Abi Demba ba nin nasil döneceğini kestirmek zor yoksa Ben hemen alalim seneye derim
Almeidayi da burada begenen tek kisi benim sanirim , bu yuzden cok linc yedim burada
Almeida da atilacak Golu kacirip , kacirilacak golu atiyordu 
Ama Oda Tipki Aboubakar gibi 4-4-2 sistteminin oyuncusu , Tek forvet oynatirsan 2 sinden de verim alamazsin , Cunku ikisi de sirti dönük top alabiliyor , Sakliyor ve oynayabiliyor , Servis yapabiliyor , Fakat Almeida da boy oldugu icin Tek sntrafor ( pivot ) oynatabiliyorsun tek fark bu
Yoksa dedigim gibi ikiside 4-4-2 sisteminin oyuncusu cok Net bu
Aboubakar tek oynarken Kayboluyor fakat Cenkle oynadığı zaman nasil Rakip savunmayi zorladigi ve nasil rahatladigi ortada ( Gs maci )
Bir sekilde Cenkle beraber oynatmak lazim Aboubakari , izledigim kadariyla iyi top indirip iyi servis yapiyor
Almeida pivot santrafor falan değildi, uzun boylu diye öyle görünüyordu.
Onu marke eden stoper kendisine atılan yüksek topları armut toplar gibi toplardı, bu da sinerdi de sinerdi. Ne faul kazandırabilirdi, ne duvar olabilirdi, ne de top indirebilirdi.
Çok nadiren doğru zamanda doğru yerde olurdu, ayağıyla pas veremezdi. Tek iyi özelliği kafa vuruşları ve ayağına oturursa ve denk getirirse uzaktan iyi şut çekerdi.
@atalay'ın paylaştığı videoları izliyorum, Aboubakar kilit anlarda hep doğru yerde.
Gol olan frikiği kazandırdı, 3 kişi faülsüz durduramadı adamı.
İlk yarıda Quaresma'nın üstten auta attığı trivelasında altı pasın ağzında, Quaresma yerden yuvarlasa bomboş bekliyor.
Yine ilk yarıda kaleciyi geçtiği pozisyonda vücut feyki ile Fabri'den gelen topun Talisca'ya gitmesini sağlıyor ve doğru yere koşu yapıyor.
Talisca'nın penaltı tartışmalı pozisyonunda öldürücü pası verdi.
Bakın bir maçta, Almeida'nın tüm Beşiktaş kariyerinde yapamadığı 4 pozisyon saydım size; ki bu maç Aboubakar'ın kötü oynadığı söylenen bir maç.
Bu adamın kumaşı iyi, sadece bitiriciliğini test edemedik henüz.