Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137417 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Vay be neler kaçırmışım. İki gün boyunca Aboubakar gömülmüş. Çocuk buraları okusa derdinden ince hastalığa yakalanır.

Çevrimdışı mylife1903

Vay be neler kaçırmışım. İki gün boyunca Aboubakar gömülmüş. Çocuk buraları okusa derdinden ince hastalığa yakalanır.
Lisan problemi var ya ondan seeediyoruz, turkca tapeleri nasil okuyacak ki abubakar

Çevrimdışı Orhan_

Lisan problemi var ya ondan seeediyoruz, turkca tapeleri nasil okuyacak ki abubakar

İsmail Fransız aksanlı Türkçesiyle konuyu anlatmaya çalışığğrr. Malum konuya hakim biri :D.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gomez milli takımdan çıkarılmış.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Gomez milli takımdan çıkarılmış.
Vizyon falan diye tutturdu herhalde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

Baskan stratejik bir yanlis icinde.. Son aciklamalarinda "Besiktas ayri bir topraktir..Futbolcular burada basariyi yakalar..gittiklerinde aynisi olmaz " gibilerinden birseyler soyledi.. Bu konusma ilerde oyuncu satislarimizi olumsuz etkileyebilir. Bunu hic dusunmuyor baskan..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

bence hem güneş olmamasından hemde domuz etinden abi soğuk ülkenin adamları öküz gibi oluyorlar  :D

Bosna da çok soğuk değil domuz eti de yediklerini sanmıyorum. Boşnaklarda yarma gibi...Bence çok ekmek yiyoruz ondan :D

Genlerimiz küçük napalım...Türk gençlerini slav bayanlarla evlenmeye davet ediyorum...30 sene sonra Türkiyenin boy ortalaması 10 santim artar :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bosna da çok soğuk değil domuz eti de yediklerini sanmıyorum. Boşnaklarda yarma gibi...Bence çok ekmek yiyoruz ondan :D

Genlerimiz küçük napalım...Türk gençlerini slav bayanlarla evlenmeye davet ediyorum...30 sene sonra Türkiyenin boy ortalaması 10 santim artar :evillol:
Beyaz ekmekten oluyor evet. Bir oturusta iki ekmek yiyorum allahtan gunde bir sefer yemek yedigim icin fazla kacirmiyorum ekmegi

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı atalay

Birinci çocukluk, ikinci çocukluk ve ergenlik dönemi bedensel gelişiminde psiko-motor ve ince-motor gelişimi konusunda yetersiz aktivite ve organizasyondan, beslenme alışkanlıklarındaki yanlışlıklar ve yetersizliklere kadar geniş kapsamlı bir konu. Genetik miras; çevresel faktörler; ülkenin iklimsel, coğrafi ve demografik yapısı; altyapılardaki atletik departman ve performans bilimindeki yetersizlikler  vs. daha bilumum etmen var. @tangaz @mylife1903 

Çevrimdışı arda

Lagos avlamak 5 yıllığına yasaklandı haberiniz olsun.  :)

Aynen, 1113 TL de cezası var! Tamam lezzetli ama nesli tükeniyor..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı alimm

Ghezzal'ı bize yar ederler mi..? Hem talisca hem de quaresma'dan istediğimiz verimi kendisinden alabiliriz...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Geçen sezonun ikinci ve üçüncü bölgedeki hareketliliğini geri kazanmak için oyun/oyuncu mesafelerini kısaltmak ve statik oyuncuları kenara almak gerek. Oyun pratiği tekdüze iken bile oyunu/sahayı dikine oynama/kullanma becerisi yüksek ve değişken bi' oyuncu grubu ile oynamak işleri önlem alması daha zor bi' hale getiriyor.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 19:54:34 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Destekliyorum abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beyaz ekmekten oluyor evet. Bir oturusta iki ekmek yiyorum allahtan gunde bir sefer yemek yedigim icin fazla kacirmiyorum ekmegi
Yuh abi ben haftada 2 ekmek yemiyorumdur ne yaptın sen

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ghezzal'ı bize yar ederler mi..? Hem talisca hem de quaresma'dan istediğimiz verimi kendisinden alabiliriz...
İyi adam bence Quaresmadan da kurtarcaksa bizi daha çok isterim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre bunu beğenmedi.  :icool: :icool:
Ben Nakoulmayi cok begeniyorum abi 2 senedir yazıyorum alalim diye bu yüzden az linc edilmedim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Anladım, teşekkür ederim.

Genelde bazı arkadaşlarımla renktaş diye hitap ederiz birbirimize, oradan alışkınlık kalmış :)
Renkdas , genel olarak Renklilerin kullandigi bir kelime oldugu icin biz kullanmıyoruz

@Necmi abinin alarmlar caliyor hemen :D

Çevrimdışı tangaz

Renkdas , genel olarak Renklilerin kullandigi bir kelime oldugu icin biz kullanmıyoruz

@Necmi abinin alarmlar caliyor hemen :D

alarm demişken quaresmaya lafçakarsan da @Yunus Emre Dökmeci mizin alarmlar boş durmaz  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Başakşehir'de işler biraz farklı yürüyor.

Baskı altında değil oyuncular, hünerlerini daha iyi sergileyebiliyorlar o yüzden.

Cengiz Ünder'le Kerim Frei'yı takas etsek, Kerim'i tanıyamayız.

Yalnız lafı açılmışken Kerim tam Başakşehir'in aradığı oyuncu, orada acayip şeyler yapabilir.

Ben Abdullah Avcı'nın gece bazı rüyalarında Kerim'i kadrosunda gördüğünü tahmin edebiliyorum.
Bende Tam Hollanda Eredivisie topcusu oldugunu düşünüyorum abi

Orada kral olur tam onluk bir lig , Cok degill 1 Sene icinde kimse Hakim falan konuşmaz..

Adrianonun şu anda verdiği performansı, hatta Q7 ve olcayın performansını çok rahatlıkla Kerim ve Aras da verebilir. 10 numaramız yok, onun harici diğer bölgelerde kalitemiz yeterli kanımca. Fakat kanatta düşük verimli çok oyuncumuz var. Hepsinin alsınlar 1 Bruma'nın formunda bir oyuncu verseler daha faydalı olacak. Önümüzdeki sene Töre+Töre kalitesinde bir kanadımız daha olursa, kullanmayacaklarımızı da satarsak, hem ekonomik hem sportif olarak daha fazla fayda sağlarız. F.O. da bunu düşünüyordur eminim ki.
Ben Kerimin 10 numara oynatılmasi gerektiğini cok yazdim burada Gecen sezon

Kanat olmuyorsa 10 numarada oynatt , Zira Orjin mevkii 10 numara pozisyonu Kerimin :tabe:

alarm demişken quaresmaya lafçakarsan da @Yunus Emre Dökmeci mizin alarmlar boş durmaz  :D
:bandit: :bandit:

Boykoooo :by2: :by2: :bawling:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: