Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9123665 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dostlar herkese merhaba. Bir soru soracaktım. Ben antalya maçına gideceğim arkadaşım kombinesini devretti   ve mesaj da geldi. Şu dakikadan sonra benim bişey yapmama gerek var mı?  Sadece passonun yanımda olması yetiyor değil mi? ( daha önce hep istanbul dışında olduğum için hiç passo ile maça girmedim onun için soruyorum mazur görün)
Tamam olmuş o zaman, passoligin olması yeterli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay'ın pası hakikaten güzeldi be :) Kafa ve top ayrı yönlere doğru gitti.
Enfesti hakikaten, Bana Lakersdaki luke waltonun asistini anımsattı

Çevrimdışı Gokhan-

Champions League resmi twitter hesabının altında buldum. Kim bu? :kop:

Murat abi, Gümrük işiyle uğraşıyor yanılmıyorsam, ilk maçımı sayesinde izlemiştim maddi olarak destek olmuştu sağolsun :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı firewater

Fabri'nin sürekli oyunun içinde olması önemli. Pozisyonların oluşmasına fırsat tanımıyor. Dünkü ıska geçtiği pozisyon da bile aslında doğru olanı yaptı. Yalnız blokaj sorununu çözmeye yönelik ekstra çalışmalı.

Dün iki tane kalaeci defans arasına atılan topu fırladı yattı aldı. bu bile yeter bize :)  Tolga olsaydı ikiside gol pozisyonuydu.

Çevrimdışı sozkul

Bu arada abunun maliyetini yazarken ordan 1,5  milyon euro düşmenizi rica edicem lütfen  :biggrinking:

750 düş, yarısı prim olarak dağıtılacak

Çevrimdışı Gokhan-

Aboubakar'ın ilk golünden sonra girdiği tripler üzdü beni be, adam nasıl dolmuşsa artık ne yapacağını şaşırdı neyse ki 2 gol attı ve özgüveni yerine geldi, inşallah bundan sonra en kötü 2 maçta bir yapıştırır..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ekrembaser

Oğuzhan'da takımla antremana çıkmış sonunda Allah'ım ne güzel bir gün.

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar ilk golden sonra nefesini derin çekip verdi hepimiz ohh be hele şükür dedik adamın surat ifadeside oydu :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ekim 2016, 13:53:37
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Aboubakar'ın ilk golünden sonra girdiği tripler üzdü beni be, adam nasıl dolmuşsa artık ne yapacağını şaşırdı neyse ki 2 gol attı ve özgüveni yerine geldi, inşallah bundan sonra en kötü 2 maçta bir yapıştırır..

Gol'den sonra nasıl sevineceğini şaşırdı , elleri kolları vücüdunda dolaştı istemsizce.  :biggrinking:

Büyüyü bozdu artık herr hafta atar Allah'ın izni ile .  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Gol'den sonra nasıl sevineceğini şaşırdı , elleri kolları vücüdunda dolaştı istemsizce.  :biggrinking:

Büyüyü bozdu artık herr hafta atar Allah'ın izni ile .  :ok:
Yok yahu formayi cikaracakti sonra besiktasta oynadigini hatirladi, mac bitsin de oyle cikarayim hesabi. Ikinci golde keske cikarsaydi formaya. Dosta guven dusmana korku salardik

Çevrimdışı firewater

adam tribe girmedi. üstündeki büyüyü kovdu  :D :D :D :D

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Enfesti hakikaten, Bana Lakersdaki luke waltonun asistini anımsattı

Tam NBA pasıydı cidden :)

Çevrimdışı Sercan62

Tamam olmuş o zaman, passoligin olması yeterli.

teşekkür ederim dostum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan'da takımla antremana çıkmış sonunda Allah'ım ne güzel bir gün.
15 güne falan anca maç temposu kazanır gibi, riske etmeye gerek yok....

Çevrimdışı mylife1903

adam tribe girmedi. üstündeki büyüyü kovdu  :D :D :D :D
Yahu okadar ugrastik buyu yaptirdik adama neden kovduruyorsunuz buyuyu sonra
Kayseri macina benzer antalya macinda abu.
Bence ustunu basini yirtmak istedi cocuk orda

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi artık şu izini alalım muzlera büyüsü zamanı geldi geçiyor, çok havalandılar

Çevrimdışı firewater

Senin büyü değildir o meraklanma :) :) :)

Bu arada Antalya maçına ben tekrar 4-1-2-1 taktiğini bekliyorum. Tam arenada fark atmalık bir taktik  :D :D :D :D

Çevrimdışı atalay

Mertens iki penaltıyı da almış. Özellikle minyon oluşunun ve Napoli'nin tabelada geride olmasının avantajını da kullanarak. Maç sonlarında bir faul almaya çalıştı; en son Marcelo ondan bir şafak aldı.

Çevrimdışı firewater

Mertens iki penaltıyı da almış. Özellikle minyon oluşunun ve Napoli'nin tabelada geride olmasının avantajını da kullanarak. Maç sonlarında bir faul almaya çalıştı; en son Marcelo ondan bir şafak aldı.

Bizim iki maçtada net penaltılarımız güme gitti. Avrupa da hakemler Türk takımlarına biraz takıntılılar. ama buradan alışığız biz bu duruma da fener gibi rezil olmuyoruz  :) :) :)

Çevrimdışı sametbagan

Aboubakar ilk golden sonra nefesini derin çekip verdi hepimiz ohh be hele şükür dedik adamın surat ifadeside oydu :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte orda büyünün etkisi görünüyor , kötü ,negatif ne varsa hepsi çıktı artık bundan sonrası gelsin goller. :D

Çevrimdışı firewater

İşte orda büyünün etkisi görünüyor , kötü ,negatif ne varsa hepsi çıktı artık bundan sonrası gelsin goller. :D

Yeşil yol daki dev adam misali diyorsun  :D :D :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi artık şu izini alalım muzlera büyüsü zamanı geldi geçiyor, çok havalandılar

Bu muzlera olayini bu hafta gs macinda patlatiyoruz, artik yeter. Adama da yazik bindiler sirtina herifin taksi plakadi kiralayan gibi oturdugu yerden puan topluyor herifler. Buna bu hafta son verecez artik. Kimlen oynuyor gs bu hafta

Çevrimdışı tuncaboylu

Tamam kabul vuruş kötü ama bu kötü oyuncu olduğunu göstermez ki Şenol hocam kazma fernandaodan gol kralı çıkardı abo mu gol atamayacak
dediğim gibi abo bu tür oyunlarda ilerde verimli olur.Rakip sahada oynarken kesinlikle ileri uçda oynamamalı yardımcı forvet veya kanat ta daha verimli olur.
Bu arada abonun büyü yaptırdığı doğrudur şahitlerim var.Sadece hangi maç için yaptırdığı konusunda yanlış bilgilendirildim. :D
Maç sonu röportajında da golden sonra içimdeki bütün negatif enerji gitti diye açıklaması bile var.
Ben olaya farklı açıdan yaklaşacağım. Bizim seviye (4. torbadan girmiş, çoğu maçta ganyanı yüksek) takımlar için CL'de Mario Gomez tarzı "fox in the box" santrafor yerine Aboubakar tarzı rakip defansı rahatsız edip pas arası ve hara kovalayan santraforlar daha uygun.

Asıl hedeg Türkiye ligi olduğu için Gomez'i tercih ederim ama tespitim bu yönde. Sen ne dersin @atalay?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bence ilk pozisyonun penaltıyla uzaktan yakından alakası yok, ikinciside kıyısından köşesinden penaltı sen ne düşünüyorsun ?

Etiketler: