Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
geçen seneye uygun gidiyoruz şimdili kaybedersek ts'ye kaybedicez Puan kaybı beraberlik de olabilir
Tekrara düşüyorum ama değişikliklerin oyunsal karşılığı yok. Fakat tabelaya yansıdığı için sürekli yenileri geliyor. Sonuç olarak ise kazandıran eleştirilmez oluyor.
Kartal yuvasindan hasilati toplamaya gelmistir
Kayserispor maçında oynadığımız oyun en derli toplu oyunumuz olduğu için kadroda Rhodolfo<->Marcelo, GG<->Beck, İnler<-> Necip, Oğuzhan<-> Tolgay değişiklikleriyle lig özelinde istenilen oyunu görebiliriz. Tabii formda olmaları şartıyla.
Berat bunu biraz zor görürüz gi kağıt üzerindeki en iyi 11 bu olur hatta ben fizik durumunu düzeltirse adrianoyu taliscanın yerine oynatırım...
Deniyorum abi işte zaman geçsin Aras bile denenebilir o bölgede.
Kanatlar bu kadar formsuzken Arasin 18 e bile alınmamasını bir turlu anlayamıyorumAdrianoyu bile orada oynatiyoruz ama Arasi dusunmuyoruzSirf bu yüzden Tr maclarini iple cekiyorum ancak orada izleyebileceğiz bu çocuğu
vardır bir nedeni belki antrenman performansı düşüktür. Belki tam hazır olmadığıiçin sahaya sürüp oyuncuyu harcamak istemiyordur biliyorsun bizim taraftarın oyuncu harcamamerakı üst seviyedir bu noktada arasda direk topun ağzına girebilecek bir yapıda.
Necmi abi etnik köken olarakta üstüne gidebilirler arasın,içimizde maalesef böyle insanlar olabilir; şenol hoca onuda mı düşünüyor acaba tam hazır olana kadar bekletecek mi ?
Korktuğum bir konuya değinmişsin.
Ozi sol iç atiba sağ iç inler göbekte denenebilir bencede.Arası 10 da deneyip forvet talisca aboubakar olur.
Yok ben gayet eleştiriyorum. Şuan sadece günü kurtarıyoruz. Herhangi bir taktik gelişimi gösteremedik. Oynadığımız oyun kaos futbolu. Sadece geçen senenin getirdiği kazanma alışkanlığımız var ve o şekilde puan kaybetmiyoruz. Ama hala iddia ediyorum, bir yerde fena patlayacağız ama nerede?GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soy isminin Türkçe telaffuzunun savunma futbolcusu anlamına geldiğini hatırlatan Beck, "Bunu ilk başta bilmiyordum. Antrenmanda neden herkes benim ismimi söylüyor diye şaşırıyordum.
Köken filan benim bir kaç haftadır aklımda ama dillendirmiyorum.Bence sizde şimdilik öyle yapın varsa bir şey çıkar zaten en sonunda.
O degilde Ben Fabri hatali gol yemesin diye dua ediyorum resmenHoca en ufak bir hatasinda Eldivenleri alip Tolga ya verecekmis gibi geliyor banaBilmiyorum belki de ben bosuna kuruntu yapıyorum.