Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125401 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Saha parzelizasyonu ve geri dönüşlerdeki sıkıntıları ile ilgili birkaç şey daha paylaşacaktım, ama uğraşamayacağım. Velhasıl üç gündür yazdığım öngörüsü kolay problemleri var. Umarım iyi çalışılmıştır.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maç başında "kick and run" denenebilir adamların savunmayı önde kurmasına engel olabilir bu taktik
Amerikan futbolu?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Amerikan futbolu?

yoo alex de souza çok yapardı bunu mesela, hatta her santrada direkt bunu yapardı mesajdır o birazda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

maç başında "kick and run" denenebilir adamların savunmayı önde kurmasına engel olabilir bu taktik
Tabi abi kesin lazim. Taca vuracan ileriden basip alip topu sut atacan ama saglam durmasi lazim oyuncularin sahada. Italyanlar futbolu gercek oynarlar, sonuc alirlar. Mesela bu mac karijma iyi dayak yer, attirirlar onu tekmeleye tekmeleye, hic acimazlar. Ayrica taliska falan oynarsa subyan oyuncuyu sahada ezer herifler ki taliska ortadaki toplara bile giremiyor, onu da oynatmazdim ben.

Çevrimdışı atalay

Bu arada tenis ile ilgili sayfalarca yazıp, Martina Navrátilová'dan bahsetmemek hiç olmamış.
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 16:55:44 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Bu arada tenis ile ilgili sayfalarca yazıp, Martina Navrátilová'dan bahsetmemek hiç olmamış.

olur mu mylife bahsetti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Evet, "erkek olduğuna dair dedikodular var" diyerek müthiş de onore etmiş. @tangaz @mylife1903
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 17:09:32 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Tabi abi kesin lazim. Taca vuracan ileriden basip alip topu sut atacan ama saglam durmasi lazim oyuncularin sahada. Italyanlar futbolu gercek oynarlar, sonuc alirlar. Mesela bu mac karijma iyi dayak yer, attirirlar onu tekmeleye tekmeleye, hic acimazlar. Ayrica taliska falan oynarsa subyan oyuncuyu sahada ezer herifler ki taliska ortadaki toplara bile giremiyor, onu da oynatmazdim ben.

Bunlar biraz farklı yalnız, fizik güçten ziyade teknikle oynuyorlar.

Insigne 1.63, Mertens 1.69 boyundalar.

Gabbiadiani oynamazsa defans oyuncuları ve 1.82'lik Hamsik dışında 1.80'in üzerinde adam olmayacak karşımızda.

Çevrimdışı tangaz

Evet, "erkek olduğuna dair dedikodular var diyerek" müthiş de onore etmiş. @tangaz @mylife1903

bugün daha çok erkek tenisçileri şeyettik kızlar ciyaklama özellikleri ile ön plana çıktıkları için yüce martinaya sıra gelmedi  :D @atalay

Çevrimdışı ekrembaser

Akşam maçı Azerbaycan idman tv şifresiz verecekmiş digitürkte bu kanal var ama şimdilik şifreli görünüyo şayet üyelik yaptırırsam buradan izleyebilir miyim acaba bilgisi olan varsa açıklayabilir mi

Çevrimdışı MANSIZ

Akşam maçı Azerbaycan idman tv şifresiz verecekmiş digitürkte bu kanal var ama şimdilik şifreli görünüyo şayet üyelik yaptırırsam buradan izleyebilir miyim acaba bilgisi olan varsa açıklayabilir mi

İdman TV maç esnasında şifreye giriyor. Sadece karasal yayın üzerinden ve internetten şifresiz izlenebiliyor. Ama internet üzerinden fazla umudunuz olmasın. Aşırı yüklenmeden sunucuyu göçüyor. Sadece tek yer karasal yayın

Çevrimdışı ekrembaser

İdman TV maç esnasında şifreye giriyor. Sadece karasal yayın üzerinden ve internetten şifresiz izlenebiliyor. Ama internet üzerinden fazla umudunuz olmasın. Aşırı yüklenmeden sunucuyu göçüyor. Sadece tek yer karasal yayın

Şimdi kardeşim izle öde diyo ekranda SMS gönder diyo şimdi program bazında mı günlük bazda mı yapıyo ondan emin olamadım neyse en iyisi digitürkü aramak

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba inler tolgay q7 adriano aboubakar diyorlar :D
Talisca yedek.

Çevrimdışı Bishamon

Bunlar biraz farklı yalnız, fizik güçten ziyade teknikle oynuyorlar.

Insigne 1.63, Mertens 1.69 boyundalar.

Gabbiadiani oynamazsa defans oyuncuları ve 1.82'lik Hamsik dışında 1.80'in üzerinde adam olmayacak karşımızda.

Önemli olan boyu değil işlevl.

Çevrimdışı tuncaboylu

Önemli olan boyu değil işlevl.

Konuyu farklı yerlere çekmeye niyetlisin galiba.  :naughty: :naughty:
[ Son Düzenleme: 19 Ekim 2016, 17:25:31 tuncaboylu ]

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Bishamon

Bu arada genç takımdan Fatih Aksoy'u çok beğeniyorum.Umarım A takıma geçişi yapabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada genç takımdan Fatih Aksoy'u çok beğeniyorum.Umarım A takıma geçişi yapabilir.

Maçı nereden izliyorsun?

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Abuya buyu yapiyorum kac gundur fark ettiyseniz, kesin milli oluyor bugun, kesin
Muslera işine dönmesin. Doğru kişiye yaptır. Atalım derken yemeyelim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı tuncaboylu

Muslera işine dönmesin. Doğru kişiye yaptır. Atalım derken yemeyelim.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen.

@mylife1903, büyün bugün de tutmazsa; bir sonraki büyünün hedefi sen olacaksın dostum.  :sumo:

Bu arada hakem işi noldu, Karasev'in ailesi elinde mi?

Çevrimdışı mylife1903

Evet, "erkek olduğuna dair dedikodular var" diyerek müthiş de onore etmiş. @tangaz @mylife1903
Yahu @atalay benim icin tenisci vardir kadin erkek ayrimciligi yapmam, tek gecerim navratilovayi. Cinsiyet ayrimciligi yapmayalim lutfen :icool:

Maci alacagiz, merak etmeyin. Sevmem iddiali konusmayi ama 2-0 3-0 yapariz napoliyi. Goller ginler, abu, beck

Çevrimdışı mylife1903

Aynen.

@mylife1903, büyün bugün de tutmazsa; bir sonraki büyünün hedefi sen olacaksın dostum.  :sumo:

Bu arada hakem işi noldu, Karasev'in ailesi elinde mi?
Karasev isi karasevdamda, hanim eski kgbli oldugundan ihale ona kaldi, ailesini bulamamislar da zarfi verirken fotosunu cekmisler, genele yayacaklarmis macta bir ariza cikartirsa

Çevrimdışı sametbagan

Bizim teknik ve yeteneği değerlendirme perspektifimiz baştan aşağı yanlış. @mylife1903 Reina gününde olduğu zaman özel işler yapabilecek bir kaleci. Fakat basit hataya da oldukça müsait. @Mehmet Ali C. Rahat şut fırsatı tanıyorlar.
Yani ayarsız tolgayla aynı mı diyorsun reina için

Çevrimdışı tuncaboylu

Karasev isi karasevdamda, hanim eski kgbli oldugundan ihale ona kaldi, ailesini bulamamislar da zarfi verirken fotosunu cekmisler, genele yayacaklarmis macta bir ariza cikartirsa

Tamamdır.

İşi başaramazsa hanımı camdan aşağı atıyorsun, bizi de tanımıyorsun. Anlaştık mı? :ok:

Etiketler: