Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

@mylife1903  @Yunus Emre Dökmeci müjdemi isterim @7 sanırım futbolu burda bırakacak
2 yıllık yeni sözleşme yapılacakmış kendisiyle.
Kanatlarımız içerisinde en iyisi olduğunu düşünürsek daha iyisi gelene kadar kalması mantıklı
Yeni kanat gelince de oyuna sonradan girip baya katkı verir diye düşünüyorum
Ama bunu ona iyi anlatmaları lazım yoksa suratsızlık yapınca takımı da bozuyor çünkü
@#Berat sinir krizi geçirecek bunu okursa
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 15:52:18 MURAT ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnler oyun zekası çok yüksek bir oyuncu yalnız. Teknik özellikleri Sosa'dan geride olabilir, ama zekası konusunda kefilim.
Katılmıyorum, bahsettiğim şey o bölgedeki oyun zekası ile ilgili, Alex, Sergen Hagi v.b gibi. 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

@#Berat sinir krizi geçirecek bunu okursa
Başkanın t-shirt satışı ve ülkenin içinde bulunduğu olaydan dolayı ismi tanınmış bir oyuncuyu kadroda tutmayı istediğini düşünecem. Binlerce forması satılıyormuş güya, stadın etrafında maç günü bi' formalı gördüm o da 14 yaşında filandı sanırım.

Çevrimdışı İhsan

banamı öyle geliyor yoksa bizim geri dörtlü oturdumu :alala:
ligin en fazla pas yapan stoperleri bizde geriiden oyun kurabiliyorlar
hücum ayağındada bayağı aktif rol oynuyorlar. artık pek geriye adamda kaçırmıyorlar.
bazı özel oyuncular karşısında çuvallıyorlar ama kim çuvallamıyorki.
bence artık arka tandem sorunu çözüldü.
şimdide ön cephe su koyverdi :bandit:
bunun sebebi bu sene oyunu geride kabul etmemiz olabilir. Beklerle stoperlerle top çıkartıyoruz.
geride stoperler oyun kuruyor. :alala:
acayip tuhaf bir takım olduk. Kafamda oynanan maçları düşünüyorum zihnime stoperler caner adriano geliyor
peki bizim diğer oyuncularımız ne yapıyor :alala:

şaka maka derken en iyi bölgemiz defansımız bu sezon.
Diğer her pozisyonda sıkıntılarımız.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

napolide olmaması daha iyi. ozzi bizi hangi büyük maçta pozisyon manyağı yaptı ki?

GS FB büyük maç ise iyi katkı yaptı.
CL diyorsan zaten ikitane oynadık
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

GS FB büyük maç ise iyi katkı yaptı.
CL diyorsan zaten ikitane oynadık

bakış açılarımız farklı öyleyse ben iyi katkı verdiği derbi hatırlamıyorum
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Başkanın t-shirt satışı ve ülkenin içinde bulunduğu olaydan dolayı ismi tanınmış bir oyuncuyu kadroda tutmayı istediğini düşünecem. Binlerce forması satılıyormuş güya, stadın etrafında maç günü bi' formalı gördüm o da 14 yaşında filandı sanırım.
ben son maç özellikle bakmıştım ne stadda nede stad dışında tek bir tane bile quaresma forması görmedim.
sen gene iyi bir tane görmüşsün.

Çevrimdışı Necmi

bakış açılarımız farklı öyleyse ben iyi katkı verdiği derbi hatırlamıyorum
geçen seneki tokideki gs maçı iyi katkı vermişti zaten golde onun gol öncesi pasıyla
geldi ama genel konuşulursa ozi büyük maçlarda verimli olamıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

geçen seneki tokideki gs maçı iyi katkı vermişti zaten golde onun gol öncesi pasıyla

omuzuna taktığımız apoletlerin karşılığını alamıyoruz diyebilirim tek bir maç cımbızla çekilen örnek onu büyük karakter yapmaya maalesef yetmiyor. geçen sene kadıköydeki maçta topal souza ikilisi resmen ezmişlerdi ozzi+atiba ikilisini.

ben sevilla 15+ bir rakama çıkarsa satılması taraftarıyım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olimpiyattaki fener maçında töreye ara pasını ozi vermişti, aynı şekilde olimpiyattaki gs maçında bence hiç fena değildi, ilk sporting lizbon maçında 2.yarıda gayet iyi top oynamıştı Necmi abi, biraz bu derbiler abartılıyor Gomez dışında efektif olan adamımız yoktu geçen senede sosa'da derbilerde hiç iyi değildi. Oğuzhan biraz fazla eleştiriliyor....

Çevrimdışı Berat

ben son maç özellikle bakmıştım ne stadda nede stad dışında tek bir tane bile quaresma forması görmedim.
sen gene iyi bir tane görmüşsün.
Abi bana da gösteren sendin, 4 sıra altımızda oturuyordu 2011 formasıyla :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

omuzuna taktığımız apoletlerin karşılığını alamıyoruz diyebilirim tek bir maç cımbızla çekilen örnek onu büyük karakter yapmaya maalesef yetmiyor. geçen sene kadıköydeki maçta topal souza ikilisi resmen ezmişlerdi ozzi+atiba ikilisini.

ben sevilla 15+ bir rakama çıkarsa satılması taraftarıyım.
benim takımdaki en sevdiğim oyuncu ama  16 17'ye satarım bende abi farklı tip souza berbat bir adam bence o 8 ediyorsa ozi 38 eder, oyun görüşü ve ayağı enfes Oğuzhan'ın bence abi ispanyada çok başarılı olacaktır...

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi, balık hapı zamanın geliyor senin de.  :)

Çevrimdışı mellfred

olimpiyattaki gs maçında topuk pası manyağı yapmıştı gs'yi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben Quaresmayı sevmiyorum Beşiktaş'ı seviyorum o yüzden formamın arkasına hiçbir şekilde adını yazdırmam karakartal'dan 2.formamı alıyorum bordo kesmedi, siyah formada güzelmiş onuda alacağım   :iblush: :iblush:

Çevrimdışı tuncaboylu

benim takımdaki en sevdiğim oyuncu ama  16 17'ye satarım bende abi farklı tip souza berbat bir adam bence o 8 ediyorsa ozi 38 eder, oyun görüşü ve ayağı enfes Oğuzhan'ın bence abi ispanyada çok başarılı olacaktır...

Takımda 15'i bulanı karton kutuya koyup üzerine "Kırılabilir" etiketiyle etiketleyeceksin, hediye paketine sarıp göndereceksin.

Ligimizin üreteceği maksimum değer bu.

Çevrimdışı Necmi

ben yeni formaları kastettim yanlız :)
ama bu sene olsun ama geçen seneki formalar olsun ben görmüyorum pek yeni
formalarda quaresma yazısı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Takımda 15'i bulanı karton kutuya koyup üzerine "Kırılabilir" etiketiyle etiketleyeceksin, hediye paketine sarıp göndereceksin.

evet abi özellikle Yaşı kemale ermiş futbolcuları Çine, katara falan yollamak lazım  :money:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Maalesef öyle, Oğuzhan'ı gördük bu sene, tamam çok erken ama şu haliyle 10 a bile okutamazsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılmıyorum, bahsettiğim şey o bölgedeki oyun zekası ile ilgili, Alex, Sergen Hagi v.b gibi.

Senin bahsettiğin oyun zekası değil, yaratıcılık oluyor.

Yoksa Beşiktaş formasıyla izlediğim oyun zekası en yüksek 2 oyuncu Zago ve Giunti'ydi.

Çevrimdışı tangaz

souza fener lirası ile 8 ediyor onun dışında 2-3 veren bulamazsın.

maalesef bizim oyuncuların market değeri düşük o nedenle 15+ dedim, özellikle sevilla dedim çünkü bizim teknik oyuncuların oynayabileceği ve geriden gelenlere iyi bir vitrin olabilecekleri yegane lig ispanya ligi.

oğuzhanın cımbızla çekilip ooo döktürdü dendiği maç 40 puan arkamızdaki geberik bitik gs ile tokide oynadığımız maç olup onun da ilk devresi noluyor lann dediğimizi de ayrıca hatırlatırım  :bandit:

Etiketler: