Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın forum herkes zafer sarhoşu heralde
dostum ben dün fena hasta oldum buz gibiydi dondum belimi falan üşütmüşüm bir de alışık değilim oturarak bağırmadan,zıplamadan maç izleyince dondum
Geçen sezon sonrasındaki Cenk yanılsamasını yaşamamak için Ömer'e kalıbından büyük ceket giydirmemek lazım. Aldığı süreler arttıkça 'yapabilirlik limiti' daha net ortaya çıkacak. Kayseri maçının ilk yarısındaki kurguya İnler, Oğuzhan ve Gönül eklenince takımı bir kez daha görmek lazım.
Haftalar önce Şenol Güneş'ten milli takım arası sonrasında yalnızca rolleri yeterince net dağıtmasını istemiştim. Takımın ideal planlamasında önemli oyuncular eksikken maç içerisinde defalarca kurgu ve formasyon değişiyorsa ilerisi için durum pek de iç açıcı değil. Hocanın ihtimalleri deneme/yanılma ile bulma süresi kısaldı. Artık aklındaki oyunu radikal kararlar, öngörü ve tecrübesi ile alması lazım.
Dökülen Cenk. Adamı bildiğiniz mahalle topçusu yaptınız. Başkan imza töreninde Aboubakar ile 4 yıllık sözleşmemiz var demedi mi ? Daha neyi tartışıyorsunuz. En azından Aboubakar oyundayken pozisyona girebiliyoruz Cenk varken onu bile yapamıyor bir yerde atmaya başlayacaktır. Bu kadar çabuk vazgeçilmemeli.
Benim korktuğumda bu işte, opsiyon filan hikaye galiba biz adamı aldık. FFP yüzünden ilk yılı kiralık gösterdik, Abou'nun kötü topçu olduğunu sanmıyorum, ama kesinlikle 3.3 lük bir adam değil, Ozi ile kontrat uzatmaya kalksam sana parmağı ile Abou nun aldığı parayı gösterecek, bence kendi ayağımıza sıktık
@mylife1903 abi günaydın adamın en başta bizi rahatsız eden şey maliyeti 3.3 m maaş + 2.5 kiralama bedeli 5.8 m euro beni çok rahatsız etti bu para, ayrıca dünkü kaçırdığı golün hiçbir açıklaması olamaz yok formsuz, yok morali bozuk, yok takımda fransızca bilen kimse yokmuş bana ne kardeşim eşek yüküyle para alıyorsun beni ilgilendirir mi işini yapacaksın. bu konuda bize net vuruş golcüsü lazım gomez olur, gignac olur fark etmez. Bu arada Cenk'te berbat hiçbir katkısı yok Burak abisinden kendini atmayı öğrenmiş oyunda yok beğenmiyorum forvetlerimizi devre arasında forvet transferi elzem....
geçen yıla yakın oynamak istiyorsak hem tolgay hem oğuzhan'ı oynatabileceğimiz bir formasyona ihtiyacımız var. bence hocanın da aklında var ama bir arada bulunduramadı bir türlü ikisini.arkalarında atiba beklerde gökhan ve adriano'yla daha hızlı ayağa oynayan takım olabiliriz.abuo kaçırıyor ama cenkten daha fazla katkı sağladı bence ilk yarıda. adam eksiltmesi ve gücü yerinde.şu son vuruşları toparlasa bi !cenk'e ayar olma eşiğindeym. bi haller hareketler. takıma atarlanmalar. hoş değil
Ömere çarpan son şutundan sonra verdiği tepkiyi bende beğenmedim bi haller olmuş bilmiyorum..ömer in yerinde ben yoktum iyiki
Napoli'nin stadı ne berbat ya. Olimpiyat gibi aynı.