Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128541 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

haklısın abi, yalnız benfica maçında 1 0 dan sonraki oyun beni tatmin etti. Umarım Napoli maçında hiç geriye düşmeden erken golle öne geçeriz ve kazanırız, ama çok zor maç yenilirsek de eleştiride bulunmam.

benfica maçı özelinde ben de beğendim ama istisnai bir gündü rakip olabilecek en kötü benfica kadrosu idi. napoli maçı ne olursa olsun ben de eleştirmem belki bireysel olarak rezil oynayan çıkarsa eleştirilebilir ama onun dışında söyleyecek şey yok bu sene oynayacağımız en zor maç...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı caner.eryigit

Levent Nazifoğlu, Mahmut Uslu olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyor.neymiş efendim LigTV iki yorumcuda Beşiktaş lıymış bundan rahatsız larmış.adama sormazlar mı Nazifoğlu, eski ekrana çıkabilen topçularının hepsi içeride veya firari. İlk önce bunun hesabını verin demezler mi?bu sene daha da zor olacak bu belli neymiş bizde Fb ile aynı düşünüyorlarmış yayın ihalesiyle ilgili kusura bakmayında bundan snr geçeceksiniz o işleri artık bitti o işler...çok değil ya 2 maç puan kaybedin biraz geri düşün görücez sizin o perşembe yaptığınız altın günlerinizi bakalım Ne anlatacaksınız o zmn

Çevrimdışı karakartal1313

Fabri
         marcelo  rhodolfho  tosic

GG             Gökhan İ.              Caner

Tolgay           Atiba

Talisca

Abou.

atibayı ileride oynamasının sebebi pas oyununu daha iyi oynayıp baskıyı iyi yapabilmesi taliscada çift forvet görevide görebilir yeri geldiğinde bu diziliş aklıma çok yatıyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yenilmek bir tarafa fark yemezsek iyi. Napoli'nin orta sahası çok sağlam. Ön tarafta top tutacak oyuncumuz olmadığı için geriye yaslanırsak 3-4 fark yeriz.
ben sanmıyorum fark yiyeceğimizi en farklı 3 1 gibi bir skor bekliyorum. geriye çok yaslanırsak iş değişir ama bizim takım ona uygun değil...

benfica maçı özelinde ben de beğendim ama istisnai bir gündü rakip olabilecek en kötü benfica kadrosu idi. napoli maçı ne olursa olsun ben de eleştirmem belki bireysel olarak rezil oynayan çıkarsa eleştirilebilir ama onun dışında söyleyecek şey yok bu sene oynayacağımız en zor maç...
yan top veya basit bir top kaybından gol yemeyelim de uzaktan gol atabiliriz inler, talisca, caner,adriano gibi uzaktan çok iyi şutlar çıkarabilen adamlarımız var. Sezonun devamında bunun çok faydasını göreceğiz abi :tabe:

Çevrimdışı Oktay

Levent Nazifoğlu, Mahmut Uslu olma yolunda emin adımlarla hızla ilerliyor.neymiş efendim LigTV iki yorumcuda Beşiktaş lıymış bundan rahatsız larmış.adama sormazlar mı Nazifoğlu, eski ekrana çıkabilen topçularının hepsi içeride veya firari. İlk önce bunun hesabını verin demezler mi?bu sene daha da zor olacak bu belli neymiş bizde Fb ile aynı düşünüyorlarmış yayın ihalesiyle ilgili kusura bakmayında bundan snr geçeceksiniz o işleri artık bitti o işler...çok değil ya 2 maç puan kaybedin biraz geri düşün görücez sizin o perşembe yaptığınız altın günlerinizi bakalım Ne anlatacaksınız o zmn

liğ tv nin baş sunucusu yıllardır fenerli değilmi diye sormak geldi içimden

Çevrimdışı tuncaboylu

Lüzumsuz bir figür, ciddiye almaya değmez.

Şimdi işler biraz iyi gidiyor diye zırt pırt (...)₂ gibi yorum yapıyor, 2 maç kaybedince saklanacak yer arayacak.

Transfer ettiği 7 adamdan 3'ü kronik sakat çıktı, 2'si dışında katkı veren yok. Puan kayıpları başlayınca sorgulanacak bunlar, nerede Serdar Aziz, Sigthorson, De Jong diyecekler.

Bırakın konuşsun şimdi.

Çevrimdışı tangaz

renklilerin gene iki yakın kızkardeşi oynayacakları mı tutmuş? bu herif önce bir çıksın şunu desin arif fellik fellik aranıyor arifle kazandığımız penaltılar sorgulansın komisyon kurulsun desin sonra çıkıp atıp tutmaya başlasın. f.saray işte...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Şimdi işler biraz iyi gidiyor diye zırt pırt (...)₂ gibi yorum yapıyor, 2 maç kaybedince saklanacak yer arayacak.

Transfer ettiği 7 adamdan 3'ü kronik sakat çıktı, 2'si dışında katkı veren yok. Puan kayıpları başlayınca sorgulanacak bunlar, nerede Serdar Aziz, Sigthorson, De Jong diyecekler.

Bırakın konuşsun şimdi.

ligin ikinci yarısında geçen seneki ihtiyar amca gibi kameralar önünde ağlamaya başlar bu da  :kop:

Çevrimdışı sametbagan

Napolide milikle birlikte hamsic de yok diyolla.Doğruysa eğer orta sahada üstünlük kurup oyunu 0-0 a kilitleyebilir.

Belki son dakikalar yemeden 1 gol bile bulabiliriz.Biliç böyle maçlarda takımı çok güzel hazırlıyordu.Biliçten sonra

Avrupa maçlarında hiçbir takıma oyunu vermedik.Dilerim bu alışkanlığımız devam eder.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O levent denen herif hakkında çok güzel sözlerim var ama söyleyemiyorum maalesef.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bırakın konuşsun şimdi.
derler ya abi insanın kendi değil icraatı konuşsun bu adam sürekli kendi konuşuyor, berbat bir lig olduğundan kaleci sayesinde ekstra maç kazanıyorlar bir yerde tıkanacaklar ama nerede pusuya yatmış durumdayım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Napolide milikle birlikte hamsic de yok diyolla.Doğruysa eğer orta sahada üstünlük kurup oyunu 0-0 a kilitleyebilir.

Belki son dakikalar yemeden 1 gol bile bulabiliriz.Biliç böyle maçlarda takımı çok güzel hazırlıyordu.Biliçten sonra

Avrupa maçlarında hiçbir takıma oyunu vermedik.
Dilerim bu alışkanlığımız devam eder.

Tezat yok mu burda? :alala: :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O levent denen herif hakkında çok güzel sözlerim var ama söyleyemiyorum maalesef.
pm'den yollasana  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

derler ya abi insanın kendi değil icraatı konuşsun bu adam sürekli kendi konuşuyor, berbat bir lig olduğundan kaleci sayesinde ekstra maç kazanıyorlar bir yerde tıkanacaklar ama nerede pusuya yatmış durumdayım  :evillol: :evillol:
Bu sene Gs son anlara kadar ligin içinde tutulacak hiç öyle bir yerde tıkanacaklar demeye gerek yok tıkanırlarsa bu da finish e yaklaştığı zaman olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

ligin ikinci yarısında geçen seneki ihtiyar amca gibi kameralar önünde ağlamaya başlar bu da  :kop:

Bunlar kakalak gibidir abi, güneşli havada her yerdeler.

Bir yağmur kar yağar, hepsi kaybolur.

Aziz'i Mahmut'u görüyor musunuz kaç haftadır ortamlarda? Bir Mahmut çıkıp bir şeyler zırvaladı 15-20 gün önce, şimdi hepten arazi oldular.

Geçen sene bu zamanlar bir dakika susmuyorlardı, biri susuyordu öteki konuşuyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

eğer adil bir lig olsa şu bjk 15 20 puan kafadan fark atar bu pisliklere ama burası Türkiye 5 6 puan anca yerler. Bir de bu pisliklerle oynadığın maçları kesinlikle kazanmak zorundasın, Şenol hocanın iki maçta'da hatalı tercihleri yüzünden kazanamadık  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

pm'den yollasana  :D

Mehmet sen Karakartal kampanyası kodu yollayacaktın bana, bugün Salı.  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mehmet sen Karakartal kampanyası kodu yollayacaktın bana, bugün Salı.  :)
tamam abi 10 15 dk ya yollayacağım  :ok:

Çevrimdışı ilhan mansız

Vay be nereden nereye Baskan 4 sene daha devam etsin bu buyume devam etmeli yada yerine gelecek kisi bu projeleri devam ettirebilecek birisi olmali..

Beşiktaş Armalı Uçağımız ve Otobüsümüz... Gururlan Burası #Beşiktaş...
bu işler böyle, yönetim Beşiktaş'ın Gücünü tekrar ortaya çıkardı. 3-4 yıl önce bazıları Türkiye'de 2 büyük var diye atıp tutuyordu. Şimdi hepsi kaçacak yer arıyor. Bir tanesi c.tesi arazi satışı için yetki alacak, Düne kadar bize komodin esprisi yapıyorlardı, diğeri boş tribünlere maç yapıyor ve borç içinde yüzüyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Gs lobisi denen birşey var bunu gözardı edemeyiz birde çok sinsiler gırtlağa kadar borçtalar şampiyonalar ligi her takım olduğu gibi tek çıkış noktası.gs yi biraz da rahatlasın finansal açıdan diye kurtarma operasyonu yapabilirler.fb ile mi yarış gs ile mi dersen Gs daha tehlikeli futbolu falan oyunu korkutmuyor ama adamların çok sağlam lobisi var bu da bir gerçek son ana kadar bence de yarışta tutmak isteyecekler.yapılan deplasman  maçları bence belirleyici olacak şampiyonlukta orada da biz açık ara daha iyiyiz.bekleyip görelim bakalım adam artık öyle bir noktaya geldi ki mobeselere dahi açıklama yapacak kıvamda hey Allahım yarabbim

Çevrimdışı Fatih_

Gecen sene ozellikle Olcayin kanada cullamiyoduk.
Ters kanattan Tore yaza Q7 kanadi ciftliyor ilk pasi Ozi yada Sosa ile bulusturup ver kac yada adam gecip iceri ezber pas yapiyorduk. Az arkalarinda atibada arada giriyordu bu pas trafigi icine bu sene bunu yapamiyoruz cullanamiyoruz bir bolgeye.

Çevrimdışı tangaz

kaleci abartılıyor tr.de iyi gibi görünüyor çünkü forvetler rezil ötesi doğru düzgün topa vuran yok muslerada pantermiş gibi görülüyor griezman nasıl sokuşturuyordu buna kıpırdayamıyordu.

Çevrimdışı OrhanAker

Forvette talisca aboubakar ikilisini kullanırsak katkılarının artacağını düşünüyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

kaleci abartılıyor tr.de iyi gibi görünüyor çünkü forvetler rezil ötesi doğru düzgün topa vuran yok muslerada pantermiş gibi görülüyor griezman nasıl sokuşturuyordu buna kıpırdayamıyordu.
Abi aynen bende sana katılıyorum.tamamen oyuncu ve vuruş kalitesi ile ilgili.şampiyonlar ligi maçlarında görüyorduk bu farkı.ama şu da bir gerçek Türkiye'nin en iyi kalecisi..

Çevrimdışı Berat

@tangaz abi şaheser bir dönüş yapmışsın sahalara, sayfa sayfa

Etiketler: