Dun gece mac bitti azicik oyalanfim, yattim hemen. Sabah licktvnin sitesine bakiyorum. Malum kalan 70milyon turk vatandasi gibi benim de liktvim yok. Sitesinden bakiyorum.
Algi yonetiminde herifler citayi yuksege koymus, maci izlemesem hakem antalyadporu kesip bicmis sanacagim, besiktas da haksiz bir uj puan almis olarak gorecegim.
Boyle bir sey var mi ya?
Yonetim uyumadin bu algilar bir samsunspor maci gibi biryerde patlar.
Tartismali pozisyonlsri koymuslar siteye, 3 tane besiktas pozisyonu.
1-tosicin topa mudalesi
Ulan buna dunyanin hic bir onemli ligimdfaul vermezler. Futbol sadece amerikada kadin sporudur, orada da vermezler buna faul. Efendim 3 tane hakem hocasiyla konusmuslar helsi faul, demis. Ulan o hocalarin hakemligini de biliyoruz.
2.ggnin faulu ikinci yari
Orada sari kart vermesi lazimmis, oyle girilmezmis, sansar ekliyor, burda da topa vuruyor ama faul veriyorsun. En akilli kendisi ya, ulan sansar senin aykunu ben kahvaltida ictigim kahveye seker olarak koyuyorum, yarim cay kasigi.... neyin hesabini yapiyorsun, terbiyesiz, senin agzina tukururum
3.adriano mucadelesi
Cimbizla secmisler, hakem faul vermismks, yatan adrianonun topa hamlesi orada faul olmadigi gosterirmis, ahahaha. Ya komik, tuhaf. Bence de orada faul yok, adriano topla rakip arasina giriyor faulu aliyor, ben olsam da sabaha kadar faul vermem. Ama kardesim 4 sefer taliskaya cift daldi herifler, onlardan birinde de topa vurdu antalyali, karsilastirma icin onu da koy. Hakem ikisine de faul vermedi mesela
4.pozisyonda ise karijmanin karsi karsiya sacmaladigi pozisyon. Ofsayt olarak gormusmus de, piywro yaptilar, ulan belli ofsayt olmadigi iste.
Bu pozisyonda karijmanin 4-5 kisa adimla ofsaytten kacmasi, cevre ve ofsayt kontrolu mutisti, cingenenin hakkini yemiyecem ama kardesim o vurus nasil kabiz bir vurustur, sampiyonlugu etkileyecek macta rabana midir nedir onu yapiyorsun, sen duzgun vurma kardesim topa beceremiyorsun, boyle ayagini yilan gibi arkadan kaykilatarak vursaydin atardin o golu, hic ugrasma duzgun vuracam diye olmuyor, sen fantastik vurus yap olma ihtimali daha yuksek
Bu pozisyonlari sitelerine koyup algiya baslamislar. Macin ozeti 3.5 dakika ordan belli 3.5 attiklari bu tartismali pozisyonlar 4.5 dakika. Sanki antalya buyuk takim da kendi evinde puan kaybetmis. Terbiyesiz herifler, yonetim onlemini almazsa basimiza bir is gelecek