Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141331 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hazirlik macina kadar boyle gideriz. Transfer yok, mac yok yokoglu yok! Ne konusacak bu forum sakinleri nereye konusacak bu insanlar, gidip belediyenin onunde mi konussunlar, ne yapalim gidip agac altinda konusun mu diyelim
muhabbet cafe başlığı hiç aktif değil oraya geçeriz olmadı sen bu black mirroru izlesene abi  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

Rize maçında Tolgay'ın 13 hatalı pası var. Atiba'nın ise 105'de 103 (3 ve 63.dakikalar) ve birçoğu rakip yarı sahada. Tolgay'ın pasların önemli bir bölümü riskli ve oyun kurmaya dönük olabilir; lakin oyun merkezini geride kuran, yeterince iyi alan daraltamayan Rize'ye karşı yine de yüksek bir sayı. Ömer ve Olcay'ın ilk yarıda topla buluştuğu noktalar ise aksiyon bölgesinin oldukça uzağında ve yetersiz. Ayrıca oyunda kaldığı süre boyunca dikine en çok oynamaya çalışan ismin Necip olması enteresandı ve oyundan alınmasını pek anlayamadım.

yanlış görmediysem necip sakatlık yaşadı ve beni değiştirin die işaret etti @atalay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

abubakarın golcülük meziyetlerinde porto milim ışık görseydi birilerine 20ye 25e okuturlardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abubakar bizde oynadığı kadar kötü futbolcu değil.alında bizdede fena oynamıyorda bitiicilik zayıf.bunun yanına yardımcı hatta esas jön koymak lazım.yada tek oynuyorsada yanına yakınına adam sokmak lazım.
Ama biz bu adamı bu amaçla almadık ki abi? Üstelik 3,5 milyon euro top indirsin kanatlara açsın diye hiç vermedik..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

abubakarın golcülük meziyetlerinde porto milim ışık görseydi birilerine 20ye 25e okuturlardı
Abi hep yazdim, isid teroristi gibi sakal da var ama dinleyen yok. O portonun benfikanin falan baskanini gec herhangi bir yoneticisinin karsisina bizim turkiyeden konsorsiyum toplayip gondersen adam donunda sallar, siz giderken ben geliyordum, der tur bindirir.

Iki tane transfer yapti diye bizim yonetimi yuceltmenin bizkm takimi da dev aynasinda gormenin manasi yok.

Bu portoya benfikaya falan selam versen seni borclu cikartirlar bir menecer kazigi yedik gjbi ama bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek. Gomez gelince ndoye olayi unutuldu tabii. Allah yuzunuze bakti ama her sene oyle olmaz balotelli yerine abubakari alirsin

Çevrimdışı mylife1903

Ama biz bu adamı bu amaçla almadık ki abi? Üstelik 3,5 milyon euro top indirsin kanatlara açsın diye hiç vermedik..
Top indirip kanatlara acan ustelik bunu kafasi gozu kirik halde yapip 1.6 alan model vardi elimizde, heriften zor kurtulduk ki kurtulduk sayilmaz gecici bir keyif. A bu 3.3 aliyor ayni isleri yapiyor ustelik kafasini gozunu kirmiyor, oburunden kan falan cikiyordu besiktasin cocugu muamelesi yapiyordu baskan, pirlanta gibi cocuk al canim sana 1.6myonnyuro.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi hep yazdim, isid teroristi gibi sakal da var ama dinleyen yok. O portonun benfikanin falan baskanini gec herhangi bir yoneticisinin karsisina bizim turkiyeden konsorsiyum toplayip gondersen adam donunda sallar, siz giderken ben geliyordum, der tur bindirir.

Iki tane transfer yapti diye bizim yonetimi yuceltmenin bizkm takimi da dev aynasinda gormenin manasi yok.

Bu portoya benfikaya falan selam versen seni borclu cikartirlar bir menecer kazigi yedik gjbi ama bakalim ilerleyen gunler ne gosterecek. Gomez gelince ndoye olayi unutuldu tabii. Allah yuzunuze bakti ama her sene oyle olmaz balotelli yerine abubakari alirsin
Portekiz kültürü ile İspanyol kültürü benzerlik gösteriyor, orada oynamış veya o kültürden gelen oyunculardan verim alamıyoruz bu açık ve net ama bu portekiz ısrarını anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

maaş+kira+maç başı+prim+menajerlik ücreti+vergi =7,5 milyon avro yıllık maliyeti var sene sonunda 1 golü 1 milyon avro falan tarzı haberler görürüz  :money:

Çevrimdışı tangaz

Portekiz kültürü ile İspanyol kültürü benzerlik gösteriyor, orada oynamış veya o kültürden gelen oyunculardan verim alamıyoruz bu açık ve net ama bu portekiz ısrarını anlamakta güçlük çekiyorum gerçekten.

+sscb kültürü

boykoyu ispanyollar kampa almışlar rivayete göre kamp yerse form tutar die bir görüş varmış orda da  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

maaş+kira+maç başı+prim+menajerlik ücreti+vergi =7,5 milyon avro yıllık maliyeti var sene sonunda 1 golü 1 milyon avro falan tarzı haberler görürüz  :money:
Kiralama ücretini filan unuttum ben, haklısın. Son yılların en büyük kazığı olacak Tabata'yla birlikte ama onuda satmıştık galiba 5 e filan garip bir takıma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Kiralama ücretini filan unuttum ben, haklısın. Son yılların en büyük kazığı olacak Tabata'yla birlikte ama onuda satmıştık galiba 5 e filan garip bir takıma.

adam katarda gol kralı oldu milli kahraman gibi orada hatta milli takımda da oynuyor yaşı tutarsa dünya kupasında oynatmayı düşünüyorlar

Çevrimdışı mylife1903

Gelenler de onemli. Duzgunleri bize gelmez zaten. Karijma, almeyda, fernandes, simao. Baska da hatirlayamadim. Sunlarin icinde en iyisi tartismasiz simaoydu. Herifi zil takip gonderdik. Feda sezonunda hep yaziyorum yanlis ata oynadi fikret orman. Simao ile quaresmayi tutup fernandes ile almeydayi gonderseydi daha basarili olurduk. Bu ikisi o takimi tasirdi. Abuk sabuk transfer yapilacagina da bir tane genc afrikali forvet alinirdi ohhhhhhhh

Adamlarin iyi futbolculari zaten 15-20den basliyor. Bize de gelmezler. Ispanyaya giderler.

Ya su slovakya cekistan var macarlar var bulgarlar var sirplar var onlardan alin iste hadi hirvatlar pahali bosnaklardan alin. Ben yemin ediyorum anlayamiyorum bu transfer isini. Hadi okuzzsun bisiden haberin hok git alman al, yanilmazsin.
Illa berazilyadan alinacak kkadar dedik ispanyadan sscbden almayin gidip boykoyu aldilar. Al iste sirplardan oynasin adamlar. Yemekler benzer ulke insani benser uyum sorunu olmaz. Hadi hepten ama hepten okuzsun git soyadi turke benzeyen yunanlilardan al. Ayni millet iste yemekler ayni sonuna i koydumu turkce ogrenmesine de gerek yok. Dolmaii dedimi verirler zeytinyagliyi baklavaiii dedimi alir baklavayi iste. Yok illa elin pilavina bir suru bocek katacaz ustune az safran al sana paella.

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı tangaz

Gelenler de onemli. Duzgunleri bize gelmez zaten. Karijma, almeyda, fernandes, simao. Baska da hatirlayamadim. Sunlarin icinde en iyisi tartismasiz simaoydu. Herifi zil takip gonderdik. Feda sezonunda hep yaziyorum yanlis ata oynadi fikret orman. Simao ile quaresmayi tutup fernandes ile almeydayi gonderseydi daha basarili olurduk. Bu ikisi o takimi tasirdi. Abuk sabuk transfer yapilacagina da bir tane genc afrikali forvet alinirdi ohhhhhhhh

Adamlarin iyi futbolculari zaten 15-20den basliyor. Bize de gelmezler. Ispanyaya giderler.

Ya su slovakya cekistan var macarlar var bulgarlar var sirplar var onlardan alin iste hadi hirvatlar pahali bosnaklardan alin. Ben yemin ediyorum anlayamiyorum bu transfer isini. Hadi okuzzsun bisiden haberin hok git alman al, yanilmazsin.
Illa berazilyadan alinacak kkadar dedik ispanyadan sscbden almayin gidip boykoyu aldilar. Al iste sirplardan oynasin adamlar. Yemekler benzer ulke insani benser uyum sorunu olmaz. Hadi hepten ama hepten okuzsun git soyadi turke benzeyen yunanlilardan al. Ayni millet iste yemekler ayni sonuna i koydumu turkce ogrenmesine de gerek yok. Dolmaii dedimi verirler zeytinyagliyi baklavaiii dedimi alir baklavayi iste. Yok illa elin pilavina bir suru bocek katacaz ustune az safran al sana paella.

he yaw ne güzel konuştun bak tosiç mesela kalkışma sabahı adam don atlet terlikle tank önünde hatıra fotosu çektiriyor tr hatırası bi daha nerde tanka dayanıp cadde pozu verecem demiş çıkmış sokağa rivayete göre deklanşöre de yenge basmış. birde kadir kıymet biliyor bu tipler adam diyor ki benim kariyer zirvem burası işime ekmeğime sahip çıkayım. ne adamın ne karısının tek bir artistliği kaprisi vıdıvıdısı çıkmadı. karısı demişken öyle sıradan biri değil balkanların maradonası kadın şey yani madonnası öyle sosanınki gibi sonradan görme arjantin köylüsü deel ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haklı çıktın maalesef abi  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

haklı çıktın maalesef abi  :bawling:

ben 10 dk.da yeteneği anlarım deyince şaşırmıştın abi senden böle ifadeler görmezdik demiştin. dayanamadım abubakar gözlemlerim sonucu yeminimi bozmak zorunda bırakmıştınız beni  :icool:

Çevrimdışı mylife1903

Forum iki gundur iyi lynch yapti. Herifi gomup gomup diriltip tekrar gomuyoruz @Necmi abi yokkennbiraz daha gomelim bu abu'yu.

8milyon civari paraya balotelli ile eto olurdu, iyi olurdu guzel olurdu cok da sahane olurdu simdiye de
Ligde 18 puan clde 6 puan bir de zuper gupamiz olurdu

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin şu genellemelerine bayılıyorum Serhat.  :lol: :lol:

Bir ara da Paraguay'dan stoper çıkmaz diye azarlıyordun bizi, adam 9 milyon euro'ya Milan'a gitti.  :D :D

Aboubakar 2 sene Portekiz'de oynadı diye Portekiz kültüründen mi gelmiş oldu yani? Adamı ana dili Fransızca ve Fransa'da yetişmiş, ne ilgisi var Portekiz kültürüyle?

Portekiz'de oynamış tüm oyuncular çöp mü yapalım yani?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben 10 dk.da yeteneği anlarım deyince şaşırmıştın abi senden böle ifadeler görmezdik demiştin. dayanamadım abubakar gözlemlerim sonucu yeminimi bozmak zorunda bırakmıştınız beni  :icool:
bonservisini almak gibi bir hata yapmayız umarım, pivot santrafor lazım bize gomez haberleri gerçektir umarım ayrılmak istiyormuş...

Çevrimdışı tangaz

Forum iki gundur iyi lynch yapti. Herifi gomup gomup diriltip tekrar gomuyoruz @Necmi abi yokkennbiraz daha gomelim bu abu'yu.

8milyon civari paraya balotelli ile eto olurdu, iyi olurdu guzel olurdu cok da sahane olurdu simdiye de
Ligde 18 puan clde 6 puan bir de zuper gupamiz olurdu

yaramı deştin reis yaralı bedenimle denize girmiş gibi oldum balo+etoo die az debelenmedik bu satırlarda şiir gibi olurduk yeminlen
başkan geçen şenol focaya atarlanmış zaten alacaktım baloyu idmanda gazetecileri fırçaladın ne balosu ulan gidin işinize dedin senin yüzünden alamadım al a bu işte golcün demişmiş...

Çevrimdışı tangaz

bonservisini almak gibi bir hata yapmayız umarım, pivot santrafor lazım bize gomez haberleri gerçektir umarım ayrılmak istiyormuş...

walla satın alma taahütü teminatı vbvb verdiysek seveseve alırız maalesef kaçış yok.
bi arkadaşın gümüş şemsiyesi vardı değil mi  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir ara da Paraguay'dan stoper çıkmaz diye azarlıyordun bizi, adam 9 milyon euro'ya Milan'a gitti.  :D :D

Aboubakar 2 sene Portekiz'de oynadı diye Portekiz kültüründen mi gelmiş oldu yani? Adamı ana dili Fransızca ve Fransa'da yetişmiş, ne ilgisi var Portekiz kültürüyle?

Milan'da kadroya kaç kere gitmiş o 9 milyonluk adam? :) Milan'dan bahsediyoruz. her 9 milyon euro ve italya ligi transferi yapan adam iyi olsa işimiz var :)

Aboubakar özelinde haklısın ama bu adamın kötü oyuncu olduğunu gerçeğini değiştirmiyor, İspanya'dan veya Portekiz'den gelipte Türkiye'de harikalar yaratan 3 tane adam sayar mısın?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

he yaw ne güzel konuştun bak tosiç mesela kalkışma sabahı adam don atlet terlikle tank önünde hatıra fotosu çektiriyor tr hatırası bi daha nerde tanka dayanıp cadde pozu verecem demiş çıkmış sokağa rivayete göre deklanşöre de yenge basmış. birde kadir kıymet biliyor bu tipler adam diyor ki benim kariyer zirvem burası işime ekmeğime sahip çıkayım. ne adamın ne karısının tek bir artistliği kaprisi vıdıvıdısı çıkmadı. karısı demişken öyle sıradan biri değil balkanların maradonası kadın şey yani madonnası öyle sosanınki gibi sonradan görme arjantin köylüsü deel ...
Abi sorma bu ruslarda alisabilse ayni. Boyle tankmis krizmis aclikmis darbeymis falan islemez. Biz savas gorduk, acliktan olduk krizmis, darbeymis bos, diyorlar.
Tank dedigini buralarda sokaklarda sergiliyorlsr anaokullsrinda gosteriyorlar.
Sirp gelsin sevmem herifleri ama uyum sorunu falan cikmaz isine bakarlar. Hirvat gelsin, bosnak gelsin. Viscanin karisi kadin deel mi, istAnbuldanyasiyor adam ikinci kumeye dustu agzini acmadi kirdi dizini oynadi.
Bunlarin kaprisini cekende hata. Yok sosanin karisi dogum yapacak yok efenim gomezin hanimi mankenmis yok niveo fiyea lann bas git. Tosicin karisi kadin degil mi ikisininde cebinden cikartir o kadin. Ozan tufani futbol oynayamaz hale getirdi be
Neyse
O degil de bizkm millet falan dalga geciyor tosicin hanimla ama kadin ciddi superstar o cografyada

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

walla satın alma taahütü teminatı vbvb verdiysek seveseve alırız maalesef kaçış yok.
bi arkadaşın gümüş şemsiyesi vardı değil mi  :D
gomezle beraber aboubakar sahada olursa gomezin hatırına goller atar bu adam gomez apayrı bir seviyedeydi abi süper adam gerçekten. :)

Çevrimdışı tangaz

yalnız sırf beşiktaşta oynuyor die şu adamları savunma kültürüne hastayım @tuncaboylu adamın saha içindeki argümanları ile savunulacak tarafı olmadığını gördün şimdi pasaportundan tutundun  :icool:

halanın oğlu ismayli de böyle savunuyordun  :bandit:

Etiketler: