Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135393 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Günaydın forum herkes zafer sarhoşu heralde
dostum ben dün fena hasta oldum buz gibiydi dondum belimi falan üşütmüşüm  :bandit: bir de alışık değilim oturarak bağırmadan,zıplamadan maç izleyince dondum  :)

Çevrimdışı Bishamon

dostum ben dün fena hasta oldum buz gibiydi dondum belimi falan üşütmüşüm  :bandit: bir de alışık değilim oturarak bağırmadan,zıplamadan maç izleyince dondum  :)
Bir kadeh konyak ic duzelirsin

Çevrimdışı 38life

Beck'in goldeki çabası muazzam. Her ne kadar yaptığı asistte pas değil de şut vurmaya çalıştığını ve çok kötü vurduğunu düşünsem de o topu orada kapmak için gösterdiği mücadele çok önemli. Tıpkı Rize maçında Caner'in gösterdi çaba gibi.

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon sonrasındaki Cenk yanılsamasını yaşamamak için Ömer'e kalıbından büyük ceket giydirmemek lazım. Aldığı süreler arttıkça 'yapabilirlik limiti' daha net ortaya çıkacak. Kayseri maçının ilk yarısındaki kurguya İnler, Oğuzhan ve Gönül eklenince takımı bir kez daha görmek lazım.

Çevrimdışı atalay

Haftalar önce Şenol Güneş'ten milli takım arası sonrasında yalnızca rolleri yeterince net dağıtmasını istemiştim. Takımın ideal planlamasında önemli oyuncular eksikken maç içerisinde defalarca kurgu ve formasyonun değişmesi iyi değil. Hocanın ihtimalleri deneme/yanılma ile bulma süresi kısaldı. Artık aklındaki oyunu radikal kararlar, öngörü ve tecrübesi ile alması lazım.   
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2016, 21:57:50 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geçen sezon sonrasındaki Cenk yanılsamasını yaşamamak için Ömer'e kalıbından büyük ceket giydirmemek lazım. Aldığı süreler arttıkça 'yapabilirlik limiti' daha net ortaya çıkacak. Kayseri maçının ilk yarısındaki kurguya İnler, Oğuzhan ve Gönül eklenince takımı bir kez daha görmek lazım.
Cenk kendisini çok atmaya başladı ve dediğin gibi rotasyon oyuncusundan 11 oyuncusuna dönüşünce oyun içi katkısı da az, devre arasında forvet transferi şart gibi istikrarlı bir forvetimiz yok. söylediğin isimlere Rholdofo'da eklense daha iyi olur bence.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Haftalar önce Şenol Güneş'ten milli takım arası sonrasında yalnızca rolleri yeterince net dağıtmasını istemiştim. Takımın ideal planlamasında önemli oyuncular eksikken maç içerisinde defalarca kurgu ve formasyon değişiyorsa ilerisi için durum pek de iç açıcı değil. Hocanın ihtimalleri deneme/yanılma ile bulma süresi kısaldı. Artık aklındaki oyunu radikal kararlar, öngörü ve tecrübesi ile alması lazım.   
geçen sene hep hocanın oyun içinde çok muhafazakar olduğunu söylüyordun  :)  bu senede tam tersi gibi  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Oyuncuları özgür bırakacak ve gerektiği zaman oyundan vazgeçecek kadar esnek; lakin şablon, tercihler ve formasyon konusunda yine muhafazakar. @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı sozkul

Dökülen Cenk. Adamı bildiğiniz mahalle topçusu yaptınız. Başkan imza töreninde Aboubakar ile 4 yıllık sözleşmemiz var demedi mi ? Daha neyi tartışıyorsunuz. En azından Aboubakar oyundayken pozisyona girebiliyoruz Cenk varken onu bile yapamıyor bir yerde atmaya başlayacaktır. Bu kadar çabuk vazgeçilmemeli.

Benim korktuğumda bu işte, opsiyon filan hikaye galiba biz adamı aldık. FFP yüzünden ilk yılı kiralık gösterdik, Abou'nun kötü topçu olduğunu sanmıyorum, ama kesinlikle 3.3 lük bir adam değil, Ozi ile kontrat uzatmaya kalksam sana parmağı ile Abou nun aldığı parayı gösterecek,  bence kendi ayağımıza sıktık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Benim korktuğumda bu işte, opsiyon filan hikaye galiba biz adamı aldık. FFP yüzünden ilk yılı kiralık gösterdik, Abou'nun kötü topçu olduğunu sanmıyorum, ama kesinlikle 3.3 lük bir adam değil, Ozi ile kontrat uzatmaya kalksam sana parmağı ile Abou nun aldığı parayı gösterecek,  bence kendi ayağımıza sıktık

@sozkul abi zaten insanların çoğu kez eleştirme sebebi aldığı para yüksek maaş olmasa bende dahil olmak üzere daha az eleştiri alırdı . Dün statta izledim maçı kaçırdığı pozisyonun hiçbir açıklaması yok ben affetmezdim
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 13:46:53 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en sevmediğim günlerden biridir pazar günü genede herkese mutlu pazarlar...

Çevrimdışı tuncaboylu

Beck dün asist yaptı, ama dünkü formasyonun sağ beki Gökhan Gönül olmalı bence.

Necip'in yerine de diğer Gökhan.

Sen ne dersin @atalay?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

geçen yıla yakın oynamak istiyorsak hem tolgay hem oğuzhan'ı oynatabileceğimiz bir formasyona ihtiyacımız var. bence hocanın da aklında var ama bir arada bulunduramadı bir türlü ikisini.arkalarında atiba beklerde gökhan ve adriano'yla daha hızlı ayağa oynayan takım olabiliriz.
abuo kaçırıyor ama cenkten daha fazla katkı sağladı bence ilk yarıda. adam eksiltmesi ve gücü yerinde.şu son vuruşları toparlasa bi !
cenk'e ayar olma eşiğindeym.  bi haller hareketler. takıma atarlanmalar. hoş değil  :akuma:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bana kalsa tüm oyuncular fit ve sağlıklı olduğunu varsayarsak 11 şöyle olmalı:
                   Fabri
  Gönül rhodi tosic caner
              Atiba ozi
    Talisca,İnler, adriano
             Aboubakar

Taliscanın yerine Q7 inlerin yerinede Tolgay olabilir...

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 abi günaydın :D adamın en başta bizi rahatsız eden şey maliyeti 3.3 m maaş + 2.5  kiralama bedeli 5.8 m euro beni çok rahatsız etti bu para, ayrıca dünkü kaçırdığı golün hiçbir açıklaması olamaz yok formsuz, yok morali bozuk, yok takımda fransızca bilen kimse yokmuş bana ne kardeşim eşek yüküyle para alıyorsun beni ilgilendirir mi işini yapacaksın.  bu konuda bize net vuruş golcüsü lazım gomez olur, gignac olur fark etmez. Bu arada Cenk'te berbat hiçbir katkısı yok Burak abisinden kendini atmayı öğrenmiş oyunda yok beğenmiyorum forvetlerimizi devre arasında forvet transferi elzem.... :bandit: :bandit: :bandit:
Hadi balotelliyi gectim ariza cikartirndiye istemediler, olabilir. Yahu cardozoyu alsaydik simdi 25 atar mi tartismasi yapiyorduk.

Çevrimdışı Orhan

geçen yıla yakın oynamak istiyorsak hem tolgay hem oğuzhan'ı oynatabileceğimiz bir formasyona ihtiyacımız var. bence hocanın da aklında var ama bir arada bulunduramadı bir türlü ikisini.arkalarında atiba beklerde gökhan ve adriano'yla daha hızlı ayağa oynayan takım olabiliriz.
abuo kaçırıyor ama cenkten daha fazla katkı sağladı bence ilk yarıda. adam eksiltmesi ve gücü yerinde.şu son vuruşları toparlasa bi !
cenk'e ayar olma eşiğindeym.  bi haller hareketler. takıma atarlanmalar. hoş değil  :akuma:
Cenk Burak Yilmazi animsatiyor bana. Hatta her gun daha fazla benzemeye basladi.Bu kafayla giderse Bilic donemi gibi 3.forvet konumuna duser.

Çevrimdışı OrhanAker

Ömere çarpan son şutundan sonra verdiği tepkiyi bende beğenmedim bi haller olmuş bilmiyorum..ömer in yerinde ben yoktum iyiki :D

Çevrimdışı 38life

Amacım Gomez'i kötülemek değil, Aboubakar'a destek olmak.

Bu arada dün akşamda yazdım tekrar ediyim bu bilgiyi: Aboubakar 5 lig maçına çıktı. Bunlardan 2 tanesinde 7'şer dakika görev aldı. diğer 3'ünde ise 45'er dakika görev aldı. Henüz 46 dakikayı göremedi Aboubakar. 5 maça çıkmasına rağmen henüz 2 maçlık (180dk) süreye ulaşamadı.

http://twitter.com/muharrem_acar/status/787639571806814209
[ Son Düzenleme: 16 Ekim 2016, 16:50:36 38life ]

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ömere çarpan son şutundan sonra verdiği tepkiyi bende beğenmedim bi haller olmuş bilmiyorum..ömer in yerinde ben yoktum iyiki :D
ben maçta sinir oldum ya orada Quaresma'ya pas vermeliydi :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Napoli'nin stadı ne berbat ya. Olimpiyat gibi aynı.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Napoli'nin stadı ne berbat ya. Olimpiyat gibi aynı.
seyircide az stat boş kalıyor. bir beraberlik gelse süper olur  :) önceden önemsemezdim ama şuan gruptan çıkmak istiyorum 2.turda elensek sorun değil iyi gelir olur  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Etiketler: