Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144572 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

yoo öyle demedim şeker hastalığında ilaç kesinlikle gerekli ben onu kolesterol için söyledim
aslında bende söylemedim rus bilim adamları söylüyor :D
şeker hastalığı ciddi bir hastalık ama ben bunun direk şeker tüketiminden olmadığını söyledim
elbette vücut dengeleri bozulduğunda fazla tüketilen şeker ciddi problemler yaratıyor ama bu sadece şekerle olmuyor
hiç şeker tüketmesen bile aldığın karbonhidratlar zaten şekere dönüyor şekeri tek suçlu ilan etmek doğru değil
aşırı ekmek tüketimi patates tüketimide aynı etkiyi yapıyor. Çayımıza attığımız şekeri asmayalım diyorum sadece :utan
ekmek yeme kilo alırsın deniyor mesela aslında almazsın sorun ekmek tüketmek değil onunla birlikte proteğin tüketmek
sadece karbonhidrat tüketirsen aslında kilo verirsin ama proteğin tüketirken yanında az miktarda tükettiğin karbonhidrat
bile o proteğinlerin direk yağa dönüşmesine neden oluyor.Türk beslenme şekli son derece yanlış ızgarayı yapar yanına ya
püre ya patates kızartması dayarlar yada ekmek arası köfte işte bunları tüketmek aslında çayın içine şeker atmaktan çok daha tehlikeli
yada @Mehmet Ali C. gibi löpür löpür alkolü götürüp sonra çayıma şeker atmam zararlı derse ona oha derim
her şey bilinçli tüketmekle alakalı şeker zararlı deyip sonra bir litre diyet kolayı kafaya diken tanıdığımda var
benim söylemek istediğim şeker zehir değildir vücudun glikoza ihtiyacı var ve bunuda üretiyor zaten
burda zararlı olan aşırı tüketim sürekli löpür löpür karbon hidratları tatlıları tüketirsen bu hem glikoz üretiminde karaciğeri hemde
insülin üretiminde pankreası yorar bir süre sonrada iflas ettirir. Burda dikkat etmek aslında çayına atacağın şekerden çok
tükettiğin karbonhidrat oluyor. yoksa günlük tükettiğin çaya attığın şekerin günlük tüketimini geçmesi için sanırım bir şeker atsan
çaya 15-20 bardak çay tüketmen gerekiyor. 35-50  gram arası şeker tüketmek için 20 tane kesme şeker 50 gram ediyor.
diğer taraftan ortalama bir patates tükettiğinde bu nerden baksan 200 gr eder buda nerden baksan 150-160 gram şeker demek
yani işin özeti çayımıza attığımız şekeri günah keçisi yapmayalım bence :D @sozkul

düzeltme yapayım 100 gram patatesde 8 miligram şeker varmış ben biraz fazla sallamışım
bir tıp makalesinin yalancısı oldum aklımda öyle kalmış araştırmadan yazdım. bu hesaba göre orta boy patatesde
yarım kesme şeker kadar var. Patatesi aklayalım :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Necmi

bende bu forma kaybettiğimiz ve izlediğim maç sonrası yıkanıyor.
En son içerde 2-0 Akhisar mağlubiyetten sonra yıkanmıştı...  :ebebe:

100yıl formasından sonra (futbolcuların isimleri olan forma) en çok bendiğim forma
bende yıkanmış formayla maç izlersem puan kaybediyoruz :bandit:
yıkanan formayı gelen ilk maçta giymem o nedenle :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende yıkanmış formayla maç izlersem puan kaybediyoruz :bandit:
yıkanan formayı gelen ilk maçta giymem o nedenle :D
bende dışarda izleyeceksem   forma, t shirt ya da içinde Beşiktaş içeren bir ürün  giymeyeceğim ne zaman giysem gs'yi yenemiyoruz abi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan hala takımdan ayrı antrenman yapıyor, napoli maçında ilk 18'de olsa iyi valla.

Çevrimdışı Necmi

Oğuzhan hala takımdan ayrı antrenman yapıyor, napoli maçında ilk 18'de olsa iyi valla.
bu kadar maç eksiği olan birinin öyle bir maçta katkısı olacağını sanmam

Çevrimdışı tangaz

hoca napoli maçını düşünerekten ginler tolgay talisca çıkacakmış bu maça atiba ve ozziyi zorlamayacakmış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cisse557

şair burada ümitsiz vakayım demek istemiş sanırım 
Yazdığına güldüm abi :) yoksa yavaştan yediğimize içtiğimize çeki düzen verme yaşlarına giriyoruz sonra bi taraflarımızı dağıtmayalım toparlamak zor olur

Çevrimdışı tuncaboylu

düzeltme yapayım 100 gram patatesde 8 miligram şeker varmış ben biraz fazla sallamışım
bir tıp makalesinin yalancısı oldum aklımda öyle kalmış araştırmadan yazdım. bu hesaba göre orta boy patatesde
yarım kesme şeker kadar var. Patatesi aklayalım :)

Patatesi yedirmeyeceğiz !!!

(Garip oldu biraz sanki  :D :D)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu kadar maç eksiği olan birinin öyle bir maçta katkısı olacağını sanmam
bence olabilir orta sahada olduğunda oyunu açabilen, ayağı temiz, topla katedebilen,oyun aklı iyi aynı zamanda da sakin bir oyuncu Oğuzhan son 15 20 dk bile oynasa katkısı olacaktır @Necmi abi sonuçta takımın en önemli oyuncusundan bahsediyoruz  :) :)
hoca napoli maçını düşünerekten ginler tolgay talisca çıkacakmış bu maça atiba ve ozziyi zorlamayacakmış
oda olumlu abi :D bu üçlü kayseri maçı için daha iyi bile olabilir   :icool:

Çevrimdışı Berat

@Mehmet Ali C. Bence Oğuzhan'ı hemen 'en'lerle özdeşleştirmek doğru değil. Büyük maç ya da önem derecesi yüksek olan maçlarda kalitesini ortaya koyamadı. Bir an önce sakatlıklardan kurtulup süreklilik sağlaması gerekiyor.

Çevrimdışı Necmi

Yazdığına güldüm abi :) yoksa yavaştan yediğimize içtiğimize çeki düzen verme yaşlarına giriyoruz sonra bi taraflarımızı dağıtmayalım toparlamak zor olur
:nerd: daha dur ben bile girmedim çeki düzen yaşına daha  :utan

Çevrimdışı tangaz

:nerd: daha dur ben bile girmedim çeki düzen yaşına daha  :utan

seni fotolardan hatırladığım kadarıyla formda görünüyordun

Çevrimdışı sametbagan

Bence orta saha ati ginler tolgay üçlüsü olur hazırlık maçında talisca kanatta gayet olumlu sinyaller verdi.
Bir de şu olcay düzgün top oynayıp form tutsa gol sayımız artacak ileride de kesinlikle abo oynamalı tam taklalık maç onun için
Q7 de ikinci yarı 60-65 de talisca ile değişir.Hem Q7 yi hem taliscayı napoli maçına diri çıkarlar.

Çevrimdışı sozkul

walla sıksık rakı bira şarap diye şeyettiğin için ve kayseride yalnızım off ulan off edebiyatı yaptığın için dışardan sıksık içiyosun imajı vermişsin demekki  :tabe:

Bukadar az içip bukadar çok alkol muhabbeti yapmasında bir gariplik var yalnız, alkolizm eğilimi önce beyinde mi başlıyor acaba..  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bukadar az içip bukadar çok alkol muhabbeti yapmasında bir gariplik var yalnız, alkolizm eğilimi önce beyinde mi başlıyor acaba..  :D
abi az içmem ama çokta içmem keyif alırsam içerim; kontrol mekanizmam çok iyidir alkol konusunda orada söylemek istediğim şuydu: şeker gerekli değil az miktarda alkolde bile çok fazla kalori ve şekerin bulunduğunu söyledim ondan yani  :) :) Muhabbet ilerledi sevdiğim Bira çeşitlerini söyledim @sozkul abi mutsuz olduğum için içmiyorum yoksa mutluyken alkol istiyor canum  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben Osmanlı maçından önce 5 dk görme fırsatı buldum Necmi abiyi fitti valla sadece sigara içiyordu  :evillol: :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2016, 15:17:03 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Necmi

formumu şekere borçluyum :D

Çevrimdışı Necmi

ben Osmanlı maçından önce 5 dk görme fırsatı buldum Necmi abiyi fitti valla sadece sigara içiyordu  :evillol: :evillol: :evillol:
her güzelin bir kusuru vardır diyelim :D
neden yanımıza gelmedin tanışırdık :bandit:

Çevrimdışı Necmi

banamı öyle geliyor yoksa bizim geri dörtlü oturdumu :alala:
ligin en fazla pas yapan stoperleri bizde geriiden oyun kurabiliyorlar
hücum ayağındada bayağı aktif rol oynuyorlar. artık pek geriye adamda kaçırmıyorlar.
bazı özel oyuncular karşısında çuvallıyorlar ama kim çuvallamıyorki.
bence artık arka tandem sorunu çözüldü.
şimdide ön cephe su koyverdi :bandit:
bunun sebebi bu sene oyunu geride kabul etmemiz olabilir. Beklerle stoperlerle top çıkartıyoruz.
geride stoperler oyun kuruyor. :alala:
acayip tuhaf bir takım olduk. Kafamda oynanan maçları düşünüyorum zihnime stoperler caner adriano geliyor
peki bizim diğer oyuncularımız ne yapıyor :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hücum ayağındada bayağı aktif rol oynuyorlar. artık pek geriye adamda kaçırmıyorlar.
bunun sebebi bu sene oyunu geride kabul etmemiz olabilir. Beklerle stoperlerle top çıkartıyoruz.
acayip tuhaf bir takım olduk. Kafamda oynanan maçları düşünüyorum zihnime stoperler caner adriano geliyor
Tek bir oyuncu ile cevap vereceğim Oğuzhan, Oğuzhan, Oğuzhan..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aslında hücum hattını koruyup sadece bir kanat forvet ve defansa transferle yaz aylarını geçirmiş olsaydık cidden 30 galibiyet 4 beraberlik gibi bir final yapabilirmişiz bu sezon  :bandit:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada yeni çalışma yerim stada yürüyerek 5 dk uzaklıkta olacak :) Büyük keyif :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her güzelin bir kusuru vardır diyelim :D
neden yanımıza gelmedin tanışırdık :bandit:
@Necmi abi sohbet edemedik Ben geç kalmıştım şairler parkından stada doğru gittik senin çevren kalabalıktı  Murat abiyle ve Bjk mabetle  sohbet etmiştik senle de tokalaşmıştık unutmuşsun abi  :) napoli maçına geleceğim maçtan önce buluşup  sohbet ederiz umarım  :)

Etiketler: