart ama 1 sene sonra nasıl döneceği belli olmayan birisine para bağlamak biraz aşırı duygusallık ki daha 7-8 maça çıkmış birisine, aynısını İsmail'de, Pektemek'te, Veli'de yaptık sonuç ortada daha realist olmak gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Diz bağı olsa bir nebze ama Aşil cidden çok sıkıntılı bir sakatlık, üstelik sol ayağından sakatlandı sağ ayağı olsa yine bir nebze ama bencede sağlam dönüşü 1 seneyi bulacaktır, destek filan şart ama 1 sene sonra nasıl döneceği belli olmayan birisine para bağlamak biraz aşırı duygusallık ki daha 7-8 maça çıkmış birisine, aynısını İsmail'de, Pektemek'te, Veli'de yaptık sonuç ortada daha realist olmak gerekiyor.

Caner'in futbol hayatı bitmiş olabilir :( Çok ama çok ciddi bir sakatlık. Basketçiyi diz, futbolcuyu bilek sakatlığı bitirir. Allah yardımcısı olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner'in futbol hayatı bitmiş olabilir :( Çok ama çok ciddi bir sakatlık. Basketçiyi diz, futbolcuyu bilek sakatlığı bitirir. Allah yardımcısı olsun.

O kadar olmayabilir.

Beckham'ın hikayesini okuyorum şimdi, 10 Mart'ta kopmuş aşil tendonu ve 11 Eylül'de oynamaya başlamış. 6 ay sürmüş yani.

Beckham'in o sakatlık sırasında 35 yaşında olduğunu düşünürsek, Caner'in de en kötü ihtimalle aynı sürede iyileşmesini de umabiliriz.

Sezonu kapattı gerçekten de, ama futbol hayatı için o kadar da negatif olmayalım.

Çevrimdışı Çağatay

Gördüğüm, dün akşam biz sadece Caner'i kaybettik ama renkliler insanlıklarını kaybetmişler...yazık...
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gördüğüm, dün akşam biz sadece Caner'i kaybettik ama renkliler insanlıklarını kaybetmişler...yazık...
Maalesef öyle fakat, Gomez buradan ayrıldıktan sonra umarım bacağı kopar diyenler aklıma geliyor.. Pek bi farkımız yok insanlık olarak onlardan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

O kadar olmayabilir.

Beckham'ın hikayesini okuyorum şimdi, 10 Mart'ta kopmuş aşil tendonu ve 11 Eylül'de oynamaya başlamış. 6 ay sürmüş yani.

Beckham'in o sakatlık sırasında 35 yaşında olduğunu düşünürsek, Caner'in de en kötü ihtimalle aynı sürede iyileşmesini de umabiliriz.

Sezonu kapattı gerçekten de, ama futbol hayatı için o kadar da negatif olmayalım.

Fark yaratırmı bilmiyorum ama destek ayağında olmaması bir nebze rahatlattı beni.

Çevrimdışı mylife1903

Olmadigin seyi kaybetmezsin yahu evrimini tamamlamamis insanimsilar var

Çevrimdışı Kalyoncu

Orta sahada olan bir pozisyon için amma olaylar oldu sistemli bir şekilde üzerimize geliyolar. Faul olsa hak verecem hadi bununla oyalansınlar diyecem oda yok :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Orta sahada olan bir pozisyon için amma olaylar oldu sistemli bir şekilde üzerimize geliyolar. Faul olsa hak verecem hadi bununla oyalansınlar diyecem oda yok :)

Cimbizla pozisyon seciyor herif. Bunlarin babalari tombalaciydi herhalde. Cift torbali, tombalaci.
Gs macinin 90 dakikasina cimbizla dalsam varya iki senelik malzeme cikar bir maclarindan. Onlarin antalya macinda heriflerin golunu vermediler bunlar itiraz bile etmedi. Uyuz okuyorum hu anadolu takimlarina bizim maclarda heryerleri oynuyor, ayiptir ulan. Fb macinda da gorecez riza
Ile fbli baskanini antalyanin. Kasimpasa macindan sonrada butun sezon agladi riza, yok efenim besiktas golunden evvel hakem tscinhanlis vermismis onolmasaymis farkli yerdenolurmus takimi, lider olurmus falan, kursat adem yula, riza sana

Çevrimdışı Akil Emre

Dünden beri Canerin sakatlığı aklımdan gitmiyor. İşallah tez zamanda aramıza katılır, takımda bu süreci kazasız belasız atlatır.

Bu arada Fabriyi gördükçe Ospina sevdam bitti, adamın sezgileri müthiş çoğu pozisyon tehlike yaratmadan bitiyor. Tolga kalede olsa bu maçda dahil en az 4 puan eksi hanemizde olur Napoliyede kaybederdik, İyiki takıma gelmiş devamı gelir kalede uzun yılllar görev alır, Tolgada yedek bekleyip takıma abilik yapar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cimbizla pozisyon seciyor herif. Bunlarin babalari tombalaciydi herhalde. Cift torbali, tombalaci.
Gs macinin 90 dakikasina cimbizla dalsam varya iki senelik malzeme cikar bir maclarindan. Onlarin antalya macinda heriflerin golunu vermediler bunlar itiraz bile etmedi. Uyuz okuyorum hu anadolu takimlarina bizim maclarda heryerleri oynuyor, ayiptir ulan. Fb macinda da gorecez riza
Ile fbli baskanini antalyanin. Kasimpasa macindan sonrada butun sezon agladi riza, yok efenim besiktas golunden evvel hakem tscinhanlis vermismis onolmasaymis farkli yerdenolurmus takimi, lider olurmus falan, kursat adem yula, riza sana
Yıllar önce bunları gördüğüm için kapattırdım lick tv yi. Alenen ve bilerek kampanya yapıyorlar, bizim lehimize olan pozisyonları bazen hiç göstermezken aleyhimize olan pozisyonları 3 dk da bir maç boyunca elli kere gösteriyorlar ve bizim yönetimimiz çıkıp ağa siz iş yapıyorsunuz demiyor. Herkes haddini bilecek..
[ Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 11:01:10 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Rıza'nın Beşiktaşlılığını sorgulayamam banada düşmez. Şahsi fikrim Beşiktaş başarısız olsun ben rüştümü ispatlayayım tekrar Beşiktaş'ın başına geleyim istiyor. Basında şirin olacam diye bize karşı nasıl oynatıyorsa bir türlü anlayamadım.

Çevrimdışı Çağatay

Olmadigin seyi kaybetmezsin yahu evrimini tamamlamamis insanimsilar var

Maymuna da benzemiyorlar halbuki...bilemiyorum altan bilemiyorum

Maalesef öyle fakat, Gomez buradan ayrıldıktan sonra umarım bacağı kopar diyenler aklıma geliyor.. Pek bi farkımız yok insanlık olarak onlardan..

Walla ben hiç öyle düşünmedim, he bizdeki gibi başarılı olmasını istememiş olabilirim ama sakatlık başka bir şey heleki bu boyutlarda olanı

Çevrimdışı panic13

Walla ben hiç öyle düşünmedim, he bizdeki gibi başarılı olmasını istememiş olabilirim ama sakatlık başka bir şey heleki bu boyutlarda olanı

kurumlar, toplumların izdüşümüdür. toplumumuzun ahlaki ve sosyal adalet düzeyi maalesef düşük. Beşiktaşlı, renki ayrımı yok burada. Kendimizi sıyıramayız bu tespitlerden.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Çağatay

kurumlar, toplumların izdüşümüdür. toplumumuzun ahlaki ve sosyal adalet düzeyi maalesef düşük. Beşiktaşlı, renki ayrımı yok burada. Kendimizi sıyıramayız bu tespitlerden.

Ne zaman bu tarz durumlarda "olması gereken" reaksiyon gösterilir biliyor musun
şu repliği paylaşayım
"When i understand my enemy well enough to defeat him, then in that moment i also love him."
işte bu durumlarda...

ve biz kesinlikle o durumda değiliz onların gözünde

Çevrimdışı tuncaboylu

Gözden kaçırmayın: Evrim sadece şekilsel değil, zihinsel de ilerliyor.

Maymundan daha vahşi ve daha az zeki insanlar var epey.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Gokhan-

Burada tamamen haklısın, ben bu tarz durumlarda klüp taraftarları olarak değil de ülke insanı profili açısından bakıyorum ve aynı şeyler bize olsa bizler de aynılarını yazardık diyebiliyorum.
İşin kötüsü kendime bile güvenemiyorum bu konu da, acı ama gerçek.
(Gomez ve Sosa'ya kızdım hatta sövdüm de ama sakatlık geçirmelerini istemedim, ama Fb veya Gs'ye gitselerdi nefretim daha fazla olur daha fazlasını isteyebilirdim muhtemelen).
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

selam Efendiler, herkese iyi haftalar diliyorum  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

selam Efendiler, herkese iyi haftalar diliyorum  :icool:

Biz efendi olmaya değil hizmetkaaaar olmaya geldik :evillol:

Sağolasın abi sana da :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: