Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134696 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı kartalBaz

Abi komple kuruyor @kartalBaz bize hadi benim telefonlar dinleniyor bu ucak mevzusundan beri seni de dinlemeye alabilirler.
Ya bu okyanus otesindeydi dee mi hangi eyalette acaba?
Bi ispiyon yapalim suna kesin 1$ cikar bu cocuktan.
Simdi ben seni ariyorum abi telefondan seediyoruz komple kuruyor, @kartalBaz bir dolar, ameriga diyoz kapatiyoz telefonu.

Ondan sonra bakalim bir daha bize komple yapiyor mu
Hahahaha ben uyurken bide bana iftira atiyorlar. Aboubakar yetmedi simdide bana saldiri. Valla abi hayat tarzimdan konusmak istemiyorum ama o dedigin seye hic uygun degil. Herkesin hayatina kimse karisamaz!

Çevrimdışı mylife1903

Emin misin abi?

1-1 biten Antep maçında golümüz mü verilmedi son dakikada?

Akhisar maçı olmasın o?

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-90-arti-4-te-golu-atti-ama--besiktas-2059179-skorerhaber/
Evet evet balik yaginin faydali
Antep maci penaltimizi yemis tolga ozkalfa
Sonra dunya itiraz literaturune giren pozisyon var. tolgay yerde kayarken hakeme itiraz ediyor, golden once suratina saplagi yemis serdar.

Ulan ne adrenalinmis arkadas hala sinirim gecmedi
Sonra akhisar macini da izledim tabi o bulent yildirimin vermedigi kirmizilar, gol harbiden o macta, gene baktim oyle asiri bir ofsayt yok orda. Daha skandallarina gol verildi yahu.

Çevrimiçi Necmi

Derbileri kazanmanın avantajı, camiaya ve takıma bir momentum kazandırması oluyor genelde.

Kaybettiğinde de tersi etki yaratıyor tabii ki.

Mesela Galatasaray derbisini kaybetsek, Rize'den 3 puan çıkarmamız daha da zor olurdu.

Ya da 3-2 kazansak, Galatasaray Antalyaspor'a takılırdı muhtemelen. (Yine takılıyorlardı da, neyse)
zaten bu bakış açısıyla psikolojik üstünlüğü veriyorsun Beşiktaş derbi kazanamıyor şampiyon
olamaz mantığı yanlış mantık reel bir anlamı yokken tamamen yıllarca bunun psikolojisine sokuldu takım.
aslında oda diğerleri gibi 3 puan derbi deyip çok önemli deyip yapılan tek şey rakibini önemli kılmak
seni yıllarca bu şekilde baskı altına aldılar. onlarda Beşiktaşla oynadıkları maçları her zaman önemsiz sıradan maçlar gibi göstererek
bu baskıya takımlarını sokmadılar. bu şekilde konuşmak sadece takımını baskı altına sokmak demektir
avrupa maçlarından sonraki maçlar zor olur mantığıda bu şekilde yürüyor. Biz deplasman maçlarını neden rahat geçtik
çünkü herkes neyi işledi Beşiktaş deplasmana alıştı  onun için farketmiyor.
hayatta en kötü şey toplumsal algı yaratmak. Şu iki senede değişen ne oldu farkındamısınız sosyal medyada
Beşiktaş taraftarı üzerinde algı yaratamıyorlar. ve tvlerde çokçada bunu gösteriyorlar sürekli Beşiktaşda sorun
varmış gibi konuşup sonra Beşiktaş taraftarı her şey günlük gülüstanlıkmış gibi davranıyor lafına sıkça rastlıyoruz.
Bu şu demek biz uğraşıyoruz Beşiktaşı bulandırmak için ama Beşiktaş taraftarı yemiyor.
mesela şimdi aboubakar üzerine oynuyorlar.
transfer dönemide çok uğraştılar gecikiyor transfer diye aslında amaç taraftarı galyana getirip yönetimin hata yapmasını
sağlamaktı sonra taraftardan geri dönüşü alamayınca anlamıyoruz Beşiktaş taraftarı neden ses çıkartmıyor demeye başladılar.

Çevrimdışı atalay

Geçen sezon Quaresma'yı Beşiktaş'ın oyun pratiği dışında diye tarif ederken bu sezon ana planın Quaresma olması Beşiktaş'ın oyun tavrındaki değişikliğin en önemli göstergesi.
[ Son Düzenleme: 10 Ekim 2016, 15:30:22 atalay ]

Çevrimdışı kartalBaz

bu arada gerektiğinde gol atılan oyun olan futbolda quaresma 8 maç 1 gol 1 asistle oynarken a bu 6 maç 0 gol 0 asist  :bandit:
Demez olaydim :). Ustteki mesajimda gerektiginde olayini acikladim. Gece 1-2 arasi yazmisim iste biseyler abi. Keske oynadigi surelerede baksan... Quaresma nin 8 macta yaptigi top kaybini biraz konussaydik keske.

Çevrimdışı mylife1903

Hahahaha ben uyurken bide bana iftira atiyorlar. Aboubakar yetmedi simdide bana saldiri. Valla abi hayat tarzimdan konusmak istemiyorum ama o dedigin seye hic uygun degil. Herkesin hayatina kimse karisamaz!

Aboubakar gariban yahu seni bi silkelesek kesin 1$ cikar uzerinden. hemen savunmaya gecti bu @tangaz reis, hayat tarzi diyor, karismayin hayat tarzima diyor, amerigada ileri demokraaasiye(a yi uzatarak soyluyorm milletvekili aksani ki darbeli olsun-ulan darbe dedik- kalin a olsun) alismis tabi

Çevrimdışı mylife1903

zaten bu bakış açısıyla psikolojik üstünlüğü veriyorsun Beşiktaş derbi kazanamıyor şampiyon
olamaz mantığı yanlış mantık reel bir anlamı yokken tamamen yıllarca bunun psikolojisine sokuldu takım.
aslında oda diğerleri gibi 3 puan derbi deyip çok önemli deyip yapılan tek şey rakibini önemli kılmak
seni yıllarca bu şekilde baskı altına aldılar. onlarda Beşiktaşla oynadıkları maçları her zaman önemsiz sıradan maçlar gibi göstererek
bu baskıya takımlarını sokmadılar. bu şekilde konuşmak sadece takımını baskı altına sokmak demektir
avrupa maçlarından sonraki maçlar zor olur mantığıda bu şekilde yürüyor. Biz deplasman maçlarını neden rahat geçtik
hayatta en kötü şey toplumsal algı yaratmak. Şu iki senede değişen ne oldu farkındamısınız sosyal medyada
Beşiktaş taraftarı üzerinde algı yaratamıyorlar. ve tvlerde çokçada bunu gösteriyorlar sürekli Beşiktaşda sorun
varmış gibi konuşup sonra Beşiktaş taraftarı her şey günlük gülüstanlıkmış gibi davranıyor lafına sıkça rastlıyoruz.
Bu şu demek biz uğraşıyoruz Beşiktaşı bulandırmak için ama Beşiktaş taraftarı yemiyor.
transfer dönemide çok uğraştılar gecikiyor transfer diye aslında amaç taraftarı galyana getirip yönetimin hata yapmasını
sağlamaktı sonra taraftardan geri dönüşü alamayınca anlamıyoruz Beşiktaş taraftarı neden ses çıkartmıyor demeye başladılar.
@Necmi abi icin iki buyuk var bu alemde biri 70lik oburu besiktas.

Çevrimdışı mylife1903

Demez olaydim :). Ustteki mesajimda gerektiginde olayini acikladim. Gece 1-2 arasi yazmisim iste biseyler abi. Keske oynadigi surelerede baksan... Quaresma nin 8 macta yaptigi top kaybini biraz konussaydik keske.

Karijmanin soyadi topkaybi yahu onda bi degisiklik yok. Ama bu abubakara bakacaz daha, soyadi golkaciran olursa yandi bu gariban. Bize bay gol lazim, golleri siralasin aldigi parayi da helal ederiz yahu zor mu

Çevrimiçi Necmi

Derbi maçlara diğerlerinden farklı misyon yüklenmiyor. Direkt iki rakip var; 4 maç, 0 puan, ikişer mağlubiyet. +6 ve 34 maça karşılık 0 ve 30 maç. 12 puanlık kayıp, altışar fark ve eşitlik halinde rakibe verilen ikili averaj avantajı. Lig sonuncusu ile oynayan iki maç: 2 mağlubiyet, kaybedilen 6 puan ve geriye kalan 32 maç. Peki, aynı haftalarda şampiyonluk yolundaki direkt rakipler maçlarını doğrudan kazanmış mı oluyor? Tablo gayet net. Eğer genel performanslarda rakip-ler ile arada önemli bir puan farkı varsa aralarında oynanan maçların çok önemi yok. Diğer maçlarda alınan ortalama puanlar denk veya yakın ise derbi performansları elbette belirleyici oluyor. @Necmi
derbi performansı dediğin direk rakibinse önemli oluyor bunun derbi olmasıyla bir anlamı olmuyor
mesela bu sene şampiyonlukta diğelim osmanlıyla yarışıyoruz o senin dediğin etki osmanlı maçlarında önemli olur.
geçen sene hiç bir iddiası olmayan gs ile oynadığın maçın bir sonrasında oynayacağın osmanlı maçından daha önemli kılan neydi.
benim burda söylediğim anlam yüklenmesi. geçen senede tartışıyorduk bunu önemli olan maç senin şampiyonlukta rekabet ettiğin takımla
olan maçtır. Derbi değil. derbi önemli diye başladığın anda aslında iki takımı alıp yükseğe koyuyorsun. yoksa kasımpaşa maçıda derbi
başakşehir maçıda derbi
senin geçen sene 20 puan fark attığın gs ile oynadığın maçlarda nasıl 12 puan fark olur
yok sanal puanlarla hesap olmaz gs ile yarışıyorsun o başakla oynuyor sen başka takımla o yeniliyor sen kazanıyorsun
3 puan avantaj sağlıyorsun sen gs ile oynuyorsun sen yeniyorsun o yeniliyor gene 3 puan avantaj sağlıyorsun yeni ikisinin arasında
hiç bir fark yok.
lig bitti bütün maçları kazandın derbileri kaybettin 90 puanın olur. sizin dediğiniz mantıkla derbileri kazanırsan 4 maça 12 değil 24 puan eklemek lazım
yani azami puanın 102 olduğu ligde sen ligi 114 puanla bitirirsin :D
matematik belli a takımınıda yensen b takımınıda yensen gs yide yensen karşılığında hanene 3 puan yazılır. Onun dışındaki
bütün etkiler psikolojik etkilerdir. Neymiş derbide sen kazandın rakibin kaybetti 6 puan demektir yoo o mantıkla başka maçlar yaparkende
sen kazandın rakibin kaybetti gene 6 puan demektir.
@atalay belirtmek isterim yazı senin dediklerinle örtüşüyor. Benim söylediğim maçlara Derbi diyerek özel anlamlar yüklemek yoksa önemli olan maç senin şampiyonlukla yarıştığın takımla aranda olan maçtır.
Burda kızdığım daha ligin başında derbi önemli diyerek bir anda iki renkliyi alıp tepeye şampiyonluk adayı olarak koyanlara
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 18:40:54 Necmi ]

Çevrimdışı kartalBaz

Aboubakar gariban yahu seni bi silkelesek kesin 1$ cikar uzerinden. hemen savunmaya gecti bu @tangaz reis, hayat tarzi diyor, karismayin hayat tarzima diyor, amerigada ileri demokraaasiye(a yi uzatarak soyluyorm milletvekili aksani ki darbeli olsun-ulan darbe dedik- kalin a olsun) alismis tabi
Aman abi teessuf ederim. Beni silkelesen ancak viski sigara kilot filan cikar.

Çevrimdışı mylife1903

Butungun mesguldum ama mesajlari okudum, besiktas olmayinca bizim forumda sonuk geciyor. Zaten kafam bozuk bir iki gundur eve geldim hanim piyano caliyor arkadas mozart falan degilsen calma su illeti, gafa bu ya, atacam kariyi camdan asagi yemin ediyorum.
Simdi otur milli maci bekle

Cenk muhtemel kadroda canerle birlikte.

@panic13 bu ft senin tolganin asariliklarindan neden yararlanmiyor? Dusun yani bu isilti ft baliyla bir olsa 4degil 14 top direkten doner.

Çevrimdışı kartalBaz

Aman abi teessuf ederim. Beni silkelesen ancak viski sigara kilot filan cikar. @tuncayboylu abimizi neden buraya cagirdim saniyorsun. Ondaki o isigi gordum...

Çevrimdışı atalay

Direkt rakip ifadesinden ne anlıyorsun? @Necmi Yine yazılanı okumuyorsun. Kaç defa aynı şeyi vurguluyorum, halen genelleme yaparak benzer şeyleri bana yazıyorsun. Son iki sezondur rakiplerim Osmanlı ve Başakşehir mi?
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 18:50:26 atalay ]

Çevrimiçi murat

taner karamanı tarif etmişsin.o tam bu şekilde konuşuyor.diğerleride öyle ama bu pek çaktırmıyor.
@Necmi abi şu dayı lakaplı turgay demirin son çıkışı hakkında ne diyeceksin.(yankaya gsnin kadrolu hakemi söylemi) yayını apar topar kesip tekrarında ilgili bölümü kesmişler. yokmu twiterden dayıya aspordaki bu sansürü normal karşılayıp karşılamadığını ve istifa etmeyi düşünüp düşünmediğini sorabilecek biri.düşünebilecek kapasitesi yokturda belki aklına sokarız :D

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi icin iki buyuk var bu alemde biri 70lik oburu besiktas.
yok 70 lik konusunda terettüt var 100 lük çıktı 70 liğin büyüklük ünvanı gitti :bandit:
şimdi 70 likmi büyük 100 lükmü büyük tartışması var.
tek büyük var diyelim bu tartışma bitsin :)

Çevrimiçi Necmi

taner karamanı tarif etmişsin.o tam bu şekilde konuşuyor.diğerleride öyle ama bu pek çaktırmıyor.
@Necmi abi şu dayı lakaplı turgay demirin son çıkışı hakkında ne diyeceksin.(yankaya gsnin kadrolu hakemi söylemi) yayını apar topar kesip tekrarında ilgili bölümü kesmişler. yokmu twiterden dayıya aspordaki bu sansürü normal karşılayıp karşılamadığını ve istifa etmeyi düşünüp düşünmediğini sorabilecek biri.düşünebilecek kapasitesi yokturda belki aklına sokarız :D
istifa etmesin arada bir laf sokuyor böyle iyidir :D
domuzdan kıl kopartsan kârdır. yolsun yola bildiği kadar renkli yalakalarını

Çevrimiçi Necmi

Direkt rakip ifadesinden ne anlıyorsun? @Necmi Yine yazılanı okumuyorsun. Kaç defa aynı şeyi vurguluyorum, halen genelleme yaparak benzer şeyleri bana yazıyorsun. Son iki sezondur rakiplerim Osmanlı ve Başakşehir mi?
sende yazılanı okumamışsın sanırım :bandit:
aynı şeyleri söylediğimizi yazdım sonuna bu şekilde anlayacağın için @atalay
sadece rakip demekle derbi demek arasındaki fark zaten şimdi iki renklide rakibinmi geçen sene fenerdi rakip gs ile oynadığın maçların 3 puan dışında bir değeri yoktu derbiler önemli deyip yüceltmeyelim renklileri diyorum.

Çevrimdışı atalay

Kendimiz dışında rakip görmüyorum; sen yüceltmekten bahsediyorsun. Bu olayın çıkış noktası 14/15 sezonu ve derbi performansıydı. Zira derbi maçları diye adlandırılan iki takım bizim direkt rakibimizdi ve ligi arkalarında bitirdik. @Serhat Akkaya için yazacaklarını bana yazmaktan vazgeçmelisin. @Necmi   

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Kendimiz dışında rakip görmüyorum; sen yüceltmekten bahsediyorsun. Bu olayın çıkış noktası 14/15 sezonu ve derbi performansıydı. Zira derbi maçları diye adlandırılan iki takım bizim direkt rakibimizdi ve ligi arkalarında bitirdik. @Serhat Akkaya için yazacaklarını bana yazmaktan vazgeçmelisin. @Necmi   
:D sana yazmadım aslında senin değindiğin şeyi biraz daha açarak yazdım @atalay
sonrada yanlış anlamayasın diye ilave ettim aynı şeyleri yazıyoruz diye @Serhat Akkaya  ya neden yazayım
o yazı yazılacak seviyeyi geçti bundan sonra onunla odun konuşur :evillol:

Çevrimdışı atalay

"Özel bir bek. İki ay oynamasa da onu kadroya alırım" dediği Caner'i, şu an milli takım havuzunda pozisyonun en formda oyuncusuyken diğer iki isme tercih etmeyen, sonrasında sakatlık sebebiyle üçüncü bi' tercihmiş gibi kadroya alan ve üç gün sonraki maçta ilk on bir başlatan bir ülke futbol direktörüne sahibiz. Anlayan?

Çevrimdışı sametbagan

Benim milli takımım da Beşiktaş kusura bakmayın

Çevrimdışı Berat

Hiç şaşırtıcı değil ki @atalay Pirlo'nun yazdıklarından sonra bu adamı anlamaya çalışmayı bıraktım.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu ülkede terim denen megalomandan daha iyi 1000000 tane teknik direktör vardır

Etiketler: