Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129871 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

son yıllardaki forvet transferindeki düşeş bu sefer kalede gelmiş gibi görünüyor :)
bu sefer dubara geldi abi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada attığı goller nedeniyle arada kaynıyor belki ama talisca da hayal kırıklığı yaratmaya dewam ediyor
aynen oyundan çok düşüyor Oğuzhan'ın ilk geldiği zamanlar gibi, ayrıca ikili mücadeleler'de çok top kaybı yapıyor abi, Duran toplar ve topla katederek attığı şutlarda enfes ama hakkını yemeyelim çok yüksek potansiyeli var

Çevrimdışı Orhan_

Büyük ihtimalle arada bir şey ama o arada kısmını biz göremeyeceğiz gibi, Transfer sezonunda eleştirdiğimiz nokta oydu Gomez gidiyor alternatifin yok aldığın oyuncunun Gomez'in stiliyle alakası yok, Gomez transferinde olduğu gibi Ndoye=Gomez, ne çıkarsa bahtıma yöntemiyle olmaz, daha planlı ve programlı hareket etmek şart, bunu sadece ya Gomez son ana kadar bizi bekletti, paramız yoktu vs gibi nedenlerle açıklayamazsın..

Gomez'i bekledik bariz. Ama Gomez'i beklerken alternatif olarak stili Gomezden çok farklı bir topçuyu almak biraz tuhaf. Biraz plansızlık var sanki işin içinde. Yine de sabır lazım. Siz çok umutsuzsunuz ama bir gol ile adamın Türkiye kariyeri çok farklı bir yere gidebilir. Olmazsa zaten olacakları sen de biliyorsun :icool:

Çevrimdışı sametbagan

Seninkisi elma ile armutu kıyaslamak Amokachi bize elli tane gol atsın diye alınmadı ki, hiç bir zamanda öyle golcü bi karakteri de olmadı, amokachinin 7 gol attığı sezondaki golcülerimiz kimlerdi? Bugün Beşiktaş tarihindeki en golcü 10 tane forvet say deseniz ikisi bu adamlardır Oktay Derelioğlu ve Ertuğrul Sağlam.
İşte sen cevabı vermişsin bile biz aboyu gomezin yerine aldığımız için herkes ondan gomez gibi golleri sıralasın diye bekliyor.
Ama adamın yazılımında bu yok adam yardımcı forvet tek başına mücadele eder defansı yıpratır ama gole gelince ıh.
.Ben de diyorum ki biz aboyu tek forvet gibi değil ikinci forvet olarak kullanmalıyız o zaman bu adamdan verim alabiliriz.
Örnek gs maçı ikinci yarı ,kayseri maçı ilk yarı (kaçırdığı pozisyon hariç tabiki).

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomez'i bekledik bariz. Ama Gomez'i beklerken alternatif olarak stili Gomezden çok farklı bir topçuyu almak biraz tuhaf. Biraz plansızlık var sanki işin içinde. Yine de sabır lazım. Siz çok umutsuzsunuz ama bir gol ile adamın Türkiye kariyeri çok farklı bir yere gidebilir. Olmazsa zaten olacakları sen de biliyorsun :icool:
Abou transferinin nasıl gerçekleştiğini yazdım aslında o yüzden beni çok şaşırtmadı, ben sadece ışık göremedim golcülüğüne dair yoksa sağ tarafta kullanılabilir Ömer'in veya Olcay'ın yerine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar'dan gomez performansı beklemek hayaldi zaten ama o veya bu nedenlerle bu adam yetersiz aldığı parada bizi çok rahatsız ediyor 1.8 2 gibi bir şey alsaydı bu kadar sesimi çıkarmazdım, 5.8 milyon euro maliyeti var yıllık 0 golü var adamın ya şanssızlık ya da başka şekilde açıklanamaz bu ilerleyen zamanlarda çok gol atsa bile ben bu adamı izlemek istemiyorum. seneye kalmamalı...

Çevrimdışı eaglekartal

ya bu oğuzhana ne oldu napoliyede götürülmemiş nedir bu çocuğun sakatlığı sene başından beri bir türlü düzelmedi ya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte sen cevabı vermişsin bile biz aboyu gomezin yerine aldığımız için herkes ondan gomez gibi golleri sıralasın diye bekliyor.
Ama adamın yazılımında bu yok adam yardımcı forvet tek başına mücadele eder defansı yıpratır ama gole gelince ıh.
.Ben de diyorum ki biz aboyu tek forvet gibi değil ikinci forvet olarak kullanmalıyız o zaman bu adamdan verim alabiliriz.
Örnek gs maçı ikinci yarı ,kayseri maçı ilk yarı (kaçırdığı pozisyon hariç tabiki).
Bunu istatistiğe yansıtamadıktan sonra sırf oraları yıpratsın diye bir adama senelik 3,5 milyon euro vermek ne kadar doğru? Türkiye'de 5 tane adam bulursun bu tarzda üstelik 4 te 1 i fiyatına. En son öyle oynattığımız adam Nobre'ydi onun verdiği katkıda ortada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

dön başa saracak tekrara düşecek ama tek santrafor olarak oynatan bir hocaya bu transferi yapıp buyur demek plansızlığın dik alası değilmidir?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sametbagan

Aboubakar'dan gomez performansı beklemek hayaldi zaten ama o veya bu nedenlerle bu adam yetersiz aldığı parada bizi çok rahatsız ediyor 1.8 2 gibi bir şey alsaydı bu kadar sesimi çıkarmazdım, 5.8 milyon euro maliyeti var yıllık 0 golü var adamın ya şanssızlık ya da başka şekilde açıklanamaz bu ilerleyen zamanlarda çok gol atsa bile ben bu adamı izlemek istemiyorum. seneye kalmamalı...
Biz bu aldığı para üzerinden hiçbir futbolcuyu eleştiremeyiz.BU konu direk yönetime yazar kusura bakmayın.
Alan değil verene bakacaksın orda yoksa hataya düşeriz.

Çevrimdışı Orhan_

bu arada attığı goller nedeniyle arada kaynıyor belki ama talisca da hayal kırıklığı yaratmaya dewam ediyor

Talisca'ya biçilen rolde mi sıkıntı var yoksa Talisca'da mı ben de şüphelere düştüm. 20 dakikası var gerisi kayıp. Sanki maç içinde teneffüse çıkıyor ara sıra.

Çevrimdışı Orhan_

Mesela kalan maçlarda 40 tane sallasa yine de istemez misin :D?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Talisca'ya biçilen rolde mi sıkıntı var yoksa Talisca'da mı ben de şüphelere düştüm. 20 dakikası var gerisi kayıp. Sanki maç içinde teneffüse çıkıyor ara sıra.
Oyun temposunun da etkisi var, Oğuzhan'la hiç denemedik biz bu adamı Oğuzhan'la çok farklı bir verim alınabilir, herşey dönüp dolaşıp Oğuzhan'ın Atiba ile beraber oynadığı oyun stiline dönüyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya bu oğuzhana ne oldu napoliyede götürülmemiş nedir bu çocuğun sakatlığı sene başından beri bir türlü düzelmedi ya
gs derbisinde sakat sakat oynayınca sakatlığı nüksetmiş bu da geri dönüş süresini artırmış 15 güne anca süre almaya başlar abi.

Çevrimdışı Savaş

Talisca'nın inanılmaz bir potansiyeli olduğu bir gerçek. Fakat oyunda devamlılığı maalesef yok. Benfica da bu sebeple kiraladı zaten. Takımda cok fazla yer bulamayacagi icin oynayabileceği ve devamlılık alanında gelisebilecegi bir takima gönderdi.

Hepimiz şaşırmıştık bu adami Benfica neden kiraladi diye, neden kiraladığını hepimiz gördük. Yetenek bakımından kusursuz fakat oyun içerisinde devamlılık yaratarak kendini geliştirmesi gerekiyor. Eğer bunu sağlayabilirse 25 milyon euro eder fakat bunu başaramazsa vasat üzeri bir yetenek olarak futbola devam eder.

Talisca'nin performansı şuan benim için yeterli değil, skora katkı yapıyor eyvallah ama oyun icerisinde yarim saat sonra maalesef kayboluyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu aldığı para üzerinden hiçbir futbolcuyu eleştiremeyiz.BU konu direk yönetime yazar kusura bakmayın.
Alan değil verene bakacaksın orda yoksa hataya düşeriz.
doğru tespit haklısın abi, yönetimin hatası  :ok:

Mesela kalan maçlarda 40 tane sallasa yine de istemez misin :D?
40 tane atsın sokakta ben malım diye bağıra bağıra dolaşırım abi  :evillol: :evillol:

Oyun temposunun da etkisi var, Oğuzhan'la hiç denemedik biz bu adamı Oğuzhan'la çok farklı bir verim alınabilir, herşey dönüp dolaşıp Oğuzhan'ın Atiba ile beraber oynadığı oyun stiline dönüyor.
öyle görünüyor Serhat Abi fakat Oğuzhan'ın kendini toparlaması 1 ayı rahat bulur, ya bekleyeceğiz ya da kanat olarak kullanacağız şuan başka bir çözümü yok

Çevrimdışı İsmail Özyurt

İleri uçta Gomez-Abu nasıl olur ? :money:
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Orhan_

Bir çok etken olabilir. Oyun temposu, verilen rol, kendi performansı vs vs. İyi bir oyuncu olduğu belli. Bu kayıp dakikalarını azaltmak için o kaybolsa bile onu bulmamız gerekiyor ileride. Bu da dediğin gibi Oğuzhanla mümkün olabilir. Tolgay ileri noktada Ozzie kadar etkili olamıyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir çok etken olabilir. Oyun temposu, verilen rol, kendi performansı vs vs. İyi bir oyuncu olduğu belli. Bu kayıp dakikalarını azaltmak için o kaybolsa bile onu bulmamız gerekiyor ileride. Bu da dediğin gibi Oğuzhanla mümkün olabilir. Tolgay ileri noktada Ozzie kadar etkili olamıyor.
Tolgay'dan çok umutluydum bu sene ama beni çok hayal kırıklığına uğrattı, inanılmaz basit top kayıpları gereksiz zorlamalar. Elimizde neredeyse orta saha kalmadı, İnler'de sakattı bu dönemde.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Savaş

Keşke şu Eto'oyu alsaydı Başkan. Simdiye 4 5 tane sallamıştı Eto'o.

Muhtemelen Abu'nun bu denli vasat çıkacağını kestiremedi o da. Pişmandır muhakkak.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay'dan çok umutluydum bu sene ama beni çok hayal kırıklığına uğrattı, inanılmaz basit top kayıpları gereksiz zorlamalar. Elimizde neredeyse orta saha kalmadı, İnler'de sakattı bu dönemde.
Tolgayı hala beğeniyorum ben form tutmadı daha, uzun vadede kesinlikle kadroda kalması gerekiyor. Aşırı öz güven'den dolayı çok riskli oynuyor, bu konuda uyarılması lazım onun dışında Tolgay iyi adam bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgayı hala beğeniyorum ben form tutmadı daha, uzun vadede kesinlikle kadroda kalması gerekiyor. Aşırı öz güven'den dolayı çok riskli oynuyor, bu konuda uyarılması lazım onun dışında Tolgay iyi adam bence.

Tolgay son Kayserispor maçındaki sistemde verimli olur, 4-1-2-1-2'de ortadaki ikilide kaleye uzakta kaptırır toplarını ve riskli hareketlerini de orada yapar.

4-2-3-1'de 2'linin bir parçası olması defans açısından çok risk teşkil ediyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sadece gomez nasıl olur abi  :bandit:
Aslında benim sene başındaki hayalim Balotelli-Eto ikilisiydi ama nasip olmadı. Ekonomik olarak da gol sayısı olarak da daha karlı olurdu. Ayrıca Abu Cenk'e göre daha iyi eküri olur Gomez'e bence. 
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Etiketler: