Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125991 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Haftaya oynayacağımız Gençlerbirliği deplasmanı zaten önemliydi şimdi 2 kat önem kazandı. Gs haftaya Adanaspor çöpünü yener muhtemelen. Eğer kaybedersek puan tekrar eşitlenir. Gerçi ondan sonra ardarda Başakşehir ve fenerle oynayacaklar yine biz öne geçeriz ama olsun Puan farkı her hafta artsın :D

Çevrimdışı 38life

Eğer biz puan kaybı yaşamazsak 11. hafta sonunda Gs'nin 9 puan önünde olabiliriz :)

Çevrimdışı Tolga

Yarın akşam lider olacağız :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Milo'nun satın alma opsiyonu çok düşük, 1.2 milyon. İyi oynarsa satın alırlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alsınlar , 500 bine aldik :D

Üstelik 2 senedir Yillik ücrette vermiyoruz , Kiralayan takımlar veriyor ucretini

Her turlu kârdayız :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Savaş

Yarın şöyle bol gollü bir galibiyet iyice karıştırır bunları.

Çok heveslenmeden heveslerini kırmak lazım bu renklilerin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fabricio Agosto Ramirez Beyefendi ve Eşi

Her Başarılı erkegin arkasinda bir kadin vardir :bandit:

Yarın şöyle bol gollü bir galibiyet iyice karıştırır bunları.

Çok heveslenmeden heveslerini kırmak lazım bu renklilerin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simdiden agliyorlar bu sene de Bjk nin sampiyonlugunu izletecekler bize diye :tabe: :lol: :lol:

O Degilde ben Fabriyi , Boykodan daha cok sevmeye başladım :bandit:

Hem Basarili hem efendi hemde Sempatik , Ins böyle devam eder

Hayatimda ilk defa Kaleci forması alip arkasına da ismini yazdıracam

Kalede kaleci gormeyeli cok uzun zaman olmuş cok şükür Verilen şansı cok iyi kullanip bizi Avrupanin en iyi kalecisi TolGEA dan kurtardi :bandit:

Çevrimdışı RevivaL

Yarın bizim günümüz olsun  :super:

Çevrimdışı caner.eryigit

Şuan Beşiktaşımla Antalya maçına odaklanmış durumdayız...Rehavete yer yok ağır bir yenilgi tattırmamız Lazım.fb li başkanları kendileri kaşındılar.nazifoğlu ya demek neymiş Vodafone Arena'da 13 dk yatınca iyiydi dimi ağlayacaksanız oynamayalım.birde ağzından mı kaçırdı şöyle birşey dedi oyuncuların paralarını ödeyemeyiz fln bugünkü genel kurulla ilgili aksi karar çıksa fln filan aman bugün Ne güzel bol renkli kaoslu bir gündü :)

Çevrimdışı furkankaya1903

EFENDİLER !!! Yarın liderliği ilân edeceğiz İNŞALLAH

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

EFENDİLER !!! Yarın liderliği ilân edeceğiz İNŞALLAH

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ne liderliği memleket elden gidiyor memleket :D

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Bishamon

Camiamız umarım hiç bir zaman devlet bize bakmak zorunda düşüncesini taşıyan insanlara sahip olmaz.Çok zorluklardan geçtik artık yolumuz aydınlık olmalı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada Durica mükemmel oynadı. Çok beğendim
Bu okayi ucuncu seyredesim iyi futbolcu o cocuk. Onazi midir nedir beni uyuz etti, otenazi herif.

Bu gsyi biz nasil kacirdik elimizden, nasil oldu o mac oyle anlayamiyorum.
Basaksehir de puan kaybedebiljr
Insallah koltuga otururuz.

Gunaydinlar

Çevrimdışı Orhan_

Günaydınlar ola.  Bugün liderliğe oturduğumuz gün olacak inşallah.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

:halay:
Uyumadik ki uyanalim yahu
Dun sabahtan beri formam ustumde, once gsyi tokatladik totemlerimizlen, simdi sirada antalya, sonra liderlik koltugu

Uzakdoğu'ya futbolcu satan pek çok menajer; Beşiktaş kulübüne Quaresma için satış izni verilmesi durumunda 10-15 milyon euro civarında teklifler getireceklerini iddia ediyor. Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken, "33 yaşındaki bir futbolcuyu bu rakamlara satmak büyük başarıdır. Siz onu parlattınız, biz de değerinin daha üstünde bir rakama gönderelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin aklını çelmeye çalışıyorlar. (fotomaç)

Çevrimdışı Kalyoncu

Uzakdoğu'ya futbolcu satan pek çok menajer; Beşiktaş kulübüne Quaresma için satış izni verilmesi durumunda 10-15 milyon euro civarında teklifler getireceklerini iddia ediyor. Menajerler, bu rakamlara ulaşılması durumunda %10 ila %20 arasında aracılık ücreti alacaklarını de belirtirken, "33 yaşındaki bir futbolcuyu bu rakamlara satmak büyük başarıdır. Siz onu parlattınız, biz de değerinin daha üstünde bir rakama gönderelim" diyerek Beşiktaşlı yöneticilerin aklını çelmeye çalışıyorlar. (fotomaç)
Fotomaç haberidir yazacaktım sen yazmışsın :) 15 i geçtim 5 e okutsak yeter hemen gönderelim

Çevrimdışı Türkay

Keşke yaşansa ama İ M K A N S I Z
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Fotomaç haberidir yazacaktım sen yazmışsın :) 15 i geçtim 5 e okutsak yeter hemen gönderelim
Keşke yaşansa ama İ M K A N S I Z
Hemen Sat sat sat derim

15 degil ama bi 10 milyona okutabiliriz Belki ÇİNe

Çevrimdışı mylife1903

Hemen Sat sat sat derim

15 degil ama bi 10 milyona okutabiliriz Belki ÇİNe
Encok 2.5 3 verirler fAzlasi zor

Çevrimdışı Berat

@Berat sen onu maca gondermeden iyice bir dusa sok, iyice keselensin, temizlensin, toplu igne basi kadar kuru yer kalmasin uj sefer burna uj sefer agza, son kontrollerden sonra gonder stada, basimiza bir is gelmesin
Hamama sokalım? :D

Etiketler: