Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134505 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalçın Karadeniz disiplin kuruluna sevkedilmiş.

Ben borsaya açık bir şirketin borçları hakkında manipülasyon yapmaktan ötürü mahkemeye de verirdim, ama bu da olumlu.

Çevrimdışı firewater

2-3 sene sonra çok ama çok farklı noktalarda olacak..

Oynadığı takımı göz önüne alırsak böyle bir ihtimal var.

Çevrimdışı tangaz

alman tedrisatından geçerse ne ala, yoksa mental halini pek öyle görmedim ama daha çok erken...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

tolga zengin gene sakat mı ginlerle beraber salonda çalışıyormuş  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her milli maç arasında sakat o arkadaş :) Çok ama çok büyük tesadüf ama öyle :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Her milli maç arasında sakat o arkadaş :) Çok ama çok büyük tesadüf ama öyle :)

tahminimi yürüteyim; normal zamanda idmanlar kalabalık bu kaytarırken arada kaynıyor milli maç aralarında sayı azalıyor kaytardığında göze batacağı için sakatım ayağına yatıyor  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Çalışıyor muymuş?  :eyes

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tahminimi yürüteyim; normal zamanda idmanlar kalabalık bu kaytarırken arada kaynıyor milli maç aralarında sayı azalıyor kaytardığında göze batacağı için sakatım ayağına yatıyor  :D
Takım kaptanı adam kaytarır mı ama bu adam kaytarıyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Takım kaptanı adam kaytarır mı ama bu adam kaytarıyor :)

inşallah fabri kurtarıyor bizi bu tembel figürden. dediğin gibi kaptan her konuda arkadaşlarına liderlik etmeli...
mesela tayfur havutçu her idmana ilk gelir ve en son çıkan oyuncuya kadar beklermiş...

Çevrimdışı tangaz

bu arada c.tesi ermenistanın milli maçı var aras kadroda. oynayacak mı oynarsa nasıl oynayacak merak ediyorum

Çevrimdışı tuncaboylu

inşallah fabri kurtarıyor bizi bu tembel figürden. dediğin gibi kaptan her konuda arkadaşlarına liderlik etmeli...
mesela tayfur havutçu her idmana ilk gelir ve en son çıkan oyuncuya kadar beklermiş...

Kurtaracak abi.

Napoli maçını hasarsız atlatıp 2-3 maç daha iyi oynasın, Tolga artık salonda çalışır mı bilardo mu oynar bizi enterese etmez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rıza varken takımda sıkıysa idmanda çalışmasınlar :) Adam hepsinden fazla çalışırdı. Kaptan dediğin role model olmalı bizimkisi aşırı adam modeli :) 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Rıza varken takımda sıkıysa idmanda çalışmasınlar :) Adam hepsinden fazla çalışırdı. Kaptan dediğin role model olmalı bizimkisi aşırı adam modeli :)

baba hakkı varken rakip takımlar bile sıkıysa çalışmasınlar  :D

rivayete göre baba hakkı zamanında hakem rakip oyuncuya kırmızı kart verince dahi rakip oyuncu gelir ve baba hakkıdan selayet aldıktan sonra sahadan çıkarmış...

Çevrimdışı mylife1903

Muhammed demirciye takim arkadasi

Çevrimdışı mylife1903

Mac yok ya abi ondan. Hem yagmur falan yagiyordur
Ne gerek var islanipn usumeye

Terli terlinsoguk su icmesinde

Çevrimdışı tangaz

Muhammed demirciye takim arkadasi

bu çocuk ekstra süratli hızlı çabuk, mami de bunlar hiç olmadı Allah vergisi çalım yeteneği olan bi ufaklıktı sadece

Çevrimdışı tangaz

bu çocuk ekstra süratli hızlı çabuk, mami de bunlar hiç olmadı Allah vergisi çalım yeteneği olan bi ufaklıktı sadece

ekürim can dostum @mylife1903 la bak gene karşı karşıya geldik. gören görmeyene duyan duymayana deklare etsin  :bandit:

ilk deklarasyonu ben @sozkul abime yapayım

Çevrimdışı Orhan_

Ben borsaya açık bir şirketin borçları hakkında manipülasyon yapmaktan ötürü mahkemeye de verirdim, ama bu da olumlu.

Bugünün en güzel haberi. İhraç ederlerse tadından yenmez. 1 Yalçın Karadeniz, 2 Levent Erdoğan, 3 Celal Kolot, 4 Sağnak Yağmur Ateş Rüzgar Toprağı Bol Olsun.. Daha vardır ama bu isimleri duydukça asabım bozuluyor. Y.D nerde demeyin, onun klasmanı çok farklı.

Çevrimiçi Savaş

Nefret ediyorum şu milli aralardan. Şu turnuva grup maçlarını neden yaz dönemine getirmiyolar ki. Ayda bir milli ara bekliyoruz.

Sıkıştır bir ay icerisine tüm grup maçlarını olsun bitsin yani. Ben özledim arkadaş Beşiktaş'ı!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Büyük ihtimalle ihraç edilir sonuçta Divan kurulu başkanı sevk edilip cezasız dönerse yönetimin otoritesi sarsılır ve bunlar meydanı boş bulur Allah korusun. İnş kurtuluruz bundan ve olursa bu sene yönetimin en büyük başarısı olur.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mylife1903

Bugünün en güzel haberi. İhraç ederlerse tadından yenmez. 1 Yalçın Karadeniz, 2 Levent Erdoğan, 3 Celal Kolot, 4 Sağnak Yağmur Ateş Rüzgar Toprağı Bol Olsun.. Daha vardır ama bu isimleri duydukça asabım bozuluyor. Y.D nerde demeyin, onun klasmanı çok farklı.
Yd basip gittiginde bu yalcin karadenizin ne afralari tafralari vardi. Otomatik baskan oldu ya sanki secilmis baskan gibi havalardaydi. Baskanlarin arasjna resmini falan koymustu.
Besiktasli gecinip besiktastan gecinen insanlardan nefret ederim.

Çevrimdışı mylife1903

ekürim can dostum @mylife1903 la bak gene karşı karşıya geldik. gören görmeyene duyan duymayana deklare etsin  :bandit:

ilk deklarasyonu ben @sozkul abime yapayım
Hahaha yok abi ben iki aciklama yapsam mor hakkinda desteklersin.

Yahu kerimden ne fazlasi var. kerim bunun yasinda ayni sekilde yardiriyordu ne oldi. Bisi olmaz bu cocuktan. Teknigi iyi hizi var ama oyun akli sifir buyuk oyuncu hemen belli eder
Kendini.

Sergen sahada durdugunda hemen farki anlasiliyordu. Emre mor sahada durunca fransa liginden anadolu takimina gelmis fisek gibi genc zenci cocuklara benziyor. Dia vardi fbde haha o sinif.

Kendini gelistirebilir mi bilmem ben antrenor olsam bu fizikte cocugu antremana almam, benim antremanimda allah korusun biryeri kirilir bunun.
Oguzhanin saha gorusunun 10da1i yok bu cocukta.
Guclendikce hizi da azalacak, standart bidi bidi topcu iste.

Yusuf vardi bizde yasinden once cikan sonra her tarafa kiralik verdik
Tsli soner vardi

Bunun attigi calimlari bizim tayfurda atar ama tayfur uzun boylu ve yamuk bacaklinolmadigindan boyle estetik gozukmez. Mesela taliska atsin ayni calimlari boyle estetik gozukmez.
Ayni smaci yapan kisa boylu oyuncunun smac yarismasini kazanmasi gibi. Cunkum goruntu estetik efekt ayni.

Sevmiyorum ben boyle topculari.

Çevrimdışı tangaz

Hahaha yok abi ben iki aciklama yapsam mor hakkinda desteklersin.

Yahu kerimden ne fazlasi var. kerim bunun yasinda ayni sekilde yardiriyordu ne oldi. Bisi olmaz bu cocuktan. Teknigi iyi hizi var ama oyun akli sifir buyuk oyuncu hemen belli eder
Kendini.

Sergen sahada durdugunda hemen farki anlasiliyordu. Emre mor sahada durunca fransa liginden anadolu takimina gelmis fisek gibi genc zenci cocuklara benziyor. Dia vardi fbde haha o sinif.

Kendini gelistirebilir mi bilmem ben antrenor olsam bu fizikte cocugu antremana almam, benim antremanimda allah korusun biryeri kirilir bunun.
Oguzhanin saha gorusunun 10da1i yok bu cocukta.
Guclendikce hizi da azalacak, standart bidi bidi topcu iste.

Yusuf vardi bizde yasinden once cikan sonra her tarafa kiralik verdik
Tsli soner vardi

Bunun attigi calimlari bizim tayfurda atar ama tayfur uzun boylu ve yamuk bacaklinolmadigindan boyle estetik gozukmez. Mesela taliska atsin ayni calimlari boyle estetik gozukmez.
Ayni smaci yapan kisa boylu oyuncunun smac yarismasini kazanmasi gibi. Cunkum goruntu estetik efekt ayni.

Sevmiyorum ben boyle topculari.

kafalar paralel çalışıyor diyorum ama anlatamıyorum aksini iddia edenlere abi fitbolcu dediğin sizelı olacak 185den aşağısını sevmiyorum bende mesela ben zamanında top oynarken uzun kalıyordum takıma göre önce sağ açık başlamıştım metine olan sevgimden sonra baktılar hayvan gibi kafaya çıkıyorum santrafora koydular kafayla sokuşturmaya başladım ardından yaş büyüyüp yeteneklerin sınırlı olduğu ortaya çıkınca da stoperde marcello gibi topluyordum havadan bildiğin top geçer adam geçmez misali tekme tokat havada yanii tekme yiyenlerede sende bana at kız maçımı bu derdim ama şimdi bana sorsan modern fitbola göre kısa buluyorum kendimi yada alt limitteyim

Etiketler: