Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131991 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Biliç aptallık yaptı o malum maçta.

Heriflerin santraforu formayı çıkmış soyunma odasına gidiyor, adama küfür kıyamet gırla. Geç kenarda izle işte arkadaş, en tartışıyorsun Emre'yle?

Ama dediğim gibi, 2013-14'te iddiasız Fenerbahçe'yi bile yenemedi Olimpiyat'ta, biz kimden ne bekliyoruz.
Necip'i sağ bek oynatan adamdan çok bir şey beklememek lazımdı aslında ben o maçtan sonra  umudumu kesmiştim zaten..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

şimdi eküri meküri diyecekler gene ama yazdıkların doğru sağduyulu ve mantıklı okuyunca doğru. belki şunu yapabilirdi biliç bu çakal hırvatlardan olsaydı o maçta emreyi falan attırabilirdi...
Yurtdisinda ilk 1-2 sene aliskanliklar falan birakilamiyor. Sonra yavas yavas adapte oluyorsun. Ben bilicin yerinde olsam yerim lan pisliginizi der fb macindan sonra ana avrat dumduz gider istifayi basar giderdim. Ugrasilir mi bu batakligin icinde.

Yahu az dusunun @atalay in tanidgi yabanci bir scout falan varsa o macta olan sorsun. Emenike olayi yahu skandal. Herif f word aniriyor hakem bakiyor falan.
4 mac super gitmissin gazi arkana almissinngs macinda sahaya giren fetoculer falan filan o adam varya iyi dayandi turkiyede.
Yemisim futbolunuzu lan alin kendiniz calin kendiniz oynayin dese yeriydi.

Hatalari takintilari ayri konu.  Herifi her tarafindan girip ciktilar.

Gecen sezon yazdim Antep Manisa Konya sirri bas harflerde gizli o uc macin nasil yonetildigine cok dikkatli bakilmali.
Adamin teknik hatalari ve oyuncu tercihleri her teknik direktorun yapabilecegi yanlislardi.

Bu mustafayi oynatti ulan bu mustafayi alanin hic mi sucu yok?

Çevrimdışı tangaz

Necip'i sağ bek oynatan adamdan çok bir şey beklememek lazımdı aslında ben o maçtan sonra  umudumu kesmiştim zaten..

necip enteresan adam bir maç öyle top oynuyorki ertesi maç forma vermek zorunda kalıyorsun işte o maçta seni arkadan bıçaklıyor. necibi düzenli oynatmayacan ara ara şans vericen  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Sonra girip çıkanlardan birini WHU'ya transfer etti. 😂 Bilic'in hakkını her zaman teslim ederim, ama domestic açıdan ideal bir teknik adam değildi. @mylife1903 Hedef maçları kaybetme alışkanlığı var.   

Çevrimdışı tuncaboylu

O dediğin 2-0 yenildiğimiz maç.

Ben 1-1 berabere kaldığımız maçtan bahsediyorum, 2013-14'teki.

1 gün önce Galatasaray kendi sahasında 4 tane yemiş Kasımpaşa'dan, sen şampiyonluğu ilan etmek üzere olan Fenerbahçe'yi yensen 4 puan önüne geçeceksin.

Adamlar iyice kopacak, kalan 4 maçta 4 puanı hayatta kapatamazlar.

Yenemedik abi o Fener'i. Sonraki hafta Sivas'tan da 3 yedik, 1 puan geriye düştük.

Çevrimdışı atalay

Slaven Bilic, bugünün Beşiktaş'ına ve oyuncularına zor şartlarda oyunsal açıdan önemli şeyler kazandırmıştır. Fakat 14/15 sezonunda o finali yapması gerekiyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yurtdisinda ilk 1-2 sene aliskanliklar falan birakilamiyor. Sonra yavas yavas adapte oluyorsun. Ben bilicin yerinde olsam yerim lan pisliginizi der fb macindan sonra ana avrat dumduz gider istifayi basar giderdim. Ugrasilir mi bu batakligin icinde.

Yahu az dusunun @atalay in tanidgi yabanci bir scout falan varsa o macta olan sorsun. Emenike olayi yahu skandal. Herif f word aniriyor hakem bakiyor falan.
4 mac super gitmissin gazi arkana almissinngs macinda sahaya giren fetoculer falan filan o adam varya iyi dayandi turkiyede.

Gecen sezon yazdim Antep Manisa Konya sirri bas harflerde gizli o uc macin nasil yonetildigine cok dikkatli bakilmali.
Adamin teknik hatalari ve oyuncu tercihleri her teknik direktorun yapabilecegi yanlislardi.

Şu maçı kazanamamayı izah edemezsin abi bana:

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-1-1-fenerbahce-26261188

30 milyon euro'luk maçtı bu.

Çevrimdışı mylife1903

Biliç aptallık yaptı o malum maçta.

Heriflerin santraforu formayı çıkmış soyunma odasına gidiyor, tribünden adama küfür kıyamet gırla. Geç kenarda izle işte arkadaş, ne tartışıyorsun Emre'yle?

Ama dediğim gibi, 2013-14'te iddiasız Fenerbahçe'yi bile yenemedi Olimpiyat'ta, biz kimden ne bekliyoruz.
Yok direkt kavga cikartmasi lazimdi orda. Emreye iki tokat atacakti. O mac 5-6 tane atardi bizim takim.
Bizim camiada bir tane roy keane eksikligi var ben futbolcu olsaydim besiktasta o acigi kapatacaktim. Herif hocana kufur ediyor bizimkiler sakinlestirmeye calisiyor. Ulan varya o emreye iki tane topla karisik giremediler muhallebi cocuklari.

Bu takimda tosic ve karijma haric subyan dolu az oguzhan da vuruyor tekme baska yok. Gireceksin ya
Dun tvbuda kiev macini gosteriyor yahu bu talijka hepten sutoglan, larva

Top ortada kievli ayagini sokuyor ustune sokuyor burnunda bu sokamiyor ayagini. 3 sefer oldu ha obur ayibogan da ayni o da sokamiyor ayagini.

Simdi kufur ediyonuz ama karijma tirsmiyor ama sokuyor ayagini, tekmesini de atiyor, kayarak da giriyor herif.
Oguzhan bile vuruyor tekmeyi arkadan.
Azicik vuracaksin yok vurmuyorsan korkuyorsan toptan korkuyorsan ortadaki topa kayamiyorsan etek giyeceksin.

Tosic sirp oldugu icin degerlendirme disi.

Çevrimiçi Necmi

Şimdi derbi dedin ve Necmi abi gelip derbilerin hiç bir önemi olmadığından bahsedecek  :evillol: Adamı 50 kişi ikna edemedik geçen sene en son şampiyon oldukta belki fikri değişmiştir  :D
iyide geçen sene 5. sıradaki gs den kazandığın 6 puanı osmanlıdan kazandığın 6 puandan daha değerli kılan ne bana onu açıklasana
hala benim anladığım büyüklüğü anlayamamışsınız @Serhat Akkaya  şimdi başakşehirden alacağın 3 puanla fenerden alacağın 3 puanı mukayese et
mesela siz derbilere gereksiz derecede anlamlar yüklüyorsunuz. Siz lig başlamadan adamları şampiyon ilan ediyorsunuz sonrada
onların şampiyonluğunu kesmek kendine avantaj sağlamak için onlardan puan almanın önemine değiniyorsunuz her takımla iki maç yaparsın
ve sonunda 6 puan alırsın benim görebildiğim tek matematik hesap bu benim için başakşehirde fenerde bir ikisindende alınması gereken
aynı değerde 6 puan var. sizin dediğiniz gibi derbi kazanıp oniki puan almıyorsun sanal puanlarla şampiyon olunmaz.
Ben  Türkiyede Beşiktaşı tek büyük kabul ederim ve ligdeki 17 rakibimden hiç birine özel anlam yüklemem hedef hepsini vurup geçmektir.
bir Beşiktaş var birde diğerleri o kadar. :bandit: kendine rakip arıyorsan barçayı bayerni reali seç

Çevrimdışı mylife1903

Sonra girip çıkanlardan birini WHU'ya transfer etti. 😂 Bilic'in hakkını her zaman teslim ederim, ama domestic açıdan ideal bir teknik adam değildi. @mylife1903 Hedef maçları kaybetme alışkanlığı var.
Yahu adam zaten luzir. Hemi de boyuh luuzir. Ama bu adamin hakkinij yendigi gercegjni degistirmiyor. Hakemler o iki sene bizi guzel tokatladi.
Simdi bir tane cok eski samsunspor macinhatirliyorum bu gsnin yillarinda. Fb maci var. muhittin bosat hakem. Aziz bunu ariyor falan federasyon baskanini ariyor bilmem ne bizim yonetici orada agzini acamiyor. Macta bizi dogruyorlar mactan sonra miy miy miy
Sonraki samsun macinda da hakem sokartiyor clye fb gidiyor.

Ben bilicle o kadronun maksimumunu gordum benim icin yeterli.
Senil gunes ile dengirdum gecen sene.
Bu sene goremiyorum mesela.
Bu hakem federasyon falan yonetimin isi. Bu sene insallah basimiza bir is gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

Şu maçı kazanamamayı izah edemezsin abi bana:

http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-1-1-fenerbahce-26261188

30 milyon euro'luk maçtı bu.
Sovun caprazdan attigi mac mi o.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok direkt kavga cikartmasi lazimdi orda. Emreye iki tokat atacakti. O mac 5-6 tane atardi bizim takim.
Bizim camiada bir tane roy keane eksikligi var ben futbolcu olsaydim besiktasta o acigi kapatacaktim. Herif hocana kufur ediyor bizimkiler sakinlestirmeye calisiyor. Ulan varya o emreye iki tane topla karisik giremediler muhallebi cocuklari.

Bu takimda tosic ve karijma haric subyan dolu az oguzhan da vuruyor tekme baska yok. Gireceksin ya
Dun tvbuda kiev macini gosteriyor yahu bu talijka hepten sutoglan, larva

Top ortada kievli ayagini sokuyor ustune sokuyor burnunda bu sokamiyor ayagini. 3 sefer oldu ha obur ayibogan da ayni o da sokamiyor ayagini.

Simdi kufur ediyonuz ama karijma tirsmiyor ama sokuyor ayagini, tekmesini de atiyor, kayarak da giriyor herif.
Oguzhan bile vuruyor tekmeyi arkadan.
Azicik vuracaksin yok vurmuyorsan korkuyorsan toptan korkuyorsan ortadaki topa kayamiyorsan etek giyeceksin.

Tosic sirp oldugu icin degerlendirme disi.

Yahu kavga edilecek zaman var, edilmeyecek zaman var.

Emenike formayı atmış soyunma odasına gidiyor, tüm tribün ana avrat küfür ediyor adama.

Fırat Aydınus seke seke gösterecek o kartı Emenike geri döndüğünde, sarı mı olur rengi kırmızı mı bakacağız.

Sarı olsa bile Emenike oyundan kopmuş durumda, devreye kadar fiilen 10 kişiler.

Bu dingil ne yapıyopr? Gidip durduk yere Emre'yle laf dalaşına giriyor.

Tribünlerin tepki gösterdiği kişi değişiyor, Fırat "Allah yüzüme baktı" diyerek kartı unutmuş ayağına yatıyor, Fenerbahçe tekrar birlik oluyor.

Bu kadar strateji planlaması yanlış hesaplanmış aptalca bir işti o.

Çevrimdışı panic13

Yahu adam zaten luzir. Hemi de boyuh luuzir. Ama bu adamin hakkinij yendigi gercegjni degistirmiyor. Hakemler o iki sene bizi guzel tokatladi.
Simdi bir tane cok eski samsunspor macinhatirliyorum bu gsnin yillarinda. Fb maci var. muhittin bosat hakem. Aziz bunu ariyor falan federasyon baskanini ariyor bilmem ne bizim yonetici orada agzini acamiyor. Macta bizi dogruyorlar mactan sonra miy miy miy
Sonraki samsun macinda da hakem sokartiyor clye fb gidiyor.

Ben bilicle o kadronun maksimumunu gordum benim icin yeterli.
Senil gunes ile dengirdum gecen sene.
Bu sene goremiyorum mesela.
Bu hakem federasyon falan yonetimin isi. Bu sene insallah basimiza bir is gelmez.

ligde son 10 sezonda şampiyon olan yabancı TD yok. Bilic'in son sezonunda son 10 hafta onu kovup mustafa Denizli'yi getirsek bile yine şampiyonduk. Başkan o riski alamadı, gitti bitik GS şampiyon oldu.

GS'nin bu sezon son 10 hafta şampiyon olamayacağının sebebi de bu, ligin dinamiklerini bilmiyorsan sonunu bağlıyamıyorsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Sovun caprazdan attigi mac mi o.

Evet o maç.

Galatasaraylılar'ın "Fener yatacak" kamuoyu oluşturacak hali bile kalmamış, 1 gün önce Kasımpaşa'dan 4 tane yemişler kendi sahalarında.
Fenerbahçe "Gelin bizi yenin, CL'ye siz gidin" diye gelmişler stada,
Bizim tribünler Aziz Yıldırım'a tezahürat yapıyor maç başlarken,
Fener'li oyuncular hazırlık maçı gibi oynuyorlar,
Caner tehlikeli yerden frikik kazandığında topu dışarı atıyor centilmenlik hesabına.
Maç öncesi ve sonrası soyunma odasında herkes sarmaş dolaş.

O takımı bile yenemedik abi, o maçı bile kazandıramadı adam.
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 17:28:42 tuncaboylu ]

Çevrimdışı panic13

Evet o maç.

Galatasaraylılar'ın "Fener yatacak" kamuoyu oluşturacak gösterecek hali bile kalmamış, 1 gün önce Kasımpaşa'dan 4 tane yemişler kendi sahalarında.
Herifler gelin bizi yenin, CL'ye siz gidin diye gelmişler,
Bizim tribünler Aziz Yıldırım'a tezahurat yapıyor,
Caner tehlikeli yerden frikik kazandığında topu dışarı atıyor centilmenlik hesabına.

Hatta 1-0 öne geçti herifler de bala totoya bi tane Motta atmıştı ceza sahasına girerken.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tuncaboylu

Hatta 1-0 öne geçti herifler de bala totoya bi tane Motta atmıştı ceza sahasına girerken.

O gerginlikten uzak maçta bile 2 kırmızı kart görmemiz da cabası.

Çevrimdışı mylife1903

Evet o maç.

Galatasaraylılar'ın "Fener yatacak" kamuoyu oluşturacak hali bile kalmamış, 1 gün önce Kasımpaşa'dan 4 tane yemişler kendi sahalarında.
Fenerbahçe "Gelin bizi yenin, CL'ye siz gidin" diye gelmişler stada,
Bizim tribünler Aziz Yıldırım'a tezahürat yapıyor maç başlarken,

Dur bi ozetine bakam o macin, malum balik yagi sevmiyom

Çevrimdışı Kalyoncu

Abi o maçlarda antep maçında biraz sıkıntı var golden önce serdara tokat atmıştı o chibuike diğer maçlarda ne oynadında kazanacaksın? Antep maçında altıpastan atamayan Demba Ba top bir türlü girmedi. Akhisar zaten hiç oynamadık onlarda asıldıkça asıldı malum gs'nin altyapısı. Sorun düpedüz o kadıköydeki derbi maçı o an orada kazanacaksın he kazanamadın eyvallah yenilmeyeceksin.

Çevrimdışı mylife1903

Abi o maçlarda antep maçında biraz sıkıntı var golden önce serdara tokat atmıştı o chibuike diğer maçlarda ne oynadında kazanacaksın? Antep maçında altıpastan atamayan Demba Ba top bir türlü girmedi. Akhisar zaten hiç oynamadık onlarda asıldıkça asıldı malum gs'nin altyapısı. Sorun düpedüz o kadıköydeki derbi maçı o an orada kazanacaksın he kazanamadın eyvallah yenilmeyeceksin.
O akhisar macinda 3 tane kirmizi var cikamayan
Sonr antep macinda son saniyede cenkin golune ofsayt var. o golu fb atsin dunya uzerinde iptal edecek hakem yok

Edit:gol akhisar maciymis. Balik yagi lazim
[ Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 18:13:13 mylife1903 ]

Çevrimdışı Kalyoncu

Sonr antep macinda son saniyede cenkin golune ofsayt var. o golu fb atsin dunya uzerinde iptal edecek hakem yok
O pozisyon ofsayt abi x takım y takım farketmez kadıköyde yensen iş bitmişti zaten. Bu seneki gibi gidip tt arenada nasıl fişi çektiysen oradada eline fırsat gelmiş oradada yeneceksin fişi çekeceksin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emin misin abi?

1-1 biten Antep maçında golümüz mü verilmedi son dakikada?

Akhisar maçı olmasın o?

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-90-arti-4-te-golu-atti-ama--besiktas-2059179-skorerhaber/

Çevrimiçi Necmi

@atalay hakli yolun sonuna gule oynaya varmak icin derbileri kaybetmeyeceksin, yenemiyorsan yenilmeyeceksin.
yolun sonuna güle oynaya gitmek istiyorsan hiç bir maçı kaybetmeyeceksin seni esas şampiyonluktan eden her zaman
hesabı olmayan puan kayıpları oluyor gidiyorsun gençlere eskişehire saçma puanlar kaybedip sonra bunu derbi kazanamadığına
bağlarsan kendini kandırırsın biz o sene avrupa dönüşleri saçma sapan takımlara puan kaybetmeseydik gene şampiyon olurduk
seni 80 puan bu ülkede şampiyon yaparmı yapar kayıp olan 22 puanın kime kaybettiğinin bir önemi yok.
derbi galibiyeti ne zaman önemlidir onlarda silme kazanarak gider puan 100 barajını zorlar işte o zaman şampiyonluk derbilerden geçer.

Çevrimdışı tuncaboylu

yolun sonuna güle oynaya gitmek istiyorsan hiç bir maçı kaybetmeyeceksin seni esas şampiyonluktan eden her zaman
hesabı olmayan puan kayıpları oluyor gidiyorsun gençlere eskişehire saçma puanlar kaybedip sonra bunu derbi kazanamadığına
bağlarsan kendini kandırırsın biz o sene avrupa dönüşleri saçma sapan takımlara puan kaybetmeseydik gene şampiyon olurduk
seni 80 puan bu ülkede şampiyon yaparmı yapar kayıp olan 22 puanın kime kaybettiğinin bir önemi yok.
derbi galibiyeti ne zaman önemlidir onlarda silme kazanarak gider puan 100 barajını zorlar işte o zaman şampiyonluk derbilerden geçer.

Derbileri kazanmanın avantajı, camiaya ve takıma bir momentum kazandırması oluyor genelde.

Kaybettiğinde de tersi etki yaratıyor tabii ki.

Mesela Galatasaray derbisini kaybetsek, Rize'den 3 puan çıkarmamız daha da zor olurdu.

Ya da 3-2 kazansak, Galatasaray Antalyaspor'a takılırdı muhtemelen. (Yine takılıyorlardı da, neyse)

Çevrimdışı mylife1903

Emin misin abi?

1-1 biten Antep maçında golümüz mü verilmedi son dakikada?

Akhisar maçı olmasın o?

http://www.milliyet.com.tr/besiktas-90-arti-4-te-golu-atti-ama--besiktas-2059179-skorerhaber/
Kafa allak bullak simdi
Bilicin ilk senesine dondum az. O gs macini izledim o besiktasin cocugu firat aydinusun maci. Herif eliyle aliyor gol atiyor ya, sinirim tepeme cikti aksam aksam. Melo daliyor kirmizi, bir tanesi gidiyor yuzunden ittiriyor bizimkini ona bakiyirnfalan.

Sonra 1-1lik fb macini izledim ismail bey yapmis numaralari
Sivas macini hatirladim sifirdan ortayi tolgay bey iceri tokatlamis falan

Offfff

Çevrimdışı kartalBaz

gerektiğinde gol atan ne demek yahuu, golün gerekmediği bir an mı var futbolda  :alala:
futbol = topun 3direk içinden geçirilip filelerle buluşturulması amacıyla oynanan bir oyun. yani futbol=gol
son rize maçında gerekmediği için mi atmadı golleri  :alala:
ilginç bir bakış açısı. gerektiğinde gol atmak die bir kavram hayatımıza girdi.

lisedeyken ingilizce kursuna gidiyordum sınıfa birgün bir arkadaş amerikadan misafir gelen amerikan yengesini getirmişti. konuşma kulübünde aramıza katılması için yenge aksanlı aksanlı konuşuyor bizde anlamaya çalışıyorduk. bana hangi sporları seversin dedi bende football deyince american football mu dedi yok dedim anlatmaya çalıştım yenge de yanıt olarak haaaa soccer game dedi. abi futbol=gol oyunu  @kartalBaz
Soccer cok degisti abi. Artik kanatlarin ve ortasahalarinda gole katkisi gerekiyor. Benzema gibi suarez gibi komple oyuncular ile oynaniyor artik futbol. Yoksa gomez bu performansla bu fiyata suanki takimina gitmezdi. Gerektiginde gol demek, hem attiracak alan bosaltacak asist yapacak, hemde zor durumdayken takim sapkadan tavsan cikarip gol atacak. Aboubakar sapkadan tavsan cikarirmi onu cidden bilmiyorum ama dgerlerini gayet iyi yapar.

Etiketler: