Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9145635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

şekersiz çay kahvemi içilirmiş :alala:
hasta değilsen neden şekerden kaçınasınki :D
neymiş şeker zararlıymış üretmesinler o zaman madem zararlı yasaklansın.

şiir gibi konuştun yeminle, işte bu yaaa  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şiir gibi konuştun yeminle, işte bu yaaa  :claps:
hiç mi hiç katılmıyorum sizlere abi şeker nedir ne gerek var :D

Çevrimdışı tangaz

şeker candır, kuru incir patlıcan  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

bize de zararlı abi :D ben çay, kahve hepsini şekersiz içiyorum arada alkol'den şeker alıyorum o sıkıntı sadece  :)
Tuborg malt ic

Çevrimdışı Bishamon

alt yaş kategorilerindeyken bu gurbetçi oyuncuların bir numarası aslında mehmet ekiciymiş özil falan sonradan gelirmiş
Simdi de Turkiye takimina giriyor keske azerbeycan seyceydim diye hayiflaniyordur

Çevrimdışı Çağatay

M.ali bak garip garip yorumlar yapıyon senin şekerin düşmüş bence :D
al bi sınikırz ye kendine gel
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tuncaboylu

Şeker iyidir, tatlının hemen her türlüsüne kolaya falan bayılırım.

Ama çayı da şekersiz içerim.  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şekersiz çay kahvemi içilirmiş :alala:
hasta değilsen neden şekerden kaçınasınki :D
neymiş şeker zararlıymış üretmesinler o zaman madem zararlı yasaklansın.
Abi bende mumkun degil sekersiz Cay ve kahve icemem , içemiyorum

Lakin Ne kadar Karadenizlo varsa hepsi Cayin asil tadini sekersiz icersen alirsin diyor , yine Sekerli Cay icip sonradan sekeri birakan kisilerde ayni seyi söylüyor :alala:

Bana da Zehir gibi geliyor Şekersiz Cay - Kahve :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

Şeker çocuklara zararlı, yedirmeyinnnnnn..
bence zararlı olan yapay tadlandırıcılar o nedenle pastahane ürünlerinden uzak durmak şart
ama doğal yollarla elde edilen şekerin neden zararı olsun senin bir sorunun yoksa ve vücudun tüketebileceğinden
fazlasını almıyorsan bence doğal olan bir şeyin zararıda olmaz.
Bir çok şeyin ilaç firmalarının daha fazla ilaç satabilmesi için uydurduğu şey olduğunu düşünüyorum
mesela kolesterol dünya ilaç devlerinin daha fazla ilaç satabilmek için sürekli değerleri aşağıya çektiğini
söylüyorlardı rus bilim adamları.
Kolesterol zaten vücut tarafından ihtiyaç olduğu için üretilen bir madde
milyonlarca yıl süren evrim hata yapmaz hatayı biz yapıyoruz evrimi hiçe sayıp kendimiz rakamlar uydurup
dış etkenlerle vücudumuzu o rakamlara esir ettiğimiz için bütün dengeler bozuluyor. Vücudun kendini tedavi
edemeyeceği bir sürü bozulmalara neden oluyoruz. Mesela ben kendimi iyi hissediyorsam bir doktorun kolesterolün
yüksek ilaç kullan demesine bakarak neden ilaç kullanayım.

Çevrimdışı Anıl1903

Cayin asil tadini sekersiz icersen alirsin diyor[\b]

[/quote]
Doğru diyorlar artı olarak kahve çeşitleri de öyle şekersiz tatları süper.Herkese öneririm :D
[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 16:21:12 Anıl1903 ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tuborg malt ic
tuborg gold, amsterdam, heineken, duvel, becks bu biraları severim ama efesin hiçbir türünü sevmem kamyoncusundan tut maltına kadar  :evillol: :evillol:

M.ali bak garip garip yorumlar yapıyon senin şekerin düşmüş bence :D
al bi sınikırz ye kendine gel
aslında garip değil bence de size öyle geliyor günde 7 8 bardak çay, 2 tane kahve şekerli içsem aşırı kilo alırım çağatay abi  :evillol: :evillol:

katılmıyorum  :money: kola bağımlısıydım günde 1.5 litre içerdim dişleri mahvetti bıraktım hiç içmiyorum kola, ice tea,soda dışında asitli her şeyi bıraktım abi  :eyes

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Doğru diyorlar artı olarak kahve çeşitleri de öyle şekersiz tatları süper.Herkese öneririm :D
sen neredeydin tek başıma kaldım burada bende bunu söyledim ama linçle karşı karşıya kaldım  :evillol:

Çevrimdışı Anıl1903

sen neredeydin tek başıma kaldım burada bende bunu söyledim ama linçle karşı karşıya kaldım  :evillol:
6-7 senedir hiçbir içeceğimde şeker kullanmıyorum.Doğallığı tam anlamıyla tadıyorsun böylelikle  :icool:

Çevrimdışı tangaz

Anılcığım böyle koyu renkli yazınca bizi bastıracağını sanıyorsan yanılıyorsun şekerimizi kimse alamaz  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anılcığım böyle koyu renkli yazınca bizi bastıracağını sanıyorsan yanılıyorsun şekerimizi kimse alamaz  :D
çaydan, kahveden neden şeker alasın ki abi yediklerimizden alıyoruz yeterince, ayrıca alkolden de fazlasıyla alıyoruz  :ebebe:

Çevrimdışı Anıl1903

Estağfurullah Abi keyfinize bakın sağlığınıza zarar vermesin yeter.

Çevrimdışı tangaz

aha tuncaboylu nihayet doğru bişey yazıyor diyordumki çayı şekersiz içerim deyip bir çuval inciri berbat ettin  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Estağfurullah Abi keyfinize bakın sağlığınıza zarar vermesin yeter.

:-*

Çevrimdışı tangaz

çaydan, kahveden neden şeker alasın ki abi yediklerimizden alıyoruz yeterince, ayrıca alkolden de fazlasıyla alıyoruz  :ebebe:

bence şeker vakt-i zamanında çayın içine konulsun die icat edilmiştir  :D

Çevrimdışı Bishamon

Beyler yemeklerinizi ne kadar tuzlu seversiniz

Çevrimdışı tangaz

aaa bak tuzda çok faydalıdır  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

salata, meze bayılırım valla tuz önemli değil bol zeytinyağı, bol limon ve bol sarımsak olacak özellikle deniz börülcesi,köpoğlu ve atom  efsanedir  :eyes

Çevrimdışı LORDBJK

3 yılda 110 milyon dolar borç ödemen için her sene şampiyonlar ligine gitmen gerekiyor ki o bile yetmez, sene sonunda bilançolara bakıp tekrar değerlendiririz ama bu borç öyle 3 yılda 110 milyon dolar azalmaz çok bakkal hesabı olmuş kusura bakmayın ama.

Bilet gelirlerin TL üzerinden.
maç günü gelirleri(galibiyet vs) TL üzerinden
Forma satışları vs TL üzerinden

Bunu sadece futbol takımı olarak düşünmeyin bunun basketbolu diğer branşları var orada her sene belli oranda zarar yazıyoruz. Son durumun yer aldığı rapor ulaşsa daha detaylı incelenir tabiki ama biraz optimistik olmuş o görüşünüz..

Serhat bey siz zaten her şeye kötümser baktığınız için hiç şaşırmadım.

Önceki yazımı okusaydınız  3 yıl sonra zaten bunun 60 milyonunun localar'dan geleceğini bilirdiniz.
Keşke sizinle iddia 'ya girebilseydim ama üç yıl unutulur gider.Neyse 110 milyon $ bu günkü kurla 330 trilyon yapıyor 3 ay önceki borcumuz 1.300 trilyon diyelim. Üç yıl sonra bu borcu 900 trilyon'dan aşağı gördüğünüzde bu yazıyı hatırlayıp bir tebessüm etseniz bana yeter.

Ayrıca dolar kuru olumsuz etkilemez demedim.Yazımda borçla gelir arasında ki orantıya dikkat çekip önemli olan borcun döndüre bilinmesinden bahsettim.

Ayrıca yanlış bildiğin bir kaç şeyi'de düzeltmek isterim yayın ihalesi için digiturk yıllık 321 milyon dolar ödüyor.Galiba sezon başında merkez bankası verilerine göre ortalama bir dolar kuru alınıp sabitleniyor.Yayıncı kuruluşu korumak için ama bu demek değil'ki 1 sezon sonu dolar 4 TL oldu kulüpler aynı parayı kazanacak.Her yıl kulüplere ödenen paralara bakarsan her yıl artış oranını görürsün.İkincisi forma satışlarından çok para zaten kazanmıyoruz belki bir forma'da 20-30 TL ama o zaman niye satıyoruz diyorsan adidas bize yıllık 5 milyon dolar ödüyor satsak da satma sakta işte asıl oradan kazanıyoruz.
Üçüncüsü maç başı biletleri burada'da kombineler önemli 30.000 kombine satıp parayı dolara çevirip sabitlersek yıl içindeki dalgalanmalardan çok etkilenmeyiz.
Dördüncüsü benim belirttiğim 200-250 trilyon gelir Futbol A.Ş. nin geliri o gelirler içinde Fulya ve BJK Plaza geliri yok onlar derneğe bağlı.Eğer akıllıca yönetilirse çok rahat buradan gelen yıllık 10-15 milyon dolar Basketbol ve diğer şubelerimize yeter.

[ Son Düzenleme: 12 Ekim 2016, 16:54:14 LORDBJK ]

Çevrimdışı tangaz

bugün bir ara @Serhat Akkaya  @#Berat a bir süre ismini değiştir demişti  :D aklıma geldi ülkede son yıllarda en çok konulan erkek isimleri yusuf, eymen, mustafa, X(hatırlamıyorum) ve beratmış. konuyu da bir karikatürle bağlayayım. konu dışının dibi olsun  :D

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız şekerin erkekliğe :evillol: çok pis düşmanlığı vardır bilginiz olsun abilerim kardeşlerim :D

Etiketler: