Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129340 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklı neden çıkarmasın gomez bile 3.5 alıyordu 3.3 olayı benim midemi bulandırıyor 2.5 m euro kiralama bedeli mi olur hem  :busted_cop:
Tamamen plansızlık sonucu yapılmış bir transfer, son ana kadar Gomez beklendi olmayacağı anlaşılınca koşa koşa menajere gidildi bize acilen  bir forvet bul denildi. Sonuç ortada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftar cok umutlu ve Cok merak ediyor

En azindan 1 mac sonrada bile girse en azindan fikir verir

Kanatlar bu kadar formsuzken ve elestirilirken Aras 1 macta gosteregi kotu performansla gömülmez

Bu sans verilmeli bence.

7 hafta oldu lig bslayali abi sakat degil bisey degil neyi hazir olmayacak :alala:

Hazirlik maclarinda en cok on plana cikan oyuncuydu Tolgay la beraber

1 maç fazla, 10 dakikada gömerler.   :tabe:

O tarz bir oyuncu sokabileceğimiz rahat bir maçımız olmadı doğru dürüst.

Hani skoru 2-0'a, 3-0'a falan getirip Aras'ı görmek için sokacak konuma gelemedik son maçlarda.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

1 maç fazla, 10 dakikada gömerler.   :tabe:

O tarz bir oyuncu sokabileceğimiz rahat bir maçımız olmadı doğru dürüst.

Hani skoru 2-0'a, 3-0'a falan getirip Aras'ı görmek için sokacak konuma gelemedik son maçlarda.
Kadroya almıyor ki adamı oyuna soksun :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamamen plansızlık sonucu yapılmış bir transfer, son ana kadar Gomez beklendi olmayacağı anlaşılınca koşa koşa menajere gidildi bize acilen  bir forvet bul denildi. Sonuç ortada.
bu sefer güldürmedi abi  :D kweuke reyizi alsaydık yarı maliyetine daha olumluydu vallahi sesimi çıkarmazdım bunun fiyat/ kalite endeksi şuana kadar çok düşük zarardayız  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Net golcü diye bas bas bağırdık burada ama ya net golcü kaç para biliyor musun sen diye konuşulup durdu, bu adama sanki ödemeyi fındıkla yaptık. Cenk in yanında daha özel bir adam olsa bu halde olur muydu? Onuda düşünmek lazım, o da saldı kendini bu saatçiyi görünce.

Net golcü kaç para biliyor musun sen?  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Net golcü kaç para biliyor musun sen?  :evillol: :evillol: :evillol:
Seni de bi kaç maç sonra yanımızda görürüz  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tüm oyuncuların formda olduğunu düşünürsek benim en iyi kadrom şöyle :     Oğuzhanın yeri sabit atibayla Ginler yer değiştirebilir.
                               FABRİ
          GÖNÜL  RHOLDOFO TOSİC  CANER
                    ATİBA OĞUZHAN
           TALİSCA   İNLER    ADRİANO
                       ABOUBAKAR                               

Çevrimdışı cursedofdragon

tüm oyuncuların formda olduğunu düşünürsek benim en iyi kadrom şöyle :     Oğuzhanın yeri sabit atibayla Ginler yer değiştirebilir.
                               FABRİ
          GÖNÜL  RHOLDOFO TOSİC  CANER
                    ATİBA OĞUZHAN
           TALİSCA   İNLER    ADRİANO
                       ABOUBAKAR                               

kanki o inler orada olmuş mu :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Seni de bi kaç maç sonra yanımızda görürüz  :D

Kayseri maçındaki pozisyonu atması gerekirdi. Rizespor maçındaki pozisyonda vurduğu kafayı beğenmiştim, zekice bir vuruştu. Gol olmadı, ayrı.

Ama Kayseri maçında o pozisyondaki vuruşu aceleye getirilmiş ve hesapsızca yapılmıştı. Alanyaspor maçında 4-1'ken Tosiç'in yaptığı vuruş gibi.

Yine de beklemek lazım, 2. yarı oyunda kalsaydı gol atardı bence. O izlenimi almıştım ben.

İşin ilginç tarafı Aboubakar gol atamıyor belki, ama kendisi oyundayken daha verimli oluyoruz.

Galatasaray maçının 2. yarısı, Rizespor maçının 2. yarısı ve Kayserispor maçının ilk yarısı; aynı maçların diğer yarılarına göre çok daha fazla pozisyon ürettiğimiz kısımlardı.

Bu bölümlerde de Aboubakar hep oyundaydı.

Sanırım Şenol hoca'nın kafasında Cenk-Aboubakar'ın ikili oynaması konusunda bir formül oluşuyor yavaş yavaş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kayseri maçındaki pozisyonu atması gerekirdi. Rizespor maçındaki pozisyonda vurduğu kafayı beğenmiştim, zekice bir vuruştu. Gol olmadı, ayrı.

Ama Kayseri maçında o pozisyondaki vuruşu aceleye getirilmiş ve hesapsızca yapılmıştı. Alanyaspor maçında 4-1'ken Tosiç'in yaptığı vuruş gibi.

Yine de beklemek lazım, 2. yarı oyunda kalsaydı gol atardı bence. O izlenimi almıştım ben.

İşin ilginç tarafı Aboubakar gol atamıyor belki, ama kendisi oyundayken daha verimli oluyoruz.

Galatasaray maçının 2. yarısı, Rizespor maçının 2. yarısı ve Kayserispor maçının ilk yarısı; aynı maçların diğer yarılarına göre çok daha fazla pozisyon ürettiğimiz kısımlardı.

Bu bölümlerde de Aboubakar hep oyundaydı.

Sanırım Şenol hoca'nın kafasında Cenk-Aboubakar'ın ikili oynaması konusunda bir formül oluşuyor yavaş yavaş.
O zaman şuna ne diyorsun? Aboubakar'ın oyunda olduğu lig maçlarında sadece 1 gol atmışız :) O da Adriano'nun son saniyede şapkadan çıkardığı gol..

Edit: pardon GS maçını unutmuşum..
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 10:03:27 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman şuna ne diyorsun? Aboubakar'ın oyunda olduğu lig maçlarında sadece 1 gol atmışız :) O da Adriano'nun son saniyede şapkadan çıkardığı gol..

Galatasaray maçının 2. yarısında saatçi mi oynuyordu Aboubakar diye?

Kendini komplo teorine fazla kaptırdın heralde?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Galatasaray maçının 2. yarısında saatçi mi oynuyordu Aboubakar diye?

Kendini komplo teorine fazla kaptırdın heralde?  :lol: :lol:
Sonradan aklıma geldi ama 15 gol de 3 gol yinede verimsiz olduğu gerçek. saçma sapan yerlerde top alan adamdan golcü filan olmaz çift forvet de olmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kanki o inler orada olmuş mu :D

olabilir  :D denemek lazım inler dışında bu kadro gayet iyi hem Q7'de yok  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Sonradan aklıma geldi ama 15 gol de 3 gol yinede verimsiz olduğu gerçek. saçma sapan yerlerde top alan adamdan golcü filan olmaz çift forvet de olmaz..

Ah Serhat, güzel malzeme verdin bana.  :D :D

Adam 148 dakika oyunda kalmış, 3 gol atmışız.

Aboubakar oyundayken 50 dakikada bir gol atmışız.

Var mı bu istatistikten daha verimli bir oyuncumuz? Belki Ömer olabilir, o kadar.

Çevrimdışı sametbagan

Elimizdekilerin 3 nü toplasak 1 Gomez eder mi?
Yalnız o senin çok övdüğün gomez dökülüyor yerlerde adam
Biraz elinizdeki değere sahip çıkın ya abo yerine gomez bu durumda olsaydı
Kimse onu böyle gömmeyecekti ama abo olunca gömün gitsin
Yanlış yapıyoruz hala gomez gomez adam gitmiş da 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ah Serhat, güzel malzeme verdin bana.  :D :D

Adam 148 dakika oyunda kalmış, 3 gol atmışız.

Aboubakar oyundayken 50 dakikada bir gol atmışız.

Var mı bu istatistikten daha verimli bir oyuncumuz? Belki Ömer olabilir, o kadar.
Yahu adam kötü işte daha neyini savunuyorsun :) Bariz yeteneksiz, hiç istatistiğe girmeye gerek yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

forvetsiz oynayalım bence :D            false nine oynasın talisca top gelirse en azından yazar  :)
                      Q7 inler atiba Oğuzhan Adriano
                                TALİSCA

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yalnız o senin çok övdüğün gomez dökülüyor yerlerde adam
Biraz elinizdeki değere sahip çıkın ya abo yerine gomez bu durumda olsaydı
Kimse onu böyle gömmeyecekti ama abo olunca gömün gitsin
Yanlış yapıyoruz hala gomez gomez adam gitmiş da
Gomezi de gömdüm geçen sene gol atamadığı zamanlarda ama bu çok farklı bişi, Gomez takıma liderlik etti bana ne başka takımda ne yaptığından ben bizdeki oyununa bakarım. Bu adamdan bir ışık görmüyorum, Gomez kadar para alacaksın ama tek bir asist bile yapamayacaksın kimse kusura bakmasın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu adam kötü işte daha neyini savunuyorsun :) Bariz yeteneksiz, hiç istatistiğe girmeye gerek yok.

İstatistiğe giren sensin, sonra istatistiğe girmeye gerek yok diyen de sensin.  :lol:

Ben oyuna bakıyorum ve takımın bu adam oyundayken daha iyi oynadığını görüyorum.

Galatasaray maçı ilk yarısı pozisyonumuz yok. 2. yarı 5 net pozisyon ve 2 gol.
Rizespor maçı ilk yarısı pozisyonumuz yok. 2. yarı 5 net pozisyon, 1 gol.
Kayserispor maçı ilk yarısı 4 net pozisyonumuz var, gol yok. 2. yarı tek net pozisyonumuz var, o da gol.

Çevrimdışı tuncaboylu

forvetsiz oynayalım bence :D            false nine oynasın talisca top gelirse en azından yazar  :)
                      Q7 inler atiba Oğuzhan Adriano
                                TALİSCA

Bu ligde olmaz o iş.  :)

Bu kadro anca CL'de Real Madrid deplasmanına çıkar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İstatistiğe giren sensin, sonra istatistiğe girmeye gerek yok diyen de sensin.  :lol:

Ben oyuna bakıyorum ve takımın bu adam oyundayken daha iyi oynadığını görüyorum.

Galatasaray maçı ilk yarısı pozisyonumuz yok. 2. yarı 5 net pozisyon ve 2 gol.
Rizespor maçı ilk yarısı pozisyonumuz yok. 2. yarı 5 net pozisyon, 1 gol.
Kayserispor maçı ilk yarısı 4 net pozisyonumuz var, gol yok. 2. yarı tek net pozisyonumuz var, o da gol.
aynen gol atamasa bile cenkten iyi olduğu kesin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu ligde olmaz o iş.  :)

Bu kadro anca CL'de Real Madrid deplasmanına çıkar.
napoli maçına böyle çıkmayalım mı  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

aynen gol atamasa bile cenkten iyi olduğu kesin

Cenk'in de hakkını yemek istemiyorum, çünkü iyi oynadığımız dönemlerde o da oyundaydı.

Kanımca bu kadro yapısıyla çift forvet oynamamız daha iyi olacak.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk'in de hakkını yemek istemiyorum, çünkü iyi oynadığımız dönemlerde o da oyundaydı.

Kanımca bu kadro yapısıyla çift forvet oynamamız daha iyi olacak.

bende yemek istemiyorum ama katkısı yok.Canlı izledim Kayseri maçını havadan yetersiz kendini çok yere atıyor, hareketleri garip bir haller olmuş Beşiktaş'ın 1.forveti hiçbir zaman olamaz net forvet değil çünkü abi
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 10:21:54 Mehmet Ali C. ]

Etiketler: