Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135645 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Bugünün en güzel haberi. İhraç ederlerse tadından yenmez. 1 Yalçın Karadeniz, 2 Levent Erdoğan, 3 Celal Kolot, 4 Sağnak Yağmur Ateş Rüzgar Toprağı Bol Olsun.. Daha vardır ama bu isimleri duydukça asabım bozuluyor. Y.D nerde demeyin, onun klasmanı çok farklı.

Dün Levent Erdoğan'ın yorumu vardı yasaklı sitede, "Geniş kadro Beşiktaş için iyidir" demişti.

Aman yarabbi, o eski Levent Erdoğan'dan eser yok. Beşiktaş hakkında konuşurken son 3 yıldır ilk defa iyi kelimesini kullandı adam.

"Ölecek mi acaba. Zaten bir gözünün nereye baktığı belli değildi, heralde toprağa bakmaya başladı." demeye kalmadan, Yalçın Karadeniz'in haberi geldi.

Belli ki o da hissetmiş bir yerlerinde İhraç korkusunu.

Bunlar böyle de kaypak adamlar işte.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Emre Mor ve Kerim Freinin oyun stilleri ve Bireysel özellikleri birbirine cok benziyor hatta birebir ayni

Emre mor u bir kac mac izleyen her Beşiktaşlı eminim bu şekilde düşünmüştür

Emre Bir tik daha hizli ve Oyun akli birz daha iyi Kerimden , Şutları ise ikisininde cok kötü

Emrenin Sansi herkesin de belirttiği gibi Dortmund gibi futbolcu yetistirme ve geliştirme Fabrikasin da egitim alması

Iste bende tam bu yuzden Israrla Kerimin 1 yil boyunca düzenli oynayabilecegi bir HOLLANDA takimina kiralanmasını istiorum :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Emre Mor ve Kerim Freinin oyun stilleri ve Bireysel özellikleri birbirine cok benziyor hatta birebir ayni

Emre Bir tik daha hizli ve Oyun akli birz daha iyi Kerimden , Şutları ise ikisininde cok kötü

Emrenin Sansi herkesin de belirttiği gibi Dortmund gibi futbolcu yetistirme ve geliştirme Fabrikasin da egitim alması

Iste bende tam bu yuzden Israrla Kerimin 1 yil boyunca düzenli oynayabilecegi bir HOLLANDA takimina kiralanmasını istiorum :tabe:

bence de kerim hollandaya 1 yıl kiralık gitmeli oldu oldu olmazsa da teşekkür edip yollanmalı. bence kerimin gol vuruşu da golü koklaması da mordan iyi. mor mesela çalımı atıp çizgiye inip penaltı noktasına topu çıkarıyor özetlerde gördüğüm kadarıyla ama hep rakibe gitmiş pasları kötü die izlenim veriyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı panic13

tolga zengin gene sakat mı ginlerle beraber salonda çalışıyormuş  :alala:

Aşırı adamlıktan dolayı salondaki halterlere güç aşılıyo.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Telefon kapak ve profil fotosu yapmak isteyenler icin

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aşırı adamlıktan dolayı salondaki halterlere güç aşılıyo.

Çevrimdışı firewater

Kerimin son vuruşları ve gol noktalarına koşuları emreden çok daha iyi. Diğer söylediklerine aynen katılıyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Kerim>emre bizde diye çağrılmıyor ingilterede olsa ooo süperrr yıldız olmuştu manşetleri süslüyodu. Şimdi kimse yüzüne bakmıyor. Bu fatih terim olduğu sürece ne ozan nede emre kesik yer.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

"Çalhanoğlu sol kenarda ya da 4-4-2'nin kanatlarında oynayamaz demek" ezber yorumdur. Leverkusen'de Aranguiz - Kampl merkez ikilisinin oynadığı aynı formasyonda 4-4-2'nin sol kanadını oynadı. Farklılık tamamen geometri bilmekten geçiyor. Milli takım doğru ellere emanet edilmedikçe potansiyel aralığı yüksek oyuncuların tamamı bu yapı içinde yok olmaya devam edecek.

Çevrimdışı atalay

Caner dün agresyon ve itirazın dozajını yükseltmiş olabilir; lakin saha içinde sürekli kavga etmesi oyun içinde aktif olmasına ve takımı ateşlemesine sebebiyet veriyor. Hem oyuncu bundan besleniyor hem de hakemin maç içerisindeki takdir haklarını etkiliyor. Motivasyon kaynağı bu.

"Çalhanoğlu sol kenarda ya da 4-4-2'nin kanatlarında oynayamaz demek" ezber yorumdur. Leverkusen'de Aranguiz - Kampl merkez ikilisinin oynadığı aynı formasyonda 4-4-2'nin sol kanadını oynadı. Farklılık tamamen geometri bilmekten geçiyor. Milli takım doğru ellere emanet edilmedikçe potansiyel aralığı yüksek oyuncuların tamamı bu yapı içinde yok olmaya devam edecek.
Kimi düşünüyorsun yerlilerden

Aykut , Ersun , Akçay veya bir baskasi ?
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 17:17:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı atalay

Kimi düşünüyorsun yerlilerden
Aykut , Ersun , Akçay ?

Önce ülke futbolundan Terim'in izi silinmeli. Ardından mantalite değişmeli. İsimlere sonra bakılır.

Çevrimdışı tangaz

Önce ülke futbolundan Terim'in izi silinmeli. Ardından mantalite değişmeli. İsimlere sonra bakılır.

paratore ülkenin yansıması adeta; huzursuzluktan beslenmek, sistemsizlik, kaos...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim taraftar ceza aldığında biletinin satılmasına tepki gösteriyor ya, bu haberi onlarla paylaşmak lazım.

http://www.fanatik.com.tr/2016/10/07/deplasmana-gitmeyen-taraftara-bir-yil-ceza-1256127

Adam bilet aldığı ve kulübe haber vermeden gitmediği deplasman maçından ötürü 12 ay ceza almış.

Bunu bizim başkan görüp iç sahada uygularsa şaşırmam.  :evillol: :evillol:

Biletini devretmeyen ve maça gitmeyen taraftara ceza gelebilir.  :)

Bizim taraftar ceza aldığında biletinin satılmasına tepki gösteriyor ya, bu haberi onlarla paylaşmak lazım.

http://www.fanatik.com.tr/2016/10/07/deplasmana-gitmeyen-taraftara-bir-yil-ceza-1256127

Adam bilet aldığı ve kulübe haber vermeden gitmediği deplasman maçından ötürü 12 ay ceza almış.

Sakin biri bunu Baskana okutmasın ulan biz kactikca birileri Aklina girmeye çalışıyor adamin :bandit:

Sil bunu abi aman haa

Çevrimdışı tangaz

bu uygulama gelirse en başta @Necmi abi dava açar  :bandit:

Haklisin

Sadece bağırarak cagirarak , Egosunu tatmin ederek , Butun taktik strateji ve bilgisi GAZ vermek olan bir adam bu Ulkede Imparator ilan edildi , Adi statlara verildi..

Çevrimdışı mylife1903

paratore ülkenin yansıması adeta; huzursuzluktan beslenmek, sistemsizlik, kaos...
@tangaz reis

Cok yasli ama bir okadar genc ve cok cok akilli bir cinli diyor ki

'Hanji nayiha huy, kanzisu nahotarama dusikina' yani layik oldugun sekilde yonetilirsin

Çevrimdışı tangaz

@tangaz reis

Cok yasli ama bir okadar genc ve cok cok akilli bir cinli diyor ki

'Hanji nayiha huy, kanzisu nahotarama dusikina' yani layik oldugun sekilde yonetilirsin

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı mylife1903

Haklisin

Sadece bağırarak cagirarak , Egosunu tatmin ederek , Butun taktik strateji ve bilgisi GAZ vermek olan bir adam bu Ulkede Imparator ilan edildi , Adi statlara verildi..
Adi yasarken stadlara verilen hangi kisiler nerden bakabiliriz @tuncaboylu goreve

@tuncaboylu gorevin, tabiki kabul edersen
Adi, yasarken stadlara ve baska gozonunde yapilar ve ya kurumlara verilen kisileri arastirmak
Arastirma sonucunu bu forumda aciklamak, kaynaklarini istedigin gibi kullanabilirsin
Gorev sirasinda sen ve arkadaslarindan yakalanacak ve banlanacaklar olursa herzamanki gibi eylemlerinizden habersiz oldugumuzu aciklayacagiz,
Unutmadan, ah cakmagimi unutmusum balkona cikarken, ha bu diskte kendi kendini yok edecek herzamanki gibi
Iyi sanslar
@tuncaboylu

Çevrimdışı tangaz

Adi yasarken stadlara verilen hangi kisiler nerden bakabiliriz @tuncaboylu goreve

@tuncaboylu gorevin, tabiki kabul edersen
Adi, yasarken stadlara ve baska gozonunde yapilar ve ya kurumlara verilen kisileri arastirmak
Arastirma sonucunu bu forumda aciklamak, kaynaklarini istedigin gibi kullanabilirsin
Gorev sirasinda sen ve arkadaslarindan yakalanacak ve banlanacaklar olursa herzamanki gibi eylemlerinizden habersiz oldugumuzu aciklayacagiz,
Unutmadan, ah cakmagimi unutmusum balkona cikarken, ha bu diskte kendi kendini yok edecek herzamanki gibi
Iyi sanslar
@tuncaboylu

abi balkon+çakmak demişken bizim kışın balkona çıkarken dötümüz donuyor burda siz nasıl bir çözüm geliştirdiniz bu hususta @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

abi balkon+çakmak demişken bizim kışın balkona çıkarken dötümüz donuyor burda siz nasıl bir çözüm geliştirdiniz bu hususta @mylife1903
Abi onceleri 100gr kanyak iciyordum oyle balkona cikiyordum, sonra bu olay kisir donguye donguruluruldutturuldu. Nasil? Soyle, 100gr kanyak icince icim isiniyor ama sigara sarfiyatim iki katina cikiyor, ikinci sigarayi icince bir daha kanyak istiyorsun, bir 100gr daha sonra sigara karesi seklinde artiyor 4 sigara icince hem donuyorsun hem daha cok kanyak sarfiyati oluyor boylece. Sise ve paket bitene kadar bir dongu sonra zatureden hastane hem sigara hem de alkol alamiyorsun.
Abi giyinmek iskence oldugundan bizim buralarda da cok siki yangin kanunlari oldugu icin ki yangin gormedim ama denetlemesini cok gordum umuma acik balkonda yangin merdiveni var hemi de isitmali kisin orayi ofise ceviriyorum. Bazen altlat ve ustkkattan komsular da geliyor bizim karisini balkondan atamayanlat kulubu oluyor orasi. Bazen cilingir sofrasini bile aciyoruz.

Çevrimdışı tangaz

Abi onceleri 100gr kanyak iciyordum oyle balkona cikiyordum, sonra bu olay kisir donguye donguruluruldutturuldu. Nasil? Soyle, 100gr kanyak icince icim isiniyor ama sigara sarfiyatim iki katina cikiyor, ikinci sigarayi icince bir daha kanyak istiyorsun, bir 100gr daha sonra sigara karesi seklinde artiyor 4 sigara icince hem donuyorsun hem daha cok kanyak sarfiyati oluyor boylece. Sise ve paket bitene kadar bir dongu sonra zatureden hastane hem sigara hem de alkol alamiyorsun.
Abi giyinmek iskence oldugundan bizim buralarda da cok siki yangin kanunlari oldugu icin ki yangin gormedim ama denetlemesini cok gordum umuma acik balkonda yangin merdiveni var hemi de isitmali kisin orayi ofise ceviriyorum. Bazen altlat ve ustkkattan komsular da geliyor bizim karisini balkondan atamayanlat kulubu oluyor orasi. Bazen cilingir sofrasini bile aciyoruz.

medeniyet işte bu yaa bizim yangın merdivenleri erzak+bisiklet deposu olarak kullanılıyor. düşündüm de aslında bisikletin arka tekerini askıya alacak bi demir yaptırsam yangın merdiveninde dumanlanırken bir yandan da pedal çevirsem spor yapmış olurmuyum ve bu bir inovasyon sayılır mı  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

bu uygulama gelirse en başta @Necmi abi dava açar  :bandit:
Dava açacak bir şey yok, gitmeyeceğin maçın biletini kulübe devredeceksin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Dava açacak bir şey yok, gitmeyeceğin maçın biletini kulübe devredeceksin.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence de yok  :bandit:

Etiketler: