Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144726 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı murat

hoca napoli maçını düşünerekten ginler tolgay talisca çıkacakmış bu maça atiba ve ozziyi zorlamayacakmış
ginler atiba  önüne tolgay sağda talisca solda abubakar ortada cenk çıkarsak benim istediğim 2 formasyondan biri olacak(4-3-3).diğer formasyonda atiba tek önünde tolgay ozi sol kenarda formda olcay sağda q7 veya talisca öndede abu veya cenk(4-1-4-1).

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada yeni çalışma yerim stada yürüyerek 5 dk uzaklıkta olacak :) Büyük keyif :)
haksızlık ama bu  :iblush: biz İstanbul hemde Stadın orası Çok Şanslısın Serhat abi  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tek bir oyuncu ile cevap vereceğim Oğuzhan, Oğuzhan, Oğuzhan..
o sorunu bir şekilde çözmeliyiz Oğuzhan gibi bir adam var faydalanamıyoruz diğer 2 renklide olsa o adam taparlar Serhat abi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o sorunu bir şekilde çözmeliyiz Oğuzhan gibi bir adam var faydalanamıyoruz diğer 2 renklide olsa o adam taparlar Serhat abi.
Oğuzhan oyunu açıyordu o bölgede top alıp, şu an bunu o düzeyde yapacak bir tane oyuncumuz yok bence. Ne Ginler ne Tolgay o işi yapabilecek özelliklere sahip değil bizim oyun anlayışımızda.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan oyunu açıyordu o bölgede top alıp, şu an bunu o düzeyde yapacak bir tane oyuncumuz yok bence. Ne Ginler ne Tolgay o işi yapabilecek özelliklere sahip değil bizim oyun anlayışımızda.

bizim oyun anlayışımız, artık bizim oyun anlayışımız mı ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

banamı öyle geliyor yoksa bizim geri dörtlü oturdumu :alala:
ligin en fazla pas yapan stoperleri bizde geriiden oyun kurabiliyorlar
hücum ayağındada bayağı aktif rol oynuyorlar. artık pek geriye adamda kaçırmıyorlar.
bazı özel oyuncular karşısında çuvallıyorlar ama kim çuvallamıyorki.
bence artık arka tandem sorunu çözüldü.
şimdide ön cephe su koyverdi :bandit:
bunun sebebi bu sene oyunu geride kabul etmemiz olabilir. Beklerle stoperlerle top çıkartıyoruz.
geride stoperler oyun kuruyor. :alala:
acayip tuhaf bir takım olduk. Kafamda oynanan maçları düşünüyorum zihnime stoperler caner adriano geliyor
peki bizim diğer oyuncularımız ne yapıyor :alala:

Tandem geçen sene oturmuştu aslında, geçen senenin en kritik 4 maçından bunun sinyalini vermişlerdi de.

Herkes stoper alınsın diye duaya çıkmışken, Tosiç akıllara gelmiyordu nedense. Şimdi Rhodolfo geldi ve kadroda yer bulamıyor kendine.

Beklerde de güzel bir derinlik kazandık ve tahmin ediyorum 10. haftadan sonra en güvenilir yerimiz defansımız olacak.

Ön kısım için de @Serhat Akkaya haklı, Oğuzhan Atiba'nın yanına gelince toparlar orayı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Umarım döner Şenol hoca, bu yöntemle devamlı başarı zor çünkü belli bir oyun planı yok takımın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada yeni çalışma yerim stada yürüyerek 5 dk uzaklıkta olacak :) Büyük keyif :)

Aylık Kartalyuvası harcamaların artar, bütçeni ona göre yap bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aylık Kartalyuvası harcamaların artar, bütçeni ona göre yap bence.
Yok valla şu aralar büyük bir borca girdim bi süre uğrayamam Kartal yuvasına tahminen :) Arada ufak tefek şeyler o kadar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada kartal yuvasından  Salı günleri karakartallılara 175 tl ve üzeri  alışverişlerde %20 indirim varmış forma almak isteyen  öğrenci kardeşime numara şifremi verebilirim.
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2016, 16:06:26 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

akla gelen malum soru :D ne oynadığımız belirsiz şuan...

Çevrimdışı cursedofdragon

akla gelen malum soru :D ne oynadığımız belirsiz şuan...

ne oynadıgımız belli olmadan geçen seneden daha fazla puan aldık üstelik şu 6 haftada 1 derbi konya deplasmanı akhisar deplasmanı filan vardı :D

Bide ne oynadıgımız belli olsa demek ki kanki :D sen düşün artık :D

Çevrimdışı tangaz

bu arada kartal yuvasından  Salı günleri karakartallılara 175 tl ve üzeri  alışverişlerde %20 indirim varmış forma almak isteyen  öğrenci kardeşime numara şifremi verebilirim.

KK numaranı ve şifreni mi veriyorsun  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ne oynadıgımız belli olmadan geçen seneden daha fazla puan aldık üstelik şu 6 haftada 1 derbi konya deplasmanı akhisar deplasmanı filan vardı :D

Bide ne oynadıgımız belli olsa demek ki kanki :D sen düşün artık :D
aynen bu zamana kadar sadece gs maçı beni üzdü, yaraladı pislikleri yenseydik çok mutlu olacaktım  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

KK numaranı ve şifreni mi veriyorsun  :D
  :kop: abi telefon ve şifre istiyormuş sanırım bildirim geldi twitterdan ondan şey ettim 35 tl indirim olacak öğrenciler için iyi olur :D

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada kartal yuvasından karakartallılara 175 tl'lik alışverişlere %20 indirim varmış forma almak isteyen öğrenci kardeşime numara şifremi verebilirim

Sepetimde 150 liralık ürün duruyordu 1 haftadır, almayı erteliyordum.

Salı günleri geçerliymiş, beklerim salı'ya kadar.

Bana yollar mısın özelden.?

Çevrimdışı tangaz

:kop: abi telefon ve şifre istiyormuş sanırım bildirim geldi twitterdan ondan şey ettim 35 tl indirim olacak öğrenciler için iyi olur :D

KK numaranı ve şifreni veriyorsan bana özelden arkadaki son 3 rakamı da söyle bazı alışveriş sitelerinde o 3 rakama da gereksinim olabiliyor  :utan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sepetimde 150 liralık ürün duruyordu 1 haftadır, almayı erteliyordum.

Salı günleri geçerliymiş, beklerim salı'ya kadar.

Bana yollar mısın özelden.?
öğrenci öncelikli dedim abi @#Berat istiyorsa ona veririm yoksa sana veririm  :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oğuzhan bu maçta da yok, büyük ihtimalle Napoli'de de olmayacak. İşimiz zor gerçekten pozisyon yaratmak anlamında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

KK numaranı ve şifreni veriyorsan bana özelden arkadaki son 3 rakamı da söyle bazı alışveriş sitelerinde o 3 rakama da gereksinim olabiliyor  :utan
  :olmaz :locked: kredi kartına karşıyım abi gerek yok  :ebebe:

Çevrimdışı Bishamon

Cumartesi gunu 3 tane maçımız var Beşiktaşa doyacağız

Çevrimdışı tangaz

Oğuzhan bu maçta da yok, büyük ihtimalle Napoli'de de olmayacak. İşimiz zor gerçekten pozisyon yaratmak anlamında.

napolide olmaması daha iyi. ozzi bizi hangi büyük maçta pozisyon manyağı yaptı ki?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

napolide olmaması daha iyi. ozzi bizi hangi büyük maçta pozisyon manyağı yaptı ki?
Eldekilerin hepsinden daha efektif olduğunu düşünüyorum ama bence hocanın ısrarına kurban gitti şu dönemde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

öğrenci öncelikli dedim abi @#Berat istiyorsa ona veririm yoksa sana veririm  :)
Yok yok ben kredi kartı şifresine taliptim :D

Teşekkürler abi, ben kullanmayacağım.

Etiketler: