Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9132478 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Haha, bu da kurban efsanesindeki, İbrahim'e oğlunu kesme diyerek koç gönderilmesine benzedi.  :evillol: :evillol:

Hadi gençler, Pektemek'e hücum.  :lol: :lol: :lol:
İBB'yi tavşan takım kategorisine sokarak iyi bir iş başarıyor bence :) Son düzlükte deparımızı atar sonucu alırız Haile Gebrselassie gibi  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Demba sonrası Gomez, Gomez sonrası Aboubakar perspektifi ve tanınan kredi neyse onu yazmam, yani çoğunluk gibi düşünmem gerek. Dynamo ve GS maçlarındaki oyun içi katkısı hiç fena değildi. Rize maçında girdiği fırsatların öncesindeki doğru yada eksik tercihler finale dönüşmeyince yapabilirlikleri yapamadıklarının gölgesinde kaldı. Tabela üzerinden yorumlamak için henüz erken.

bekleyip görelim umarım iyi bir transfer olarak sezonu tamamlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

Demba sonrası Gomez, Gomez sonrası Aboubakar perspektifi ve tanınan kredi neyse onu yazmam, yani çoğunluk gibi düşünmem gerek. Dynamo ve GS maçlarındaki oyun içi katkısı hiç fena değildi. Rize maçında girdiği fırsatların öncesindeki doğru yada eksik tercihler finale dönüşmeyince yapabilirlikleri yapamadıklarının gölgesinde kaldı. Tabela üzerinden yorumlamak için henüz erken.
senin çizgini seviyorum @atalay
@tangazın dolduruşuna gelmedin. :evillol:

Çevrimdışı atalay

Son 3 sezonda deplasman maçlarında Beşiktaş: 80, Fenerbahçe: 65, Galatasaray: 58 puan toplamış. Bu sonuçların oyunsal sebepleri malum fakat puan neden sadece bir şampiyonluk sorusuna cevap vermiyor. Gerçi onun cevabı da malum. İç saha ise geriye doğru 43 ve 32 puan.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 16:24:23 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

senin çizgini seviyorum @atalay
@tangazın dolduruşuna gelmedin. :evillol:

teessüf ediyorum  @Necmi

bazen sessiz kalmak çok şey anlatır. anlayabilene...  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı atalay

Teşekkürler. İltifatı alırım, gerisine karışmam. @Necmi

Çevrimdışı atalay

14/15 sezonu deplasmanlarda 37 puan toplamışız, ki bu 80 puanlık başarının neredeyse yarısı. O sezonu 69 puanla kapatmayı salt son beş maçlık performans ile anlatamayız. İşte derbi maçlarındaki galibiyetler sadece rakip ile olan puan farkını açmıyor, aynı zamanda rakibin maç fikstürünü de azaltıyor.     

Çevrimdışı tangaz

14/15 sezonu deplasmanlarda 37 puan toplamışız, ki bu 80 puanlık başarının neredeyse yarısı. O sezonu 69 puanla kapatmayı salt son beş maçlık performans ile anlatamayız. İşte derbi maçlarındaki galibiyetler sadece rakip ile olan puan farkını açmıyor, aynı zamanda rakibin maç fikstürünü de azaltıyor.   

o sezon takım istim üzerinde götürdü epeyce bir süre ne zaman ki avrupadan elendik ankara da iç saha maçları oynamayı bıraktık takım ist.a döndü film orada koptu oyuncular sürekli kamplarda seyahatlerde iken bir nev-i nba takımı temposundaydılar ama sonra ist. geceleri devreye girdi...

Çevrimdışı tuncaboylu

o sezon takım istim üzerinde götürdü epeyce bir süre ne zaman ki avrupadan elendik ankara da iç saha maçları oynamayı bıraktık takım ist.a döndü film orada koptu oyuncular sürekli kamplarda seyahatlerde iken bir nev-i nba takımı temposundaydılar ama sonra ist. geceleri devreye girdi...

Aslında Ankara'da oynamayı bırakmadık, ligdeki son 7 iç saha maçının 6'sını Ankara'da oynadık.

Bence Biliç'in oyun tarzıyla da ilgisi vardı.

Kontrollü oyun deplasmanlarda işe yarıyordu ama iç sahadaki maçlarda kilidi açamıyorduk bir türlü.

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben hiç bunlara değinmeden direk sakatlıklar ve derbiler hele kadıköydeki derbi akıllara zarar o maç nasıl kaybedilir o haftaya girerken puan durumu
Beşiktaş 54
Gs 52
Fener 50
Orada vurup geçmeliydik aslında ligi orada kaybettik. Hala aklım almıyor o maç nasıl yenildiğimizi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hoca cidden Aras'ı neden tercih etmiyor? Ömer'i bile sağ açıkta kullanan hatta adrianoyu kısa sürede olsa orada oynatan hoca Aras'ı 5 dk bile düşünmedi resmi maçlarda. Hadi bi ara sakattı o dönemi atlatalım onun dışında kadroya bile giremedi üstelik hazırlık maçlarında çok iyi oynarken naptı acaba idmanda cidden merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Evet, ama malum 5 maçlık kırılma öncesi son 21 maçta 16 G var. Deplasmanda toplanan 37 puan son beş maçtaki iki deplasmanı saymazsak 15 maçta elde edilmiş, ki max. 45 puan kazanılabilir. Hiçbir majör ligde bu performansın örneği yoktur. Son beş maça bundan daha iyi bir şekilde girmemiz gerekiyordu. Burada iç saha performansından ziyade derbiler ana etken. 4 derbide direkt rakiplere +6 puan ve 34 maç üzerinden bi' fikstür verirken, kendi maç fikstürünü 30 maç ile sınırlandırıyorsunuz. Bu maçlardan birer galibiyet çıkarsaydık işin final bölümüne bu sezon ki gibi girerdik. @tangaz

Çevrimdışı mylife1903

İBB'yi tavşan takım kategorisine sokarak iyi bir iş başarıyor bence :) Son düzlükte deparımızı atar sonucu alırız Haile Gebrselassie gibi  :D
O kim be heil goebbels okudum, dedim gene basliyoruz birini gommeye

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet, ama malum 5 maçlık kırılma öncesi son 21 maçta 16 G var. Deplasmanda toplanan 37 puan son beş maçtaki iki deplasmanı saymazsak 15 maçta elde edilmiş, ki max. 45 puan kazanılabilir. Hiçbir majör ligde bu performansın örneği yoktur. Son beş maça bundan daha iyi bir şekilde girmemiz gerekiyordu. Burada iç saha performansından ziyade derbiler ana etken. 4 derbide direkt rakiplere +6 puan ve 34 maç üzerinden bi' fikstür verirken, kendi maç fikstürünü 30 maç ile sınırlandırıyorsunuz. Bu maçlardan birer galibiyet çıkarsaydık işin final bölümüne bu sezon ki gibi girerdik. @tangaz
Şimdi derbi dedin ve Necmi abi gelip derbilerin hiç bir önemi olmadığından bahsedecek  :evillol: Adamı 50 kişi ikna edemedik geçen sene en son şampiyon oldukta belki fikri değişmiştir  :D
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 16:40:53 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluk yolundaki rakip sayısına göre 30 ya da 32 maçlık puan ortalamanız birbirine yakın ise derbi performansları oldukça belirleyici oluyor. Rakibin ve sizin genel performansınız arasındaki fark önemli. @Serhat Akkaya O sezon Kadıköy'deki maç sonrasında burada şampiyonluğu kaybettiğimizi yazmıştım. @Kalyoncu 

Çevrimdışı mylife1903

Cok guzel operasyon yapildi bize 3mac ustte. 1 haftaya sokusturdular uc maci biletimizi kesdiler.

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluk yolundaki rakip sayısına göre 30 ya da 32 maçlık puan ortalamanız birbirine yakın ise derbi performansları oldukça belirleyici oluyor. Rakibin ve sizin genel performansınız arasındaki fark önemli. @Serhat Akkaya O sezon Kadıköy'deki maç sonrasında burada şampiyonluğu kaybettiğimizi yazmıştım. @Kalyoncu
@atalay hakli yolun sonuna gule oynaya varmak icin derbileri kaybetmeyeceksin, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.

Çevrimdışı tangaz

kırılgan bi bünye wardı sahada da kenarda da bu nedenle derbilerde başarısızdık. herşeye rağmen o denli deplasman puanı toplamışken ve rakiplerde kötü deplasman grafiği çizerken şampiyonluk gelebilirdi o noktada biliç devreye girdi ve bir çuval inciri berbat etti. @atalay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@atalay hakli yolun sonuna gule oynaya varmak icin derbileri kaybetmeyeceksin, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
Yok kendi evinde yeneceksin, deplasmanda yenilmeyeceksin. Kendi evindeki beraberliğin sana bir faydası yok bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

kırılgan bi bünye wardı sahada da kenarda da bu nedenle derbilerde başarısızdık. herşeye rağmen o denli deplasman puanı toplamışken ve rakiplerde kötü deplasman grafiği çizerken şampiyonluk gelebilirdi o noktada biliç devreye girdi ve bir çuval inciri berbat etti. @atalay
Aslinda bilice de cok yuklenmemek lazim.
Adam iki sene calisti burada hakemleri federasyonu gordu basini gordu. Stad yok para yok cok cile cekti adam aslinda. Ekibi de kotu bir ekip degildi.
Simdi siz adamin yerinde olsaniz ne yapardiniz?

Adam fb deplasmaninda sokangirmistir. Mahalle panayiri gibi mac biri cikiyor giriyor biri habire kufur ediyor hakem fbyi tutuyor. Mac tekrarlari falan oluyor yahu

Adam avrupali bir insan siz demezmisiniz ulan nereye geldik avrupa dediler ama bildigin ortadogu, kim kime dum duma

Sonra bu adamlar bu kafaylanoturup fb gs maclarini izliyorlar. Hakemleri goruyorlar.

Adam kesin demistim agzimla kilic baligi tutsam bu adamlar bana sampiyonlugu vermezler. Yonetimin ve camianin durumu da belli bizim.

Azicik zinerji yapin embati yapin adamla. Besiktasin ne oldugunu bile bilmezdi o adam

Çevrimdışı tuncaboylu

2014-15'teki şampiyonluktan çok daha mühimi, 2013-14'te kaçan ikincilikti kanımca.

O seneki ikincilik, bizim için şampiyonluk gibi bir şeydi. 2. olsaydık, doğrudan CL'ye katılıyorduk.

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu neredeyse garantilediği Olimpiyat'taki düşük tansiyonlu maçta bile yenemedi Fenerbahçe'yi.

Sonra Arsenal'i elemeye çalışmak gibi anlamsız derecede zor bir mücadeleye giriştik.

Eğer o seneyi 2. bitirip şampiyonlar ligi'ne kalabilseydik, UEFA'yla yapacağımız FFP anlaşması çok daha yumuşak olabilirdi.

Stad da daha erken biterdi muhtemelen.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 16:57:13 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Yok kendi evinde yeneceksin, deplasmanda yenilmeyeceksin. Kendi evindeki beraberliğin sana bir faydası yok bence.
O ideali tabi. Ama
Yenemiyorsan yenilmeyeceksin. Deplasmanda zaten iyiyiz 4 derbiden beraberlikle cikalim direk kupamizi versinler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Adam iki sene calisti burada hakemleri federasyonu gordu basini gordu. Stad yok para yok cok cile cekti adam aslinda. Ekibi de kotu bir ekip degildi.

Adam fb deplasmaninda sokangirmistir. Mahalle panayiri gibi mac biri cikiyor giriyor biri habire kufur ediyor hakem fbyi tutuyor. Mac tekrarlari falan oluyor yahu

Adam avrupali bir insan siz demezmisiniz ulan nereye geldik avrupa dediler ama bildigin ortadogu, kim kime dum duma

Sonra bu adamlar bu kafaylanoturup fb gs maclarini izliyorlar. Hakemleri goruyorlar.

Adam kesin demistim agzimla kilic baligi tutsam bu adamlar bana sampiyonlugu vermezler. Yonetimin ve camianin durumu da belli bizim.

Azicik zinerji yapin embati yapin adamla. Besiktasin ne oldugunu bile bilmezdi o adam
Yahu adam Balkan coğrafyasından çıkmış nasıl yabancılık çeksin :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

şimdi eküri meküri diyecekler gene ama yazdıkların doğru sağduyulu ve mantıklı okuyunca doğru. belki şunu yapabilirdi biliç bu çakal hırvatlardan olsaydı o maçta emreyi falan attırabilirdi...

Çevrimdışı tuncaboylu

şimdi eküri meküri diyecekler gene ama yazdıkların doğru sağduyulu ve mantıklı okuyunca doğru. belki şunu yapabilirdi biliç bu çakal hırvatlardan olsaydı o maçta emreyi falan attırabilirdi...

Biliç aptallık yaptı o malum maçta.

Heriflerin santraforu formayı çıkmış soyunma odasına gidiyor, tribünden adama küfür kıyamet gırla. Geç kenarda izle işte arkadaş, ne tartışıyorsun Emre'yle?

Ama dediğim gibi, 2013-14'te iddiasız Fenerbahçe'yi bile yenemedi Olimpiyat'ta, biz kimden ne bekliyoruz.

Etiketler: