Biliç aptallık yaptı o malum maçta.
Heriflerin santraforu formayı çıkmış soyunma odasına gidiyor, tribünden adama küfür kıyamet gırla. Geç kenarda izle işte arkadaş, ne tartışıyorsun Emre'yle?
Ama dediğim gibi, 2013-14'te iddiasız Fenerbahçe'yi bile yenemedi Olimpiyat'ta, biz kimden ne bekliyoruz.
Yok direkt kavga cikartmasi lazimdi orda. Emreye iki tokat atacakti. O mac 5-6 tane atardi bizim takim.
Bizim camiada bir tane roy keane eksikligi var ben futbolcu olsaydim besiktasta o acigi kapatacaktim. Herif hocana kufur ediyor bizimkiler sakinlestirmeye calisiyor. Ulan varya o emreye iki tane topla karisik giremediler muhallebi cocuklari.
Bu takimda tosic ve karijma haric subyan dolu az oguzhan da vuruyor tekme baska yok. Gireceksin ya
Dun tvbuda kiev macini gosteriyor yahu bu talijka hepten sutoglan, larva
Top ortada kievli ayagini sokuyor ustune sokuyor burnunda bu sokamiyor ayagini. 3 sefer oldu ha obur ayibogan da ayni o da sokamiyor ayagini.
Simdi kufur ediyonuz ama karijma tirsmiyor ama sokuyor ayagini, tekmesini de atiyor, kayarak da giriyor herif.
Oguzhan bile vuruyor tekmeyi arkadan.
Azicik vuracaksin yok vurmuyorsan korkuyorsan toptan korkuyorsan ortadaki topa kayamiyorsan etek giyeceksin.
Tosic sirp oldugu icin degerlendirme disi.