bu arada dün dediklerine katılıyorum @tuncaboylu caner konusundaki, daha adam topu topu 6-7 maça çıktı Beşiktaş efsanesi yaptık, 50 tane kupa kazandırmış adamları bu kadar sahiplenmiyoruz, yeni popüler kültürün taraftar kısmına yansıması olsa bu gerek. böyle sahiplenmeleri bir şeyler kazandırdıktan sonra yapsak herkes için daha mantıklı olur, Bilic'de aynısını yaşadık adam takımı satıp gitti ama ders almıyoruz.
Aynen öyle. Çok üzüldüm gerçekten, sabah işe gelirken bile suratım asıktı.
Ama burada durum farklı. Caner bizde deneme kontratıyla oynayan çaresiz bir oyuncu falan da değil, Inter'e dönse bile 2019'a kadar parasını alacak.
Öte yandan kulübümüz ona sahip çıkmalı, tedavisini yakından takip etmeli, oyuncularımız ve taraftarımız moral desteğini esirgememeli.
Mesela Gençlerbirliği maçında tüm futbolcular içine "Geçmiş olsun Caner" t-shirt'i giysin, golü atan formanın altından onu göstersin falan. Sahip çıkmak budur.
Ama sahip çıkmak, kulübün 20 trilyonunu riske atmak değildir.
Aşil tendonu sakatlığından dönüşün 1 sene sürebildiğini, yeni oluşan tendonun daha kısa kaldığını ve sakatlık riskinin arttığını falan okudum dün akşamdan beri.
En iyisi beklemek ve Caner'in sakatlıktan dönüşünü görmek.
@ardiles'in dediği gibi daha 8 ay var opsiyonuna, bekleyelim bakalım.