Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131102 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

İlk yarı 2-0 bitmişti ve maç boyunca baya gol kaçırmıştık.

Son dakikalarda bir gol yemiştik. :)

Düzelttiğin için teşekkürler Tolga, kusura bakma Mehmet Ali abi ben şaşırmışım.  :)

Çevrimdışı Bishamon

Kayserinin attigi golde de Ismail ofsayti bozuyordu galiba

Çevrimdışı Tolga

Düzelttiğin için teşekkürler Tolga, kusura bakma Mehmet Ali abi ben şaşırmışım.  :)
:ok: :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Andreas Beck Alman Gazetesine konuştu ve Ülkemizi savundu.

"Askerler köprüyü kapattı, ertesi gün idmana gittim Türk milleti çok yürekli bunu gözlerimle gördüm. Bende onlardan cesaret alarak korkumu yendim. Saldırılar sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da her yerde olabiliyor. İstanbul'da kendimizi güvende hissediyoruz."
Hah simdi bu adamin karisi kari deeell gomezle sosanin ki kari oyle mi
Helal olsun sari kartala. Ulan evin reisi kim belli oluyor, rusya dogumlu ya
Heeeyt ulannnn demistir, sonra kafasina odunu yemistir hanimdir ama neyse

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada geçen sene rize'yi deplasmanda 2-1 yendik.Kayseri'yi de deplasmanda 2-1 yendik.

Bu sene 2'sinide 1-0 yendik fark aynı "1" :)

Yani geçen senede öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya yenmemiştik :)
Rizeyimcok rahat yenmistik yahu, tolga penalti bile kurtarmisti ama kayseri maci acayip daralmistim. Izmael ofsayti bozup yedirmisti golu

Çevrimdışı mylife1903

Kayserinin attigi golde de Ismail ofsayti bozuyordu galiba
Bozmasa sasardim zaten, kendi uretimim sikrinshati var olayin, ayni oynatalim ugurdum gibi durdurup, gugildan nasil ekran goruntusu alinir aratip foruma koymustum rezimi. @tuncaboylu ozamanlar izmaeli akrabasi gibi korurdu, @tangaz gerekli iletilerimyavas yavas gun yuzune cikartiyor zaten. Odessa falan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bozmasa sasardim zaten, kendi uretimim sikrinshati var olayin, ayni oynatalim ugurdum gibi durdurup, gugildan nasil ekran goruntusu alinir aratip foruma koymustum rezimi. @tuncaboylu ozamanlar izmaeli akrabasi gibi korurdu, @tangaz gerekli iletilerimyavas yavas gun yuzune cikartiyor zaten. Odessa falan
Adamda beyinin b si yok abi tam bir mal dı yahu kaç sene çektik bu adamı

Çevrimdışı cursedofdragon

Rizeyimcok rahat yenmistik yahu, tolga penalti bile kurtarmisti ama kayseri maci acayip daralmistim. Izmael ofsayti bozup yedirmisti golu

bu seferde akhisarı çok rahat yendik :D

Çevrimdışı Berat

Yok mu bu hafta karşılaştırmalı tablo geçen sene ile :D

Çevrimdışı mylife1903

Ismael yoktu da ondan rahat rahat gidiyoruz ayrica izmaelsiz az gol yiyoruz

Çevrimdışı OrhanAker

2008-2009 ile aynı puandayız şuana kadar sonu benzemez umarım.

Çevrimdışı Berat

İki kupayı almıştık abi o sezonun sonunda :)

Çevrimdışı OrhanAker

Kafa gitti :D

Çevrimdışı mylife1903

İki kupayı almıştık abi o sezonun sonunda :)
Ertugrulu hangi hafta kovmustuk biz?
Galiba ilk defa hoca kovup sampiyon olmustuk

Çevrimdışı Tolga

6. Hafta Hacettepe maçı olması lazımdı yanılmıyorsam. O maçı 2-1 kazanmıştık ondan sonra da yol vermiştik.

Çevrimdışı Berat

6. haftada.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Töre dönecek devre arasında derbilerde iş yapar gene

Çevrimdışı mylife1903

6. Hafta Hacettepe maçı olması lazımdı yanılmıyorsam. O maçı 2-1 kazanmıştık ondan sonra da yol vermiştik.
Ydnin tek dogru hareketiydi herhalde.
Kupa maci finalinde de iyi sokusturmustuk fbye

Çevrimdışı Tolga

Ydnin tek dogru hareketiydi herhalde.
Kupa maci finalinde de iyi sokusturmustuk fbye
Şampiyonluğa giderken iç saha da Fb'ye karşı sürpriz bir yenilgi almıştık ama kupa finalinde rövanşı da fena almıştık :bandit:

Çevrimdışı Ripley

wolfsburg yenildi.
maç sonu kamera gomezi yakın çekim gösterdi içim cız etti. bizi üzdü kendide üzülüyo şimdi.

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluğa giderken iç saha da Fb'ye karşı sürpriz bir yenilgi almıştık ama kupa finalinde rövanşı da fena almıştık :bandit:
Iki bucuk saat aglamistim o mactan sonra 5 olmadi diye. Oynak hakem bir de pen6 uydurmustu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Iki bucuk saat aglamistim o mactan sonra 5 olmadi diye. Oynak hakem bir de pen6 uydurmustu
Bobo + holosko şov yapmışlardı bende çok sevinmiştim iddadan 180 tl tutturmuştum

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Muslera bi sakatlansa cenk gonen bizim isimizi gorecekte. Adam sapasaglam.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence Muslera'nın kıymeti ligimizdeki golcülerin beceriksizliğinden kaynaklı. "Kurtardığı" pozisyonlarda olması gereken standart kaleci refleks ve yer tutmaları yeterli oluyor. Gençlerbirliğinde son 15 dakikada bizim Ömer olsaydı sakinliği ve vuruş becerisiyle 1ya da 2 gol kesin atardı. Şampiyon ligi ve ligimizdeki performanslarına baktığımızda Muslera'nın gerçek seviyesi ortaya çıkıyor zaten.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı mylife1903

Bence Muslera'nın kıymeti ligimizdeki golcülerin beceriksizliğinden kaynaklı. "Kurtardığı" pozisyonlarda olması gereken standart kaleci refleks ve yer tutmaları yeterli oluyor. Gençlerbirliğinde son 15 dakikada bizim Ömer olsaydı sakinliği ve vuruş becerisiyle 1ya da 2 gol kesin atardı. Şampiyon ligi ve ligimizdeki performanslarına baktığımızda Muslera'nın gerçek seviyesi ortaya çıkıyor zaten.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Roki4 filiminde ivan drago da rakiyi dovuyordu dovuyordu, sonra raki ters bir krose cikartti buna, bu ayinin gozu acildi, kan fiskirdi ordan. Hah o an raki anladi bu karsisindakinin makine olmadigini. Muzlere da ayni, biri buna iyice guzel bir gol yerlestirince bunun da kalesi acilacak

Çevrimdışı cursedofdragon

gerek yok 10.cu haftaya kadar maçlarımızı kazanıcaz işte :D

Etiketler: