Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dostlar herkese merhaba. Bir soru soracaktım. Ben antalya maçına gideceğim arkadaşım kombinesini devretti ve mesaj da geldi. Şu dakikadan sonra benim bişey yapmama gerek var mı? Sadece passonun yanımda olması yetiyor değil mi? ( daha önce hep istanbul dışında olduğum için hiç passo ile maça girmedim onun için soruyorum mazur görün)
Tolgay'ın pası hakikaten güzeldi be Kafa ve top ayrı yönlere doğru gitti.
Champions League resmi twitter hesabının altında buldum. Kim bu?
Fabri'nin sürekli oyunun içinde olması önemli. Pozisyonların oluşmasına fırsat tanımıyor. Dünkü ıska geçtiği pozisyon da bile aslında doğru olanı yaptı. Yalnız blokaj sorununu çözmeye yönelik ekstra çalışmalı.
Bu arada abunun maliyetini yazarken ordan 1,5 milyon euro düşmenizi rica edicem lütfen
Aboubakar'ın ilk golünden sonra girdiği tripler üzdü beni be, adam nasıl dolmuşsa artık ne yapacağını şaşırdı neyse ki 2 gol attı ve özgüveni yerine geldi, inşallah bundan sonra en kötü 2 maçta bir yapıştırır..
Gol'den sonra nasıl sevineceğini şaşırdı , elleri kolları vücüdunda dolaştı istemsizce. Büyüyü bozdu artık herr hafta atar Allah'ın izni ile .
Enfesti hakikaten, Bana Lakersdaki luke waltonun asistini anımsattı
Tamam olmuş o zaman, passoligin olması yeterli.
Oğuzhan'da takımla antremana çıkmış sonunda Allah'ım ne güzel bir gün.
adam tribe girmedi. üstündeki büyüyü kovdu
Yahu okadar ugrastik buyu yaptirdik adama neden kovduruyorsunuz buyuyu sonraKayseri macina benzer antalya macinda abu. Bence ustunu basini yirtmak istedi cocuk orda
Mertens iki penaltıyı da almış. Özellikle minyon oluşunun ve Napoli'nin tabelada geride olmasının avantajını da kullanarak. Maç sonlarında bir faul almaya çalıştı; en son Marcelo ondan bir şafak aldı.
Aboubakar ilk golden sonra nefesini derin çekip verdi hepimiz ohh be hele şükür dedik adamın surat ifadeside oydu C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte orda büyünün etkisi görünüyor , kötü ,negatif ne varsa hepsi çıktı artık bundan sonrası gelsin goller.
Abi artık şu izini alalım muzlera büyüsü zamanı geldi geçiyor, çok havalandılar
Tamam kabul vuruş kötü ama bu kötü oyuncu olduğunu göstermez ki Şenol hocam kazma fernandaodan gol kralı çıkardı abo mu gol atamayacakdediğim gibi abo bu tür oyunlarda ilerde verimli olur.Rakip sahada oynarken kesinlikle ileri uçda oynamamalı yardımcı forvet veya kanat ta daha verimli olur.Bu arada abonun büyü yaptırdığı doğrudur şahitlerim var.Sadece hangi maç için yaptırdığı konusunda yanlış bilgilendirildim. Maç sonu röportajında da golden sonra içimdeki bütün negatif enerji gitti diye açıklaması bile var.