Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9130608 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İsmail Özyurt

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fabri'nin katkısı olanları maçları yazmışsın önceki iletinde. Ben de dileklerine katılıyorum. Çok kişi Muslera'dan bahsederken Fabri'nin aldığımız puanlara katkısını ıskalıyor galiba.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen oyle abi :tabe:

Musleranin gölgesinde kaldi yoksa gösterdiği performans ondan aşağı degil :tabe:

Kiev , Gs , Rize maclarinda olasi Maglubiyeti

Kayseri maçında da olasi Beraberligi onledi

Topu oyuna hizli bir şekilde sokusu , İsabetli uzun toplar , önündeki defans oyuncuları ile iletisimi ve al verleri , 1vs1 lerdeki başarılı refleskleri

Bir tek yan toplarda zayif , okadar da olur yani
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 23:19:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan

Taraftar cok umutlu ve Cok merak ediyor

En azindan 1 mac sonrada bile girse en azindan fikir verir

Kanatlar bu kadar formsuzken ve elestirilirken Aras 1 macta gosteregi kotu performansla gömülmez

Bu sans verilmeli bence.

7 hafta oldu lig bslayali abi sakat degil bisey degil neyi hazir olmayacak :alala:

Hazirlik maclarinda en cok on plana cikan oyuncuydu Tolgay la beraber
Ligide gectim artik Turkiye kupasinda gorecek gibiyiz. Sakatlik olmazsa 18 e kerim bile yetismjyor fazla derin kadromuz var.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu ne yav :D

İlginç bir durum gercekten :alala:

Sezon sonu Aboubakari Portoya geri yollayip Demba ba yi kiralayalim en mantiklisi bu :bandit:

Ligide gectim artik Turkiye kupasinda gorecek gibiyiz. Sakatlik olmazsa 18 e kerim bile yetismjyor fazla derin kadromuz var.
Ben orada bile gorecegimizden şüpheleyim

Malum Olcay da formsuz

Kanatlari Olcay - Kerim yapabilir hoca kupa macinda ha 10 numara da oynatabilir belki

Çevrimdışı Bishamon

bu ne yav :D

Abounun yerine Andre Silva diye 20 yasinda bir cocuk oynuyor ve 11 macta 6 golu var portekiz ile de hat trick yapti

Çevrimdışı murat baltacı

Prensip olarak aboubakar bizim ligimiz icin iyi ve yeterli bir oyuncu burada portodan transfer olmus bir oyuncudan bahsediyoruz. Portonun yedek santraforu bizim icin dogru transferdir, yeterlidir baskan
Olsam ve bana telklif edilse ben de transfer edebilirim ama bakarim ihtiyacimiz olan oyuncu mu yoksa baska mi diye. Kotu oyuncu degil abu az gomuyoruz k sevdigimizden, beklentimiz yuksek ama ihtiyacimiz olan tip futbolcu mu bence degil
Elbette denenebilirde bu maliyetlerde denemeseydik keşke mesela gomez takımda olsa cenkle rekabete girecek yedek forvet rolünde ve uygun maliyetli bi aboubakar çok iş yapardı bence hem baskı olmazdı hem cenkin formsuz olmasını önlerdi hemde gomezle çift forvet oynamaya uygun bir oyuncu ama gomezden sonra bide maliyetli olunca iş karışıyo umarım açılır baskıyı atar katkı sağlar. mylife1903
BeŞiKtAşK

geçen seneden 1 puan öndeyiz.

Çevrimdışı Orhan

Canım baklava çekti.

@atalay sence hangisi daha oynanabilir bizim için?

Bu sorunun cevabini bende cok merak ediyorum. 2. Kadro denenmezse gozum acik gidicem o kadar

Çevrimdışı Orhan

Çarpılmış mı o

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence oyunu okuyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı raichu

o değilde yeni fark ettim bizim 8 maç gs ile aynı gs nin 8-15. hafta arası 8 maçını iki hafta geriden takip ediyoruz
bizim de 10-17. hafta maçları bire bir aynı  :upto:

Çevrimdışı mylife1903

4er maclik fiksture bakmak lazim
Gs kor topal gidiyor. Biz de oyle selale gibi akmiyoruz tabii
Evlerinde bir sekil kazaniyorlar deplasmanda puan kaybetmeleri lazim.
Soyle ikinci yariya 8-10 puan fark yaparsak sahane olur hemen transfer basligi acariz

Çevrimdışı raichu

4er maclik fiksture bakmak lazim
Gs kor topal gidiyor. Biz de oyle selale gibi akmiyoruz tabii
Evlerinde bir sekil kazaniyorlar deplasmanda puan kaybetmeleri lazim.
Soyle ikinci yariya 8-10 puan fark yaparsak sahane olur hemen transfer basligi acariz
ts çok kötü ama haftaya gs ye çelme takacakmış gibi bi his var içimde

Çevrimdışı mylife1903

ts çok kötü ama haftaya gs ye çelme takacakmış gibi bi his var içimde
Yahu sen neden uyumuyorsun, yat uyu daha onumuzdeki haftaya uzun zaman var.

Çevrimdışı raichu

Yahu sen neden uyumuyorsun, yat uyu daha onumuzdeki haftaya uzun zaman var.
ben de böyle abi uyku saatim hep devir daim yapıyor bu aralar akşam üstü yatıp gece yarısı kalkıyorum  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@mylife1903 benim gerçek Aboubakar'ın Fluminense'de oynadığı ve bize gönderilenin ganalı bir saatçi olduğu yönündeki teorim hakkında hiç yorum yapmadın  :alala:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@mylife1903 benim gerçek Aboubakar'ın Fluminense'de oynadığı ve bize gönderilenin ganalı bir saatçi olduğu yönündeki teorim hakkında hiç yorum yapmadın  :alala:
Adam sene sonunda gönderildiğinde(umarım bonservisi alınmamıştır) 7-8 yıl sonra adı geçtiğinde ulan ne kazma futbolcuydu çuvalla para verdik diye anılan oyunculardan olacak.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu @Serhat Akkaya "bos bos konusuyon, hic olumlu yazin yok, okumak zorunda miyiz"
Ahahah

Ne saatcisi ne tluminensesin abiubakarin gercegi mert dombra iste. Gol atar mi atar kosar mi kosar ama aldigi parayi hak eden mert nobreyi bile aratir bu. Bu bildigin gumus semsiye. Aradigimiz oyuncu degil, bize net golcu lazimdi. Bu aboubakari koy osmanlispora mesela harika oynar.

Gene yazalim hadi balotelli arizaliydi bare cardozoyu alaydik

Çevrimdışı mylife1903

Adam sene sonunda gönderildiğinde(umarım bonservisi alınmamıştır) 7-8 yıl sonra adı geçtiğinde ulan ne kazma futbolcuydu çuvalla para verdik diye anılan oyunculardan olacak.
Avukat yok mu aramizda soyle harvi spektir gibi bir avukat. Tuketici haklari yasasina gore
Paketi bozukmadan iade edip ya da baska urun alarak mesela adrian lopez bu isten en az zararla siyrilsak. Yakinda oguzhan ariza cikartir ben 4milyon yuro istiyorum diye

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Avukat yok mu aramizda soyle harvi spektir gibi bir avukat. Tuketici haklari yasasina gore
Paketi bozukmadan iade edip ya da baska urun alarak mesela adrian lopez bu isten en az zararla siyrilsak. Yakinda oguzhan ariza cikartir ben 4milyon yuro istiyorum diye
Net golcü diye bas bas bağırdık burada ama ya net golcü kaç para biliyor musun sen diye konuşulup durdu, bu adama sanki ödemeyi fındıkla yaptık. Cenk in yanında daha özel bir adam olsa bu halde olur muydu? Onuda düşünmek lazım, o da saldı kendini bu saatçiyi görünce.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Net golcü diye bas bas bağırdık burada ama ya net golcü kaç para biliyor musun sen diye konuşulup durdu, bu adama sanki ödemeyi fındıkla yaptık. Cenk in yanında daha özel bir adam olsa bu halde olur muydu? Onuda düşünmek lazım, o da saldı kendini bu saatçiyi görünce.
net golcüden ziyade büyük maç kazandıran golcü lazımdı bize maalesef yok  :bandit: Cenk'e güvenmiyordum halada güvenmiyorum küçük maçların büyük golcüsü lafını da böyle giderse geri alacağım Serhat abi :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklı neden çıkarmasın gomez bile 3.5 alıyordu 3.3 olayı benim midemi bulandırıyor 2.5 m euro kiralama bedeli mi olur hem  :busted_cop:

Etiketler: