Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134615 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Milli takımın başına geçen bir tane Beşiktaş'lı teknik direktör söyler misiniz?
Turk futbol tarihinde galiba 2 maca cikilmis besiktasli teknik direktorlerle. Gecen sezon vardi bir yazi ama bulamadim simdi telefonda.

Mustafa denizli demesin kimse
Iki teknik direktor olmus besiktasli kokenli

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada çağlar söyüncüyü oynatması gerekirken baltayı oynattı onu da atlamamak gerek...
Net kötü stoper havadan çok iyi değil, ayakta vasat, ağır birde ama G4saraylı....

Çevrimdışı tangaz

Evet, en azından bu konuda bir farkındalık oluşturulmalı.

Atalay olmasa, bizim bile haberimiz olmayacaktı.

bizim yönetimlerden cacık olmaz bu hususlarda yeni konseptimiz efendilik ya. efendilikle pısırıklık arasındaki çizgiyi bir ayırt edebilsek çok şey yapacağız da...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Net kötü stoper havadan çok iyi değil, ayakta vasat, ağır birde ama G4saraylı....

bakma ligde kötü hücum performansları karşısında stoperimsi die geçiniyor işte koyun keçi çelebi addulmuttalip hikayesi hesabı. adamın zaten iyi oynadığı tek büyük maçlar beşiktaş maçlarıydı bize karşı herkes dopingli zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim yönetimlerden cacık olmaz bu hususlarda yeni konseptimiz efendilik ya. efendilikle pısırıklık arasındaki çizgiyi bir ayırt edebilsek çok şey yapacağız da...

O zaman sosyal medyaya ve taraftara iş düşecek.

Yönetim kötü olmak istemiyorsa, medyadaki Beşiktaşlı ya da tarafsız spor yazarlarını uyarmak lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

O zaman sosyal medyaya ve taraftara iş düşecek.

Yönetim kötü olmak istemiyorsa, medyadaki Beşiktaşlı ya da tarafsız spor yazarlarını uyarmak lazım.
Hiç bir etki yaratmaz, ağlak olan adımız bir üst seviyeye çıkar, yönetimin ses çıkarmıyor sen ne ağlıyorsun demezler mi adama. Bu devran böyle devam eder..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Milli takımın başına geçen bir tane Beşiktaş'lı teknik direktör söyler misiniz?

Yalnız gözden kaçırmamanız gereken bir nokta var:

Ben A Milli takımın başına geçsem, bir tane Beşiktaşlı oyuncu almam.

O sene kimle çekişiyorsak, tüm takımı onun oyuncularıyla doldururdum.

Hele böyle İzlanda Ukrayna gibi maçlarda kaçırmazdım bu fırsatı.

Çevrimdışı tangaz

Hiç bir etki yaratmaz, ağlak olan adımız bir üst seviyeye çıkar, yönetimin ses çıkarmıyor sen ne ağlıyorsun demezler mi adama. Bu devran böyle devam eder..

#EfendiBEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

çok fenasın waryaa  :fkr:

Çevrimdışı tangaz

neyse yaa sallayın paratore ve saz arkadaşlarını...

bugün kimi gömüyoruz ondan haber verin, @Serhat Akkaya var mı bi önerin  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abu'yu askıya aldık sezon arasına kadar.
Veli'nin sözleşme donduruldu onu askıya aldık.
GG'yi dün gömdük biraz.
Cenk gömüldü dün ve bu sabah biraz
Panic Tolga'yı her gün gömüyor.

Marcelo'yu gömebiliriz, çok sakar bir adam, baskı anında panikliyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abu'yu askıya aldık sezon arasına kadar.
Veli'nin sözleşme donduruldu onu askıya aldık.
GG'yi dün gömdük biraz.
Cenk gömüldü dün ve bu sabah biraz
Panic Tolga'yı her gün gömüyor.

Marcelo'yu gömebiliriz, çok sakar bir adam, baskı anında panikliyor..

bana sakatlık durumları hariç gökhan zanı çağrıştırıyor

Çevrimdışı mylife1903

Tali$$$$$$$kaaa

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 + Olcay + Kerim :bandit:

Bizde malzeme bitmez :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siz bunu eğlence olarak görüp Beşiktaş forumunda yapıyosanız renkliler neler yapmaz?

Bence artık abartmanın da ötesine geçiyosunuz abiler..

Dün ekşi'de ne fatih terim, ne de diğer oyuncular konuşuluyodu. Caner ve Cenk konuşuluyodu. Siz de üzerine mum dikmekten çekinmiyosunuz.

Burda bir sürü genç arkadaş var dediklerinizi ciddiye alıp "harbiden lan" diyip biraz da abartarak ordan burdan kendi oyuncumuza sallayacak.

Bence biraz tutun kendinizi.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Q7 + Olcay + Kerim :bandit:

Bizde malzeme bitmez :D

bak kerim çok mantıklı bir öneri gibi geldi bana  :D

Çevrimdışı tangaz

Siz bunu eğlence olarak görüp Beşiktaş forumunda yapıyosanız renkliler neler yapmaz?

Bence artık abartmanın da ötesine geçiyosunuz abiler..

Dün ekşi'de ne fatih terim, ne de diğer oyuncular konuşuluyodu. Caner ve Cenk konuşuluyodu. Siz de üzerine mum dikmekten çekinmiyosunuz.

Burda bir sürü genç arkadaş var dediklerinizi ciddiye alıp "harbiden lan" diyip biraz da abartarak ordan burdan kendi oyuncumuza sallayacak.

Bence biraz tutun kendinizi.

hep Beşiktaşsızlıktan Yusuf, iyi yapmışlar cenk ve caner konusunda bence milli takıma oyuncu vermemeliyiz...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hep Beşiktaşsızlıktan Yusuf, iyi yapmışlar cenk ve caner konusunda bence milli takıma oyuncu vermemeliyiz...
Bence de terim gidene kadar böyle yapılmalı abi, terimin yerinede  aykut kocaman gelse daha iyi olur gibi adamın en azından taktik bilgisi ve planı var

Çevrimdışı cursedofdragon

Bence de terim gidene kadar böyle yapılmalı abi, terimin yerinede  aykut kocaman gelse daha iyi olur gibi adamın en azından taktik bilgisi ve planı var

ersun yanal gelmeli milli takımın başına ts'de ruh yok o yüzden kötü orda.

Milli takımın başına geçsin full hücum oynuyalım.

Evet Arkadaşlar Tek tek oyuncu gommek ve eleştirmek yerine genel olarak bir elestiri yapalim :busted_cop:

Mevcut Kanat oyuncularimiz QUARESMA - OLCAY - KERIM in aşırı formsuz olmalari nedeni ile Kanat organizayonlarinda Ciddi sıkıntılar yaşıyoruz

Hal boyle iken ARAS in Hic süre alamamasi hepimizi Ciddi şekilde düşündürüyor , Bu cocugun kalitesini ve potansiyelini hepimiz biliyoruz ve artik sahalarda gormek istiyoruz

QURESMA : Geçen sezona oranla baktığımızda Ciddi sekilde düşüşte , Daha bireysel oynuyor ve cok top kaybi yapıyor , Gecen sezon daha Derli toplu ve takim oyununa yatkin oynuyordu

Artik eski cabuklugunda ve Hızında degil bu nedenle FIZIGI ile oynuyor bu nedenle artik surekli çalıma girmeyi birakmali ve Pas aliskanligi edinmeli boylece cok daha tehlikeli bir oyuncu haline gelecek

Ayrica Gecen sezonunda ilk 6-7 haftasina da kotu baslamis ve yedek kulübesine mahkum olmustu daha sonra ise gosterdigi perfomansla formasini almıştı , Yine oyle olmasini umuyorum

Yönetim ve Hoca tarafindan ciddi sekilde uyarilmali ve 1-2 maca kulubede baslatilmali bu ona yetecektir

Çevrimdışı tangaz

Evet Arkadaşlar Tek tek oyuncu gommek ve eleştirmek yerine genel olarak bir elestiri yapalim :busted_cop:

Mevcut Kanat oyuncularimiz QUARESMA - OLCAY - KERIM in aşırı formsuz olmalari nedeni ile Kanat organizayonlarinda Ciddi sıkıntılar yaşıyoruz

Hal boyle iken ARAS in Hic süre alamamasi hepimizi Ciddi şekilde düşündürüyor , Bu cocugun kalitesini ve potansiyelini hepimiz biliyoruz ve artik sahalarda gormek istiyoruz

QURESMA : Geçen sezona oranla baktığımızda Ciddi sekilde düşüşte , Daha bireysel oynuyor ve cok top kaybi yapıyor , Gecen sezon daha Derli toplu ve takim oyununa yatkin oynuyordu

Artik eski cabuklugunda ve Hızında degil bu nedenle FIZIGI ile oynuyor bu nedenle artik surekli çalıma girmeyi birakmali ve Pas aliskanligi edinmeli boylece cok daha tehlikeli bir oyuncu haline gelecek

Ayrica Gecen sezonunda ilk 6-7 haftasina da kotu baslamis ve yedek kulübesine mahkum olmustu daha sonra ise gosterdigi perfomansla formasini almıştı , Yine oyle olmasini umuyorum

Yönetim ve Hoca tarafindan ciddi sekilde uyarilmali ve 1-2 maca kulubede baslatilmali bu ona yetecektir

devre arası kanat transferine hazır olun. töre ya da bir başkası...

OLCAY SAHAN : Inanilmaz düşüşte , Her gecen hafta daha da geriye gidiyor

Pas oyununa donmedigimiz sürece etkili olma sansi SIFIR

Pas oyunu oynamadigimiz zaman ve rakip tamamen kapali savunma oynadığı zaman Sahada Kayboluyor

Kesinlikle ve kesinlikle , OGUZHAN sahada olmadigi surece oynatilmamali , Oguzhan olmadigi zaman Sahada en ufak etkisi olmuyor , eger Ozi shada ise mutlaka oynamalı ikisi sahada olunca etkili oluyorlar

Çevrimdışı mylife1903

devre arası kanat transferine hazır olun. töre ya da bir başkası...
yonetim mumkunse transfer yapmasin abi, daha yenileri tam gomemeden yepisyeniler gelecek. sonra gomduklerimizi cikartacaz, tekrar gomecez derken bu transferler ile ilgilenmeye zaman yetmez.

alabiliyorsa baskan balotelliyi alsin devre arasi, kapayalim transferi. balo gelsin hem ebubekirjan kanatta oynar.

Çevrimdışı tangaz

yonetim mumkunse transfer yapmasin abi, daha yenileri tam gomemeden yepisyeniler gelecek. sonra gomduklerimizi cikartacaz, tekrar gomecez derken bu transferler ile ilgilenmeye zaman yetmez.

alabiliyorsa baskan balotelliyi alsin devre arasi, kapayalim transferi. balo gelsin hem ebubekirjan kanatta oynar.

abi balo geleydi 22 maç 32 gol rakamları ile yardırırdı kalan 12 maçta da cenk menk 10 gol atardı yeterdi o da bize

Etiketler: