Ben karistirdim ozaman
70-80 Tl makul buluyorum Kale arkasi icin , aslinda olmasi gereken 50 TL civari ama buda olumlu durumumuz ortada
Ben hazirlik maçlarındaki fiyatlari elestirdim daha cok 40-50 TL nedir yahu
Hazırlık maci yapıyorsun yap 20 Tl stadi göremeyen Insanlar gelsin izlesin takimi stadi gorsun
Simdi biz 70-80 TL makul diyoruz da Gs bilet fiyatlarini boyle yapsa 20.000 kişi anca gider stada , 30-40 Tl ye bilet satiyor adamlar Seyirci çekmek icin
Takim bu şekilde gittigi sürece ve yeni stad hevesi devam ettigi surece sıkıntı olmaz her turlu doldururuz ama isler tersine dönerse bizde bu fiyatlara bilet satmak zorunda kalırız
aslında olayı hep yanlış yorumluyorsunuz.
Hiç hesap kitap yapmıyorsunuz 37000 satılan koltuk var
bunun 33000 i zaten kombine satıldı 2100 deplasman seyircisine ayrılıyor
satılacak bilet 1900 adet bu bileti kaça satarsa satsın öyle para kazanacak bir
durum yaratmıyor ama pahalı satılıp biletler tükendiğinde algı yaratılıyor
eskiden beri Beşiktaş taraftarı alım gücü olmayan taraftar olarak geçiyordu
şimdi tam tersi en pahalı biletleri satan ama çıktığı gibi tükenen oluyor.
yoksa 80 yerine 50 ye satsa ne olur kazanç 70-80 bin gibi bir rakam kazansa ne olur kazanmasa
ne olur. 1900 bilet her türlü satılır pahalıda olsa ama başkanın dediği doğru kulüp yüksek belirleyince fiyatı
karaborsa iyice yükseliyor bir şekilde önlem oluyor. birde fiyatı yüksek belirlediğinde
deplasmanda o fiyattan satılıyor senin kale arkası elinde olan bilet sayısı bir kaç yüz bu bilet yüksek tutularak
deplasman tribünün 2100 biletide yüksek tutulmuş oluyor. Görmüyormusunuz deplasman maçlarımızda herkes bilet
fiyatını 100 liradan başlatıyor.