Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138053 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

medeniyet işte bu yaa bizim yangın merdivenleri erzak+bisiklet deposu olarak kullanılıyor. düşündüm de aslında bisikletin arka tekerini askıya alacak bi demir yaptırsam yangın merdiveninde dumanlanırken bir yandan da pedal çevirsem spor yapmış olurmuyum ve bu bir inovasyon sayılır mı  :alala:
Ahaha haziri yapilmisi var abi, patentini bile almistir ameriganyalilar. Ustelik pazarlarken soyle yaparlar

Buyrun yeni kesfimiz
Hem kalp sagliginiza hem butcenize hitap ediyor
Artik evde yer kaplayan kondusyon bisikletlerine son
Kondusyon bisikletine alisip yeni bisiklet almaya son
Bungelistirdigimiz jimijimicinsjip ile
Butun bisikletlerinizi 10sn icinde kondusyon bisikletine donusturuyoruz(transformers muzugu)
Kondusyon bisikleti(ustune kirmizi carpi)
Dag bisikleti ve koca gotlu bir abi(resmin ustune yesil check)
-telefon sesi, arkadan hafif hafif, manipule ediyoruz ki ev sahibi telefonu eline alsin)
Mutlu bir aile babasi pedal cevirir, cocuklari ve mutlu esimsiraya girer
Baba baba sira bende baba
Hem kalp sagligimizi koruyoruz hem de butcemizi
Sonra kuvuk jimijimicinsjipler tanitilir
Sadece size ozel degil evin kucuk uyeleri icinde var
SOnra butun aile bisiklete biner herkes gulerek pedal cevirir
(Telefon sesi)
Siparisini simdi verenlere kucukler icin jimijimicinsjip hediye

Nasil?
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 18:24:23 mylife1903 ]

Çevrimdışı tangaz

Ahaha haziri yapilmisi var abi, patentini bile almistir ameriganyalilar. Ustelik pazarlarken soyle yaparlar

Buyrun yeni kesfimiz
Hem kalp sagliginiza hem butcenize hitap ediyor
Artik evde yer kaplayan kondusyon bisikletlerine son
Kondusyon bisikletine alisip yeni bisiklet almaya son
Bungelistirdigimiz jimijimicinsjip ile
Butun bisikletlerinizi 10sn icinde kondusyon bisikletine donusturuyoruz(transformers muzugu)
Kondusyon bisikleti(ustune kirmizi carpi)
Dag bisikleti ve koca gotlu bir abi(resmin ustune yesil check)
-telefon sesi, arkadan hafif hafif, manipule ediyoruz ki ev sahibi telefonu eline alsin)
Mutlu bir aile babasi pedal cevirir, cocuklari ve mutlu esimsiraya girer
Baba baba sira bende baba
Hem kalp sagligimizi koruyoruz hem de butcemizi
Sonra kuvuk jimijimicinsjipler tanitilir
Sadece size ozel degil evin kucuk uyeleri icinde var
SOnra butun aile bisiklete biner herkes gulerek pedal cevirir
(Telefon sesi)
Siparisini simdi verenlere kucukler icin jimijimicinsjip hediye

Nasil?

abi bu medeniyet benden hep 1 adım önde :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

abi bu medeniyet benden hep 1 adım önde :bawling:
Sorma abi bak nasil satislari canlandirdim cektigim reklam filmiylen, benim yonetmen olmam lazimdi. Filmime de protesto adini koyardim! Porsche de alirdim kendine, ohhh mis

O degilde bu efendi besiktas olayinda tren kacmasin hemen fendi firmasiyla da bir anlasma imzalasin baskan.
E-Fendi diye internet magzasi acsin ustune

Çevrimiçi Necmi

bu uygulama gelirse en başta @Necmi abi dava açar  :bandit:
demek onlarda devir hakkı yok :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

Sorma abi bak nasil satislari canlandirdim cektigim reklam filmiylen, benim yonetmen olmam lazimdi. Filmime de protesto adini koyardim! Porsche de alirdim kendine, ohhh mis

O degilde bu efendi besiktas olayinda tren kacmasin hemen fendi firmasiyla da bir anlasma imzalasin baskan.
E-Fendi diye internet magzasi acsin ustune

medeniyetten 1 benden 2 adım öndesin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

demek onlarda devir hakkı yok :busted_cop:

medeniyet konusunda sen ne düşünüyorsun abi? röportaj sorusu gibi oldu  :D sahii ya röportaj demişken o köşe n'oldu reyting almadı mı ben seviyordum. senin röportajını özellikle bekliyordum @Necmi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yalçın Karadeniz disiplin kuruluna sevkedilmiş.

Ben borsaya açık bir şirketin borçları hakkında manipülasyon yapmaktan ötürü mahkemeye de verirdim, ama bu da olumlu.
Güzel haber.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı OrhanAker

medeniyet konusunda sen ne düşünüyorsun abi? röportaj sorusu gibi oldu  :D sahii ya röportaj demişken o köşe n'oldu reyting almadı mı ben seviyordum. senin röportajını özellikle bekliyordum @Necmi
Ben asıl mylife1903 abiyi bekliyordum ama yapılmadı.

Çevrimiçi Necmi

Bilmem orayla ben ilgilenmiyorum @COB ilgileniyordu görünmüyor bayağıdır.

Çevrimiçi Necmi

medeniyet dediğin şey tek dişi kalmış canavardır. Büyükler öyle söylüyor.
Ben mağara devri adamıyım :D  anlamam medeniyetten falan mutlak özgürlük taraftarıyım. @tangaz

Çevrimiçi murat

bu uygulama gelirse en başta @Necmi abi dava açar  :bandit:
yo necmi abi bu konuda dava açmaz aksine destek verir.maçtan günlerce önce yoklama alıyor.yeterli gerekçesi olmayanların necmi abiden çekeceği var. :D

Çevrimdışı RevivaL

Maçlar da başlasa artık bunaldım  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Maçlar da başlasa artık bunaldım  :bandit:
Yarın basket var

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı tangaz

Bilmem orayla ben ilgilenmiyorum @COB ilgileniyordu görünmüyor bayağıdır.

@COB arada görünüyor @Necmi abi kosova milli maçında falan

Çevrimdışı tangaz

Ben asıl mylife1903 abiyi bekliyordum ama yapılmadı.

mylife dostumun röportajını başta ben yedi düvel bekliyoruz  :D

Çevrimdışı OrhanAker

mylife dostumun röportajını başta ben yedi düvel bekliyoruz  :D
Okuması çok eğlenceli olacak :D ayriyetten abimizi daha yakından tanıyacağız tabii.

Çevrimdışı karakartal1313

Pazar günü maça gidemeyip kombinesini öğrenciye devretmek isteyen varsa talibim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

An itibari ile Portekiz 2-0 önde

Ronaldo : 2 Gol

Quaresma : 1 Asist :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 22:44:22 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sercan62

Pazar günü maça gidemeyecek birisinin kombinesine ben de talibim. Henüz Vodafone Arena'ya giremedim siftahı yapmış olurum:)Tabi ki devredecek varsa benden önce yaş olarak benden ufak olan karakartal1313 adlı kardeşime, daha sonra bir kişi daha bulunursa o da bana devrederse sevinirim:)

Çevrimdışı karakartal1313

Pazar günü maça gidemeyecek birisinin kombinesine ben de talibim. Henüz Vodafone Arena'ya giremedim siftahı yapmış olurum:)Tabi ki devredecek varsa benden önce yaş olarak benden ufak olan karakartal1313 adlı kardeşime, daha sonra bir kişi daha bulunursa o da bana devrederse sevinirim:)

abi öncelik senin olsun benim daha önce vodafone arenada maç izlemişliğim var sen siftahı yapacaksan öncelik senin olsun eğer odevreden olursa :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Üstteki iki mesaj için #EfendiBeşiktaş

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Alper1903

Efendi Beşiktaş sloganını ilk bakışta "sevinmek için sevmedik" tarzı loser slogan sandım ama içerik olarak güzelmiş  :ok:

Çevrimiçi mayguntr

Ben de Vodafone Arena siftah yapmak isteyen bir öğrenci olarak maça gitmeyecek birisinin, varsa fazladan kombinesine talibim :)

Çevrimdışı mylife1903

Iki sayfa yazi cikmiyor forumda nerede bu millet, nerede picamalarim

Nefret ediyorum milli maclardan, hep bir sitrez yok futbolcumuz sakatlanacak yok bisi olacak

Çevrimdışı tangaz

Iki sayfa yazi cikmiyor forumda nerede bu millet, nerede picamalarim

Nefret ediyorum milli maclardan, hep bir sitrez yok futbolcumuz sakatlanacak yok bisi olacak

geldim reis günaydın :)

Etiketler: