Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9127588 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs lobisi denen birşey var bunu gözardı edemeyiz birde çok sinsiler gırtlağa kadar borçtalar şampiyonalar ligi her takım olduğu gibi tek çıkış noktası.gs yi biraz da rahatlasın finansal açıdan diye kurtarma operasyonu yapabilirler.fb ile mi yarış gs ile mi dersen Gs daha tehlikeli futbolu falan oyunu korkutmuyor ama adamların çok sağlam lobisi var bu da bir gerçek son ana kadar bence de yarışta tutmak isteyecekler.yapılan deplasman  maçları bence belirleyici olacak şampiyonlukta orada da biz açık ara daha iyiyiz.bekleyip görelim bakalım adam artık öyle bir noktaya geldi ki mobeselere dahi açıklama yapacak kıvamda hey Allahım yarabbim

Resmen bir algı kampanyası var şu an gazetelerde tv larda GS'ın şampiyonluğu için, kavgalı oldukları ntvspor un her manşetinde GS şampiyonluğu ile ilgili bir haber var, Hamza'yla şampiyon oldu bu adamlar o iğrenç futbolla bu durumu göz ardı edemeyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Resmen bir algı kampanyası var şu an gazetelerde tv larda GS'ın şampiyonluğu için, kavgalı oldukları ntvspor un her manşetinde GS şampiyonluğu ile ilgili bir haber var, Hamza'yla şampiyon oldu bu adamlar o iğrenç futbolla bu durumu göz ardı edemeyiz.
Bu sene şampiyonluk o yüzden çok çok önemli o algıyı da yıkıp geçeceğiz inşallah..ondan snr Marko Paşa'ya anlatsınlar..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Forvette talisca aboubakar ikilisini kullanırsak katkılarının artacağını düşünüyorum.
Taliscayı mı forvet oynatsak ne yapsak bilemedim  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abi ne der bu duruma acaba  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Taliscayı mı forvet oynatsak ne yapsak bilemedim  :evillol: @mylife1903 ve @tangaz  abi ne der bu duruma acaba  :evillol:

bol bol topla buluşturursak şayet olumlu bakarım şutları öldürücü 3 şutundan biriningol olma olasılığı var bildiğin sniper  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Tezat yok mu burda? :alala: :alala:
Pardon ben yanlış yazmışım orda Biliçle beraber oyunu vermedik ondan sonra da bu zamana kadar hep böyle oldu.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi şaheser bir dönüş yapmışsın sahalara, sayfa sayfa

30-35 sayfa geriden tektek okuyarak geldim malzeme boldu verdim veriştirdim  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

kaleci abartılıyor tr.de iyi gibi görünüyor çünkü forvetler rezil ötesi doğru düzgün topa vuran yok muslerada pantermiş gibi görülüyor griezman nasıl sokuşturuyordu buna kıpırdayamıyordu.
Temel kalecilik eğitimini iyi almış iyi yer tutan ayakları iyi bir kaleci fazlası yok.Eğer fabri de onun kadar uzun süre oynarsa ne demek istediğin daha iyi anlaşılır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tuncaboylu  abi hallettin mi pm'den yolladım kodu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Valla geçen sene Fenerbahçe lobisini yendikten sonra, bu seneki GS lobisi çıtır çerez gibi görünüyor bana.

"50 milyon euro harcadılar, şampiyonluğu bırakmazlar", "4 yıldızlı formaların siparişini vermişler", "Şenol Hoca şampiyonluğu Fener'e kaptırmayı sever", "Psikolojik üstünlük Fener'e geçti" goygoyları bir yandan, tetikçi Hürriyet gazetesi ve amigo yazarları diğer yandan az ittirmediler.

Her leyden önemlisi sahamız yoktu yahu, 5000 kişiye maç oynuyorduk Başakşehir'de.

Geçen seneki Fenerbahçe'nin kadrosu, geçen seneki Galatasaray'dan çok daha iyiydi üstelik. Onlar da 5 maçta 13 puanla başlamışlardı, ama kör topal kazanıyorlardı ve su kaynattılar bir yerden sonra.

Bu sene çok tedirgin değilim o yüzden. Şampiyonlar Ligi grupları bittikten sonra, tur atlasak bile Şubat'a kadar maç yok. O arada farkı açarız bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu  abi hallettin mi pm'den yolladım kodu.

Sağolasın, şirkette bloklu sayfa o yüzden akşama alacağım.

Var mı istediğin bir şey senin de, kargoyla yollayayım.

Çevrimdışı sametbagan

30-35 sayfa geriden tektek okuyarak geldim malzeme boldu verdim veriştirdim  :D
Yalnız itiraf etmeliyim abo altıpastan kaçırınca ilk sen geldin aklıma şimdi sı..tık dedim.@tangazın diline düştük dedim. :D
Şaka bir yana sen ve @mylife1903 yorumlarınızı beğenerek okuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız itiraf etmeliyim abo altıpastan kaçırınca ilk sen geldin aklıma şimdi sı..tık dedim.@tangazın diline düştük dedim. :D
Şaka bir yana sen ve @mylife1903 yorumlarınızı beğenerek okuyorum.

dua edin seyahatteydim yoksa o an ne derdim bilemiyorum gerçekten izahı olmayan bir pozisyon, umarım son olur bizde nazar boncuğuymuş der gülerek anarız bu anları  :tabe:

bu arada @mylife1903 benim üstadımdır, o lokomotifse ben onun yanında ancak kondüktör falan kalırım.

Çevrimdışı sametbagan

dua edin seyahatteydim yoksa o an ne derdim bilemiyorum gerçekten izahı olmayan bir pozisyon, umarım son olur bizde nazar boncuğuymuş der gülerek anarız bu anları  :tabe:

bu arada @mylife1903 benim üstadımdır, o lokomotifse ben onun yanında ancak kondüktör falan kalırım.
Eyvallah iyi ki seyehattaymışsın. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşımız, Türk Hava Yolları’nın Tahsis Ettiği Özel Uçakla Seyahat Edecek

Kulübümüz ile Türk Hava Yolları, Futbol Takımımızın havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Futbol Takımımız, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın Beşiktaşımızın armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 uçağıyla gerçekleştirecek.

İşbirliği anlaşmasının Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleşen lansman törenine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Ahmet Nur Çebi (II.Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu), Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Erdal Torunoğulları (Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu), Hakan Kalkavan (Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu), Candaş Tolga Işık (İletişim: Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Beşiktaş JK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, Futbol A Takım teknik kadromuz ve futbolcularımız, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Türk Hava Yolları yetkilileri katıldı.

Teknik ekibimiz ve futbolcularımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’na Temsa’nın özel olarak hazırladığı Beşiktaş armalı takım otobüsüyle geldi.

Törende bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Heyecanlıyım. Çok uzun zamandır hayal ettiğimiz bir gün. Beşiktaş’ın marka değerine çok önem verdik. Dünyanın en önemli havayollarından biri olan Türk Hava Yolları’yla damalı uçağımızın törenini yapıyoruz. İlker Beyi çok zorlardık, bize tahammül ettiler. Allah razı olsun her seferinde bizimle uğraştılar. İkna etmek kolay olmadı. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş damalı otobüsümüz Napoli’de bizleri bekliyor. Kendi araçlarımızla, kendi uçağımızla seyahat edeceğiz. Türk Hava Yolları personeline, uçağın donatılmasında emeği geçen yöneticilere ve işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının sonunda  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 9 numaralı forma ve kartal heykeli takdim etti. İlker Aycı’da Başkanımız Fikret Orman’a Beşiktaş uçağının maketini hediye etti.

Lansman töreni, Beşiktaş ailesi ve Türk Hava Yolları ailesinin özel uçağımızın önünde çektirdikleri toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Törenden sonra BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, şunları söyledi:

Ahmet Nur Çebi; “Geçmişe bakıyorum. Söyleyebileceğiz tek şey var. Hem gurur duyuyorum, hem demutlu oluyorum. Söyleyebileceğim tek şey var; nereden nereye.”

Hüseyin Mican; “Çok güzel, gurur verici. Bir spor kulübü adına ilk oluyor. Kartal Yuvaları’nda bunun maketini yaptıracağız. Hem uçak hemde otobüsün maketi olacak.”

Hakan Özköse; “Yapılanlarla çok gururlanıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu olarak çok çalışıyoruz. Güzel şeylere imza atıyoruz. Feda, Gururlan ve Efendi dedik. İnşallah Napoli’yi yeneceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde iyi yerlere geleceğiz. Tüm taraftarlarımızın göğsünü kabartacağız. Biz hep önemli markalarla birliktelikler yapıyoruz. Dünyanın büyük markalarının isimleri Beşiktaş ile anılıyor. Bu anlaşmaları çeşitlendireceğiz. Beşiktaş ilklerin takımıdır.”

Candaş Tolga Işık; “Tüylerim diken diken. Nereden nereye. Beşiktaş’ın geldiği noktayı göstermek için önemli bir şey. Gururluyum. Beşiktaşlılar beni iyi anlayacaktır. Müthiş bir duygu. Bunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Bunu yapabilmek için çok uğraştık. Uçağımızla hep birlikte Napoli’ye gidiyoruz. Beşiktaş iyi şeyler yapıyor. Futboldan gelen güzelliklerin her dalına yansıması açısından iyi işlere imza atıyor. Bugün bu uçakla Napoli’ye gideğiz. Dünyanın en büyük kulüpleri kendi uçağıyla gidiyor. Daha yapacağımız çok şey var.”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu; “Zaten büyüğü temsil ediyorduk. Uçağı olan global bir markayız. Gurur verici, tüylerimiz diken diken oldu. İnşallah Napoli’yi de devirir geliriz. Bugünü taçlandırmış oluruz. Gözlerim yaşarır gibi oldu. Gururlandım. Uzun zamandır konuştuğumuz bir şey. Başkanımız uzun zamandır uğraşıyordu. Çok mutlu oldum. Çok gurur verici.”
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

"Beşiktaş çok büyük bir camia. Zor bir maç olacak. Her sonuç olabilir. Elimizden geleni yapacağız. Artık söz teknik ekibimizde ve futbolcularımızda. Beşiktaş armalı uçağımızla Napoli’ye gideceğiz ve bizi Napoli’de Beşiktaş armalı takım otobüsümüz karşılayacak. Marka değerine çok önem veriyoruz.”

- Fikret Orman

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaşımız, Türk Hava Yolları’nın Tahsis Ettiği Özel Uçakla Seyahat Edecek

Kulübümüz ile Türk Hava Yolları, Futbol Takımımızın havayolu ulaşım sponsorluğu hususunda üç yıllık anlaşma imzaladı. Yapılan anlaşmaya göre Futbol Takımımız, üç yıl boyunca havayolu seyahatlerini Türk Hava Yolları’nın Beşiktaşımızın armasıyla giydirdiği 180 yolcu kapasiteli Boeing 737-800 uçağıyla gerçekleştirecek.

İşbirliği anlaşmasının Sabiha Gökçen Havalimanı’nda gerçekleşen lansman törenine Başkanımız Fikret Orman’ın yanı sıra; Ahmet Nur Çebi (II.Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Sorumlu), Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu), Ahmet Ürkmezgil (Genel Sekreter, Şan Ökten Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Erdal Torunoğulları (Dış İlişkiler, UEFA’dan Sorumlu), Hakan Kalkavan (Yeni Yatırımlar ve Tesisler Koordinatörü), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi’nden Sorumlu), Candaş Tolga Işık (İletişim: Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...), Şafak Mahmutyazıcıoğlu (Hukuk, Bakırköy Tesisi’nden Sorumlu, İcra Kurulu Üyesi), Beşiktaş JK Şirketler Grubu Genel Koordinatörümüz Uğur Gökhan Sarı, Futbol A Takım teknik kadromuz ve futbolcularımız, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı ve Türk Hava Yolları yetkilileri katıldı.

Teknik ekibimiz ve futbolcularımız, Sabiha Gökçen Havalimanı’na Temsa’nın özel olarak hazırladığı Beşiktaş armalı takım otobüsüyle geldi.

Törende bir konuşma yapan Başkanımız Fikret Orman, şunları söyledi:

“Heyecanlıyım. Çok uzun zamandır hayal ettiğimiz bir gün. Beşiktaş’ın marka değerine çok önem verdik. Dünyanın en önemli havayollarından biri olan Türk Hava Yolları’yla damalı uçağımızın törenini yapıyoruz. İlker Beyi çok zorlardık, bize tahammül ettiler. Allah razı olsun her seferinde bizimle uğraştılar. İkna etmek kolay olmadı. Şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve camiam adına teşekkür ediyorum. Beşiktaş damalı otobüsümüz Napoli’de bizleri bekliyor. Kendi araçlarımızla, kendi uçağımızla seyahat edeceğiz. Türk Hava Yolları personeline, uçağın donatılmasında emeği geçen yöneticilere ve işçi kardeşlerime teşekkür ediyorum.”

Başkanımız Fikret Orman, konuşmasının sonunda  Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı’ya üzerinde isminin yazılı olduğu 9 numaralı forma ve kartal heykeli takdim etti. İlker Aycı’da Başkanımız Fikret Orman’a Beşiktaş uçağının maketini hediye etti.

Lansman töreni, Beşiktaş ailesi ve Türk Hava Yolları ailesinin özel uçağımızın önünde çektirdikleri toplu hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Törenden sonra BJK TV’ye açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyelerimiz, şunları söyledi:

Ahmet Nur Çebi; “Geçmişe bakıyorum. Söyleyebileceğiz tek şey var. Hem gurur duyuyorum, hem demutlu oluyorum. Söyleyebileceğim tek şey var; nereden nereye.”

Hüseyin Mican; “Çok güzel, gurur verici. Bir spor kulübü adına ilk oluyor. Kartal Yuvaları’nda bunun maketini yaptıracağız. Hem uçak hemde otobüsün maketi olacak.”

Hakan Özköse; “Yapılanlarla çok gururlanıyoruz. Başkan ve yönetim kurulu olarak çok çalışıyoruz. Güzel şeylere imza atıyoruz. Feda, Gururlan ve Efendi dedik. İnşallah Napoli’yi yeneceğiz. Şampiyonlar Ligi’nde iyi yerlere geleceğiz. Tüm taraftarlarımızın göğsünü kabartacağız. Biz hep önemli markalarla birliktelikler yapıyoruz. Dünyanın büyük markalarının isimleri Beşiktaş ile anılıyor. Bu anlaşmaları çeşitlendireceğiz. Beşiktaş ilklerin takımıdır.”

Candaş Tolga Işık; “Tüylerim diken diken. Nereden nereye. Beşiktaş’ın geldiği noktayı göstermek için önemli bir şey. Gururluyum. Beşiktaşlılar beni iyi anlayacaktır. Müthiş bir duygu. Bunu yaşatan herkese teşekkür ediyorum. Bunu yapabilmek için çok uğraştık. Uçağımızla hep birlikte Napoli’ye gidiyoruz. Beşiktaş iyi şeyler yapıyor. Futboldan gelen güzelliklerin her dalına yansıması açısından iyi işlere imza atıyor. Bugün bu uçakla Napoli’ye gideğiz. Dünyanın en büyük kulüpleri kendi uçağıyla gidiyor. Daha yapacağımız çok şey var.”

Şafak Mahmutyazıcıoğlu; “Zaten büyüğü temsil ediyorduk. Uçağı olan global bir markayız. Gurur verici, tüylerimiz diken diken oldu. İnşallah Napoli’yi de devirir geliriz. Bugünü taçlandırmış oluruz. Gözlerim yaşarır gibi oldu. Gururlandım. Uzun zamandır konuştuğumuz bir şey. Başkanımız uzun zamandır uğraşıyordu. Çok mutlu oldum. Çok gurur verici.”

Hüseyin Mican sizin hemşehri olabilir mi @Mehmet Ali C.:D :D

Adamın aklı çok farklı çalışıyor.  :D

Çevrimdışı TURKahvesi

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: "Fikret Orman, yönetim kurulumu nasıl ikna etti, hala anlamış değilim. Bir şekilde bizi ikna etti."

Ah Baskan yaa :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TURKahvesi

Beşiktaşımızın gerçekten kaliteli,benim gözümde güzel insan olan değerli başkanımız sn.Fikret Orman var (yöneticilerimizde dahil)
özellikle sn.Fikret Orman'ın ikna kabiliyeti üst düzeyde
öyleki THY'nın Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı bile çok şaşırmış  :bandit:
bunu okuyunca yüzümde kocaman bir tebessüm belirdi :)
helal olsun bizim başkan ve yönetimimize  :pray:

Çevrimdışı TURKahvesi

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı: "Fikret Orman, yönetim kurulumu nasıl ikna etti, hala anlamış değilim. Bir şekilde bizi ikna etti."

Ah Baskan yaa :kop: :kop: :kop:
tamda bende bundan bahsettim az önceki mesajımda  :kop:

Bir Şampiyonlar Ligi'nden bir başka Şampiyonlar Ligi'ne...
Napoli dönüşü kArtalın kanadına rüzgar olmak için
İstikamet İzmit #BJKHentbol

tamda bende bundan bahsettim az önceki mesajımda  :kop:
Adama elini veren kolunu kurtaramiyor valla , Benfica baskani da ayni seyi söylemişti :lol:

Helal olsun ama kafasina koyduğunu yapiyor , Tuttugunu kopariyor :tabe: :claps: :claps:

Son Dakika :busted_cop:

Beşiktaşimiz , Napoliye ulaştı

Beşiktaşimizi Napolide Beşiktaş ordusu karşıladı :super: