1- düşün işte pl ile aramızdaki farkı ordaki 20.sıra takımı bile bizim önümüzde adamların gözü takım aramıyor vitrin arıyor hala kötü örneklerle baskın gelmeye çalışıyorsun. bugün pl.nin küme düşen takımı b.münihten fazla lig geliri yapıyor ülkesinde...
2- porto abuyu 30a almadı zamanında 3e aldı bize 2,5e kiraladı ve yaptığı yatırımı kurtardı zaten bundan sonrası her hamle adamlar için kar! zararı falan yok başka takıma verebilmesi de pek mümkün değildi ancak devre arası çinlilere itelerdi. mevcut dönemde ancak bizim gibi zordaki bir takım o kira parsını ve abunun maaşını öderdi...
3-caneri kiralamak mantıklıydı çünkü o mevkiye birkaç ay önce adrianoyu 3 yıllığına almıştık caner belkide tutmayacaktı ve adriano oynayacaktı ve bizde caneri elimizde patlamasın die almadık kiraladık. diğer taraftan abu için 12,5 milyon satınalma bedeli varken caner için 1 milyondu bizim verebilecek 1imiz vardı ama 12,5imiz yoktu. cidden elma ve armutları karıştırıyorsun.
1- Dediğin şekilde olsa, Nasri de Premier League'e giderdi. Neden Sevilla'ya gitti adam? Bony ya da Remy, ikisinden biri asıl hedefimiz olsaydı kiralardık.
2- Kar zarar işi değil sadece, kulübün repütasyonu da var. 2 sene ilk 11 oynattığı adamı çöp haline getirirse, Porto için kötü bir imaj olur bu.
Zaten ülkede bir güç kayması yaşanıyor: Benfica ve Sporting Lizbon daha iyi oyuncu pazarlar hale geldiler ve Porto'dan öne çıkmaya başladılar Portekiz pazarında. Yani bir transferin bir sürü parametresi var, 2.5'a aldım 5'e sattım muhabbeti değil yani.
3- Caner'i kiralamanın mantığıyla Aboubakar'ı kiralamanın mantığını karşılaştırmıyorum, sözleşmelerini karşılaştırıyorum. Başkan her 2 oyuncunun sözleşmesinden de benzer şekilde bahsetti.