Ya kardeşim her şeye bir kulp aramayın, 35.000 kişide bırakta o kadar fire olsun. Gören de stadın yarısı elinde telefonla maç izliyor sanacak...
Ayrıca devir artık böyle işte ne olmasını bekliyorsun? İnönü zamanlarında akıllı telefonlar bu kadar yaygın olsa sence durum nasıl olurdu?
yav bahane mi bu söylediğiniz inönü zamanında akıllı telefonlar olsa ne olurdu diyorsun ?
Sen oraya maç izlemeye geliyorsun. Çekirdek yiyen mi ararsın,maç içinde video çeken mi ararsın,periscope'den canlı yayın mı yapanı ararsın.
Hiç tezahürat yapmayaıp oturanını mı ararsın.Telefon bahane yani.
Elimde maç görüntüleri var geçen sene vodafone arena'daki 3 maç taraftar oldukça iyiydi taraftar bu sene çok farklı bu gerçeği değiştiremezsin.
Ben derbiyi evde tv de izledim gol'e kadar bizi duydum 1-0 geriye düştük full gs'yi duydum daha sonra ta ki 2.ci yarı başına kadar biraz kıpırdandık.
Nerde eski inönü'de ki taraftarlar bak sende diyorsun taraftar o kadar olucak diyorsun olmamalı adam oraya çekirdek yemeye gelmemeli,periskoptan canlı yayın yapmamalı oturmaya gelmemeli.
Kiev'de daha dakika 65 gol yedik maçı çevirebilecek 25 dk var rakip üzerinde baskı kuramadık adamlar oynadı biz izledik.
al bide buna bak inönüden bir kesit.