Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128630 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında benim sene başındaki hayalim Balotelli-Eto ikilisiydi ama nasip olmadı. Ekonomik olarak da gol sayısı olarak da daha karlı olurdu. Ayrıca Abu Cenk'e göre daha iyi eküri olur Gomez'e bence.
Dünyada çift forvet oynatan takım kalmadı artık bakmayın Şenol Güneş'in şu geçiş döneminde denediğine. Çift forvetli sistemleri unutalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Tolgay'dan çok umutluydum bu sene ama beni çok hayal kırıklığına uğrattı, inanılmaz basit top kayıpları gereksiz zorlamalar. Elimizde neredeyse orta saha kalmadı, İnler'de sakattı bu dönemde.

Tolgay'ın gereksiz zorlamaları umarım sadece gelip-geçici kendini kanıtlama çabasıdır. Yoksa bir gün başımız yanabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay'ın gereksiz zorlamaları umarım sadece gelip-geçici kendini kanıtlama çabasıdır. Yoksa bir gün başımız yanabilir.
Basit oynasa herşey çok daha güzel olacak, fiziki yapısından dolayı o gereksiz zorlamaları onu ve takımı yıpratıyor çok hızlı değil ve ayakları kısa bu da top kaybına davetiye çıkartıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dünyada çift forvet oynatan takım kalmadı artık bakmayın Şenol Güneş'in şu geçiş döneminde denediğine. Çift forvetli sistemleri unutalım..
Şenol hoca oyun içinde muhafazakar bir adam mecbur kalmasa öyle atraksiyonlara hiç girmez. Serhat abi ,4 4 2 bu takım oynayamaz.

Çevrimdışı tuncaboylu

Elindeki kadroya en uygun ne sistem neyse onu oynarsın.

Lucescu bizde 3-5-2'ye döndüğünde, dünyada 3-5-2 oynayan takım kalmamıştı. (Bir Scolari'li Brezilya vardı işte, elinde tarihin en iyi bekleri olduğu için o da)

Aynı şekilde bu sene de İtalya için geçerli, adamlar 3-5-2'yi popüler hale getirdi tekrar.

Ayrıca Talisca'yı da düşünürsek, bizimki çift forvetten ziyade 4-3-3'ün bir türevi aslında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Elindeki kadroya en uygun ne sistem neyse onu oynarsın.

Lucescu bizde 3-5-2'ye döndüğünde, dünyada 3-5-2 oynayan takım kalmamıştı.

Aynı şekilde bu sene de İtalya için geçerli, adamlar 3-5-2'yi popüler hale getirdi tekrar.

Ayrıca Talisca'yı da düşünürsek, bizimki çift forvetten ziyade 4-3-3'ün bir türevi aslında.
Bana 3-5-2 oynayan takımları sayar mısın? hadi onu geçtim 4-4-2 oynayan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Serhat devre arasına kadar ilişmeyecektin Abu'ya. Dayanamadın galiba.  :evillol:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Bishamon

Nasil kalmadi? Gecen sene 6 buyuk ligten 3 takim 2 forvetli sistemle sampiyon oldu.SL fibaline cikan takim 2 forvetle oynuyordu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat devre arasına kadar ilişmeyecektin Abu'ya. Dayanamadın galiba.  :evillol:
Valla maç başlığında o golü kaçırdıktan sonra yeminimi bozdum  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Tolgay'ın dribbling yapmasını istiyor bence Şenol hoca. Özellikle Kayseri maçında düz orta sahalar ile çıktık, kanat da yoktu. Hocanın böyle istemiş olması büyük olasılık. Yoksa geçen sene böyle oynadığını hatırlamıyorum(oynamadığı için de olabilir :D ). Fakat riskli hareketleri nerede yapacağına karar vermek Tolgay'a kalmış. Hatası varsa burada var.
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 14:19:59 benyv- ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bana 3-5-2 oynayan takımları sayar mısın? hadi onu geçtim 4-4-2 oynayan.

Diyorum ki çoğunluğun oynadığı oyunu oynamak zorunda değilsin.

Elindeki kanatlar güven vermiyorsa ve santraforun tek başına üretkenlik sağlayamıyorsa, dünyada yaygın sistem olduğu için 4-2-3-1 oynamaya devam etmek zorunda değilsin.

Ufak dokunuşlar yaparsın ssitem göre, herkesi en verimli yerine koyup bir sistem oluşturursun.

Fatih Terim Galatasaray'da 4-4-2 oynatırken, Hıncal "Senin elinde Popescu gibi libero ve Bülent gibi sakar bir stoper varken tandem oynatıyorsun" diye saydırıyordu. O sistemle ve o adamlarla gidip UEFA'yı aldılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nasil kalmadi? Gecen sene 6 buyuk ligten 3 takim 2 forvetli sistemle sampiyon oldu.SL fibaline cikan takim 2 forvetle oynuyordu.

Serhat bizden başka bir dünyada yaşıyor, çok kurcalama.  :D :D

Çevrimdışı tangaz

3-6-1 oynatalım ilerdeki adam ömer olsun 60dan sonra cenk de girsin abu da yedek kulübesinde kalsın  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

3-6-1 oynatalım ilerdeki adam ömer olsun 60dan sonra cenk de girsin abu da yedek kulübesinde kalsın  :bandit:

marcelo tosiç
                 atiba
        gg ozzi tolgay caner
            talisca olcay
                ömer

tosiç yerine adrianoda düşünülebilir ama sağlığı soru işareti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

dön başa saracak tekrara düşecek ama tek santrafor olarak oynatan bir hocaya bu transferi yapıp buyur demek plansızlığın dik alası değilmidir?
Orada hemfikiriz zaten bi sıkıntı yok.Benim söylemek istediğim artık olan olmuş hepimiz aynı gemideyiz devre arasına kadar
gemiyi istediğimiz şekilde bi limana yanaştıralım sonrasına bakarız.

Çevrimdışı tangaz

Orada hemfikiriz zaten bi sıkıntı yok.Benim söylemek istediğim artık olan olmuş hepimiz aynı gemideyiz devre arasına kadar
gemiyi istediğimiz şekilde bi limana yanaştıralım sonrasına bakarız.

devre rasına kadar gemiyi doğru limana yanaştıracak kişi abu değil gibi duruyor ben olsam ilerde ömeri tek forvet oynatarak bir de öyle ilk 11 sahaya sürerim madem hoca deneme tahtasına çevirdi takımı birde bunu denesin

Çevrimdışı tuncaboylu

devre rasına kadar gemiyi doğru limana yanaştıracak kişi abu değil gibi duruyor ben olsam ilerde ömeri tek forvet oynatarak bir de öyle ilk 11 sahaya sürerim madem hoca deneme tahtasına çevirdi takımı birde bunu denesin

Devre arasına kadar çift forvet devam etmeliyiz. Hatta devre arasında Gomez gelmeyecekse, sene sonuna kadar çift forvet devam.

Ömer de kaldıramaz tek forvetin yükünü, 3 hafta sonra taraftar ona da saydırmaya başlar.

Zaten elimizde tam bir 10 numara ve tek oynayabilen santrafor yokken, Oğuzhan'ın sakatlığı belirsizken ve kanat oyuncularımız da bu düzeydeyken; çok fazla seçenek de yok.

4-1-2-1-2 iyidir.

Bu sistemde Atiba-İnler-Oğuzhan-Talisca 4'lüsü aynı anda forma giyebilir, Gönül ve Caner'in güçlü yönlerini de oyuna katabiliriz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

2 7 1 oynasak nasıl olur abi  mylife abimin taktik :evillol:

Rholdofo tosiç

adriano  ginler  atiba tolgay  caner

oğuzhan talisca
                           aboubakar

Çevrimdışı tangaz

2 7 1 oynasak nasıl olur abi  mylife abimin taktik :evillol:

Rholdofo tosiç

adriano  ginler  atiba tolgay  caner

oğuzhan talisca
                           aboubakar

ozzi orada olmuyor ginlerin yerinde olursa okay, taliscanın yanında ve önünde oynayacak adam yok ama...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

93 kez Avrupa’da deplasman maçına çıkan Beşiktaş, bu 93 karşılaşmada 20 kez kazandı, 18 kez beraberlik yaşayan Kartal, 55 kez ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 93 maçta 99 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 171 gol gördü. Çok kötü bir istatistik maalesef  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ozzi orada olmuyor ginlerin yerinde olursa okay, taliscanın yanında ve önünde oynayacak adam yok ama...
  çift 10 numarada belki kurtarır abi ciddi söylüyorum böyle bir kadro denense ne kaybederiz ki Antalya'yı, Kasımpaşa'yı falan gol yağmuruna tutarız  :)

Çevrimdışı tangaz

93 kez Avrupa’da deplasman maçına çıkan Beşiktaş, bu 93 karşılaşmada 20 kez kazandı, 18 kez beraberlik yaşayan Kartal, 55 kez ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı. 93 maçta 99 kez fileleri havalandıran Beşiktaş, kalesinde 171 gol gördü. Çok kötü bir istatistik maalesef  :bawling:

maalesef avrupada deplasmanlarda kolay dağılan bir takımız bir gol yedik mi toparlayamıyoruz kolay kolay

Çevrimiçi sozkul

Gelip geçici gibi değil, ümitsizim o konuda. 1-2 vücut çalımı tekniği var, sürekli uyguluyor, bunu uygularken nerde olduğuna bakmıyor, arkasında adam var mı bakmıyor, tehlikeli noktada mı bakmıyor, yalnızca o çalımı atıp atamayacağına odaklanıyor. Atiba'nın yanında oynatamayız onu, her zaman risk var, ancak forvet arkası oynatıp risklerini azaltabiliriz, ordada etkisi azalıyor, çünkü çok adam oluyor etrafında a çalımlar işe yaramıyor, çünkü alan lazım. Bilmiyorum nasıl geliştirecek kendini.
Terapi görmesi lazım, ilk 11 deki yerini garantilemek için için extra haraeketler yapmak zorunda hissediyor sürekli.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

maalesef avrupada deplasmanlarda kolay dağılan bir takımız bir gol yedik mi toparlayamıyoruz kolay kolay
haklısın abi, yalnız benfica maçında 1 0 dan sonraki oyun beni tatmin etti. Umarım Napoli maçında hiç geriye düşmeden erken golle öne geçeriz ve kazanırız, ama çok zor maç yenilirsek de eleştiride bulunmam.

Çevrimdışı MANSIZ

haklısın abi, yalnız benfica maçında 1 0 dan sonraki oyun beni tatmin etti. Umarım Napoli maçında hiç geriye düşmeden erken golle öne geçeriz ve kazanırız, ama çok zor maç yenilirsek de eleştiride bulunmam.

Yenilmek bir tarafa fark yemezsek iyi. Napoli'nin orta sahası çok sağlam. Ön tarafta top tutacak oyuncumuz olmadığı için geriye yaslanırsak 3-4 fark yeriz.

Etiketler: