Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131798 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Savaş

geçen seneye uygun gidiyoruz şimdili kaybedersek ts'ye kaybedicez :)

Puan kaybı beraberlik de olabilir :D
İçerde ts'ye puan mı vericez? 4 atarız :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Tekrara düşüyorum ama değişikliklerin oyunsal karşılığı yok. Fakat tabelaya yansıdığı için sürekli yenileri geliyor. Sonuç olarak ise kazandıran eleştirilmez oluyor.

Çevrimdışı Savaş

Tekrara düşüyorum ama değişikliklerin oyunsal karşılığı yok. Fakat tabelaya yansıdığı için sürekli yenileri geliyor. Sonuç olarak ise kazandıran eleştirilmez oluyor.
Yok ben gayet eleştiriyorum. Şuan sadece günü kurtarıyoruz. Herhangi bir taktik gelişimi gösteremedik. Oynadığımız oyun kaos futbolu.

Sadece geçen senenin getirdiği kazanma alışkanlığımız var ve o şekilde puan kaybetmiyoruz. Ama hala iddia ediyorum, bir yerde fena patlayacağız ama nerede?

Çevrimdışı atalay

Cevabımı sorulandırmışsın. @tuncaboylu Yazdığım şey zaten buydu. Başından beri bunu düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Soy isminin Türkçe telaffuzunun savunma futbolcusu anlamına geldiğini hatırlatan Beck, "Bunu ilk başta bilmiyordum. Antrenmanda neden herkes benim ismimi söylüyor diye şaşırıyordum. :kop: :kop:

Çevrimdışı Berat

Kayserispor maçında oynadığımız oyun en derli toplu oyunumuz olduğu için kadroda Rhodolfo<->Marcelo, GG<->Beck, İnler<-> Necip, Oğuzhan<-> Tolgay değişiklikleriyle lig özelinde istenilen oyunu görebiliriz. Tabii formda olmaları şartıyla.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayserispor maçında oynadığımız oyun en derli toplu oyunumuz olduğu için kadroda Rhodolfo<->Marcelo, GG<->Beck, İnler<-> Necip, Oğuzhan<-> Tolgay değişiklikleriyle lig özelinde istenilen oyunu görebiliriz. Tabii formda olmaları şartıyla.
Berat bunu  biraz zor görürüz gi kağıt üzerindeki en iyi 11 bu olur hatta ben fizik durumunu düzeltirse adrianoyu taliscanın yerine oynatırım...

Çevrimdışı Berat

Berat bunu  biraz zor görürüz gi kağıt üzerindeki en iyi 11 bu olur hatta ben fizik durumunu düzeltirse adrianoyu taliscanın yerine oynatırım...

Deniyorum abi işte zaman geçsin :)

Aras bile denenebilir o bölgede.

Deniyorum abi işte zaman geçsin :)

Aras bile denenebilir o bölgede.
Kanatlar bu kadar formsuzken 10 numara bolgesi sıkıntılıyken Arasin 18 e bile alınmamasını bir turlu anlayamıyorum

Adrianoyu bile orada oynatiyoruz ama Arasi dusunmuyoruz

Sirf bu yüzden Tr maclarini iple cekiyorum ancak orada izleyebileceğiz bu çocuğu
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 22:41:42 Yunus Emre Dökmeci ]

Belki Tr maclarinda bile izleyemeyiz

Olcay - Kerim yapabilir hoca

Gerci ben Kanattan cok 10 numara mevkiinde denenmesinden yanayim Arasin

Çevrimiçi Necmi

Kanatlar bu kadar formsuzken Arasin 18 e bile alınmamasını bir turlu anlayamıyorum

Adrianoyu bile orada oynatiyoruz ama Arasi dusunmuyoruz

Sirf bu yüzden Tr maclarini iple cekiyorum ancak orada izleyebileceğiz bu çocuğu
vardır bir nedeni belki antrenman performansı düşüktür. Belki tam hazır olmadığı
için sahaya sürüp oyuncuyu harcamak istemiyordur biliyorsun bizim taraftarın oyuncu harcama
merakı üst seviyedir bu noktada arasda direk topun ağzına girebilecek bir yapıda.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

vardır bir nedeni belki antrenman performansı düşüktür. Belki tam hazır olmadığı
için sahaya sürüp oyuncuyu harcamak istemiyordur biliyorsun bizim taraftarın oyuncu harcama
merakı üst seviyedir bu noktada arasda direk topun ağzına girebilecek bir yapıda.
Necmi abi etnik köken olarakta üstüne gidebilirler arasın,içimizde maalesef böyle insanlar olabilir; şenol hoca onuda mı düşünüyor acaba tam hazır olana kadar bekletecek mi ?

Taraftar cok umutlu ve Cok merak ediyor

En azindan 1 mac sonrada bile girse en azindan fikir verir

Kanatlar bu kadar formsuzken ve elestirilirken Aras 1 macta gosteregi kotu performansla gömülmez

Bu sans verilmeli bence.

7 hafta oldu lig bslayali abi sakat degil bisey degil neyi hazir olmayacak :alala:

Hazirlik maclarinda en cok on plana cikan oyuncuydu Tolgay la beraber

Çevrimdışı Berat

Necmi abi etnik köken olarakta üstüne gidebilirler arasın,içimizde maalesef böyle insanlar olabilir; şenol hoca onuda mı düşünüyor acaba tam hazır olana kadar bekletecek mi ?

Korktuğum bir konuya değinmişsin.

Çevrimdışı OrhanAker

Ozi sol iç atiba sağ iç inler göbekte denenebilir bencede.
Arası 10 da deneyip forvet talisca aboubakar olur.

Korktuğum bir konuya değinmişsin.
Bizim taraftar dan yana sikinti olmazda bazo kesimlerden olabilir

Ozi sol iç atiba sağ iç inler göbekte denenebilir bencede.
Arası 10 da deneyip forvet talisca aboubakar olur.
Arasi 10 numara

Taliscayi da kanat forvet veya Forvet te denemek son derece mantikli bence

Çevrimdışı OrhanAker

Köken filan benim bir kaç haftadır aklımda ama dillendirmiyorum.Bence sizde şimdilik öyle yapın varsa bir şey çıkar zaten en sonunda.

Çevrimdışı 38life

Yok ben gayet eleştiriyorum. Şuan sadece günü kurtarıyoruz. Herhangi bir taktik gelişimi gösteremedik. Oynadığımız oyun kaos futbolu.

Sadece geçen senenin getirdiği kazanma alışkanlığımız var ve o şekilde puan kaybetmiyoruz. Ama hala iddia ediyorum, bir yerde fena patlayacağız ama nerede?

Ben Şenol hocanın işlerin hiç yolunda olmadığının farkında olduğunu düşünüyorum. Belli etmese de şuanki durumdan kendisi de memnun değil. Evet doğruyu birtürlü bulamadı. Ama hala arayışta. Umalım da puan kaybı yaşamadan bir doğru bulsun ve o doğruyu takıma oturtmaya başlasın. Daha önce de söylediğim gibi 2 hafta sonraki Gençlerbirliği deplasmanında birşeyler olacak... Ya patlayacağız, ya da hazırız diyeceğiz.

Çevrimdışı mylife1903

Soy isminin Türkçe telaffuzunun savunma futbolcusu anlamına geldiğini hatırlatan Beck, "Bunu ilk başta bilmiyordum. Antrenmanda neden herkes benim ismimi söylüyor diye şaşırıyordum. :kop: :kop:
Izmaele soyluyorlardi bu cocuk ustune alinmis

Köken filan benim bir kaç haftadır aklımda ama dillendirmiyorum.Bence sizde şimdilik öyle yapın varsa bir şey çıkar zaten en sonunda.
O degilde Ben Fabri hatali gol yemesin diye dua ediyorum resmen

Hoca en ufak bir hatasinda Eldivenleri alip Tolga ya verecekmis gibi geliyor bana

Bilmiyorum belki de ben bosuna kuruntu yapıyorum.
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 22:59:10 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı İsmail Özyurt

O degilde Ben Fabri hatali gol yemesin diye dua ediyorum resmen

Hoca en ufak bir hatasinda Eldivenleri alip Tolga ya verecekmis gibi geliyor bana

Bilmiyorum belki de ben bosuna kuruntu yapıyorum.
Fabri'nin katkısı olanları maçları yazmışsın önceki iletinde. Ben de dileklerine katılıyorum. Çok kişi Muslera'dan bahsederken Fabri'nin aldığımız puanlara katkısını ıskalıyor galiba.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı 38life

Canım baklava çekti.

@atalay sence hangisi daha oynanabilir bizim için?

Etiketler: