Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137376 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Aynen, bir de sakatlıktan nasıl döneceği önemli.

Nicola Sansone diye bir herif oynamış Bakambu sakatken, iyi katkı vermiş. Partneri de Pato zaten.

Forma biraz zorda Bakambu için.

pato bu sene döktürüyor resmen oyun liderliğini ele almış ben çok beğendim hatta sosanın yerine alsaymışız die iç geçirdim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

biliyorsun siyahla beyaz renk değildir bizde renkli değiliz ya o bakımdan  :icool:
hoşgeldin ayrıca bir de forumda yaş bilgini girme zorunluluğu var.

Aynen haklısın, biraz anlamsız olmuş :D

Tamamdır.
La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

pato bu sene döktürüyor resmen oyun liderliğini ele almış ben çok beğendim hatta sosanın yerine alsaymışız die iç geçirdim

Pato, Sosa'nın yerinde oynayamaz ki hocam?
La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı tuncaboylu

Tam bizlik transferdi: Dipteyken al, parlatıp sat.

Gerçi alan takım da bu işin piri olan Villarreal, biz onların izinden gidiyoruz.

3 milyon euro'ya aldılar adamı, sene sonunda 12-13'e okuturlar en az.

Çevrimdışı tuncaboylu

Evet, kanatlarda kullanırdık.

Çevrimiçi Necmi

Anlamadım hocam?
Beşiktaşlılar birbirlerine renktaş diye hitap etmez o renklilerin kullandığı bir kelimedir  @SilenceDeaD1903

Çevrimdışı mylife1903

Berbatov'dan sonraki en skandal değerlendirmem de Bakambu'ydu.

Ona da kazma demiştim Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından sonra, herif Villarreal'de coştu.

Gerçi coştu demiştim de, artık oynatmıyorlarmış elemanı. Devre arası boşa çıkabilir.
Yooo iyi degerlendirme kazma ikisi de. Berbatovu hic sevmem bakambu da yulanin yandan yemisi iste

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yooo iyi degerlendirme kazma ikisi de. Berbatovu hic sevmem bakambu da yulanin yandan yemisi iste
kazma dediğiniz adamlar bir sürü gol asist yapıyorlar önemli olan o abi :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

ben oynayabileceğini düşünüyorum o ışığı gördüm bu sene onda harika bir forvet arkası potansiyeli var adamda olgunlaşmış da epey, çok asist yapardı bizde üstüne üstlük gol vuruşlarında da bir ekstralık gelmiş.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalnız bir konuda örnek almamız gereken bir takım da Bursaspor, altyapı o da.

Adamlar altyapıdan Enes'i çıkartıp 3 milyona City'e sattılar.

2 sene geçmedi üstünden. Şimdi bakıyorum, Kubilay Kanatsızkuş diye bir çocuk çıkarmışlar ve ilk 11'de oynatıyorlar.

Gerçi bizim altyapıda olsa "Kanatsız kuş mu olur?" diye kovalarlardı çocuğu heralde.

Hoca Ömer'i iyiden iyiye kanat olarak kullanacaksa, A takıma genç bir santrafor çıkarmak iyi olur. İç saha maçlarında skor 2-3 farka çıkarsa, sokulabilir.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız bir konuda örnek almamız gereken bir takım da Bursaspor, altyapı o da.

Adamlar altyapıdan Enes'i çıkartıp 3 milyona City'e sattılar.

2 sene geçmedi üstünden. Şimdi bakıyorum, Kubilay Kanatsızkuş diye bir çocuk çıkarmışlar ve ilk 11'de oynatıyorlar.

Gerçi bizim altyapıda olsa "Kanatsız kuş mu olur?" diye kovalarlardı çocuğu heralde.

Hoca Ömer'i iyiden iyiye kanat olarak kullanacaksa, A takıma genç bir santrafor çıkarmak iyi olur. İç saha maçlarında skor 2-3 farka çıkarsa, sokulabilir.

genç oyuncular çok özgüvensiz oluyorlar abileri de hiç yardımcı olmuyorlar bu konuda, mesela gomez bunu yapmaya çalışıyordu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

genç oyuncular çok özgüvensiz oluyorlar abileri de hiç yardımcı olmuyorlar bu konuda, mesela gomez bunu yapmaya çalışıyordu
+ yetenekli de olmuyorlar ben görmedim potansiyeli yüksek olan bir oyuncu başakşehirin aldığı cengiz ünderi beğendim mesela abi biz alabilirmişiz onu

Çevrimdışı tuncaboylu

Ülkece gençlere bakış açımız da sakat.

Başkanı dinlerken farketmiştim, "Aras'ı aldık, genç bir arkadaşımız" gibilerinden bir şey demişti.

Oysa Aras 26 yaşında. 21 yaş altı her oyuncuya genç gözüyle bakıyoruz, millet 18-19 yaşındaki adamları takıma yerleştirmeye çalışıyor.

Celtic geçen gün U-20 maçında 13 yaşındaki çocuğu oyuna sokmuş. Tamam bu da saçma, ama bizim de 18-19 yaşındaki oyunculara bakışımızı değiştirmemiz lazım.

Çevrimdışı tangaz

+ yetenekli de olmuyorlar ben görmedim potansiyeli yüksek olan bir oyuncu başakşehirin aldığı cengiz ünderi beğendim mesela abi biz alabilirmişiz onu

bizde şans bulamayabilirdi ya da şans bulduğunda aynı özgüveni gösteremeyip topu yanındaki abiye verebilirdi kısa yoldan. gençlerde bu hatayı görüyorum ben. yetenek konusundaki görüşüne de ayrıca katılıyorum...

Çevrimdışı tuncaboylu

Başakşehir'de işler biraz farklı yürüyor.

Baskı altında değil oyuncular, hünerlerini daha iyi sergileyebiliyorlar o yüzden.

Cengiz Ünder'le Kerim Frei'yı takas etsek, Kerim'i tanıyamayız.

Yalnız lafı açılmışken Kerim tam Başakşehir'in aradığı oyuncu, orada acayip şeyler yapabilir.

Ben Abdullah Avcı'nın gece bazı rüyalarında Kerim'i kadrosunda gördüğünü tahmin edebiliyorum.

Çevrimdışı tangaz

Ülkece gençlere bakış açımız da sakat.

Başkanı dinlerken farketmiştim, "Aras'ı aldık, genç bir arkadaşımız" gibilerinden bir şey demişti.

Oysa Aras 26 yaşında. 21 yaş altı her oyuncuya genç gözüyle bakıyoruz, millet 18-19 yaşındaki adamları takıma yerleştirmeye çalışıyor.

Celtic geçen gün U-20 maçında 13 yaşındaki çocuğu oyuna sokmuş. Tamam bu da saçma, ama bizim de 18-19 yaşındaki oyunculara bakışımızı değiştirmemiz lazım.

biz de baya birşey yanlış gibi duruyor insan hangisini düzelteceğini şaşırıyor, mesela 18-19 yaşlarında olupda fiziksel olarak güçlü diyebileceğimiz genç oyuncular yetiştiremiyoruz atletik performanslar yerlerde sürünüyor...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bizde şans bulamayabilirdi ya da şans bulduğunda aynı özgüveni gösteremeyip topu yanındaki abiye verebilirdi kısa yoldan. gençlerde bu hatayı görüyorum ben. yetenek konusundaki görüşüne de ayrıca katılıyorum...
beni asıl rahatsız eden şey kahramanlığa soyunmaları normal oyunlarını oynasalar sıkıntı olmaz abi, gol attıran futbolcu gol atandan benim nazarımda daha değerlidir.

Çevrimdışı tangaz

beni asıl rahatsız eden şey kahramanlığa soyunmaları normal oyunlarını oynasalar sıkıntı olmaz abi, gol attıran futbolcu gol atandan benim nazarımda daha değerlidir.

geçen akhisarla bizim gençler maçının özetlerine bakıyordum eslem güzel bir gol attı tabiri yerinde ise jeneriklikti gol sevincini görseniz hani yıllarını verdiği eski takımına deplasmanda gol atan oyuncular vardır ya saygısından sevinmez o hesaptı, bana A takımla idman yapan alt takıma inincede kibirlenen eleman hissiyatı verdi ve bu çok tehlikelidir. gol atıyorsun yaa bu kariyerindeki 1000.gol dahi olsan havalara uçacaksın heyecanın zirve yapacak adrenalin pompalayacak vücudun...

Çevrimdışı mylife1903

geçen akhisarla bizim gençler maçının özetlerine bakıyordum eslem güzel bir gol attı tabiri yerinde ise jeneriklikti gol sevincini görseniz hani yıllarını verdiği eski takımına deplasmanda gol atan oyuncular vardır ya saygısından sevinmez o hesaptı, bana A takımla idman yapan alt takıma inincede kibirlenen eleman hissiyatı verdi ve bu çok tehlikelidir. gol atıyorsun yaa bu kariyerindeki 1000.gol dahi olsan havalara uçacaksın heyecanın zirve yapacak adrenalin pompalayacak vücudun...
Gol atmak dunyanin en buyuk orgazmidir.

Çevrimdışı mylife1903

biz de baya birşey yanlış gibi duruyor insan hangisini düzelteceğini şaşırıyor, mesela 18-19 yaşlarında olupda fiziksel olarak güçlü diyebileceğimiz genç oyuncular yetiştiremiyoruz atletik performanslar yerlerde sürünüyor...
Abi sorma 18-19 yasinda bir rus ile bir turku karsilastirsan bizim gencler yanlarinda subyan duruyor. Artik beslenmeden midir nedir bilemiyorum. Bence antreman metodlari da cok onemli. Daha once de bahsetmistim hokey oynayan bir cocuk var tanidik velet herhalde 12-13 yasinda falandir koca herif yuruyusu falan var bana vursa devirir adini da okuzu devirdi diye okuzhan okuzovich diye degistirirler

Çevrimdışı tangaz

Abi sorma 18-19 yasinda bir rus ile bir turku karsilastirsan bizim gencler yanlarinda subyan duruyor. Artik beslenmeden midir nedir bilemiyorum. Bence antreman metodlari da cok onemli. Daha once de bahsetmistim hokey oynayan bir cocuk var tanidik velet herhalde 12-13 yasinda falandir koca herif yuruyusu falan var bana vursa devirir adini da okuzu devirdi diye okuzhan okuzovich diye degistirirler

var bir yerde bir hata ama nerede bilemiyorum boy sorunu her dönem vardı ama eskiden kısa boyluda olsa genç oyuncuların fiziği biraz daha iyiydi abilerinin yanında böyle çelimsiz güçsüz kalmıyorlardı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence hem güneş olmamasından hemde domuz etinden abi soğuk ülkenin adamları öküz gibi oluyorlar  :D

Çevrimdışı mellfred

Başakşehir'de işler biraz farklı yürüyor.

Baskı altında değil oyuncular, hünerlerini daha iyi sergileyebiliyorlar o yüzden.

Cengiz Ünder'le Kerim Frei'yı takas etsek, Kerim'i tanıyamayız.

Yalnız lafı açılmışken Kerim tam Başakşehir'in aradığı oyuncu, orada acayip şeyler yapabilir.

Ben Abdullah Avcı'nın gece bazı rüyalarında Kerim'i kadrosunda gördüğünü tahmin edebiliyorum.
devre arasında kanadı takviye edip kerimi kiralama fırsatı bulsak keşke

Çevrimdışı sozkul

Lagos'u mu gömüyoruz şimdi de?  :D :D

Lagos avlamak 5 yıllığına yasaklandı haberiniz olsun.  :)

Çevrimdışı benyv-

Adrianonun şu anda verdiği performansı, hatta Q7 ve olcayın performansını çok rahatlıkla Kerim ve Aras da verebilir. 10 numaramız yok, onun harici diğer bölgelerde kalitemiz yeterli kanımca. Fakat kanatta düşük verimli çok oyuncumuz var. Hepsinin alsınlar 1 Bruma'nın formunda bir oyuncu verseler daha faydalı olacak. Önümüzdeki sene Töre+Töre kalitesinde bir kanadımız daha olursa, kullanmayacaklarımızı da satarsak, hem ekonomik hem sportif olarak daha fazla fayda sağlarız. F.O. da bunu düşünüyordur eminim ki.

Etiketler: