Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144017 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Almeida pivot santrafor falan değildi, uzun boylu diye öyle görünüyordu.

Onu marke eden stoper kendisine atılan yüksek topları armut toplar gibi toplardı, bu da sinerdi de sinerdi. Ne faul kazandırabilirdi, ne duvar olabilirdi, ne de top indirebilirdi.

Çok nadiren doğru zamanda doğru yerde olurdu, ayağıyla pas veremezdi. Tek iyi özelliği kafa vuruşları ve ayağına oturursa ve denk getirirse uzaktan iyi şut çekerdi.

@atalay'ın paylaştığı videoları izliyorum, Aboubakar kilit anlarda hep doğru yerde.

Gol olan frikiği kazandırdı, 3 kişi faülsüz durduramadı adamı.

İlk yarıda Quaresma'nın üstten auta attığı trivelasında altı pasın ağzında, Quaresma yerden yuvarlasa bomboş bekliyor.

Yine ilk yarıda kaleciyi geçtiği pozisyonda vücut feyki ile Fabri'den gelen topun Talisca'ya gitmesini sağlıyor ve doğru yere koşu yapıyor.

Talisca'nın penaltı tartışmalı pozisyonunda öldürücü pası verdi.

Bakın bir maçta, Almeida'nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapamadığı 4 pozisyon saydım size; ki bu maç Aboubakar'ın kötü oynadığı söylenen bir maç.

Bu adamın kumaşı iyi, sadece bitiriciliğini test edemedik henüz.
Kumaşından öte bize bitiriciliği lazım, diğer yaptıklarının benim gözümde cidden bir önemi yok onları yapacak 10 tane adam var takımda onları yaparken asli görevini yapamıyor çünkü alakasız yerlerde top alıyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Almeida pivot santrafor falan değildi, uzun boylu diye öyle görünüyordu.

Onu marke eden stoper kendisine atılan yüksek topları armut toplar gibi toplardı, bu da sinerdi de sinerdi. Ne faul kazandırabilirdi, ne duvar olabilirdi, ne de top indirebilirdi.

Çok nadiren doğru zamanda doğru yerde olurdu, ayağıyla pas veremezdi. Tek iyi özelliği kafa vuruşları ve ayağına oturursa ve denk getirirse uzaktan iyi şut çekerdi.

@atalay'ın paylaştığı videoları izliyorum, Aboubakar kilit anlarda hep doğru yerde.

Gol olan frikiği kazandırdı, 3 kişi faülsüz durduramadı adamı.

İlk yarıda Quaresma'nın üstten auta attığı trivelasında altı pasın ağzında, Quaresma yerden yuvarlasa bomboş bekliyor.

Yine ilk yarıda kaleciyi geçtiği pozisyonda vücut feyki ile Fabri'den gelen topun Talisca'ya gitmesini sağlıyor ve doğru yere koşu yapıyor.

Talisca'nın penaltı tartışmalı pozisyonunda öldürücü pası verdi.

Bakın bir maçta, Almeida'nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapamadığı 4 pozisyon saydım size; ki bu maç Aboubakar'ın kötü oynadığı söylenen bir maç.

Bu adamın kumaşı iyi, sadece bitiriciliğini test edemedik henüz.
Abi hem sana cavap vermis olayim hemde ortaya yazayim :)

Aboubakarin kotu forvet oldugunu bende düşünmüyorum

Sadece 1 GOL atmaya ihtiyacı var adamin , 1 Gol atsa hem rahatlayacak hemde açılacak

Klasik olacak ama sunu söyleyecegim : Bir Golcünün en buyuk ilaci Gol atmaktir , bir Golcu , Gol atamadigi her mac daha cok strese girer ve daha cok hata yapar , bunu ben degil en iyisinden en vasatina kadar her Golcu söylüyor Roportajlarinda , Örnek : Bir kaç mactir Gol atamadigim icin üzerimde bir baski vardi , bu aksam Gol attigim icin mutluyum gibi...

Bu nedenle Rize macinda oynamasini ve Golle bulusmasini cok istiyorum @tuncaboylu
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Kara tren kacti. Balotelli eto yapacaktik simdiye cok baska seyler konusuyorduk.
Ustelik bu abubekir 100bin forma satsin op basina koy. Balotelli eto quaresma gibi adamlar 500 bin forma satardi. Bi 50binde adriano satsa kalanlari topla iste 50bin daha.

Bu abubakar gol falan atar dogru soru kac tane atar? Bence 20yi zor gecer. Ha en onemli soru gollerinin yayilimi. Gidip mersine siirte inegolspora 5er tane atip 25 gol atacagina 1-2 atip 20 gol atmali. Anlatamadim.

Aldigi para bana batmaya basladi yalniz. Bu performans bu kalite en cok 1.3-1.4 eder

Çevrimdışı tuncaboylu

Kumaşından öte bize bitiriciliği lazım, diğer yaptıklarının benim gözümde cidden bir önemi yok onları yapacak 10 tane adam var takımda onları yaparken asli görevini yapamıyor çünkü alakasız yerlerde top alıyor.

Bitiricilikten bahsedip Almeida'nın altına koymak olmaz o zaman, Almeida Beşiktaş'a gelmiş bitiriciliği en kötü santrafordur benim gözümde.

Bir başka evrende Aboubakar CL'de 2 asistle oynuyor, o evrende Cenk Benfica maçında basit bir vuruşla gol attı ve Talisca'nın pozisyonunda hakem penaltı çaldı.

Aboubakar'ın bitiriciliğini test etmedik henüz. Bu da kaçar mı dedirtecek pozisyona sokamadık adamı.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kara tren kacti. Balotelli eto yapacaktik simdiye cok baska seyler konusuyorduk.
Ustelik bu abubekir 100bin forma satsin op basina koy. Balotelli eto quaresma gibi adamlar 500 bin forma satardi. Bi 50binde adriano satsa kalanlari topla iste 50bin daha.

Bu abubakar gol falan atar dogru soru kac tane atar? Bence 20yi zor gecer. Ha en onemli soru gollerinin yayilimi. Gidip mersine siirte inegolspora 5er tane atip 25 gol atacagina 1-2 atip 20 gol atmali. Anlatamadim.

Aldigi para bana batmaya basladi yalniz. Bu performans bu kalite en cok 1.3-1.4 eder
Ornek : Sosa - Atiba - Gomez ve Q7 tişörtleri çıkarıldı

Hepside iyi satti lakin , Gomez - Sosa ve Atiba tisortlerinin toplam satış orani sadece Q7 tisortunun satis oranini anca geçiyordu..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu ana kadar ki haliyle dediğin paraları anca eder.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Almediamı :nerd: biliçin geldiği ilk sezon şampiyonluk kaçtı belkide adamın yüzünden.Kalasın hası fernandao neyse buda o kütük.

Aboubakarı pozisyonlara sokalım atamazsa o zaman gömeriz.Sezon başından bu yana akan oyunda yakaladığımız net pozisyon bir elin parmaklarını geçmez :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bitiricilikten bahsedip Almeida'nın altına koymak olmaz o zaman, Almeida Beşiktaş'a gelmiş bitiriciliği en kötü santrafordur benim gözümde.

Bir başka evrende Aboubakar CL'de 2 asistle oynuyor, o evrende Cenk Benfica maçında basit bir vuruşla gol attı ve Talisca'nın pozisyonunda hakem penaltı çaldı.

Aboubakar'ın bitiriciliğini test etmedik henüz. Bu da kaçar mı dedirtecek pozisyona sokamadık adamı.
İşte kilit nokta burası :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte o son cümlen çok kritik sokamadık mı yoksa o mu giremedi yanlış yerlerde gezip durduğu için?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Ve lütfen rica ediyorum Almeida demeyin tüylerim diken diken oluyor :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ve lütfen rica ediyorum Almeida demeyin tüylerim diken diken oluyor :D
İlk yarı bitmeden en az 6-7 gol atmazsa ben kıyaslamaya devam edeceğim :) O aldığı parayla kıyaslanmayı hak ediyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli'nin alınmama sebebi, Quaresma'nın varlığıydı sanırım.

Hoca 2 arıza adamı idare edebileceği konusunda kendine güvenemedi.

Çok istemiştim ben de kendisini.

Çevrimdışı Tolga

İlk yarı bitmeden en az 6-7 gol atmazsa ben kıyaslamaya devam edeceğim :) O aldığı parayla kıyaslanmayı hak ediyor..
Gol atabilmesi için devamlı oynaması ve bizim geçen seneki gibi organize hücum etmemiz lazım. :)

Aldığı para zaten fazla onu konuşmaya gerek yok.

Çevrimdışı mylife1903

Olay zaten burda bitiyor. Forvet oyuncusuna gol kacirdin diye kizilmaz cok gol kacirdin diye de kizilmaz.gol kaciran adam pozisyona giriyordur bizim ebubekirjan gol pozisyonuna da giremiyor. Silik bir performans.
Tartismak bile gereksiz. Sadece aldigi parayi tartisabiliriz.

Taliska icin de benzer dusunuyorum. Subyan futbolcu bisi olmas ondan. Guzelleme yapmaya gerek yok benfika futbolcudan para kazaniyor gerekirse hocayi gonderirler para kazanacaklari adami tutarlar herifler tuccar.

Taliskanin iyi bir ayagi var ama cocuk futbol bilmiyor futbolcuya da benzemiyor. Kiev macinda 3 tane pozisyon saydim rakiple ortadaki topa kostulsr bu tirsti giremedi topa. Boyle futbolcu mu olur. Roy keane olacakti ilk pozisyonda girisini yapardi diger pozisyonlarda yuruye yuruye alirdi topu. Toptan korkan sporcudan nefret ederim ama rakipten korkan besiktasli oyuncuyu kabul edemem. Gireceksin topa rakip senden korksun. Coluk cocukla top oynanmaz, herif olacaksin

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gol atabilmesi için devamlı oynaması ve bizim geçen seneki gibi organize hücum etmemiz lazım. :)

Aldığı para zaten fazla onu konuşmaya gerek yok.
As forvetin değil mi bu adam? Devamlı oynayacak tabi Gomez'in yerine aldın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

İşte o son cümlen çok kritik sokamadık mı yoksa o mu giremedi yanlış yerlerde gezip durduğu için?

Sokamadık.

Yanlış yerde gezinen adam 2 asist yapamaz, ki bu paslardan biri ceza sahasındaydı.

Dünkü maça dönelim.
Frikiği kazandırdığı yerde doğru yerde mi? Evet.

Şurada doğru yere koşmuş mu? Koşmuş.

Burada doğru yerde mi? Evet. 2. pas? Gelmemiş.

Çevrimdışı Tolga

As forvetin değil mi bu adam? Devamlı oynayacak tabi Gomez'in yerine aldın.
Sürekli Cenk ile değişip duruyor.

Şenol Hoca'nın artık Aboubakar üzerinde ısrar edip oynatması gerekiyor.

Çevrimdışı brkntcnr

Kötü denilen takım 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik almış. Geçen sezonki şampiyon takım 5 lig maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik almış.

Bu sezon içerde Alanya ve Karabük, deplasmanda Akhisar' ı yenmişiz.
Puan kaybı olan iki maç birisi Galatasaray derbisi, öteki ise Konya deplasmanı.

Geçen sezon deplasmanda Mersin ve Antep' i, evimizde ise Başakşehiri yenmişiz.
Geçen sezon takım ise evinde Trabzona yenilmiş, Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kalmış.

Peki neden sanki 5 de 0 la başlamışız gibi davranılıyor takıma?

Çevrimdışı panic13

Vaay arkadaş yaa...

Ula almeida denilen kazmanın hasosunu izlemesek buradaki yorumlara "he vallah" deyip geçeceğiz. almeida madem iyi forvetti, adam bizden gittikten sonra milyonluk kontrat görmedi be. Herif en iyi sezonunda 14 gol mü ne attı, yemin ediyorum almeida değil pektemek olsa onun pozisyonunda o bile 20 dene atardı, öyle goller kaçırdı. Adamın karşı karşıya golünü hatırlamıyorum o derece.

Ha, gerçekten büyük maçların adamıydı bi nebze, vitrin maçlarda bir şekilde oyunda olurdu ama o kadar. Abartmayalım arkadaşlar.

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Şu ana kadar ki haliyle dediğin paraları anca eder.
Iyi futbolcu kendini hemen belli eder. Yillar once amokachi gelmisti yanlis hatirliyorsam @tangaz duzeltir, belarusyaya macandirekt gitmisti takimla calismadan. Sahaya cikip rakibi afedersin donunda sallamisti.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sokamadık.

Yanlış yerde gezinen adam 2 asist yapamaz, ki bu paslardan biri ceza sahasındaydı.

Dünkü maça dönelim.
Frikiği kazandırdığı yerde doğru yerde mi? Evet.

Şurada doğru yere koşmuş mu? Koşmuş.

Burada doğru yerde mi? Evet. 2. pas? Gelmemiş.

Manipüle etmeyelim lütfen frikik kazandırdı diye asist yazılmıyor kimseye :)  ilk pozisyonda golcü adam geçince o vuruşu direk yapar o kadar beklemez. Ben 10 numarada bile denerim gerekirse gücüyle topa hakimiyetiyle ama şu haliyle benim 1.forvetim olamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Ya almeida yüzünden 2-1'den 4-2 verdiğimiz bi FB maçı var İnönü'de. Yeni açıktaydım. Herif gözümüzün önünde o gölü kaçırdı, döndü ferrari kendini attırdı. Tamam, zaman zaman benim de beğendiğim maçları oynamıştı ama o herifin futbolcu olması bile bence problemdi. Pas atamaz, koşamaz, vuruş tekniğini bilmez, eh biraz şutları iyi biraz da hava topları. Haa bu arada hava topu falan da indiremez. Velhasıl, Allah'a çok şükür bizim yönetimin verdiği 2 küsür milyonluk kontratı kabul etmedi de takımın makus talihi değişti. Kalsaydı... "365 gün yar yar, yandı ha yandı.."
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar'ı Almeida ile karşılaştırmak aşırı komik. Gomez geçen sene 27 gol attı bir o kadarda kaçırdı. Geçen seneki hücum zenginliği bu sene yok zaten sezon açıldığından beri kaç tane net pozisyona girdik de hemen Aboubakar'ı gömmeye başladınız.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 11:42:32 Samet Ç ]

Çevrimdışı brkntcnr

Ben Kiev maçında Aboubakar' ın iyi performans sergilediğini düşünüyorum. Cenk olsaydı maç boyunca Vida' nın kucağında maçı bitirirdi. Aboubakar rakibi yordu, doğru yerlere koşular yaptı. Ama takım onu pozisyona sokamadı. Bu sezon daha hiç bire bir kaldığını hatırlamıyorum Aboubakar' ın. Veya net gol pozisyonuna girdiğini hatırlamıyorum. Bu oyuncunun suçu değil adam doğru yerlere doğru koşuları yapıyor ama takım onu gerekli pozisyona sokamıyor. Bunun sebebinin kadronun henüz oturmamış olmasına bağlıyorum ben. Çünkü her maç farklı 11 çıkartıyoruz. Takım bi otursa geçen sezonki gibi herkes birbirine alışsa o zaman hücumda daha etkili olup, forvetleri daha çok pozisyona sokacağız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vaay arkadaş yaa...

Ula almeida denilen kazmanın hasosunu izlemesek buradaki yorumlara "he vallah" deyip geçeceğiz. almeida madem iyi forvetti, adam bizden gittikten sonra milyonluk kontrat görmedi be. Herif en iyi sezonunda 14 gol mü ne attı, yemin ediyorum almeida değil pektemek olsa onun pozisyonunda o bile 20 dene atardı, öyle goller kaçırdı. Adamın karşı karşıya golünü hatırlamıyorum o derece.

Ha, gerçekten büyük maçların adamıydı bi nebze, vitrin maçlarda bir şekilde oyunda olurdu ama o kadar. Abartmayalım arkadaşlar.
Yok iyi forvetti demiyorum kendi adıma, Aboubakar'ın şu halinden daha iyi diyorum ha kendini kanıtlar biz de arkamıza yaslanıp izleriz ama 3,5 milyon euro alan adamdan sahaya çıktığında gol atmasını beklerim frikik kazandırmasını değil.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: