Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en iyi hamle quaresmayı hiç oynatmamak olur bence
Bence de Necmi abi ya da baş aktör rolü Q7'ye verilmemeli....

Çevrimdışı RevivaL

Quaresma ile sözleşme yenilenecek sanırım. Bu yıl değil de gelecek yıl son olur diye tahmin ediyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma ile sözleşme yenilenecek sanırım. Bu yıl değil de gelecek yıl son olur diye tahmin ediyorum
Keşke uzatılmasa ama bu hızla giderse otomatik uzayacak maalesef

Çevrimdışı Bishamon

Quaresma'yı bırakın Tolga bu gidişle yattığı yerden 3 sene boyunca para kazanacak...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma'yı bırakın Tolga bu gidişle yattığı yerden 3 sene boyunca para kazanacak...
Yani Oynasın mı

Çevrimdışı Kalyoncu

Oynamasını istiyosun galiba :) Tolga yerli yedek olarak iyi bir kaleci.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen öyle san :evillol: sen o işi @Altuğ  havale et 150 liraya bile alabilir emin ol
geçen gün adidasın yeni çıkmış ayakkabısını sitesinde 439 liraydı bana 170 e buldu :D
gerçi numaraları farklı geldi geri iade ettik başkada stokta kalmamışdı ama @Yunus Emre Dökmeci
internet alışverişi bir sanattır. bunu kullanmayı bileceksin herşeyi yarı fiyatına alırsın
Aynen.

Sitesinin adı ne?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yedek olarak çok hojdur ama benana

Çevrimdışı mylife1903

Otursun da parasini alsa da olur. Tam yedek kaleci, biraz yuzu unutulsun iyi izlenim birakacak tolga.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Otursun da parasini alsa da olur. Tam yedek kaleci, biraz yuzu unutulsun iyi izlenim birakacak tolga.
Fabri nasıl abi olumlu mu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayseri deplasmanı için son 10 15 bilet kalmış

Çevrimdışı RevivaL

Keşke uzatılmasa ama bu hızla giderse otomatik uzayacak maalesef

Otomatik uzar hocam o kesin.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Bishamon

Ben oturayım 1.5M kazanayım orada o zaman.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yeni yayın ihalesi 600 m dolar ve üzeri olabilirmiş şaka gibi ya bu kötü lige kim o kadar para verir...

Çevrimdışı mylife1903

Yeni yayın ihalesi 600 m dolar ve üzeri olabilirmiş şaka gibi ya bu kötü lige kim o kadar para verir...

Toki

Çevrimiçi murat

önümüzdeki 1 aylık süreçte ligde makasın açılmasını engellemek isterler muhtemelen.bu hafta atanan göcek atamasını manidar buluyorum.fb yede uğurlu hakem atamışlarmı acaba?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki 1 aylık süreçte ligde makasın açılmasını engellemek isterler muhtemelen.bu hafta atanan göcek atamasını manidar buluyorum.fb yede uğurlu hakem atamışlarmı acaba?
Murat abi Fb maçına Alper Ulusoy gs maçınada cüneyt çakır atanmış bizim maçlarımıza ısrarla Gs'li hakemleri atıyorlar....

[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 21:00:06 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yahu birak versinler @Mehmet Ali C.

400 m $ dan 600 m $ cikmaai demek Yayin gelirmizin %25-30 artmasi demek :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Tolgay-Atiba-Talisca kurgusu kağıt üzerinde ideal fakat biz oyunun her bölgesinde ve iki yönünde de beşe üç, beşe iki, hatta beşe bir oynuyoruz. Ömer, Quaresma gibi isimlerin geriden gelen oyunculara yakın oynamaları ve aksiyon bölgelerini daha doğru kullanmaları gerek. Oyun mesafesini daraltmak adına stoperlerin Rize maçındaki gibi daha önde oynamaları gerek. Bunun içinde hem enine hem de boyuna daha kompakt oynamamız gerekiyor.

Ordan gol olmaz dediğimiz pozisyon golle sonuçlanıyorsa ya vuran Zlatan Ibrahimovic'tir, ya da kaledeki Tolga Zengin'dir."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay-Atiba-Talisca kurgusu kağıt üzerinde ideal fakat biz oyunun her bölgesinde ve iki yönünde de beşe üç, beşe iki, hatta beşe bir oynuyoruz. Ömer, Quaresma gibi isimlerin geriden gelen oyunculara yakın oynamaları ve aksiyon bölgelerini daha doğru kullanmaları gerek. Oyun mesafesini daraltmak adına stoperlerin Rize maçındaki gibi daha önde oynamaları gerek. Bunun içinde hem enine hem de boyuna daha kompakt oynamamız gerekiyor.
Ömerin kanatta oynamasının bize ne gibi bir avantajı olabilir bana hiç mantıklı gelmiyor

Çevrimdışı atalay

Yarı sahada Marcelo, Caner ve Atiba gibi oyun kurucular var. Tolgay'ın öne doğru daha efektif ve kreatif oynayıp Oğuzhan'ın geçen sezon ki rolünü alması gerekiyor. Talisca, Ömer ve Abou aynı anda sahadayken Caner ve Quaresma'nın kenar ortaları ve kanat organizasyonları değerli olacaktır. 

Yarı sahada Marcelo, Caner ve Atiba gibi oyun kurucular var. Tolgay'ın öne doğru daha efektif ve kreatif oynayıp Oğuzhan'ın geçen sezon ki rolünü alması gerekiyor. Talisca, Ömer ve Abou aynı anda sahadayken Caner ve Quaresma'nın kenar ortaları ve kanat organizasyonları değerli olacaktır.
Marcelo nun defolari var yok degil bende en cok elestirenlerden biriyim

Ama takima iyice isindigini ve liderlik vasfi olduğunu düşünüyorum , Sorumluluk aliyor , isabetli kisa pas ve uzun pas atiyor , birde arada sakarligi tutmasa tadından yenmeyecek

Dedigin gibi sik sik one cikip oyunu kuracaktir ve Duran toplarda ileriye her ciktiginda tehlikeli olacaktır

Etiketler: