Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135266 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

o değilde maçın istatistiklerine bakıp sonra oynadığımız oyunu düşününce alex ferguson'un istatistikler hakkında ki sözünün ne kadar doğru olduğunu görüyoruz

Çevrimdışı legendmaster

bjk kötü durumda rakiplerin çok zayıf oluşu en büyük avantaj geçen haftaki rize ve kayseri berbat takımlardı

Çevrimiçi Samet Ç

Quaresma'ya Cenk'e Olcay'a hoca tarafından gösterilen sabır acaba neden Abuobakar'a gösterilmiyor hoca tarafından çok merak ediyorum ? Kusura bakmayın da gol kaçırdı diye adamı oyundan alırsan o adamı kazanamazsın. Hocanın maç planları maç içinde yaptığı tercihler berbat ötesi burada kendini eleştirmesi gereken tek kişi Şenol hocadır.

Çevrimdışı worns

Bence ilk yarıda denediğimiz dizilimle bu senenin en efektif bölümlerinden birini oynadık. İlk yarıda gol dışında gereken her şey vardı. Topa sahip olduğumuz için rakibin de şans yaratmasına izin vermedik.

İkinci yarı ise tekrar yapamadığımız geçen senenin oyun sistemine döndük. Bence oldukça kötüydük. Aboubakar-ömer değişikliğiyle ilk yarının sistemini korusak ne bu kadar oyundan kopardık ne de talisca, cenk bu kadar yalnız kalırdık.

Bence hoca çift forvetli sistemi denemeyi sürdürmeli. korner sonrası karambolden çıkan gol kimseyi aldatmasın. İkinci yarı dizilimi ve top şişirme alışkanlığıyla hem oyun hem puan olarak çok şey kaybederiz.

Çevrimdışı atalay

Gol pozisyonunda Beck her zaman olduğu gibi 3.bölgede seken topun dibinde. Bi' deneme vuruşu ile Ömer'in önünde kalan şans topu ve doğru köşeye temiz bir vuruş. Cenk'in şut tercihleri ve Abou'nun kör vuruşundan sonra bunu öne çıkaralım en azından. 
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 19:31:36 atalay ]

Çevrimdışı atalay

İlk yarıdaki kurguyu değiştiren neydi? Sadece topa sahip değil, aynı zamanda geçmiş maçlara göre oyunu da nispeten kontrol eden ve bir şekilde üreten bi' Beşiktaş vardı. Devredeki değişikliği aklım almıyor. 

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Quaresma'ya Cenk'e Olcay'a hoca tarafından gösterilen sabır acaba neden Abuobakar'a gösterilmiyor hoca tarafından çok merak ediyorum ? Kusura bakmayın da gol kaçırdı diye adamı oyundan alırsan o adamı kazanamazsın. Hocanın maç planları maç içinde yaptığı tercihler berbat ötesi burada kendini eleştirmesi gereken tek kişi Şenol hocadır.

Ben Eren'î istedim almadınız alın görün işte bu kazmayı demiyordur umarım. Adamı resmen bitirdi bu maçla. Kaldı ki gol kaçırmasına rağmen Cenk'ten iyiydi ilk yarıda.

Çevrimdışı MANSIZ

Bu sezonun en iyi oyuncusu şu ana kadar "MARCELO"

Çevrimdışı onder23

Abubakar çok kötü bir gol kaçırdı ama cenk ten daha fazla katkı veriyordu. Cenk te inanılmaz bir düşüş var sürekli yerlerde top indiremiyor inanılmaz bencil. Frikik oluyor topun başına gidiyor topa vuruyor ömere çarpınca atarlaniyor. Hayırdır noluyor yani

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Senol hoca bu sene formsuz artik burasi kesin.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

Atiba'nın 100. lig maçında kazandık. Yayıncı kuruluşun kendi için kestiği pastayı bile muhabire yedirdi.   :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maçın en kötüsü cenk ve Q7 idi golde dayanamadım sevindim bir şey olmadı kayseri çok leş takım bizde vasat ya da vasat altıydık bakar'a sabredilmeli çok net kaçırdı ben atardım o golü özgüven problemi var adamın bir gol atsa rahatlayacak.atiba,necip,beck, caner ve stoperleri beğendim.Fabri güvenli oynuyor ve  hatasızdı çok vakit geçirince gayserililer sövdü muammer çok çıkarttı mükemmel top oynadı.

Çevrimdışı 38life

Hani yolda hızlıca giderken taşa takılırsınız da ardından bi kaç tane sekerek adım atarsınız ya; yalpalamak deriz hani buna. Beşiktaş şuan yalpalıyor. Sekerek yürüyoruz. Bu yalpalarken atılan adımların sonucunda ayakta kalıp tekrar düzgün yürümeye devam mı edeceğiz yoksa yüzümüzün üstüne yere mi yapışacağız? Bunu belirleyen Şenol hoca olacak ve hep birlikte göreceğiz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İlk yarıdaki kurguyu değiştiren neydi? Sadece topa sahip değil, aynı zamanda geçmiş maçlara göre oyunu da nispeten kontrol eden ve bir şekilde üreten bi' Beşiktaş vardı. Devredeki değişikliği aklım almıyor.
Her maç yazılı kural var herhalde aynı adamlar girip duruyor,plan işlerken Q7 tercihi yanlıştı; hiçbir varlık gösteremedi....

Çevrimdışı mylife1903

Bu sezonun en iyi oyuncusu şu ana kadar "MARCELO"
Abuk sabuk toplari kornere vurdu, donlara doldurdu, resmen azicik pozitif oynamasi lazim, tamam risk almasin ama zaten sansiz bir oyuncusun lutfen gereksiz, basit toplari kornere vurma marcelo

Çevrimdışı worns

Kesinlikle katılıyorum. Şenol Hoca çıkış yolunu bulmuş gibiyken anlamsızca defalarca bu oyuncularla deneyip yapamadığımız kurguyu tekrar denedi. Üstüne Tolgay da çıkınca her topu şişiren doğru düzgün pas yapmayan Kayseriye bile atak sürekliliği veren bir takım ortaya çıktı.

Bence ilk yarıdaki planın üstünde durmalı. Cenk, abou ve taliscadan ancak böyle verim alınabilir. Kenar forvetlerin de form durumları göz önüne alınırsa tümünün dışarda kalması bir şey kaybettirmez.

Çevrimdışı OrhanAker

Bence ilk yarıda denediğimiz dizilimle bu senenin en efektif bölümlerinden birini oynadık. İlk yarıda gol dışında gereken her şey vardı. Topa sahip olduğumuz için rakibin de şans yaratmasına izin vermedik.

İkinci yarı ise tekrar yapamadığımız geçen senenin oyun sistemine döndük. Bence oldukça kötüydük. Aboubakar-ömer değişikliğiyle ilk yarının sistemini korusak ne bu kadar oyundan kopardık ne de talisca, cenk bu kadar yalnız kalırdık.

Bence hoca çift forvetli sistemi denemeyi sürdürmeli. korner sonrası karambolden çıkan gol kimseyi aldatmasın. İkinci yarı dizilimi ve top şişirme alışkanlığıyla hem oyun hem puan olarak çok şey kaybederiz.
Katılıyorum ilk yarıdaki diziliş bir "tercih" ise en azından farklı bir şey denemiş oluruz elimizde kıstas yapacak bir veri olur.
Ama hocanın quaresmayı keseceğini düşünmüyorum bu sistemde de ona yer yok.Biraz zorunluluktan böyle bir sistem denedi bence çünkü hazırlık maçında bu sisteme dair bir işaret görmedik.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kesinlikle katılıyorum. Şenol Hoca çıkış yolunu bulmuş gibiyken anlamsızca defalarca bu oyuncularla deneyip yapamadığımız kurguyu tekrar denedi. Üstüne Tolgay da çıkınca her topu şişiren doğru düzgün pas yapmayan Kayseriye bile atak sürekliliği veren bir takım ortaya çıktı.

Bence ilk yarıdaki planın üstünde durmalı. Cenk, abou ve taliscadan ancak böyle verim alınabilir. Kenar forvetlerin de form durumları göz önüne alınırsa tümünün dışarda kalması bir şey kaybettirmez.

adamlar orta sahayı kitlediler pozisyon bile bulamadık.

Biz oyun sistemimiz bu şekilde olmalı mevcut en iyi oyuncular elimizde ki kadro bu şekilde olmalı.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Tosic     Adriano

Atiba           Oğuzhan

Aras                 Talisca            Olcay

Ömer

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum ilk yarıdaki diziliş bir "tercih" ise en azından farklı bir şey denemiş oluruz elimizde kıstas yapacak bir veri olur.
Ama hocanın quaresmayı keseceğini düşünmüyorum bu sistemde de ona yer yok.Biraz zorunluluktan böyle bir sistem denedi bence çünkü hazırlık maçında bu sisteme dair bir işaret görmedik.
Hoca formsuz toplarlanir bir iki haftaya, oyun anlayisimcok yanlisti hele one gectikten sonra topu rakibe biraktirmasi, bilic besiktasini hatirlatti. Her rakip kayseri degil osmanliya, ibbye topu boyle birakirsan 2-1 kaybedersin maci

Çevrimdışı atalay

Tolgay'ı oyundan alması daha anlaşılmaz. Bağlantı ve istasyon olacak oyuncu kalmadı. Öne doğru oynanan her top birkaç saniye sonra Kayseri adına atak şansına döndü. Quaresma ve Ömer'i bir ara sol içte oynarken gördüm.

Her maç yazılı kural var herhalde aynı adamlar girip duruyor,plan işlerken Q7 tercihi yanlıştı; hiçbir varlık gösteremedi....

Ezber hamleleri var. Oyunsal karşılığı olmasa da skoru alması yetiyor. Ve işin tuhaf yanı Ömer'in golü ile yine aynısı oldu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tolgay'ı oyundan alması daha anlaşılmaz. Bağlantı ve istasyon olacak oyuncu kalmadı. Öne doğru oynanan her top birkaç saniye sonra Kayseri adına atak şansına döndü. Quaresma ve Ömer'i bir ara sol içte oynarken gördüm.

Ezber hamleleri var. Oyunsal karşılığı olmasa da skoru alması yetiyor. Ve işin tuhaf yanı Ömer'in golü ile yine aynısı oldu.
Senin sene başında bahsettiğin plansızlığın bir göstergesi Ömer'in kurtarıcı olarak oyuna alınması. Geçen sene dördüncü forvetin olan adam bu sene neredeyse ilk opsiyonun haline gelecek bunun mantıklı bir açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Hoca formsuz toplarlanir bir iki haftaya, oyun anlayisimcok yanlisti hele one gectikten sonra topu rakibe biraktirmasi, bilic besiktasini hatirlatti. Her rakip kayseri degil osmanliya, ibbye topu boyle birakirsan 2-1 kaybedersin maci
Form pek alakası yok gibi ama hayırlısı demekten başka bir şey gelmiyor aklıma :D

Çevrimdışı worns

adamlar orta sahayı kitlediler pozisyon bile bulamadık.

Biz oyun sistemimiz bu şekilde olmalı mevcut en iyi oyuncular elimizde ki kadro bu şekilde olmalı.

Fabri

Gökhan    Rhodolfo      Tosic     Adriano

Atiba           Oğuzhan

Aras                 Talisca            Olcay

Ömer

Eğer orta sahayı kitledilerden kastın ilk yarıysa iki yarının istatistiklerine bir bakmanı öneririm. İlk yarıda kalecinin net 4 ya da 5 kurtarışı ve daha önemlisi pas üstünlüğü ve hücum sürekliliği vardı.

İkinci yarıda gol dışında pozisyon hatırlamıyorum. Ayrıca orta saha bir bölümde o kadar düştü ki kayseri bölgeyi ele geçirip üst üste atak yapabildi. Biz ise sürekli top şişirmek zorunda kaldık.

Yazdığın sistem Sosa ya da benzeri bir orta saha oyuncusu olmadan zor bence. Ömer zaten tek forvet zor. Dahası birinci opsiyon olarak da hayal kırıklığı yaratır fiziksel özelliklerini uygun görmüyorum. Şu an max verimi vereceği rolde.

Çevrimdışı Orhan_

Güldüm buna. Oyun planı olamayacak kadar kötü bir tercihin sürekli işe yarar hale gelmesi aslında ligimizin de değerini kanıtlıyor. Bu yetiyor maç kazandırmaya. Şenol Hoca bunun farkında olmalı ki orta sahayı bırakıp direk golcülerle oynamaktan çekinmiyor. Ama bu iş Osmanlı-Başakşehir gibi maçlarda facia'ya sebep de olabilir, daha tuhafı işe de yarayabilir.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 20:16:47 Orhan_ ]

Etiketler: