Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9155842 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Futbol bilgisi YERLERDE olan Gs taraftarını taniyalim :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan

Yok yere gittin , Canimin içiydin :by2: :by2:
su adami her gorusumde istemsizce icmek istiyorum

Çevrimdışı tangaz

cidden ağır mallar yalnız :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mal değnekleri ya  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

futboldan uzaklaşma bence çok keyifli bir meşgale
bana bir tek bizim maçlar keyif veriyordu o da vermiyor bu aralar abi :)

Çevrimdışı Orhan

2 fotoğraf arasındaki farkı bulun.

Insan bence ani yasamali yasadigindan keyif almali.Bu cok tuhaf bir durum bence. Mac ici gol videolarina bakiyorum takim gol atmis adam kipirdamiyor bile.Bazi degerlerimizi yitirmeye basladik galiba.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yok yere gittin , Canimin içiydin :by2: :by2:
Hala haber bekliyorum senden
Yazık birşey gelmiyor elden
Şükür beklerimizde oldu.
Diye devam edesim var :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

rakı zararlı mı  :alala: evde şarap yok giderken uğra markete al falan ama rakım her daim dolapta bulunur çok sık içmediğim halde hep vardır  :D

Rakı benim kanımda var :D Keza köy imamı dahil herkesin içici olduğu yerdir benim memleketim. Yaşasın Yukarıçiftlik köyü :halay:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Rakı benim kanımda var :D Keza köy imamı dahil herkesin içici olduğu yerdir benim memleketim. Yaşasın Yukarıçiftlik köyü :halay:
İmam mı ahahahah rakı iyidir birde güzel mezeler oldu mu of diyorum

Çevrimdışı cursedofdragon

1. fotoğraf maç esnasında değil bence.

maç içinde farklı mı zannediyorsun sen ?

Bak bakalım fotoğraf'ta kale arkasında kaç tane elde telefon görüyorsun ?

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Bunda ne var? Serbest vuruş oluyor önlerinde gayet doğal bir durum bu. Top hareket halinde iken elinde telefon olan birini göremedim ben maç boyunca.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Frikik anı ve topun gerisinde Talisca-Quaresma var. Ben olsam ben de çekerdim :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bunda ne var? Serbest vuruş oluyor önlerinde gayet doğal bir durum bu. Top hareket halinde iken elinde telefon olan birini göremedim ben maç boyunca.

madem maç hareket halindeyken video çeken birini görmüyorsunuz youtube'de ki bu videolar nerden geliyor ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadı görmemiş, ilk defa gören çokça insan var maçlarda biraz da ona bağlamak lazım bu fotoğraf-video olayını.

Zamanla azalacaktır.

madem maç hareket halindeyken video çeken birini görmüyorsunuz youtube'de ki bu videolar nerden geliyor ?

Ya kardeşim her şeye bir kulp aramayın, 35.000 kişide bırakta o kadar fire olsun. Gören de stadın yarısı elinde telefonla maç izliyor sanacak...

Ayrıca devir artık böyle işte ne olmasını bekliyorsun? İnönü zamanlarında akıllı telefonlar bu kadar yaygın olsa sence durum nasıl olurdu?

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.

Çevrimdışı OrhanAker

bende rakıyı çok severim zaten  :) futboldan biraz uzaklaşacağım çok sardım bu aralar Abi :bandit: geçmiş benim için geçmişte kalmıştır abi  :tabe:
Rakının tadını da hiç sevemedim be :D

Ya kardeşim her şeye bir kulp aramayın, 35.000 kişide bırakta o kadar fire olsun. Gören de stadın yarısı elinde telefonla maç izliyor sanacak...

Ayrıca devir artık böyle işte ne olmasını bekliyorsun? İnönü zamanlarında akıllı telefonlar bu kadar yaygın olsa sence durum nasıl olurdu?

yav bahane mi bu söylediğiniz inönü zamanında akıllı telefonlar olsa ne olurdu diyorsun ?

Sen oraya maç izlemeye geliyorsun. Çekirdek yiyen mi ararsın,maç içinde video çeken mi ararsın,periscope'den canlı yayın mı yapanı ararsın.

Hiç tezahürat yapmayaıp oturanını mı ararsın.Telefon bahane yani.

Elimde maç görüntüleri var geçen sene vodafone arena'daki 3 maç taraftar oldukça iyiydi taraftar bu sene çok farklı bu gerçeği değiştiremezsin.

Ben derbiyi evde tv de izledim gol'e kadar bizi duydum 1-0 geriye düştük full gs'yi duydum daha sonra ta ki 2.ci yarı başına kadar biraz kıpırdandık.

Nerde eski  inönü'de ki taraftarlar bak sende diyorsun taraftar o kadar olucak diyorsun olmamalı adam oraya çekirdek yemeye gelmemeli,periskoptan canlı yayın yapmamalı oturmaya gelmemeli.

Kiev'de daha dakika 65 gol yedik maçı çevirebilecek 25 dk var rakip üzerinde baskı kuramadık adamlar oynadı biz izledik.

al bide buna bak inönüden bir kesit.

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 21:17:37 cursedofdragon ]

Çevrimdışı LuceGel

Bunlara mal demek basit bir sıfat oluyor  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

yav bahane mi bu söylediğiniz inönü zamanında akıllı telefonlar olsa ne olurdu diyorsun ?

Sen oraya maç izlemeye geliyorsun. Çekirdek yiyen mi ararsın,maç içinde video çeken mi ararsın,periscope'den canlı yayın mı yapanı ararsın.

Hiç tezahürat yapmayaıp oturanını mı ararsın.Telefon bahane yani.

Elimde maç görüntüleri var geçen sene vodafone arena'daki 3 maç taraftar oldukça iyiydi taraftar bu sene çok farklı bu gerçeği değiştiremezsin.

Ben derbiyi evde tv de izledim gol'e kadar bizi duydum 1-0 geriye düştük full gs'yi duydum daha sonra ta ki 2.ci yarı başına kadar biraz kıpırdandık.

Nerde eski  inönü'de ki taraftarlar bak sende diyorsun taraftar o kadar olucak diyorsun olmamalı adam oraya çekirdek yemeye gelmemeli,periskoptan canlı yayın yapmamalı oturmaya gelmemeli.

Kiev'de daha dakika 65 gol yedik maçı çevirebilecek 25 dk var rakip üzerinde baskı kuramadık adamlar oynadı biz izledik.

al bide buna bak inönüden bir kesit.

Herkes birbirinin aynısı değil, bak ne güzel dedin "maç izlemeye geliyosun" diye işte onlar da maçını öyle izlemeyi tercih ediyor, ne diyeceksin adama? Sanane der geçer ne seni ne beni ilgilendirir bu durum.

Derbide ben hiç rakip sesi duymadım tv'de nasıl veriyorlar orasını bilemiyorum ne zaman gs taraftarı bir şeyler demeye kalksa hemen bastırdık, tek bir tezahuratlarını bile söyletmedik, siz tv'de öyle duyuyorsunuz diye öyle olmuyor işte o işler...

Herkes birbirinin aynısı değil, bak ne güzel dedin "maç izlemeye geliyosun" diye işte onlar da maçını öyle izlemeyi tercih ediyor, ne diyeceksin adama? Sanane der geçer ne seni ne beni ilgilendirir bu durum.

Derbide ben hiç rakip sesi duymadım tv'de nasıl veriyorlar orasını bilemiyorum ne zaman gs taraftarı bir şeyler demeye kalksa hemen bastırdık, tek bir tezahuratlarını bile söyletmedik, siz tv'de öyle duyuyorsunuz diye öyle olmuyor işte o işler...

kabul ediyorsun yani sende demi ? O zaman ne var bu resimde dememen gerekiyor  :ok:

Maçların tekrarını 90 dk izle duyarsın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tribünleri eleştiren arkadaşlara, osmanlı maçına gittim ses ve atmosfer çok iyiydi bence lig tv kesinlikle sesi kısıyor, tv de izlerken bende beğenmiyorum ama canlı gidip gördükten sonra bir hayli güzel....

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lig tv kesinlikle ayar çekiyor bu işe 35 bin bjk taraftarı olacak 2 bin gs taraftarının sesi duyulacak böyle bir şey akla mantık'a  aykırı

tamam birşey demiyorum daha.

Maçların tekrarını 90 dk izle duyarsın.

Anlama sorunu yaşıyorsun sen. Sana diyorum ki tv'de verilen ses ile statta olan ses farklı.

Taraftar gayet iyi destek, ıslık olayı gayet iyi, çok çok mu iyi? Hayır tabikide ama şu anda olması gereken kadar iyi durumda. İlerleyen zamanlarda da daha iyi olacaktır.

Tribünleri eleştiren arkadaşlara, osmanlı maçına gittim ses ve atmosfer çok iyiydi bence lig tv kesinlikle sesi kısıyor, tv de izlerken bende beğenmiyorum ama canlı gidip gördükten sonra bir hayli güzel....

benim için söylüyorsan yukarda yazdım kanki

Beşiktaş-Bursa
Beşiktaş-Kayseri
Beşiktaş-Osmanlı

geçen sene bu 3 maçta atmosfer süperdi diye belirttim zaten.

Sıkıntı bu sene ne bağırıyor millet almış eline telefonunu periskop yayını yapıyor,çekirdek çitliyor,video çekiyor ben onu dile getirdim.

Arkadaşımızda o resimde ne var diyince buralara kadar geldik sonunda benim dediğim yere geldi.

Anlama sorunu yaşıyorsun sen. Sana diyorum ki tv'de verilen ses ile statta olan ses farklı.

Taraftar gayet iyi destek, ıslık olayı gayet iyi, çok çok mu iyi? Hayır tabikide ama şu anda olması gereken kadar iyi durumda. İlerleyen zamanlarda da daha iyi olacaktır.

anlamayan sensin geçen sene 3 maçta iyiydi diyorum zaten sana atmosfer bu sene kötüydü diyorum.

Sen halen tv'deki ses filan diyorsun.Elimde maçlar mevcut diyorum 2 saat video atmakla uğraşmak istemiyorum çünkü anlamak istemiyorsun.

Konunun başında ne var bu resimde dedin normal karşıladın daha sonra 35.000 kişi arasında olur böyle insanlar dedin en sonunda tamamen bana hak verdin.

İmkanın varsa geçen seneki son 3 maçla bu sene ki alanyaspor,karabükspor,gs,kiev maçlarının tamımına bak karşılaştır gör arada ki farkı iyice.

Etiketler: