Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134414 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi balo geleydi 22 maç 32 gol rakamları ile yardırırdı kalan 12 maçta da cenk menk 10 gol atardı yeterdi o da bize
30 gol 10 asist 20 sarı 8 kırmızı gibi bir istatistikle ligi bitirirdi abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

devre arası kanat transferine hazır olun. töre ya da bir başkası...
Töre yüksek ihtimal dönecek abi...

Çevrimdışı tangaz

30 gol 10 asist 20 sarı 8 kırmızı gibi bir istatistikle ligi bitirirdi abi

yok be ne 8i abicim dünyada 8 kırmızı gören adam yok. geçen sene alexise de öyle dendi alakası olmadığını görmüştük en fazla 3 kırmızı görürdü...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

KERIM FREI : Onu bu forumda benim kadar savunan ve ondan benim kadar buyuk beklenti icinde olan yoktur

Her zaman takimin en iyi kanat oyuncusu olarak gördüm ama geldiğimiz noktaya bakinca yanildigimi görüyorum

Bu cocuk ya her mac oynatilip kendini gelistirmesi sağlanacak yada Kiralanacak baska turlu olmaz , Kulubede oturtarak hem ona zarar veriyoruz hemde biz verim alamıyoruz

Benim fikrim Turkiye de Basaksehir veya Osmanliya

Avrupa da Hollanda ligi ne kiralanmasi yönünde ozellikle Hollanda liginde buyuk isler yapacağını ve tam ona uygun bir lig oldugunu ve yeteneklerini segileyebilecegi bir lig olduğunu düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 13:31:26 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

O değilde MP'yi o kadar gömdünüz Veli 1.5 yıldır falan top oynamıyor ona laf yapan adam yok  :D

Çevrimdışı mylife1903

O değilde MP'yi o kadar gömdünüz Veli 1.5 yıldır falan top oynamıyor ona laf yapan adam yok  :D
veli iyidir yahu
bak efendi cocuk sozlesmesini dondurdu onun durumunda ismail ve pektemek olaydi catir catir alirdi o maasin yarisini.

yazik oldu cocuga gecen sezon kupa maclarindaki haline cok uzulmustum, butun kaslari erimis, incecik kalmis. belki bomba gibi doner velican yahu umudum var ondan yok olmadi yollar ayrilmali

Çevrimdışı tangaz

veli oynadığı dönemlerde yeteneklerini sahaya yansıtırdı mp yada iso gibi sıvayıp bırakmazdı o nedenle de kredisi yüksek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

veli iyidir yahu
bak efendi cocuk sozlesmesini dondurdu onun durumunda ismail ve pektemek olaydi catir catir alirdi o maasin yarisini.

yazik oldu cocuga gecen sezon kupa maclarindaki haline cok uzulmustum, butun kaslari erimis, incecik kalmis. belki bomba gibi doner velican yahu umudum var ondan yok olmadi yollar ayrilmali

Bildiğim kadarıyla hala kazanıyor abi dondurulma sebebi kadrodan çıkması galiba

Çevrimdışı tangaz

müthiş bir atasözü buldum :

"Bir kadının memnun oldum dediği tek yer, tanışma faslıdır."  :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

veli oynadığı dönemlerde yeteneklerini sahaya yansıtırdı mp yada iso gibi sıvayıp bırakmazdı o nedenle de kredisi yüksek

MP ilk geldiğinde iyiydi ya seviyordum adamı  :D Veli'de ilk geldiğinde kanat olarak almıştık sonra baktık olmayacak bu orta sahada koşsun diye oraya evrildi  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

abi balo geleydi 22 maç 32 gol rakamları ile yardırırdı kalan 12 maçta da cenk menk 10 gol atardı yeterdi o da bize

Balotelli çok skorer bir adam değil, hatta kabız dönemine geldiğinde tüm sezonu boş geçirdiği bile oluyor.

Yani Balotelli gelseydi, 3. maçta onu gömmeye başlardınız bence. :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Bildiğim kadarıyla hala kazanıyor abi dondurulma sebebi kadrodan çıkması galiba

bende devre arasına dek donduruldu die biliyorum senin dediğin şey için dondurmaya gerek yok ki esame listesinde bildirmemen yeterli...

Çevrimdışı tangaz

Balotelli çok skorer bir adam değil, hatta kabız dönemine geldiğinde tüm sezonu boş geçirdiği bile oluyor.

adam şuan dünyanın en verimli golcüsü 3 maçta 5 gol mü ne atmış öle bi haber vardı geçen gün  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

adam şuan dünyanın en verimli golcüsü 3 maçta 5 gol mü ne atmış öle bi haber vardı geçen gün  :bandit:

270 dk.dan daha küçük bir zaman dilimi olan 258 dk.da 5 gol atmış  :D @tuncaboylu

Çevrimdışı firewater

@tangaz

Bu Emre Mor'u çözdünmü 10dakikada? Yorumunu merak ettim valla.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben hiç istemedim yalan yok ama bitiricilik konusunda bizimkinden iyi. İş disiplini yüksek bir Aboubakar'ı Balotelli'ye tercih ederim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Futbol anlık hesaplanmaz yalnız, sezonluk hesaplanır.

Adam 9 senede 70 lig golü atabilmişti bu seneye kadar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben hiç istemedim yalan yok ama bitiricilik konusunda bizimkinden iyi. İş disiplini yüksek bir Aboubakar'ı Balotelli'ye tercih ederim..

Balotelli'nin gelmesini en çok isteyenlerden biriydim, konu başka.

O da Mario Gomez'den çok farklı bir adam, son vuruştan ziyade oyunun farklı yerlerinde boy gösteriyor.

O yüzden 3-4 maçı boş geçirdiğinde onu da gömerdi buradaki tayfa.

Hele oyundan alınırken Şenol Güneş'e trip atarsa ya da maç sonunda Atiba'yla tartışırsa, kemiklerini bulamazdık.

Çevrimdışı tangaz

@tangaz

Bu Emre Mor'u çözdünmü 10dakikada? Yorumunu merak ettim valla.

emre morun inanın 10 dk.sını seyretmedim henüz. genel izlenimlerimi sorarsanız şayet aşırı şımarık ve disiplinsiz son dk.da frikiği atması facia hakeme sürekli diklenmesi facia adamın tipi karikatür gibi olduğu için sevimli geliyor şimdilik yakında kartları görmeye başlar şayet gol vuruşu çalışır ve bu konuda aşama kat ederse çocuk okur aksi halde kaybolur... @firewater
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 14:04:22 tangaz ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu arada dün Hakan Çalhanoğlu'nun penaltısını çok beğendim, mükemmel atılmıştı.  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada dün Hakan Çalhanoğlu'nun penaltısını çok beğendim, mükemmel atılmıştı.  :bandit:

:D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

270 > 258
5>0

:bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı firewater

emre morun inanın 10 dk.sını seyretmedim henüz. genel izlenimlerimi sorarsanız şayet aşırı şımarık ve disiplinsiz son dk.da frikiği atması facia hakeme sürekli diklenmesi facia adamın tipi karikatür gibi olduğu için sevimli geliyor şimdilik yakında kartları görmeye başlar şayet gol vuruşu çalışır ve bu konuda aşama kat ederse çocuk okur aksi halde kaybolur... @firewater

Banada Kerimden hallice geldi. Keriminim bitık daha iyi adam geçeni, bitık daha kötü topa vuranı.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Banada Kerimden hallice geldi. Keriminim bitık daha iyi adam geçeni, bitık daha kötü topa vuranı.
2-3 sene sonra çok ama çok farklı noktalarda olacak..
Korku akıl katilidir.

Etiketler: