Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145923 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yok yok ben kredi kartı şifresine taliptim :D

Teşekkürler abi, ben kullanmayacağım.
yürü git çakala bak  :kop:

Çevrimdışı atalay

Mr. Triple double, Dr. Öz, Mr. Spock olduk, bakalım yarın kim olacağız? @Serhat Akkaya @#Berat @Yusuf Tekeli @Çağatay

Çevrimdışı atalay

Kayseri maçı ile birlikte rollerin doğru dağıtıldığı ve kazanma alışkanlığını yeniden hatırlayan bir takım olmak lazım. Seri galibiyetler gerek. Üst üste maç kazanmakta zorlanıyoruz. 
[ Son Düzenleme: 13 Ekim 2016, 22:07:50 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

napolide olmaması daha iyi. ozzi bizi hangi büyük maçta pozisyon manyağı yaptı ki?
Geçen sene zulumpiyattaki  fener maçında kötü değildi, sonra gs derbisinde temiz oynamıştı. aynı şekilde sporting lizbon olimpiyattaki maçın 2.yarısı bayağı iyiydi. tt arenadaki Gs maçında golden önceki pası vermişti...

Çevrimdışı tangaz

Eldekilerin hepsinden daha efektif olduğunu düşünüyorum ama bence hocanın ısrarına kurban gitti şu dönemde..

efektif kısmı doğru ama italyanların olası sertliği karşısında ozzili bir orta saha kurgusu kolay teslim olur. bu maç için ileri üçlünün cenk abu talisca olduğu atiba ginler tolgaydan oluşan orta üçlü ile daha doğru bir diziliş olacağını düşünüyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

öğrenci öncelikli dedim abi @#Berat istiyorsa ona veririm yoksa sana veririm  :)

Bir sefer mi kullanılabiliyor?

Çevrimdışı tuncaboylu

efektif kısmı doğru ama italyanların olası sertliği karşısında ozzili bir orta saha kurgusu kolay teslim olur. bu maç için ileri üçlünün cenk abu talisca olduğu atiba ginler tolgaydan oluşan orta üçlü ile daha doğru bir diziliş olacağını düşünüyorum...

Napoli maçında orta saha Atiba - İnler olacak, başka alternatifi yok bunun.

Oğuzhan o maçta oynasa da 10 numara oynayacak ki, İtalyanlar sertliği üzer onu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir sefer mi kullanılabiliyor?
tamam abi ayda bir sefer kullanılabiliyormuş salı günü özelden yollarım ben. :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:ok: katılıyorum sana....

Çevrimdışı tuncaboylu

tamam abi ayda bir sefer kullanılabiliyormuş salı günü özelden yollarım ben. :ok:

Tamamdır, sepetimi güncelleyeyim ben biraz daha.  :ok:

Polo t-shirtlerde acayip indirimler var, siz de bakın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tamamdır, sepetimi güncelleyeyim ben biraz daha.  :ok:

Polo t-shirtlerde acayip indirimler var, siz de bakın.
175-350 tl arasında %20 indirim var ekstra abi 350 lirada 70 lira indirim iyi valla. ben bu sene aldım ekstra bir formada karakartallı paketten alacağım siyah formada beklentimden  güzel çıktı  :)

Çevrimdışı Bishamon

Chelsea Nike ile senelik 60M£'lik anlaşma imzalıyormuş.Ne paralar dönüyor biz hala 5-6M'a falan seviniyoruz  :s20:

Çevrimdışı tangaz

maçın bu dizilimle ilk devresini 1-0 önde yada ilk yarı 0-0 ikinci yarı başlarında 1-0 önde yaparsak necipi de sahaya sürer cenki çıkarır abu önde talisca arkasında  4-4-1-1 dizilimine geçerim son 10 dk.da hala 1-0 öndeysem taliscayıda çıkarır stoperleri 3ler 5-4-1 yaparım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Mr. Triple double, Dr. Öz, Mr. Spock olduk, bakalım yarın kim olacağız? @Serhat Akkaya @#Berat @Yusuf Tekeli @Çağatay
Haydar direksiyon :busted_cop:

Çevrimdışı tuncaboylu

maçın bu dizilimle ilk devresini 1-0 önde yada ilk yarı 0-0 ikinci yarı başlarında 1-0 önde yaparsak necipi de sahaya sürer cenki çıkarır abu önde talisca arkasında  4-4-1-1 dizilimine geçerim son 10 dk.da hala 1-0 öndeysem taliscayıda çıkarır stoperleri 3ler 5-4-1 yaparım  :bandit:

Sonra da 2-1 yeniliriz.  :D

Bu kadarına gerek yok, Necip falan sakar adam zaten. Saçma sapan faul maul yapar, başımızı ağrıtır.

60'ta 1-0 öndeysek kanattaki adamlardan birinin yerine Adriano'yu çekeriz, Callejon'un etkinliğini azaltırız.

Sonra duruma göre santraforu değiştiririz, uzatmalarda da Rhodolfo'yu sokarız doldur boşalta karşı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu kadarına gerek yok, Necip falan sakar adam zaten. Saçma sapan faul maul yapar, başımızı ağrıtır.

60'ta 1-0 öndeysek kanattaki adamlardan birinin yerine Adriano'yu çekeriz, Callejon'un etkinliğini azaltırız.

Sonra duruma göre santraforu değiştiririz, uzatmalarda da Rhodolfo'yu sokarız doldur boşalta karşı.
Yahu yapmayin 6ustu kayseri ile oynuyoruz. Bir tane tiklattik mi takati kalmaz gayserinin orta alani gecmeye. Sonlara dogru bir tane daha 0-2 mac ve uc puan bizim

Çevrimdışı tangaz

senin dediğini yaparsak 3-1 yeniliriz benim dediğimle 1-0a yatarız   :D doldur boşalta karşı en etkili ilaç atınç nukan   :bandit:

Çevrimiçi Necmi

abi az içmem ama çokta içmem keyif alırsam içerim; kontrol mekanizmam çok iyidir alkol konusunda orada söylemek istediğim şuydu: şeker gerekli değil az miktarda alkolde bile çok fazla kalori ve şekerin bulunduğunu söyledim ondan yani  :) :) Muhabbet ilerledi sevdiğim Bira çeşitlerini söyledim @sozkul abi mutsuz olduğum için içmiyorum yoksa mutluyken alkol istiyor canum  :icool:
alkol glikoza dönüşmüyor yani şeker değil :D
hatta alkol karaciğerin glikoz üretmesini önleyerek kan şekerinin düşmesine neden olurmuş
amcam şeker hastasıydı doktor her gün iki duble viski önermişti diye hatırlıyorum hatta
namazında biriydi ben günah değilmi dediğimde bana ilaç niyetine içiyorum demişti :evillol:
tabi bira gibi karbonhidrat içerenler değildir herhalde :alala:  @Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Yahu yapmayin 6ustu kayseri ile oynuyoruz. Bir tane tiklattik mi takati kalmaz gayserinin orta alani gecmeye. Sonlara dogru bir tane daha 0-2 mac ve uc puan bizim

abi napoli taktiği bu

Çevrimiçi Necmi

biraz daha yazarsan 9+1 falan yapacaksın o +1 de ön libero oluyor yanlış anlaşılmasın :bandit:
alt tarafı kayseriyle oynuyoruz @tangaz  bu ne korku :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vitor Pereira sen misin? :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

biraz daha yazarsan 9+1 falan yapacaksın o +1 de ön libero oluyor yanlış anlaşılmasın :bandit:
alt tarafı kayseriyle oynuyoruz @tangaz  bu ne korku :evillol:

@Necmi abi lütfen dikkatli takipedilsin yorumlarım bu napoli maçı taktiğim. kim takar kayseriyi  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Napoli maci bos mac yahu hic oynamasak da olur. Hatta paf takimi gondersinler. Napoli yenerse cikiyor gruptan buyuk ihtimal icerideki macta saplariz

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli maçından bahsediyoruz abi.  :tabe: :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi lütfen dikkatli takipedilsin yorumlarım bu napoli maçı taktiğim. kim takar kayseriyi  :bandit:
Seni doğru anlayan bir ben varım @tangaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: