Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128887 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

napoli maçına böyle çıkmayalım mı  :evillol:

Şu haber doğruysa, bence çıkmayalım  :tabe:

http://www.fanatik.com.tr/2016/10/16/napoli-icin-tam-zamani-1257570

Hamsik de oynamayacaksa, bir ışık gördüm sanki.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu haber doğruysa, bence çıkmayalım  :tabe:

http://www.fanatik.com.tr/2016/10/16/napoli-icin-tam-zamani-1257570

Hamsik de oynamayacaksa, bir ışık gördüm sanki.
1 puan alırsak gruptan çıkma şansımız epey yükselir abi, benfica maçı gibi olmaz umarım geriye düşersek çeviremeyiz diye düşünüyorum  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

bende yemek istemiyorum ama katkısı yok.Canlı izledim Kayseri maçını havadan yetersiz çok yere atlıyor, hareketleri garip bir haller olmuş Beşiktaş'ın 1.forveti hiçbir zaman olamaz net forvet değil çünkü abi

Haklısın, o yere atma işini kesmesi lazım. Eğer adı çıkarsa fena, gerçek faüllerde de vermez hakemler.

Öte yandan Cenk de tek forvet oynayacak tarzda bir adam değil. Rakip savunmayı korkutamıyor Gomez gibi.

Son maçtaki kadroyu ve oynatılmaya çalışan oyunu çok beğendim. Aklımdaki 4-3-3 değilse bile, 4-1-2-1-2 iyi duruyor sahada.

Tek kanat oyuncusu, kanatları çok etkili kullanan İngiliz takımlarına karşı sökmez muhtemelen; ama onun dışında her ortamda oynar bu takım.

Çevrimdışı tuncaboylu

1 puan alırsak gruptan çıkma şansımız epey yükselir abi, benfica maçı gibi olmaz umarım geriye düşersek çeviremeyiz diye düşünüyorum  :)

:ok:

İlk golü yememek lazım. Bu herifler ilk golü bulursa, biz ağzım yüzüm derken maçı bitirirler bir şekilde.

Ama ilk golü biz bulursak, en az 1 puan alırız. Zira hücum güçleri çok kısıtlı görünüyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haklısın, o yere atma işini kesmesi lazım. Eğer adı çıkarsa fena, gerçek faüllerde de vermez hakemler.

Öte yandan Cenk de tek forvet oynayacak tarzda bir adam değil. Rakip savunmayı korkutamıyor Gomez gibi.

Son maçtaki kadroyu ve oynatılmaya çalışan oyunu çok beğendim. Aklımdaki 4-3-3 değilse bile, 4-1-2-1-2 iyi duruyor sahada.

Tek kanat oyuncusu, kanatları çok etkili kullanan İngiliz takımlarına karşı sökmez muhtemelen; ama onun dışında her ortamda oynar bu takım.
:bawling:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

:bawling:

Alanya maçından beri ilk defa bu derece üretken bir ilk yarı geçirdik, ki buna 2-0 önde kapadığımız Karabükspor ve Akhisar maçlarının ilk yarıları da dahil.

Hoca 60'a kadar oyuncu değiştirmez diye düşünüyordum, ama @atalay'ın oyuna değil de bir şekilde skora katkısı olan 2 değişiklik yaptı.

Kazanan haklıdır, o zaman şikayet etmeyeceğim. Ama ilk yarıdaki 11'le devam etsek 60'a kadar gol bulurduk bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Antalya maçı bilet fiyatları ucuzlamış sanırım
 1.Kategori : 345TL
2.Kategori : 275TL
3.Kategori : 195TL
4.Kategori : 170TL
5.Kategori : 150TL
6.Kategori : 135TL
7.Kategori : 90TL
8.Kategori : 80TL
9.Kategori Rakip : 80TL
VIP : 700TL
1903 A-E BLOK : 700TL
1903 B - D BLOK : 750TL
1903 C BLOK : 800TL

Çevrimdışı federo

Aboubakar iyi futbolcu. Atamamış olması onun eksiğini gösterir tabi ama şansızlıkta var. Son vuruşları konusunda daha sabırlı olmalıyız. En az Ocağa kadar bekleyip göreceğiz.

Çevrimdışı abdusta

Günaydın

Beşiktaş geçen seneki ekim ayından daha performanslı durumda
eksiğimiz sağlam ve formda Oguzhanla gol yollarının çeşitlenmesi.

Sosa ve Gomeze kendi takımlarında bol şans diliyorum,an itibarıyla Beşiktaşda tüketim tarihleri dolmuştur.

Saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Aslinda var ya bu karijmayi atacaksin ileri uca takilsin kendi basina, topu kaptirdigi zaman da cok tehlikeli akin yemeyiz.
Omer-karijma ileride takilsinlar. 15. Dakikada omerin pili bitince oraya abuyu atariz islem tamam

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslinda var ya bu karijmayi atacaksin ileri uca takilsin kendi basina, topu kaptirdigi zaman da cok tehlikeli akin yemeyiz.
Omer-karijma ileride takilsinlar. 15. Dakikada omerin pili bitince oraya abuyu atariz islem tamam
ne karijmaymış arkadaş yok işte adam oynamıyor neden oynatıyorsun illa abi onun yanı şenol hocanın yanıdır  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

ne karijmaymış arkadaş yok işte adam oynamıyor neden oynatıyorsun illa abi onun yanı şenol hocanın yanıdır  :evillol:
Kimi oynatacaz yahu @Mehmet Ali C. Olcay,kerim,karijma,aras hepsi formsuz. Taliska subyan cikti, topa giremiyor. Abunun durumu belli. Omerin durasel pile gecmesi lazim. Cenk habire dusuyor. Su 8 adamdan en dirisi, en futbolcuya benzeyeni karijma. Ya elinde patlayacak ya rakibin guzunde.
En azindan tepki veriyor faul falan yapiyor adama giriyor herif. Taliskanin ortadaki toplara girememesi beni karijmanin top kaybindan daha cok sinir ediyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir takım düşünün sadece kaleci etkisiyle(malum renkli) ligi zirvede götürüyor. Fabri büyük şans bu sene bizim için..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Bir takım düşünün sadece kaleci etkisiyle(malum renkli) ligi zirvede götürüyor. Fabri büyük şans bu sene bizim için..
Fabri için bu konuşmaları yapmak ne kadar güzel :) adamı baya baya gömdük ölmedi ölmedi dediler tekrar kürekleri alıp koştuk. Şimdi methiyeler düzmemiz güzel bence. Darısı Aboubakarın başına.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabri için bu konuşmaları yapmak ne kadar güzel :) adamı baya baya gömdük ölmedi ölmedi dediler tekrar kürekleri alıp koştuk. Şimdi methiyeler düzmemiz güzel bence. Darısı Aboubakarın başına.
O dönem yapılan doğaldı şu anda da hakkını vermek lazım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kimi oynatacaz yahu @Mehmet Ali C. Olcay,kerim,karijma,aras hepsi formsuz. Taliska subyan cikti, topa giremiyor. Abunun durumu belli. Omerin durasel pile gecmesi lazim. Cenk habire dusuyor. Su 8 adamdan en dirisi, en futbolcuya benzeyeni karijma. Ya elinde patlayacak ya rakibin guzunde.
En azindan tepki veriyor faul falan yapiyor adama giriyor herif. Taliskanin ortadaki toplara girememesi beni karijmanin top kaybindan daha cok sinir ediyor.

Şu kanatsız oyun uygun bence abi.

Tek ihtiyacımız devre arası Kerim'i yollayıp bir santrafor daha kiralamak.

Çevrimdışı Kalyoncu

O dönem yapılan doğaldı şu anda da hakkını vermek lazım.
O yüzden güzel dedim. Şenol hocanın Fabri yi keseceğinide düşünmüyorum. Kesecek olsa Kiev maçından sonra keserdi.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nazar değmesin, utandırmadı bizi henüz.

Çevrimdışı firewater

Kayseri maçının ilk yarısındaki kadro cuk oturdu bence. Necip yerine Ozi oynasaydı göbekten daha cok atağımızda olurdu. 4-1-2-1-2 oyun şablonumuz olmalı ve ilerde Abu kesin oynamalı, yanında Ömerde olur Cenkte. Bu şablonla kanatçılardanda kurtulmuş oluruz böylece.

Fabri
GG  Marcelo  Tosic   Caner
             Atiba
       Ozi       Tolgay
            Talisca
       Ömer    Abubakar

Kanat ortalarını GG ve Caner fazlasıyla yapar, Oyun gidişine göre Tolgay-inler, Ömer-Cenk ve Talisca-Olcay veya Adriano değiştiririm.

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri maçının ilk yarısındaki kadro cuk oturdu bence. Necip yerine Ozi oynasaydı göbekten daha cok atağımızda olurdu. 4-1-2-1-2 oyun şablonumuz olmalı ve ilerde Abu kesin oynamalı, yanında Ömerde olur Cenkte. Bu şablonla kanatçılardanda kurtulmuş oluruz böylece.

Fabri
GG  Marcelo  Tosic   Caner
             Atiba
       Ozi       Tolgay
            Talisca
       Ömer    Abubakar

Kanat ortalarını GG ve Caner fazlasıyla yapar, Oyun gidişine göre Tolgay-inler, Ömer-Cenk ve Talisca-Olcay veya Adriano değiştiririm.
taliskadan once bence ginlere kadroda yer acmamiz lazim. 2-7-1 tam bizlik

Çevrimdışı Bishamon

1-1-1-1-1-1-1-1-1-1 oynamammız lazım abi sahada boş yer kalmaz

Çevrimdışı mylife1903

Haha o da olumlu adam adama tam saha press

Çevrimdışı tuncaboylu

Aynen, bu formasyonla oynarsak 12 kişi de çıkabiliriz.

Hakem fazla kişiyle oynadığımızı anlayana kadar devre biter zaten.

Çevrimdışı firewater

Hoca Taliscaya göre oyun şablonu arıyor. Bu yüzden arayışı. Sosa kalsaydı veya benzer oyuncu alınsaydı aramazdı kesinlikle ama şimdi eli mahkum. Dünkü şablonda Taliscayı besleyecek oyuncuların hepsi sahada oluyor ve dikine çok daha verimli oynayabiliyor takım.

Skor yanıltıyor bizi ama ikinci yarıdaki eski düzene döndüğümüzdeki oyun belki bir fikir verebilir. Kayseri öyle yabana atılacak bir takım değil. 60dan sonraki dizilişle maça başlasak yenilmemiz içten bile olmazdı.

Etiketler: