Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Teknik adamlar yeterli derinliğe sahipse bir oyun felsefesine sahip olur. Ona uygun stratejiler, şablonlar ve daha bilumum olgular gelişir. Formasyon belki de en son göze çarpacak şeydir. Ülkedeki çalışan teknik adamların neredeyse tamamının; yeterli saha içi geometrisine ve oyuncularının aksiyonlara karşı gösterebileceği opsiyonlar üzerine esnek planlamalara sahip olmamasından dolayı "en son şey" üzerinden yönetilen takımları ve eleştiren kişileri izliyoruz yıllardır. Üstelik taktiksel ve oyun bilgisi düşük oyuncular ile bu kadar değişen formasyonlar üzerinden başarılı olmak oldukça zor. O yüzden bu basitliği basit idare etmek gerek. TR'deki her yerli teknik direktör için geçerli. 
peki terim neye sahip  :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Aboubakar'ın ailesinin oturma izinleri halolmuş. Dil sorunuda çözüme kavuştumu ooo sıralar golleri :) Olmadı Kamerun'u buraya getirelim biz gidelim.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı atalay

Yüksek ego, düşük benliğe sahip. @Mehmet Ali C. Pragmatik, maç önü ve maç içinde esnek fakat çağın gerisinde ve kendini yenilemekten uzak.

Çevrimdışı atalay

Milli takımlarda birlikte oynama alışkanlığı ve oyun bilgisi düşük isimlerle, farklı oyun tercihleri seçilerek oynanmaz. Saha içi pratiği ve maç önü planı yetersizken bir de maç sonu demeçlerindeki vurgu düşünülürse oluşan tablo şaşırtıcı değil. Muktedir olur da biletini keserse muhtemel adaylardan birine sahibiz; biraz omurgalı durmak gerek.   

Çevrimdışı atalay

Milli takımlarda birlikte oynama alışkanlığı ve oyun bilgisi düşük isimlerle, farklı oyun tercihleri seçilerek oynanmaz. Saha içi pratiği ve maç önü planı yetersizken bir de maç sonu demeçlerindeki vurgu düşünülürse oluşan tablo şaşırtıcı değil. Muktedir olur da biletini keserse muhtemel adaylardan birine sahibiz; biraz omurgalı durmak gerek.

Şenol Güneş de elit, geometri bilgisi yüksek ya da innovator bir teknik direktör değil. Fakat yeniliğe tamamen kapalı biri de değil. En önemlisi; basitliği, basit yönetenlerden. Ayrıca domestic açıdan en iyisine sahibiz. Şenol Güneş - Beşiktaş planlaması ise devre arasındaki oluşan tabloya göre yapılması gerek diye düşünüyorum.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi direk trtspora bağlanmıştı kendi ağzıyla söylemişti bu Ersan gülüm olayları zamanı.

Anladım, kanyak kendi ağzı.

İlginçtir, Aziz Yıldırım da Ersan Gülüm olayları sırasında "Nani'ye 20 milyon euro teklif geldi de satmadık" demişti. Sene sonunda gördük ki, 8.5'a serbest kalma maddesi varmış.

Ersan Gülüm olayları, epey bir 20 milyon euro'luk tekliften haberimiz olmasını sağlamış.  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız gözden kaçırmamanız gereken bir nokta var:

Ben A Milli takımın başına geçsem, bir tane Beşiktaşlı oyuncu almam.

O sene kimle çekişiyorsak, tüm takımı onun oyuncularıyla doldururdum.

Hele böyle İzlanda Ukrayna gibi maçlarda kaçırmazdım bu fırsatı.

Ozan Tufan 2 ay uzak kalacakmış sahalardan.

Allah'tan elinden sakatlanmadı, bol bol video izler artık evde.   :bandit: :bandit:

Daha önce dediğim gibi, ben milli takım teknik direktörü olsaydım Tolga'yla başlardım dünkü maça.

Çevrimdışı tangaz

Ozan Tufan 2 ay uzak kalacakmış sahalardan.

Allah'tan elinden sakatlanmadı, bol bol video izler artık evde.   :bandit: :bandit:

Daha önce dediğim gibi, ben milli takım teknik direktörü olsaydım Tolga'yla başlardım dünkü maça.

hangi tolga?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bende bundan korkuyorum umarim Senol hocaya sulanmazlar :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Oooooo Nusret bey nerelerdesin sen yahu :icool:

en son masaların arasında seri çalımlar atıyorum demişti  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Sakatatci olanla sanirim :D

aaa evet bir de o var değil mi önüne geleni milli yaptığı için adamları hatırlayamıyoruz tabii. bu arada saçma ama velev ki 4-6-0 çıkıyorsun maça ileride ortada oynayacak yegane adam da yunus mallıydı paratore gitti moru koydu oraya

en son masaların arasında seri çalımlar atıyorum demişti  :D
:alala:

Çevrimdışı atalay

Marcelo'nun golünde Atınç'ın, rakip orta alanın ilk metrelerinden Canervari üst iç ile aksiyon bölgesine gönderdiği top ve Hamza'nın önce sırtı dönük oyunu sola açması, ardından yarım tur dönüp direkt şut asisti yapması değerli. Fakat yine Atınç'ın yenilen golde yediği çalım oldukça basitti. 

Çevrimdışı ilhan mansız

Marcelo'nun golünde Atınç'ın, rakip orta alanın ilk metrelerinden Canervari üst iç ile aksiyon bölgesine gönderdiği top ve Hamza'nın önce sırtı dönük oyunu sola açması, ardından yarım tur dönüp direkt şut asisti yapması değerli. Fakat yine Atınç'ın yenilen golde yediği çalım oldukça basitti.
yediğimiz goldeki çalım herhalde tecrübesizlik ve uzun boyun etkisiyle oldu. Atalay, geçen yıl da Rizeyle yapılan hazırlık maçıydı galiba genç oyuncular hiç sırıtmadan oynamışlardı. Acaba bunun sebebi genç takım ve A Takımı'n aynı taktikle oynaması olabilir mi? Bence hiç kötü değiller çünkü.

Çevrimdışı OrhanAker

Gençlerden sedat iş yapacak gibi duruyor bakalım :bandit:

Çevrimdışı atalay

yediğimiz goldeki çalım herhalde tecrübesizlik ve uzun boyun etkisiyle oldu. Atalay, geçen yıl da Rizeyle yapılan hazırlık maçıydı galiba genç oyuncular hiç sırıtmadan oynamışlardı. Acaba bunun sebebi genç takım ve A Takımı'n aynı taktikle oynaması olabilir mi? Bence hiç kötü değiller çünkü.

Açıkçası öne çıkan bir performans görmedim. Genç takım -U21 ise- A takım ile aynı oyun mantığında mı oynuyor?

Çevrimdışı atalay

Son üç yılın hücum pratiğini oluşturan üç oyuncudan yoksun, birlikte oynama alışkanlığı sınırlı ve form durumları yetersiz, toplu/topsuz oyunda daha hareketli ve değişken tiplemelerden daha statik, hücum pratiğinin dışında ekstra rollere bürünmüş ve yeni gelen isimlerin oyun alışkanlıklarına özgürlük tanınmış bir ekip ile oynuyoruz. Akan oyundaki gol adedinin düşük kalması ve üretilen pozisyonların farklılaşması pek de sürpriz değil. 
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2016, 17:39:10 atalay ]

Çevrimdışı mylife1903

O turnuva da Lewandowskide bursey yapmadi o da mi kotu?

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Lewandovski once gomezi kesmeli, hayatta kesemez gomezi :bandit:

Çevrimdışı atalay

Geçen sezondan aynı antrenör ekibi ile devam etmemize rağmen darbeye bağlı olmayan sakatlıklardaki artış düşündürücü. Birkaç olağan şüpheli için şaşırtıcı değil fakat umarım bunlar oynama devamlılığının azalmasından kaynaklanan sıkıntılar değildir.

Etiketler: