Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135666 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu koca ülkede calhanoglunu kanat oynatacak bir tane adam var o da mili takimin basında valla

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kanat oyuncusunda olması gereken hiç bir özelliğe sahip değil Hakan ama ısrarla oynatıyor bu herif.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

aşırı adamlık enerjim çekildi @tangaz ım. Tolga Zengin'in ekşi suratını görmeyince bu gözler konsantre olamıuyorum. Unutmayın ki gücün en büyük kaynağı öfkedir.

Bakınız, anakin skywalker daha sabi sübyan üken master Qui gon Jinn tarafından fizan çöllerinde keşfedilmiştir. Daha yeşil bızdık master Yoda'nın karşısına çıktığında "yav Qui kardeş, master jedi olmuşsun ama adam olamamışsın, yav sen de hiç güç, his falan kalmamış mıdır? Yav bu çocuğun bizim alayımızı laciverde boyayacağı ortada? Sen bunu nasıl anlamazsın kerkenez?" şeklinde azarlansa dahi bizim saf Qui Gon Jinn "yav olur mu master yoda? Sizde osuruhtan nem gapıyonuz. Bu çocuk büyüyecek, adam olacak, artık galaksi konseyi topraklarında kan değil çiçekler açacak bu çocuk sayesinde, ben kefilim" şeklinde kefil olmuştur. Sonra bu anakin darth vader olup hepsinin totosunu kesince morardılar da artık geçmiş olsun.

burada qui gon: Önder Özen, anakin: Tolga Zengin, Master Yoda: Fikret Orman olarak düşünebiliriz. Öyle çöktü takımın üzerine kabus gibi, işte bizde gücün karanlık tarafından gelen enerji ve öfke ile aşırı adamlıktan besleniyoruz. bugün başım ağrımıyor, enerjim düşük. Bana öfke lazım.

en unutamadığım sahnedir; biliç kampta otel lobisinde bir masacıkta oturuyor kahvesini yudumluyor mr.özen yanına geliyor tlf.da tolga zenginin imza atma görüntüsünü paylaşıyor transfer bitti gibisinden ikisi de sevinçle yumruklarını sıkıp ardından çak yapıyorlar falan.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bir kanat oyuncusunda olması gereken hiç bir özelliğe sahip değil Hakan ama ısrarla oynatıyor bu herif.

çünkü onun adı malPARAtore
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çünkü o terimin adamı en iyi oyuncunu kişisel hırslardan alma gel hakan çalhanoğlunu kanatta oynat volkan şen formda birde net bir şekilde onun oynaması lazım ve özel eleman ozanda her maç oynuyor, net bir şekilde kötü topçu adam...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çünkü onun adı malPARAtore
Hahaha çünkü onun ardında siyasi güçler var.  Yılmaz vural >Fato terim

Çevrimdışı mylife1903

su milli takimda yasananlar 1980 sonrasi yasananlara benzer.
benim adamim benden degil ayrimi vardir. kanunlar, kurallar hersey adamina gore isler
bu feto yapilanmasi gibi devlete degil ama futbola paralel bir teror yapilanmasidir

dusunun bu ozan tufanin necipten ne fazlasi var?
ama ozanin menejeri ftnin adami ve ozan parlatiliyor. 1994denb beri bu boyle. ikinci ligden vedatlari falan kadroya almalar bilmem ne

soyle dusunun necipi ornek olarak veriyorum, musa cagiran ya da mehmet guven oynayamaz mi ozanin yerine? oynarlar hemide daha eyi oynarlar.

ama onlar birinin adami degillerdir. simdi bu calinan sinav sorulari, kapasitesiz abuk sabuk heriflerin kazandiklari paralar, kurduklari sirketler, dolandirilan insanlar

simdi bu ozanin yerine 30 sefer musa cagiran milli olsaydi bu cocugun sozlesmesi iki kati boyuklukte olurdu. avrupaya transfer yapardi belki.

resmen goz gore gore bazi insanlarin hakki yeniyor, ekmegi ile oynaniyor

bizim kandirildik deme luksumuz yok arkadas, tepki verilmeli.

Çevrimdışı mylife1903

Hahaha çünkü onun ardında siyasi güçler var.  Yılmaz vural >Fato terim

tam bir her devrin adami.
mac sonrasi aciklamalarina baktim yemin ediyorum ingilterede falan licn ederler boyle adami. bizim millet korkuyor, turk insani neden boyle oldu anlayamiyorum, duzgun soru sormaya korkuyorlar, ulan en cok issiz kalirsin limon satar serefinle yasarsin. siz kaleminizi satiyorsunuz.

herkes birbirinden korkuyor, jurnalliyorlar birbirini ama bu ftyi jurnallayan yok

Çevrimdışı Serhat Akkaya

benim adamim benden degil ayrimi vardir. kanunlar, kurallar hersey adamina gore isler
bu feto yapilanmasi gibi devlete degil ama futbola paralel bir teror yapilanmasidir

ama ozanin menejeri ftnin adami ve ozan parlatiliyor. 1994denb beri bu boyle. ikinci ligden vedatlari falan kadroya almalar bilmem ne

soyle dusunun necipi ornek olarak veriyorum, musa cagiran ya da mehmet guven oynayamaz mi ozanin yerine? oynarlar hemide daha eyi oynarlar.

ama onlar birinin adami degillerdir. simdi bu calinan sinav sorulari, kapasitesiz abuk sabuk heriflerin kazandiklari paralar, kurduklari sirketler, dolandirilan insanlar

simdi bu ozanin yerine 30 sefer musa cagiran milli olsaydi bu cocugun sozlesmesi iki kati boyuklukte olurdu. avrupaya transfer yapardi belki.

Buna tepki verecek olan yönetimlerdir ama onlarda bu işin içinde olduğu için kimse ses çıkarmıyor çünkü herkes birbiriyle bir ilişki içerisinde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

bu arada ben Volkan Babacan'ı da beğenmiyorum. Bildiğin adamsızlıktan vasatlarla oynuyoruz. Allah'a şükür ki Almanya altyapısı var, orası olmasa bildiğin Malta, San Marino gibi falan olacağız.

Gerçi oradan da bize çöpler kalıyor, Tolga Ciğerci 2 yıldır Hertha'da kadroya giremiyordu, adam şu an ligin en istim üzerinde oyuncularından biri. Çok düşük kalitede bir ligimiz var. anca goy goy, kendimizi kandırmaca :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tam bir her devrin adami.
mac sonrasi aciklamalarina baktim yemin ediyorum ingilterede falan licn ederler boyle adami. bizim millet korkuyor, turk insani neden boyle oldu anlayamiyorum, duzgun soru sormaya korkuyorlar, ulan en cok issiz kalirsin limon satar serefinle yasarsin. siz kaleminizi satiyorsunuz.

herkes birbirinden korkuyor, jurnalliyorlar birbirini ama bu ftyi jurnallayan yok
Bir kulüp başkanı çıkıp sen neye göre oyuncu seçiyorsun diye eleştirse her şey çok daha farklı olur ama kimsede o yürek yok. Kendi oyuncularının haklarını savunamayan insanlar kulüp yöneticisi olmuş böyle bir mezbeleliğin içindeyiz varın gerisini siz düşünün.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2016, 10:47:18 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Buna tepki verecek olan yönetimlerdir ama onlarda bu işin içinde olduğu için kimse ses çıkarmıyor çünkü herkes birbiriyle bir ilişki içerisinde..

ters ilişki  :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bir kulüp başkanı çıkıp sen neye göre oyuncu seçiyorsun diye eleştirse her şey çok daha farklı olur ama kimsede o yürek yok..
Bence bu ülkenin çoğunda yürek yok bu düzene kimse sesini çıkarmaya cesaret edemiyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence bu ülkenin çoğunda yürek yok bu düzene kimse sesini çıkarmaya cesaret edemiyor...

Geçen senenin şampiyonundan 2 tane adam çağırıyorsun birisi zaten müzmin yedek üstelik aşırı formsuz bu nasıl bir mantıktır, fener şu an orta sıralar oynuyor takımın tamamı fenerlilerden oluşma, devletteki kültür burada da mevcut liyakatın hiç önemi yok mühim olan kimin adamı olduğun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ülke zaten düzenler ve düzülenler die ikiye ayrışmış durumda işin garip tarafı düzenler mutsuz düzülenler gayette mutlu  :alala:
hakkaten ters ilişki...

Çevrimdışı tuncaboylu

Bir kulüp başkanı çıkıp sen neye göre oyuncu seçiyorsun diye eleştirse her şey çok daha farklı olur ama kimsede o yürek yok. Kendi oyuncularının haklarını savunamayan insanlar kulüp yöneticisi olmuş böyle bir mezbeleliğin içindeyiz varın gerisini siz düşünün.

Bakın zeka testi sorusu size, X işaretli yere ne gelir?

Fatih Terim - Yıldırım Demirören - X

Hepsinin arkasında "Kim Olduğunu Bilirsin Sen" var, hiç bir kulüp tepki falan gösteremez o yüzden.

Kimse Musa Çağıran ya da Mehmet Güven için Lord Voldemort'la uğraşmak istemez.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen senenin şampiyonundan 2 tane adam çağırıyorsun birisi zaten müzmin yedek üstelik aşırı formsuz bu nasıl bir mantıktır, fener şu an orta sıralar oynuyor takımın tamamı fenerlilerden oluşma, devletteki kültür burada da mevcut liyakatın hiç önemi yok mühim olan kimin adamı olduğun.

@atalay demişti: A Milli Takıma gelene kadar, alt yaş gruplarına bakmak lazım önce.

Geçen Hırvatistan maçının haftasında 3 tane alt yaş grubundan hiç birine Beşiktaşlı oyuncu alınmadı.

Benfica'dan 11 tane yiyen Galatasaray'dan adamları dolduruyorlar, berabere kalan Beşiktaş'tan adam yok.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@atalay demişti: A Milli Takıma gelene kadar, alt yaş gruplarına bakmak lazım önce.

Geçen Hırvatistan maçının haftasında 3 tane alt yaş grubundan hiç birine Beşiktaşlı oyuncu alınmadı.

Benfica'dan 11 tane yiyen Galatasaray'dan adamları dolduruyorlar, berabere kalan Beşiktaş'tan adam yok.
İşte bunları dile getirmek lazım, sen dile getirmedikçe oyuncularının piyasa değeri artmıyor, avrupada bilinirlikleri azalıyor sen bir yöneticiysen elindeki tüm değerlerin haklarını korumak zorundasın, Avrupa Dünya şampiyonaları milli maçlar büyük öneme sahip ama biz şu dönemdeyken bile 2 tane adam anca gönderiyoruz onunda birisi yedek..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

evveliyatını bilmem ama çoşkun özarıdan beri böyledir bu durum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evveliyatını bilmem ama çoşkun özarıdan beri böyledir bu durum
Milli takımın başına geçen bir tane Beşiktaş'lı teknik direktör söyler misiniz?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte bunları dile getirmek lazım, sen dile getirmedikçe oyuncularının piyasa değeri artmıyor, avrupada bilinirlikleri azalıyor sen bir yöneticiysen elindeki tüm değerlerin haklarını korumak zorundasın, Avrupa Dünya şampiyonaları milli maçlar büyük öneme sahip ama biz şu dönemdeyken bile 2 tane adam anca gönderiyoruz onunda birisi yedek..

Oyuncuların değeri için alt yaş gruplarına değinmek lazım asıl, oralara tepki gösterirsen X'in tepkisini de almazsın çok.

Günümüzde A Milli Takım'da oyuncu değeri arttığına düşünmüyorum ben ve tüm milli takımlar için konuşuyorum bunu.

1996 finalinde biri bala 2 gol atan Bierhoff Avrupa piyasasını sallarken, Portekiz'i şampiyon yapan Eder'in yüzüne kisme bakmadı.

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla iyi bir transfer yapan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Bir tek Pelle geliyor aklıma, o da Çin'e gitti. En çok parlayanlardan biri olan Pazdan'ı bile almadı kimse.

O yüzden alt yaş gruplarına oyuncu sokmaya odaklanmalıyız bence, A Milli Takım'ı sallayan yok zaten Avrupa piyasasında.

Çevrimdışı tangaz

Oyuncuların değeri için alt yaş gruplarına değinmek lazım asıl, oralara tepki gösterirsen X'in tepkisini de almazsın çok.

Günümüzde A Milli Takım'da oyuncu değeri arttığına düşünmüyorum ben ve tüm milli takımlar için konuşuyorum bunu.

1996 finalinde biri bala 2 gol atan Bierhoff Avrupa piyasasını sallarken, Portekiz'i şampiyon yapan Eder'in yüzüne kisme bakmadı.

Avrupa Şampiyonası'nda gösterdiği performansla iyi bir transfer yapan oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Bir tek Pelle geliyor aklıma, o da Çin'e gitti. En çok parlayanlardan biri olan Pazdan'ı bile almadı kimse.

O yüzden alt yaş gruplarına oyuncu sokmaya odaklanmalıyız bence, A Milli Takım'ı sallayan yok zaten Avrupa piyasasında.

oradan ekmek çıkar çıkmasına da ancak bursa vb gibi anadolu takımlarına çıkar bknz. enes ünal gibi. büyük takımlarda böle potansiyelli genç oldu mu o bizim geleceğimiz mottosuyla dawranıldığı için genç oyuncular satılmaz sonra o çocuklar 24 yaşına geldiğinde hala daha çok genç der dururuz...

Çevrimdışı tangaz

bu arada çağlar söyüncüyü oynatması gerekirken baltayı oynattı onu da atlamamak gerek...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu arada çağlar söyüncüyü oynatması gerekirken baltayı oynattı onu da atlamamak gerek...
Bizim yönetimin a takımı geçtim alt yaş gruplarıyla ilgili tek bir kelam bile etmemesi gerçekten çok düşündürücü.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

oradan ekmek çıkar çıkmasına da ancak bursa vb gibi anadolu takımlarına çıkar bknz. enes ünal gibi. büyük takımlarda böle potansiyelli genç oldu mu o bizim geleceğimiz mottosuyla dawranıldığı için genç oyuncular satılmaz sonra o çocuklar 24 yaşına geldiğinde hala daha çok genç der dururuz...

Artık değişiyor o bakış açısı abi, Atınç örneğinde olduğu gibi.

Yine tepki gösteren tek tük kişi oldu da, "6 milyon euro aldık" diye susturuldu.

Yalnız harbi şaka gibi: Bursaspor Enes'i 3'e sattı, biz Atınç'ı 6'ya sattık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim yönetimin a takımı geçtim alt yaş gruplarıyla ilgili tek bir kelam bile etmemesi gerçekten çok düşündürücü.

Evet, en azından bu konuda bir farkındalık oluşturulmalı.

Atalay olmasa, bizim bile haberimiz olmayacaktı.

Etiketler: